Hallo België!

Hallo België! gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Laatste aflevering
Hallo België!

Roger is ondernemer van het jaar in Brasschaat. De televisie toont interesse voor een portret, maar Roger denkt dat het om een aprilgrap van Julien gaat.

Seizoen 1
Julien nodigt twee Afrikaanse dansers uit om te logeren. Roger is daar niet tevreden mee maar haalt ze toch in huis om een bierlevering niet kwijt te spelen. Door een verwarring komen Duitsers logeren in plaats van Afrikanen.
Julien verkoopt bananenbier. Marta regisseert een stuk in een rusthuis en vraagt Ko om Dracula te spelen.Omdat hij denkt dat zijn tegenspeelster een mooie jonge blondine is, stemt hij in met de rol. Z'n tegenspeelster blijkt een vrouw van 81 te zijn.
Tetske denkt dat Ko hun tiende huwelijksverjaardag is vergeten, terwijl deze een kasteel heeft afgehuurd.Uit wraak trekt ze naar haar nicht in Nederland en laat ze Ko in de waan dat ze hem heeft verlaten.Door ketchup op het hemd van Roger,de gsm van Tets
Roger is jarig, z'n huisgenoten en de buren willen een verrassingsfeest geven.Ondertussen wil Roger een vrijgekomen stuk weide kopen om z'n boruwerij uit te breiden.Door een misverstand krijgt Roger een paard cadeau en mag de weide enkel dienen om dit paa
Ko bezorgt Marta een joint tegen de pijn.Roger verwart het rozenplantje van de prof van Julien met weed.Tetske bakt spacecake om Marta op een meer neutrale manier te helpen,maar de cake komt bij het bezoek van Roger terecht,met alle gevolgen vandien.
Charlotte denkt Julien haar ontrouw is, na een ruzie trekt hij in bij Ko en Tetske.Samen doen ze Charlotte geloven dat Julien haar echt bedriegt.Wanneer Robbie Macintosh, een Schotse bierkenner, op bezoek komt bij Rene,smeedt Charlotte met hem een plan om
Charlotte wil Julien verrassen met een van de vijf jongen van de hond van Ko en Tetske. Marta denkt dat Charlotte het over een baby heeft en denkt dat ze zwanger is.
Marta is het geruzie beu en veinst een vakantie naar Torremollinos. In werkelijkheid logeert ze bij Ko en Tetske. Ze geeft het op wanneer Ko haar probeert te strikken voor een pornofilm.
Charlotte overtuigt Roger om Julien een vakantiejob te geven in de brouwerij. Testke wil Ko als naaktmodel voor haar schilderkunst.
Roger is verliefd op Renee. Lafloche, interieurarchitect en jeugdvriend van Roger, zal op vraag van Renee het huis van Roger herinrichten. Ko en Tetske denken dat Lafloche Renee is en willen hem bekeren.
Roger wil de licentie overkopen van de Dessegemse Trappist. Hij nodigt de twee laatste paters van de abdij uit voor een diner bij hem thuis.Tetske animeert het diner door haar nieuwe act uit te proberen op Roger.
Bierbrouwer Roger Van Mechelen neemt Marta in dienst. Zij moet hem helpen bij het organiseren van een belangrijk zakendiner. Charlotte, de dochter van Roger, is net terug uit Australië en heeft haar nieuwe vriend Julien meegebracht.
Seizoen 3
Bert vindt een hondje in zijn tuin, Fido. Omdat hij hem niet mag houden van Bea, vraagt hij de hulp van de buren. Roger weigert een hond in zijn huis. Wanneer Fido de verloren portefeuille van Roger vindt, verandert die van gedacht.
Julien is weer niet geslaagd, hij wil een sabbatjaar nemen. Roger steunt zijn idee om een tijdje naar Tibet te gaan, maar Charlotte weerhoudt hem hiervan. De Blinkers sturen een kaartje vaniut Zuid-Afrika, ze blijven daar en vragen Roger hun villa te verkopen. Roger delegeert deze taak naar Julien, die onmiddellijk goede k...
Bert wil Bea verrassen voor hun tienjarig jubileum en wil hun geloften hernieuwen. Omdat Bea nog niets mag weten, vraagt hij de medewerking van Lotje en Marta. Wanneer Lot het trouwkleed wil passen, denken Bea en Mariette dat Lot gaat trouwen. En dat teriwjl Roger in Duitsland zit voor zaken...
Julien is net benoemd tot voorzitter van de Groene Limburger. Zijn medebestuurder Inge wil direct tot de actie overgaan en het Mezenbos bezetten. Maar het weekend van de bezetting zijn Julien en Lotje drie jaar samen, en Lot wil dat vieren met een weekendje Ardennen. Roger ziet het dilemma van Julien en steekt hem een hand...
Bea vindt dat Bert het nu toch wat te bont maakt en zet Bert op dieet. Bert wil bewijzen dat hij, ondanks zijn gewicht, toch nog succes heeft bij de vrouwtjes, en krijgt daarbij de hulp van Julien. Die zet Bert op een datingsite. ONdertussen krijgt Roger bezoek van de voedingsinspectie, blijkbaar zou zijn afvalverwerking o...
Ronny, een ex-lief van Lot duikt terug op. Omdat ze hem wel ziet zitten, verzwijgt ze het bestaan van Julien. En ook Julien maakt ze iets wijs over Ronny. De Blutsen hebben kippen en een haan gekocht en die laatste verstoort ernstig de nachtrust van Roger.
Bea legt zich toe op de astrologie en leest de kaarten voor Marta. Roger staat voor een moeilijke beslissing: hij kan fusioneren met een ander bedrijf maar hij heeft schrik om de leiding uit handen te geven. Hij vraagt raad aan Astro Bea. Doordat Roger niet wil dat iemand weet dat hij de astrologie aanwendt om beslissingen...
Archief