FBI

FBI herbekijken

Seizoen 5
37:39

NieuwSeizoen 5, Aflevering 15

4,0 1 x
Nadat een cipier is neergeschoten, onderzoekt het team een ex-marinier die op het slechte pad is gekomen sinds zijn terugkeer uit Afghanistan. Tiffany's zus klopt bij haar aan voor hulp, als hun jongere broer agressief wordt.
39:51

NieuwSeizoen 5, Aflevering 14

4,0 3 x
Een diplomatieke beveiliger wordt buiten werktijd doodgeschoten in New York City terwijl hij iemand probeert aan te houden. Het team vermoedt dat zijn dood verband houdt met zijn diensttijd in Kroatië.
38:08

NieuwSeizoen 5, Aflevering 13

3,0 2 x
Na een reeks gewapende overvallen op verschillende bedrijven, onderzoekt het team een verdachte die hen naar iets veel groters leidt. OA maakt zich zorgen over zijn toekomst wanneer zijn investeringen in waarde dalen.
39:20

Seizoen 5, Aflevering 12

3,0 3 x
Het team onderzoekt de moord op een professionele informant, nadat hij dood is aangetroffen buiten een verlaten fabriek in Red Hook. Maggie komt weer in contact met een oud-collega en mentor.
39:45

Seizoen 5, Aflevering 11

4,0 3 x
Een mysterieus biowapen doodt en verwondt drie medewerkers van het openbaar vervoer. Het team probeert er zo snel mogelijk achter te komen wie achter de aanval zit en wat de locatie van het volgende doelwit is.
39:04

Seizoen 5, Aflevering 10

3,0 1 x
Het team komt in actie wanneer JOC-analist Kelly Moran plotseling wordt gegijzeld.
40:57

Seizoen 5, Aflevering 9

4,0 5 x
De ontvoering van een jonge vrouw leidt het team naar een oude, onopgeloste zaak van achttien jaar geleden. Isobel zal opnieuw contact moeten leggen met haar oude partner Jake en een nieuwe poging wagen om een van haar eerste zaken op te lossen.
40:48

Seizoen 5, Aflevering 8

3,0 4 x
Een tiener verschijnt op het hoofdkwartier van de FBI met een grote zak fentanyl. Hij hoopt op bescherming van het team tegen de mannen die zijn vader hebben neergeschoten. Nina gaat naar Scola met een voorstel dat hij niet graag aanneemt.
41:21

Seizoen 5, Aflevering 7

3,0 4 x
Een groep moordenaars weet genoeg ammoniumnitraat in handen te krijgen om een enorme bom te bouwen. Het team ontdekt een link met hen en de terroristische groepering die Maggie aan het infiltreren is.
39:37

Seizoen 5, Aflevering 6

4,0 6 x
Maggie komt precies op tijd terug van ziekteverlof om het team te helpen bij het onderzoek naar twee moorden. Na een onopzettelijke onthulling van Maggie vreest OA dat ze zich te snel terug in het werk stort.
Archief