Expeditie Robinson

Oktober 2018
51:32

Aflevering 5

3,0 90 x
Heel wat opschudding in aflevering 5 van Expeditie Robinson, want vandaag staat er een herverdeling van de kampen op de planning. Na de mix moeten beide teams meteen door naar de volgende Immuniteitsproef. Wie wisselt van kamp en wie blijft op zijn of haar vertrouwde plek?
September 2018
52:35

Aflevering 4

4,4 736 x
Op Kamp Zuid blijven vuur en eten prioriteit. Kamp Noord kampt dan weer met heel andere zorgen en onderhuids steken ook de eerste wrijvingen de kop op. Kan de immuniteitsproef soelaas brengen? Eén ding is zeker: iemand zal worden weggestemd tijdens een nieuwe eilandraad.
58:12

Aflevering 3

4,5 589 x
Op kamp Noord kan het geluk niet op nu ze eindelijk vuur kunnen maken. Op Kamp Zuid is de sfeer minder uitgelaten. Maar een goede sfeer of niet, er staat opnieuw een immuniteitsproef op de planning. Welk kamp gaat dit keer met de overwinning aan de haal en wie vliegt er onverbiddelijk uit tijdens de eilandraad?
55:49

Aflevering 2

3,5 671 x
De expeditieleden worden geconfronteerd met een loodzware immuniteitsproef en beide teams gaan tot het uiterste om de overwinningstrofee in de wacht te slepen. Ondertussen ontstaan er spanningen op Kamp Zuid.
59:05

Aflevering 1

4,4 287 x
17 kandidaten moeten laten zien wat ze waard zijn in de keiharde overlevingsstrijd om de titel van Robinson én een geldbedrag van 25.000 euro. Na 33 dagen op een onbewoond eiland weten we wie zich Robinson 2018 mag noemen. De strijd gaat meteen van start met de klassieke evenwichtsproef die twee winnaars oplevert: zij word...
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.