Feest Van Eigen Bodem

Laatste aflevering
Feest Van Eigen Bodem

Een feestmenu hoeft heus niet moeilijk te zijn. Dat bewijst Bart Desmidt wanneer hij een eenpansgerecht met witloof als hoofdgerecht serveert en met simpele eitjes en jenever een feestelijk dessert op

Feest Van Eigen Bodem herbekijken?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 1
Een pizza van aardappel, of een galette - zoals Bart Desmidt het zegt - daar krijg je jong en oud mee rond de feesttafel! Hij houdt het feestje daarna ook nog zoet met rijstpap opgegeten mét - hoe kan
Een tapasplankje met charcutterie hoeft niet alleen uit de Italiaanse keuken te komen. Bart Desmidt zet drie Belgische vleeswaren in de kijker als hapje en sluit het culinaire feestje daarna af met een grietbot met aardappelpuree.
Bart Desmidt duikt de keuken in en bereidt er drie heerlijke hapjes met kazen van bij ons en een feestelijk hoofdgerecht van sappige varkenskroon en bloemkool met mouseline van Belgische pickles. Als dat geen feest is?
Archief