Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

FBI

Seizoen 3
40:52

Seizoen 3, Aflevering 15

4,0 2 x
Wanneer vijf mannen worden vermoord in een trendy restaurant in New York City, brengt het onderzoek van het team hen in contact met iemand in het kartel van Antonio Vargas.
40:46

Seizoen 3, Aflevering 14

3,0 1 x
Tijdens het onderzoek van een incident met een groot aantal slachtoffers in een restaurant in New York City, probeert het team te bepalen of het racistisch gemotiveerd was en of er meer dan één schutter was. Ook begint Maggie verontrustend gedrag op te merken van haar collega, Elise.
40:44

Seizoen 3, Aflevering 13

3,0 5 x
Wanneer de CEO van een grote beursvennootschap wordt doodgeschoten terwijl hij wordt omringd door demonstranten, onderzoekt het team wie het meeste te verliezen had door de vermeende manipulaties van zijn bedrijf. Ook komen Scola's vorige Wall Street-carrière en de redenen die hij verliet aan het licht naarmate de financië...
40:59

Seizoen 3, Aflevering 12

4,0 6 x
Het team haast zich om twee artsen op te sporen die zijn ontvoerd door een wanhopige vader die alles wil doen om zijn zoon te redden. Ook heeft de onzekerheid van Jubal in zijn gezinsleven invloed op zijn oordeel tijdens de gijzeling
41:10

Seizoen 3, Aflevering 11

3,0 8 x
Nadat een man is gedood door een explosief pakket dat naar zijn huis is verzonden, probeert het team de afzender te vangen en zijn laatste dodelijke pakket te onderscheppen. Ook probeert Maggie te vertrouwen dat haar jongere zus, Erin, echt uit de problemen blijft als nieuwe student in NYC.
39:41

Seizoen 3, Aflevering 10

3,0 3 x
Het team moet twee aanvallers opsporen die dierenmaskers dragen tijdens het plegen van gewapende overvallen, waarbij de laatste een buiten dienst zijnde 26 Fed-bewaker dood achterlaat. Ook twijfelen Tiffany en Scola over het al dan niet accepteren van het aanbod van de plaatselijke NYPD om te helpen bij het onderzoek.
41:00

Seizoen 3, Aflevering 9

4,0 5 x
Wanneer een politieke verslaggever wordt ontvoerd en vastgehouden zonder dat er losgeld wordt geëist, moet het team in haar vroegere relaties graven om het motief van haar aanvaller vast te stellen. Ook komt de relatie van Isobel onder vuur te liggen wanneer de zaak een connectie maakt met haar vriend, Ethan.
40:24

Seizoen 3, Aflevering 8

3,0 5 x
Nadat een bom drie mensen om het leven heeft gebracht, zet het team een onwillige informant onder druk om informatie te verzamelen van zijn goede vrienden die verdacht worden. Ook vindt OA spanning in zijn relatie met zijn vriendin, Mona, wanneer ze botsen over waar de rechten van de informant liggen.
39:10

Seizoen 3, Aflevering 7

4,0 4 x
Terwijl het team op een moordenaar jaagt die ogenschijnlijk niet-gerelateerde doelen neerschiet, heeft een nieuwe agent Tiffany Wallace een ervaring op het werk die de spanning onderzoekt tussen haar carrière als speciaal FBI-agent en de verantwoordelijkheid die ze voelt tegenover haar gemeenschap als zwarte vrouw.
41:19

Seizoen 3, Aflevering 6

3,0 17 x
Het team moet infiltreren in een drugshandelbende nadat bij de overval op een chemische fabriek twee douane-agenten om het leven zijn gekomen. Nestor biedt ook zijn hulp in de zaak, waardoor Maggie nieuw inzicht in zijn karakter krijgt.
Archief