Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Ghost Rockers

Mei 2020
13:00

Aflevering 52 (Seizoen 3)

4,5 8 x
Terwijl het publiek en de kids achteloos genieten van de voorstelling van De Medici Moord, voert Jonas een race tegen de klok om Mila te redden van een gruwelijke vergiftigingsdood... Bekijk aflevering 52 van seizoen 3 met VRT NU via de site of app.
14:00

Aflevering 51 (Seizoen 3)

4,3 19 x
De Ghost Rockers bundelen de krachten voor hun musicalvoorstelling van De Medici Moord. Ze hebben er zin in! Maar het gevaar is nog niet geweken: de moordenaar van Helena heeft nog een laatste verrassing voor hen in petto... Bekijk aflevering 51 van seizoen 3 met VRT NU via de site of app.
12:00

Aflevering 50 (Seizoen 3)

3,5 11 x
De Ghost Rockers staan oog in oog met de echte moordenaar van Helena en die heeft wel erg duistere plannen met hen... Jimmy is hun laatste en enige hoop, maar zal hij zijn vrienden op tijd kunnen redden? Bekijk aflevering 50 van seizoen 3 met VRT NU via de site of app.
12:00

Aflevering 49 (Seizoen 3)

4,0 11 x
Dankzij Jimmy zijn de Ghost Rockers nu dichter dan ooit bij de waarheid. Ze zijn ervan overtuigd dat ze de moord op Helena eindelijk gaan oplossen en de moordenaar zullen ontmaskeren, maar dat is buiten Goudslang gerekend... Bekijk aflevering 49 van seizoen 3 met VRT NU via de site of app.
43:00

Aflevering 12 (Seizoen 3)

4,5 8 x
Het DAM krijgt de resultaten van de jury te horen. Mila en Brandon gaan samen op onderzoek in Cour et Jardin, de zaal van de bewuste première van hun ouders. Van der Donck maakt een belangrijke beslissing over de musical. Bekijk aflevering 12 van seizoen 3 met VRT NU via de site of app.
12:00

Aflevering 48 (Seizoen 3)

3,0 20 x
Jimmy wil zijn vrienden koste wat kost helpen en stort zich op de ontcijfering van de code. Jonas doet er alles aan om Fenne te bevrijden uit de handen van Goudslang, maar dat blijkt niet zo'n goed idee als verwacht... Bekijk aflevering 48 van seizoen 3 met VRT NU via de site of app.
12:00

Aflevering 47 (Seizoen 3)

4,0 9 x
Het lijkt stilaan helemaal fout te lopen voor onze vrienden nu Charlie en Alex opgepakt zijn. Ook Jimmy staat een onaangename verrassing te wachten. Net wanneer Mila denkt dat ze de oplossing van de code heeft, gaat alles mis... Bekijk aflevering 47 van seizoen 3 met VRT NU via de site of app.
11:00

Aflevering 46 (Seizoen 3)

4,0 10 x
De Ghost Rockers nemen een voorsprong in het onderzoek. Mila ontmoet Reinier Grevelinck. Ondertussen komt de musical in een slecht daglicht te staan. Alex' belofte om Jules de waarheid te vertellen, lijkt rampzalig af te lopen... Bekijk aflevering 46 van seizoen 3 met VRT NU via de site of app.
12:00

Aflevering 45 (Seizoen 3)

3,0 17 x
De Ghost Rockers moeten onderduiken en dat maakt de zoektocht naar de moordenaar een pak moeilijker. Jonas confronteert Fenne met haar gedrag en Alex doet er alles aan om Jules de waarheid te vertellen, maar dat blijkt een gevaarlijk plan... Bekijk aflevering 45 van seizoen 3 met VRT NU via de site of app.
45:00

Aflevering 11 (Seizoen 3)

4,0 13 x
Vlaamse fictiereeks over mysterieuze gebeurtenissen in een artiestenacademie. Bekijk aflevering 11 van seizoen 3 met VRT NU via de site of app.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.