Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Hallo K3

Seizoen 2
25:00

Seizoen 2, Aflevering 10 - SMS-Rapsodie

1,5 138 x
Wanneer Karen de weddenschap aangaat om 48 uur zonder gsm te leven, ontdekken Kristel en Josje al snel dat ze valsspeelt. Ze stuurt met een andere gsm berichtjes naar Bas. De twee besluiten Karen beet te nemen, door haar berichtjes te sturen in Bas' naam.
25:00

Seizoen 2, Aflevering 1 - Josje solo

4,0 41 x
Wanneer Josje op groot verzet stuit bij Karen en Kristel bij het voorstel om wat meer liedjes te gaan zingen over milieuvriendelijke onderwerpen zoals dubbele beglazing, besluit ze een solocarrière uit te bouwen. Dat gaat echter niet zo gemakkelijk als verwacht. Marcel probeert ondertussen zijn zelfgemaakte koekjes van de ...
25:00

Seizoen 2, Aflevering 8 - De Schone Slaapsters

3,5 26 x
Kristel is het beu dat Karen geen rekening houdt met het huishouden en beslist daarom, tegen de zin van Karen, een poetsplanning op te stellen. Ondertussen organiseert Rosie een nachtmarathon voor het goede doel en doet Josje zich voor als een plantenfluisteraar om zo het verschrompelde plantje van Bas weer beter te maken ...
Seizoen 3
30:00

Seizoen 3 - 7. De staaltjesdief

4,1 74 x
Er loopt een dief rond in het appartementsgebouw die parfum- en andere staaltjes uit tijdschriften steelt. Wie doet zoiets? Detective Marcel en Josje besluiten de dief te klissen. Ondertussen loopt Bas rond met een groot geheim dat de meisjes van K3 absoluut niet mogen weten.
25:00

Seizoen 3 - 6. De gouden panda

4,8 121 x
Karen koopt alle cornflakedozen in het warenhuis op. Er zitten namelijk dierenkaartjes in de dozen en Karen wil absoluut het zeldzame kaartje van de Gouden panda bemachtigen. Ook Marcel is in de ban van de Gouden panda. Kristel is in alle staten als ze per ongeluk een liefdesmail naar Bas verstuurt.
30:00

Seizoen 3 - 5. Hypnose

4,6 14 x
Josje leert uit een boekje hoe ze moet hypnotiseren. Ze denkt dat ze de anderen kan helpen met hun problemen door hen onder hypnose te brengen. Marcel besluit Rosie mee te nemen op cruise. Rosie ziet het helemaal niet zitten om alleen met Marcel midden op zee te zitten, maar durft hem dat niet te zeggen.
30:00

Seizoen 3, Aflevering 4 - Spaanse liefde

4,2 48 x
Bas is verliefd op een Spaanse studente. Dit is een regelrechte nachtmerrie voor de meisjes van K3. Straks gaat hij nog in Spanje wonen. Ze moeten Bas snel voor zich winnen. Ondertussen laat Marcel zijn denkbeeldige hondje logeren bij Josje. Josje belooft er goed voor te zorgen.
30:00

Seizoen 3, Aflevering 3 - De taartenwedstrijd

4,4 117 x
Voor de verjaardag van Bas willen Kristel, Josje en Karen elk een taart bakken. Maar wie zal de lekkerste taart bakken? Het mondt uit in een heuse taartenwedstrijd, waarbij niet altijd even eerlijk wordt gespeeld. Marcel erft van zijn tante een lelijke vaas en geeft ze aan Rosie. Maar dan blijkt de vaas veel geld waard te ...
25:00

Seizoen 3 - 2. Liefdestest

4,0 76 x
Rosie, Josje en Karen vullen een liefdestest in om na te gaan wie van hen het beste bij Bas past. Marcel is fier dat hij journalist mag worden van het blad van de zwemclub. Hij besluit een artikel over de meidengroep K3 te schrijven.
30:00

Seizoen 3 - 1. Innerlijke rust

4,6 26 x
Kristel probeert innerlijke rust te vinden en slaat aan het mediteren. Ze geeft ook ontspannende massages die op veel bijval kunnen rekenen. Josje gaat mee in de levenswijze van Kristel en zweert het materiële af. Rosie is met heel wat anders bezig. Ze heeft van Marcel lelijke kousen cadeau gekregen waar ze zo snel mogelij...
Archief