FBI

Laatste aflevering
40:48
FBI

Een tiener verschijnt op het hoofdkwartier van de FBI met een grote zak fentanyl. Hij hoopt op bescherming van het team tegen de mannen die zijn vader hebben neergeschoten. Nina gaat naar Scola met een voorstel dat hij niet graag aanneemt.

FBI gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 5
41:21
Een groep moordenaars weet genoeg ammoniumnitraat in handen te krijgen om een enorme bom te bouwen. Het team ontdekt een link met hen en de terroristische groepering die Maggie aan het infiltreren is.
39:35
Maggie komt precies op tijd terug van ziekteverlof om het team te helpen bij het onderzoek naar twee moorden. Na een onopzettelijke onthulling van Maggie vreest OA dat ze zich te snel terug in het werk stort.
39:59
Het team werkt aan een ontvoeringszaak van een vijfjarig kind. Scola vermoedt dat de moeder verbergt waarom haar zoon het doelwit was. Nina worstelt om zich tegenover Scola open te stellen in hun relatie.
39:17
Verlopen
Een rijke accountant wordt neergeschoten omdat hij in het geheim tegen een beruchte drugsbaron getuigde. Het team gaat op onderzoek uit. Tiffany roept de hulp in van een vriend die in het verleden bij de NYPD werkte en familie is van de drugsbaron.
39:22
Verlopen
Het team onderzoekt een reeks gewelddadige aanvallen. OA houdt informatie achter over zijn beroving.
39:15
Verlopen
Wanneer een agent en de eigenaar van een pandjeshuis worden doodgeschoten, probeert het team uit te zoeken waarom een jonge voormalig Ivy League-speler in verband wordt gebracht met de misdaad.
39:16
Verlopen
Tijdens een geheime operatie probeert het team een enorme bom uit handen te houden van een illegale verhandelaar. Maar ze ontdekken dat het apparaat al in de verkeerde handen is gevallen.
Seizoen 4
40:20
Tijdens een geheime operatie probeert het team een enorme bom uit handen te houden van een illegale verhandelaar. Maar ze ontdekken dat het apparaat al in de verkeerde handen is gevallen.
39:18
Een gepensioneerde DEA-agent wordt neergeschoten buiten een bakkerij. Het team onderzoekt of het verleden van het slachtoffer en zijn huidige baan als uitsmijter verband houden met de moord. Nina en Tiffany botsen over het gebruik van een informant.
37:54
De moord op een TSA-agent brengt het team ertoe een moordenaar op te sporen die drugskoeriers gebruikt om de veiligheidscontroles op luchthavens te exploiteren.
39:50
Wanneer een presentatrice van een ochtendshow in haar huis wordt vermoord, volgt het team de moordenaar, die zich realiseert dat hij het op machtige vrouwen heeft.
38:39
OA wordt gedwongen een van zijn grootste angsten het hoofd te bieden wanneer het team ontdekt dat dodelijk saringas mogelijk is verkocht aan terroristen.
37:55
Verlopen
Wanneer een jong stel dood wordt aangetroffen in een park in New York City na terug te zijn gekomen van vakantie, gaat het team op zoek naar een verdachte die banden heeft met de drugshandel. Scola begint aan een nieuw hoofdstuk in zijn liefdesleven.
41:22
Verlopen
Nadat een ICE-agent wordt neergeschoten bij een hockeywedstrijd, probeert het team de schutter te vinden. Ze denken dat hij het ook heeft gemunt op congreslid Curtis Grange, die bij dezelfde wedstrijd aanwezig was.
40:43
Verlopen
Het team beseft dat ze te maken hebben met een seriemoordenaar die het hele land bestookt. De zaak houdt verband met Isobels vader, Robert, en zijn hotel. Het leidt tot onthullingen over hun verstoorde relatie.
41:14
Verlopen
Het team haast zich bij een onderzoek naar een extremistische wapengroep, nadat een gebouw van de anti-wapenlobby is gebombardeerd. SAC Bashar biedt OA een mogelijke promotie aan.
40:23
Verlopen
Wanneer een moslimstudent en zijn jongere broer worden vermoord, krijgt het team contact met de woedende imam van de voormalige moskee van OA. Ze houden vol dat de slachtoffers ten onrechte als terroristen werden aangemerkt.
39:50
Verlopen
Maggie gaat undercover in een kroeg om onderzoek te doen naar een anti-regeringsgroep die daar regelmatig samenkomt. Verschillende leden worden verdacht van een reeks bomaanslagen.
Seizoen 3
40:52
Verlopen
Wanneer vijf mannen worden vermoord in een trendy restaurant in New York City, brengt het onderzoek van het team hen in contact met iemand in het kartel van Antonio Vargas.
Archief