Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Franklin & Bash

Seizoen 3
40:00

Seizoen 3, Aflevering 3 - Good Lovin'

3,0 3 x
Colleen, de moeder van Bash, werd gearresteerd op verdenking van prostitutie. Aan Franklin en Bash de taak om te bewijzen dat ze geen prostituee is, maar dat ze seks op therapeutische basis aanbiedt. Franklin vraagt zijn oude aartsvijand Ellen Swatello om de zaak te seponeren.
40:00

Seizoen 3, Aflevering 2 - Dead and Alive

4,0 5 x
Jared en Peter zetten alles op alles voor hun cliënt Don Jordan. Deze Vietnamveteraan verloor door een administratieve fout van de overheid zijn pensioen en zijn huis. Hij werd namelijk onterecht doodverklaard.
40:00

Seizoen 3, Aflevering 1 - Coffee and Cream

3,0 6 x
Rachel King wordt de nieuwe bazin van Peter en Jared. Zij moeten de befaamde goochelaar August King verdedigen. Hij wordt beschuldigd van diefstal van een waardevolle armband.
Seizoen 1
40:00

Seizoen 1, Aflevering 10 - 6:50 to SLC

4,0 6 x
Jareds vader is van plan om de advocatenfirma te kopen en het kantoor in Los Angeles te sluiten. Een oude vriend van Peter wil zich terugtrekken uit de strijd om het gouverneurschap om zo de publicatie van een seksschandaal te voorkomen, maar zijn campagneleider dreigt hem te vervolgen als hij besluit af te haken.
40:00

Seizoen 1, Aflevering 9 - Waiting on a Friend

3,0 3 x
Een voortvluchtige cliënte beschuldigt Jared en Peter ervan dat ze haar geld hebben gegeven om te vluchten. Dat zouden ze gedaan hebben om de rechtszaak niet te verliezen. Al snel blijkt dat Richard Traffinger van het kantoor in New York Franklin en Bash eruit wil werken.
40:00

Seizoen 1, Aflevering 8 - Last Dance

3,0 4 x
Een weduwe roept de hulp in van Franklin en Bash. Ze heeft een meningsverschil met de vriendin van haar overleden man. Infeld is bang dat een ex-gedetineerde en voormalig cliënt hem stalkt.
40:00

Seizoen 1, Aflevering 7 - Summer Girls

4,0 6 x
Peter en Jared vragen de hulp van Hanna in een militaire rechtszaak waarin vrouwelijke matrozen ervan beschuldigd worden het mannelijk personeel lastig te vallen. Ondertussen bemiddelt Pindar in een conflict tussen twee eigenaars van virtuele winkels.
39:00

Seizoen 1, Aflevering 6 - Voir Dire

4,0 4 x
Franklin en Bash moeten een handelaar in gestolen auto-onderdelen verdedigen. Sal Gotelli zou drie criminelen in elkaar geslagen hebben. Hun pogingen om een goede verdediging op te bouwen worden echter ondermijnd door het voortdurend veranderende alibi van Sal.
40:00

Seizoen 1, Aflevering 5 - L'Affaire du Coeur

3,0 5 x
Franklin en Bash verdedigen een rechter die beschuldigd wordt van een ongepaste relatie met een aanklager. Lance, een ex-studie- en kamergenoot van Karp, vraagt hem om hulp. Lance moet bewijzen dat hij homo is.
Binnenkort terug te kijken
1:00:00

Seizoen 3, Aflevering 5

Verwacht op
By the Numbers Franklin en Bash vertegenwoordigen de actuaris Wendell Singletar, die ervan verdacht wordt een vrouw te hebben vermoord van wie hij kort voor de moord de...
Archief