Hallo K3

September 2019
22:00

Seizoen 1 - 3. Van de poes en de vis

4,0 0 x
Josje vindt het superfijn om op Soezie te passen, de poes van Marcel. Maar het diertje ontsnapt, en Josje weet niet hoe ze dit ooit aan Marcel kan vertellen.
26:00

Seizoen 1 - 2. De Kwis

4,0 4 x
Kristel en Josje bereiden zich professioneel voor op de quiz van Marcel. Ze zijn nu al zeker van winst. Karen is boos wanneer ze vermoedt dat de twee haar te dom vinden om ook mee te doen.
26:00

Seizoen 1 - 2. De Kwis

3,0 0 x
Kristel en Josje bereiden zich professioneel voor op de quiz van Marcel. Ze zijn nu al zeker van winst. Karen is boos wanneer ze vermoedt dat de twee haar te dom vinden om ook mee te doen.
25:00

Seizoen 1 - 1. Verkeerd begrepen

3,0 6 x
Karen heeft via het internet een appartement gevonden voor de meisjes. Maar Kristel is helemaal niet blij met het vuile, verwaarloosde studiootje. Er zijn ook maar 2 slaapkamers, voor 3 K3tjes?!?
25:00

Seizoen 3 - 10. Een ongeluk zit in een klein balletje

3,0 3 x
Karen en Kristel nemen deel aan het celebrity golftoernooi. Ze besluiten alvast wat te oefenen, maar het gaat helemaal mis wanneer ze Marcel op het hoofd raken met een golfbal. Karen en Kristel voelen zich schuldig en nemen Marcel in hun flat om hem te verzorgen. Maar Marcel is niet bepaald een gemakkelijke patiënt. Ondert...
24:00

Seizoen 3 - 11. Josje's verhuizing

4,0 5 x
Josje mist haar familie in Friesland. Daarom besluit ze om terug naar Nederland te verhuizen. Karen en Kristel proberen Josje te overtuigen om bij hen in het appartementsgebouw te blijven wonen. Maar wanneer de knappe Thijs zijn intrek neemt in de flat van Josje, vinden ze het vertrek van hun vriendin plots zo erg niet mee...
Augustus 2019
22:00

Seizoen 1 - 5. De Kast

4,5 9 x
Kristel krijgt bijna een hartaanval wanneer ze na een reisje terug thuis komt. Karen heeft het appartement omgetoverd tot een stort. Als straf moet Karen in haar eentje alle rommel opkuisen.
22:00

Seizoen 1 - 4. De toast

4,0 3 x
Karen wil vermageren en gaat op dieet. Wanneer ze een toastje maakt dat verbrandt naar het gelaat van Elvis, denkt Karen dat ze het relikwie voor veel geld kan verkopen.
24:00

Seizoen 3 - 7. De staaltjesdief

3,0 6 x
Er loopt een dief rond in het appartementsgebouw die parfum- en andere staaltjes uit tijdschriften steelt. Wie doet zoiets? Detective Marcel en Josje besluiten de dief te klissen. Ondertussen loopt Bas rond met een groot geheim dat de meisjes van K3 absoluut niet mogen weten.
23:00

Seizoen 3 - 6. De gouden panda

4,0 6 x
Karen koopt alle cornflakedozen in het warenhuis op. Er zitten namelijk dierenkaartjes in de dozen en Karen wil absoluut het zeldzame kaartje van de gouden panda bemachtigen. Ook Marcel is in de ban van de gouden panda. Kristel is in alle staten wanneer ze per ongeluk een liefdesmail naar Bas verstuurt.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.