Forensic Files

Laatste aflevering
Forensic Files

Een zeventigjarige veteraan wordt dood teruggevonden in zijn boot na een zware zeestorm. Onderzoekers komen erachter dat hij is vermoord tijdens een poging tot overval nadat hij $400 had gewonnen.

Forensic Files gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 17
Verschillende patiënten van het VA-ziekenhuis in Clarksburg kwamen om het leven door een te lage bloedsuikerspiegel. Uit onderzoek naar hun dood blijkt dat een verpleegster 's nachts patiënten injecteerde met een dodelijke dosis insuline.
Seizoen 18
Een 20-jarige bediende wordt neergeschoten tijdens een overval. Onderzoekers hebben enkel een beschrijving van de moordenaars en het merk van hun vluchtauto.
Een familie rouwt om de onverwachte dood van hun geliefde grootmoeder met Kerstmis. Terwijl de politie gelooft dat ze het slachtoffer is geworden van een tragisch ongeluk, lijken er toch een paar zaken niet te kloppen.
Een 33-jarige vader uit West Virginia lijkt te zijn omgekomen bij een brand in zijn huis, maar een nadere blik op de plaats delict brengt gruwelijke feiten aan het licht.
Het weekend van 4 juli kent een tragische afloop voor een gezin uit Californië. Om de moordenaar te ontmaskeren, gebruiken rechercheurs een onorthodoxe techniek: het analyseren van fragmenten van insecten.
Na de ontdekking van de brute moord op een 18-jarige baliemedewerkster van een appartement aan het strand, gebruiken onderzoekers de gloednieuwe mitochondriale DNA-technologie om de identiteit van de moordenaar aan te tonen.
Een jonge moeder wordt dood aangetroffen in haar eigen huis en er zijn twee verdachten met een duidelijk motief. Maar een ongebruikelijk verhoor en beelden van beveiligingscamera's brengen de onderzoekers in verwarring.
Kelsey wordt vermoord door haar man, Patrick Frazee, die er alles aan deed om zijn misdaad te verdoezelen.
Rechercheurs uit Californië staan voor een raadsel wanneer het DNA van een onschuldige man wordt gevonden op de plaats van een dodelijke inbraak.
In een kledingwinkel wordt een medewerken op gruwelijke wijze om het leven gebracht. Haar collega wordt vastgebonden en zwaar misdhandeld.
Acht dagen nadat ze verdween op weg naar een familie-uitstapje, wordt het gedeeltelijk naakte lichaam van een 18-jarige vrouw gevonden in een rivier in Wyoming. Jaren later brengt DNA-technologie duistere geheimen aan het licht.
De rechercheurs vinden moeilijkheden bij het oplossen van een moord die tientallen jaren geleden heeft plaatsgevonden.
Een driehoeksrelatie kent een dodelijke afloop waarbij technologie duidelijkheid moet brengen.
Archief