Franklin & Bash

Franklin & Bash herbekijken

Seizoen 1
40:00

Seizoen 1, Aflevering 10 - Go Tell It on the Mountain

4,0 1 x
Stanton wordt beschuldigd van de moord op zijn vroegere kameraad Gibson Hawk, die vijftien jaar geleden spoorloos verdween en wiens lichaam onlangs werd aangetroffen. Franklin en Bash schakelen topadvocate Brett Caiman in om hun baas vrij te pleiten. Hanna vertegenwoordigt een professioneel worstelaar die zijn job terug wi...
40:00

Seizoen 1, Aflevering 9 - Bachelor Party

4,0 3 x
Janie, de ex van Bash, roept zijn hulp in wanneer haar verloofde, Nathan Connor, het net iets te bont heeft gemaakt op zijn vrijgezellenfeestje. Franklin neemt het op voor een leerkracht die ervan beschuldigd wordt seksuele betrekkingen te hebben gehad met een van haar studenten.
39:00

Seizoen 1, Aflevering 8 - The Bangover

4,0 3 x
Lily, het nichtje van Stanton, wordt gearresteerd vanwege drugsbezit en moet zich verantwoorden voor de onsympathieke rechter Harper. Iedereen probeert het voorval geheim te houden voor Stanton. Carmen wordt betrapt met het geld dat verduisterd werd door haar ex-vriend.
40:00

Seizoen 1, Aflevering 7 - Franklin vs. Bash

3,0 3 x
Franklin en Bash vertegenwoordigen twee paaldansinstructrices die ervan beschuldigd worden te stelen van hun rijke klanten. Karp en Hanna vertegenwoordigen een dertienjarige jongen die op zijn eentje de Amazone wil afvaren, tegen de wil van zijn vader in.
39:00

Seizoen 1, Aflevering 6 - Big Fish

4,0 2 x
De steenrijke zakenman Carter Lang roept de hulp in van Bash en Franklin. De man is terminaal ziek en heeft nog maar twee maanden te leven. Karp en Hanna doen een beroep op Pindar om een nieuwe cliënt binnen te halen.
39:00

Seizoen 1, Aflevering 5 - You Can't Take It With You

4,0 3 x
Duncan Morrow en zijn dochter proberen te voorkomen dat hun meest waardevolle bezit onder dwang verkocht moet worden. Het betreft de World Series-homerunbal van Kirk Gibson. Dodger-fan Franklin neemt de zaak graag op zich, tot hij ontdekt dat de tegenpartij zijn vader, topadvocaat Leonard Franklin, ingehuurd heeft. Bash ve...
40:00

Seizoen 1, Aflevering 4 - Bro-Bono

3,0 2 x
Bash vertegenwoordigt Danny Dubois, de vroegere schoolrivaal van Franklin. Hij wordt beschuldigd van dronkenschap achter het stuur, maar volgens hem zijn de resultaten van de alcoholtest niet juist. Stanton vraagt Franklin om een echtscheidingszaak op te volgen aangezien het verleden van Karp en Hanna hen belet om samen aa...
39:00

Seizoen 1, Aflevering 3 - Jennifer of Troy

3,0 2 x
De knappe Jennifer Putnam roept de hulp in van Franklin en Bash nadat ze ontslagen werd bij een mannenmagazine. Ze is ervan overtuigd dat haar sexy uiterlijk haar haar baan heeft gekost. Stanton staat ondertussen een vriend van Franklin en Bash bij die beschuldigd wordt van diefstal in Chinatown.
40:00

Seizoen 1, Aflevering 2 - She Came Upstairs to Kill Me

4,0 4 x
Peter en Jared verdedigen een vrouw die ervan wordt beschuldigd haar steenrijke, oudere echtgenoot te hebben vermoord door hem uit te putten met seks.
41:00

Seizoen 1, Aflevering 1 - Pilot

3,0 2 x
Franklin en Bash laten zich vaak opmerken door hun onconventionele manier van pleiten. Het kantoor van Stanton Infeld zou hen graag aanwerven. De twee mannen, die een eigen kantoor hebben dat niet zo goed draait, besluiten op het aanbod in te gaan, maar ze krijgen al snel problemen met Damien Karp, de neef van Infeld, die ...
Archief