Glad IJs

Glad IJs herbekijken

Seizoen 1
43:00

Seizoen 1, Aflevering 1 - Phil Frisco

4,0 38 x
Nadat zijn ijsroomfabriek achter zijn rug wordt verkocht door zijn eigen familie, wordt Phil Frisco hardhandig ontvoerd door een bende criminelen die uit zijn op een mooie som losgeld.
43:00

Seizoen 1, Aflevering 10 - Rio

4,4 1.061 x
Door een gouden tip van Berte, de huishoudster, kan Romain op eigen houtje de ontvoeringszaak verderzetten. Tot groot ongenoegen van de bedenker van heel het plan. Een explosieve confrontatie lijkt dan ook onvermijdelijk.
44:00

Seizoen 1, Aflevering 9 - Ijskoud

4,8 251 x
Net op het moment dat Romain een doorbraak lijkt te hebben in de ontvoeringszaak, wordt hij ontslagen. Phil slaagt erin om de chaos in de fabriek te beëindigen. Felix ligt nog steeds in coma. Zal hij ooit nog wakker worden?
42:00

Seizoen 1, Aflevering 8 - Geen traan

2,7 110 x
Phil geeft een explosieve persconferentie over zijn ontvoering. Wanneer de familie vervolgens verenigd aan tafel zit, ontploft de bom tussen Phil en Ariane. De politie, onder leiding van de ervaren Romain, komt ondertussen de ontvoerders op het spoor. Felix kan het niet meer aan.
43:00

Seizoen 1, Aflevering 7 - Op die mooie heide

4,0 253 x
De criminelen bedenken een waterdicht plan om niet alleen een zuivere uitwisseling te doen, maar ook om vervolgens uit handen van de politie te kunnen blijven. Wanneer Phil uiteindelijk vrij wordt gelaten, is het weerzien met zijn vrouw Ariane niet bepaald hartelijk te noemen.
44:00

Seizoen 1, Aflevering 6 - Praktische overwegingen

4,3 447 x
Uit praktische overwegingen neemt Frankie een wel erg drastische beslissing die het hele opzet van de ontvoering op de helling zet. De werknemers van de fabriek keren zich ondertussen tegen Felix en gaan in staking. Ariane doet via de pers een emotionele oproep aan de criminelen, alsook aan haar man.
42:00

Seizoen 1, Aflevering 5 - Verdwaalde kogel

3,8 221 x
Een verdwaalde kogel van de schietgrage Leon brengt de politie op het spoor van de criminelen. Felix werkt zich zwaar in de nesten in de fabriek.
42:00

Seizoen 1, Aflevering 4 - Tijgerkop

4,5 224 x
Phil kan ontsnappen en keert terug naar huis, maar ontdekt dat zijn familie hem misschien toch liever kwijt dan rijk is. Hij bedenkt een plan. Op een familiediner onthult Ferre dat zijn mama een verhouding heeft met de notaris.
44:00

Seizoen 1, Aflevering 3 - Tureluur

4,6 271 x
Wanneer Phil in de eerste videoboodschap om losgeld smeekt, organiseert zijn vrouw meteen een persconferentie, tot ergernis van de politie. De familie wordt bovendien op de proef gesteld door onderlinge twisten en irritaties. De criminelen krijgen ondertussen onverwacht bezoek in hun schuilplaats.
42:00

Seizoen 1, Aflevering 2 - Papi's Plan

4,3 515 x
Het plan van de ontvoerders loopt al vanaf de start mis. De opdrachtgever blijkt in de gevangenis te zitten en de ontvoerders weten zich geen raad. Bovendien staat ook het hele land in rep en roer. De politie pluist elk spoor uit, maar kan voorlopig niets anders doen dan wachten op de eerste misstap van de ontvoerders.
Archief