Grey's Anatomy

Grey's Anatomy gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Laatste aflevering
41:55
Grey's Anatomy
Verlopen

De aanwezige chirurgen vliegen naar Boston en zorgen voor een reünie tussen Nick en Meredith. Bailey krijgt een verrassing.

Seizoen 19
39:53
Verlopen
De trouwdag van Simone breekt aan en de relatie van Jo en Link staat op springen.
40:58
Verlopen
Richard en Teddy doen een verrassende mededeling. Jules en Blue ruziën over de juiste zorg voor Maxine. Lucas helpt een kunstenaar bij een riskante procedure. Jo en Mika zorgen voor Sam. Simone staat voor een levensveranderende beslissing.
40:50
Verlopen
Teddy belegt een spoedvergadering om het stageprogramma te bespreken. Link worstelt met twijfels terwijl hij zich voorbereidt op een grote operatie. Nick biedt broodnodige begeleiding aan een worstelende Lucas.
40:42
Verlopen
Amelia reageert haar persoonlijke problemen af op haar collega's. De bedreigingen aan het adres van Bailey lopen uit de hand. Lucas en Jules nemen een riskante beslissing over een patiënt. Mika worstelt met een burn-out.
40:56
Verlopen
Een patiënt slaagt erin een belangrijke mijlpaal te vieren met de hulp van Levi. Jo moet een moeilijke diagnose verwerken. Maggie en Winston maken een beslissing over hun toekomst.
40:59
Verlopen
Maggie heeft haar laatste werkdag in het ziekenhuis en bespreekt haar toekomst met Winston. Amelia's relatie met Kai wordt op de proef gesteld. Ben maakt zich zorgen naarmate Bailey's kwaadwillende online activiteiten toenemen.
40:56
Verlopen
Een deelnemer aan een rodeo komt met ernstige verwondingen naar Grey Sloan, waardoor Maggie, Amelia, Owen en Blue worden geconfronteerd met hun eigen vooroordelen. Ondertussen probeert Simone iemand te vinden die haar bruidsmeisje wil zijn.
39:02
Verlopen
Na de schokkende gebeurtenissen in de kliniek gaat het ziekenhuis op slot en moeten de artsen van Grey Sloan zich opsplitsen om meer levens te redden. Maggie heeft problemen met Winston, en Jules' kamergenoot brengt een verrassend bezoek.
41:01
Verlopen
Addison brengt een speciaal bezoek aan Grey Sloan om Bailey's nieuwe stagiairs te verwelkomen. De longtransplantatie van Maggie loopt verkeerd af. Nick en Lucas krijgen een band, maar dan neemt de dag een schokkende wending.
40:36
Verlopen
Catherine keert terug naar Grey Sloan voor een operatie waar Lucas en Blue onpasselijk van worden. Amelia behandelt een patiënt met een familie die iets te graag wil helpen. Owen neemt zijn medische toekomst in eigen handen.
42:00
Verlopen
Simone wordt geconfronteerd met een levensveranderende beslissing wanneer iemand uit haar verleden terugkeert. Blue en Jules begeleiden Maggie bij een riskante zaak. Jo en Link behandelen een zwangere vrouw.
41:02
Verlopen
Teddy neemt een moeilijke beslissing, terwijl Maggie en Winston niet met elkaar praten. Link zoekt emotionele steun van Jo als hij zich voorbereidt op een operatie van een bekende atleet. Simone en Lucas worden verrast door een ongewone bezoeker.
41:58
Verlopen
Op de laatste dag van Meredith bij Grey Sloan plannen de artsen een verrassing voor haar. De stagiaires wedijveren om mee te werken aan een baanbrekende procedure. Richard stelt Teddy een belangrijke vraag.
40:55
Verlopen
Grey Sloan wordt getroffen door noodweer. De aanwezige chirurgen en stagiaires werken samen om een gewonde verslaggever en familie te redden die zijn getroffen door de storm. Ondertussen ondergaat een geliefde auteur een riskante operatie.
38:46
Verlopen
Bailey en Addison gaan op pad om vrijwilligerswerk te doen in een centrum voor geboortebeperking, maar de buitenbaarmoederlijke zwangerschap van een patiënt leidt tot complicaties. De stagiaires krijgen lucht van de relatie tussen Lucas en Amelia.
40:57
Verlopen
Het is Halloweenavond in het Grey Sloan Memorial. Meredith en Nick proberen wat tijd alleen te krijgen. Levi is overwerkt en gestrest. Winston en Owen laten de stagiaires oefenen op een echt lijk.
41:03
Verlopen
Bailey vraagt de stagiaires om een reeks video's voor sociale media te maken om zo tieners seksuele voorlichting te geven. Ondertussen leren Meredith en Maggie iets nieuws over Zola.
38:59
Verlopen
Het team werkt samen om een medisch mysterie op te lossen wanneer een student binnenkomt met klachten die lijken op voedselvergiftiging. Zijn toestand verergert en de complicaties worden extremer. Ondertussen brengt Jo haar vrije dag door met Bailey.
43:01
Verlopen
Meredith, die nog steeds fungeert als het hoofd van chirurgie, ziet Nick voor het eerst sinds ze zijn aanbod om naar Minnesota te verhuizen afwees. Bailey vertelt Richard dat ze niet klaar is om weer aan het werk te gaan. Levi heeft nieuws voor Jo.
Archief