Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Ghost Rockers

Augustus 2020
12:00

Aflevering 43 (Seizoen 4)

4,0 5 x
Jonas mag met Eva op tour naar Amerika, maar wat zullen zijn vrienden hiervan vinden? Brandon stelt zich steeds meer vragen over Rocco. Ondertussen zet Verlinden Alex onder druk om een hartverscheurende keuze te maken. Bekijk aflevering 43 van Seizoen 4 met VRT NU via de site of app.
12:00

Aflevering 42 (Seizoen 4)

4,0 9 x
Charlie biecht haar geheim op aan de Ghost Rockers. Jimmy is erg teleurgesteld als hij hoort wat ze heeft gedaan. Charlie is bang dat ze Jimmy nu kwijt is. Ondertussen ontdekken onze vrienden wat Verlinden met hen van plan is... Bekijk aflevering 42 van Seizoen 4 met VRT NU via de site of app.
12:00

Aflevering 41 (Seizoen 4)

3,7 10 x
De Ghost Rockers zijn onder de indruk van Plan Z. Ze moeten Verlinden voorblijven, maar hoe? Ondertussen is Jimmy het beu dat Charlie Jana treitert. Hij zet haar onder druk om op te biechten wat er vroeger tussen de twee is gebeurd... Bekijk aflevering 41 van Seizoen 4 met VRT NU via de site of app.
12:00

Aflevering 40 (Seizoen 4)

3,3 20 x
Alex twijfelt steeds harder of hij wel acteur kan worden. Gelukkig heeft Ballinc een idee om hem te helpen. Jimmy ontdekt eindelijk wat de formule van Verlinden betekent, maar kan hij het onheil nog op tijd stoppen? Bekijk aflevering 40 van Seizoen 4 met VRT NU via de site of app.
13:00

Aflevering 39 (Seizoen 4)

4,0 13 x
Jimmy buigt zich over het nieuwe raadsel van de Verlinden. Mila en Alex onderzoeken hoe Roos Hoffman in het plaatje past. Wanneer ze op onderzoek gaan in haar kantoor, doen ze plots een akelige ontdekking. Rocco ontdekt wie zijn baas is... Bekijk aflevering 39 van Seizoen 4 met VRT NU via de site of app.
12:00

Aflevering 38 (Seizoen 4)

4,0 11 x
De Ghost Rockers beseffen dankzij de hulp van de Freebirds dat ze terug moeten naar de instelling waar Verlinden opgesloten zat. Ondertussen maken Eva en Jonas zich klaar voor hun optreden voor John Hendrickx... Bekijk aflevering 38 van Seizoen 4 met VRT NU via de site of app.
11:00

Aflevering 37 (Seizoen 4)

3,0 16 x
Wanneer de Ghost Rockers ontdekken wie de Klaver Koningin is, kunnen ze hun ogen niet geloven. Het wordt plots wel heel erg persoonlijk en gevaarlijk... Brandon ontdekt dat zijn vader zich vreemd gedraagt. Bekijk aflevering 37 van seizoen 4 met VRT NU via de site of app.
Juli 2020
13:00

Aflevering 36 (Seizoen 4)

3,0 25 x
De Klaver Koningin krijgt eindelijk haar gruwelijke boek, maar wat is ze ermee van plan? De Ghost Rockers volgen de helpers naar de schuilplaats van Klaverzot en komen eindelijk te weten wie het is... Bekijk aflevering 36 van seizoen 4 met VRT NU via de site of app.
11:00

Aflevering 35 (Seizoen 4)

4,0 17 x
De terugkeer van Jimmy en Jana zorgt voor vreugde bij de Ghost Rockers. Enkel Charlie baalt wanneer ze ziet hoe close Jana en Jimmy zijn. De vijf vragen zich af of het wel slim is om zo'n gruwelijk boek aan Klaverzot te bezorgen... Bekijk aflevering 35 van seizoen 4 met VRT NU via de site of app.
12:00

Aflevering 34 (Seizoen 4)

4,0 12 x
Jimmy en Jana geven eindelijk een teken van leven. De Ghost Rockers willen hen meteen ter hulp schieten, maar ook de helpers van de Klaver Koningin zetten de jacht in op onze twee ontsnapte gevangenen. Bekijk aflevering 34 van seizoen 4 met VRT NU via de site of app.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.