Forensics: The Real CSI

Laatste aflevering
56:41
Forensics: The Real CSI

Een twaalfjarig meisje vertelt haar moeder dat ze meermaals misbruikt is door een man. Omdat ze lang gewacht heeft met haar aanklacht, is er maar weinig forensisch bewijs en moeten de onderzoekers zich richten op digitale bronnen. Er wordt een verdachte gearresteerd en diens tel...

Forensics: The Real CSI gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 3
58:45
Een groep gewapende overvallers steelt voor 300.000 pond aan goud uit een juwelierszaak in Birmingham. Forensisch onderzoeker Drew Birtles vindt maar geen aanwijzingen. Met behulp van camerabeelden en geavanceerde technologie weet de Force Priorities Unit de auto's van de dieven te traceren. De verdachten worden geïdentifi...
58:50
Een jonge vrouw doet aangifte van verkrachting bij de politie. Die vindt beelden terug van een bewakingscamera aan de deur van het huis waar de feiten zich afspeelden. Daarop is de vrouw met een onbekende man te zien. Er wordt een verdachte gearresteerd en die blijkt meerdere feiten op zijn kerfstok te hebben. Hij ontkent ...
Seizoen 2
57:48
Verlopen
Forensisch onderzoeker Drew Birtles leidt de zoektocht naar bewijsmateriaal nadat een vrouw in de vijftig een elektricien van exhibitionisme in haar huis beschuldigt.
58:47
Verlopen
Forensisch onderzoekers van de politie van West Midlands moeten puzzelstukjes van een ingewikkeld moordonderzoek in elkaar zien te passen nadat ze twee dode mannen aantreffen met ongewone verwondingen.
58:07
Verlopen
Een man wordt zonder aanwijsbare reden vermoord door een medegast op een feestje in Birmingham. Klassieke en digitale forensische experts moeten de dader zien te identificeren en hem voor het gerecht krijgen.
58:11
Verlopen
Het forensisch team moet de voortvluchtige moordenaars van een 15-jarige jongen in Coventry zien te identificeren aan de hand van sporen die zijn achtergelaten op de plaats delict.
58:47
Verlopen
Forensisch onderzoeker Jo Ward leidt het onderzoek dat bewijsmateriaal en een motief moet opleveren na een mesaanval in Birmingham. Daarbij zou een man zijn echtgenote en een buur gedood hebben.
Archief