Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Ghost Rockers

Maart 2020
12:00

Aflevering 16 (Seizoen 3)

4,0 8 x
Mila is verward na wat er op de camping met Brandon is gebeurd en brengt het er slecht vanaf tijdens de dansopdracht. Jonas probeert met haar te praten. Lauren doet haar best om indruk te maken op Jules, maar slaagt daar niet al te best in. Bekijk aflevering 16 van seizoen 3 met VRT NU via de site of app.
12:00

Aflevering 15 (Seizoen 3)

4,5 12 x
Een aanwijzing uit het verleden van Brandon leidt de Ghost Rockers naar een akelig verlaten campingterrein. Wat zullen ze hier vinden? De kids splitsen op. Er hangt spanning in de lucht tussen Brandon en Mila... Bekijk aflevering 15 van seizoen 3 met VRT NU via de site of app.
13:00

Aflevering 14 (Seizoen 3)

4,5 7 x
De kids vragen opnieuw hulp aan de geesten. Terwijl iedereen doorwerkt aan de dansopdrachten, leren Lauren en Jimmy de nieuwe leerlingen kennen. Vooral Jules maakt veel indruk. Voor Mila en Jonas verloopt de dansopdracht erg moeizaam. Bekijk aflevering 14 van seizoen 3 met VRT NU via de site of app.
13:00

Aflevering 13 (Seizoen 3)

4,0 7 x
Van der Donck besluit niet naar de jury te luisteren en voor een heel andere aanpak te gaan. De spanningen tussen Jimmy en Lauren lopen weer hoog op. Brandon en Mila doorzoeken ondertussen zaal Cour et Jardin en vinden er een limerick van Helena. Bekijk aflevering 13 van seizoen 3 met VRT NU via de site of app.
44:00

Aflevering 3 (Seizoen 3 compilatie)

4,5 13 x
Vlaamse fictiereeks over mysterieuze gebeurtenissen in een artiestenacademie. Bekijk aflevering 3 van seizoen 3 compilatie met VRT NU via de site of app.
11:00

Aflevering 12 (Seizoen 3)

4,0 15 x
Het DAM krijgt de resultaten van de jury te horen. Mila en Brandon gaan samen op onderzoek in Cour et Jardin, de zaal van de bewuste première van hun ouders. Van der Donck maakt een belangrijke beslissing over de musical. Bekijk aflevering 12 van seizoen 3 met VRT NU via de site of app.
11:00

Aflevering 11 (Seizoen 3)

4,0 7 x
Er is heel wat commotie na de voorstelling van Jimmy. Het DAM staat in rep en roer. Lauren maakt van de paniek gebruik om met haar verrassing op de proppen te komen. De rest van de Ghost Rockers kijkt ondertussen in de oude spullen van Helena. Bekijk aflevering 11 van seizoen 3 met VRT NU via de site of app.
13:00

Aflevering 10 (Seizoen 3)

3,0 9 x
De Ghost Rockers en Brandon besluiten samen te werken. Terwijl de kids raad vragen aan de Freebirds, geeft Jimmy zijn voorstelling aan de musicaljury. Tijdens het toonmoment van Jimmy doet Lauren een akelige ontdekking op het DAM. Bekijk aflevering 10 van seizoen 3 met VRT NU via de site of app.
12:00

Aflevering 9 (Seizoen 3)

4,0 7 x
Jonas confronteert Mila met zijn ontdekkingen. Dit zet niet alleen hun relatie, maar ook de vriendschap van de Ghost Rockers op het spel. Lauren laat zich door Van der Donck niet zomaar aan de kant zetten en vecht stiekem terug. Bekijk aflevering 9 van seizoen 3 met VRT NU via de site of app.
46:00

Aflevering 2 (Seizoen 3 compilatie)

3,0 7 x
Vlaamse fictiereeks over mysterieuze gebeurtenissen in een artiestenacademie. Bekijk aflevering 2 van seizoen 3 compilatie met VRT NU via de site of app.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.