Hallo K3

Juli 2019
20:00

Seizoen 1 - De Karen-dictatuur

2,5 4 x
Karen wil het maken als fotomodel, maar auditie na auditie loopt het mis. Karen denkt dat ze lelijk is, en Josje en Kristel peppen haar op door een valse brief van een topfotograaf te sturen.
23:00

Seizoen 1 - Een pizza te veel

4,0 0 x
Kristel heeft een dikke pukkel op haar gezicht. Ze vreest dat ze gezonder zal moeten leven en gaat op zoek naar gezonde groentjes en recepten.
25:00

Seizoen 2 - De Videoclip

4,0 3 x
Wanneer Marcel te weten komt dat Bas de rol van Tarzan mag vertolken in de nieuwe clip van K3, wil hij bewijzen dat hij dat veel beter kan. Ondertussen zorgt Wipstaartje, de nieuwe wurgslang van Josje, voor grote paniek wanneer de meisjes ontdekken dat hij ontsnapt is...
25:00

Seizoen 2 - Josje Solo

4,0 3 x
Wanneer Josje op groot verzet stuit bij Karen en Kristel bij het voorstel om wat meer liedjes te gaan zingen over milieuvriendelijke onderwerpen zoals dubbele beglazing, besluit ze een solocarrière uit te bouwen. Dat gaat echter niet zo gemakkelijk als verwacht. Marcel probeert ondertussen zijn zelfgemaakte koekjes van de ...
25:00

Seizoen 1 - Het niet-versierpact

4,0 2 x
De dames vinden hun eetgewoonten te weinig gevarieerd, ze eten elke week dezelfde dingen. Josje beslist daarop dat zij eens een keertje zal koken.
25:00

Seizoen 1 - Een vriendje voor Karen

3,0 3 x
Karen leert de vriend van Bas kennen en wordt tot over haar oren verliefd. Kristel beklaagt zich dat Karen haar vriendinnen in de steek laat wanneer ze een leuke jongen leert kennen.
21:00

Seizoen 1 - Het uurrecord

4,0 6 x
Karen krijgt een politieagent over de vloer die een gigantisch bedrag aan onbetaalde parkeerboetes komt innen. Ze probeert hem te bespelen in de hoop dat hij de boetes laat vallen.
22:00

Seizoen 1 - Aflevering 5

4,0 8 x
Kristel krijgt bijna een hartaanval wanneer ze na een reisje terug thuis komt. Karen heeft het appartement omgetoverd tot een stort. Als straf moet Karen in haar eentje alle rommel opkuisen.
21:00

Seizoen 1 - Aflevering 8

3,0 6 x
Kristel is helemaal in de wolken wanneer ze op blind date vertrekt. Karen heeft een echte baaldag, maar leert dankzij Marcel een wel heel bijzondere nieuwe vriend kennen.
24:00

Seizoen 1 - Aflevering 7

4,0 4 x
Josje verafgoodt het oude originele voetbaltruitje van Wesley Sneijder. Ze gelooft dat het geluk brengt. Dat het stinkt kan haar niet deren, ze wil dat Nederland wint tegen België.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.