Hallo K3

Hallo K3 herbekijken

Seizoen 3
23:00

Seizoen 3, Aflevering 6 - De gouden panda

4,3 169 x
Karen koopt alle cornflakesdozen in het warenhuis op. Er zitten namelijk dierenkaartjes in de dozen en Karen wil absoluut het zeldzame kaartje van de Gouden panda bemachtigen. Ook Marcel is in de ban van de Gouden panda. Kristel is in alle staten als ze per ongeluk een liefdesmail naar Bas verstuurt.
25:00

Seizoen 3, Aflevering 5 - Hypnose

4,0 43 x
Josje leert uit een boekje hoe ze moet hypnotiseren. Ze denkt dat ze de anderen kan helpen met hun problemen door hen onder hypnose te brengen. Marcel besluit Rosie mee te nemen op cruise. Rosie ziet het helemaal niet zitten om alleen met Marcel midden op zee te zitten, maar durft hem dat niet te zeggen.
25:00

Seizoen 3, Aflevering 4 - Spaanse liefde

4,0 34 x
Bas is verliefd op een Spaanse studente. Dit is een regelrechte nachtmerrie voor de meisjes van K3. Straks gaat hij nog in Spanje wonen. Ze moeten Bas snel voor zich winnen. Ondertussen laat Marcel zijn denkbeeldige hondje logeren bij Josje. Josje belooft er goed voor te zorgen.
25:00

Seizoen 3, Aflevering 3 - De taartenwedstrijd

2,3 47 x
Voor de verjaardag van Bas willen Kristel, Josje en Karen elk een taart bakken. Maar wie zal de lekkerste taart bakken? Het mondt uit in een heuse taartenwedstrijd, waarbij niet altijd even eerlijk wordt gespeeld. Marcel erft van zijn tante een lelijke vaas en geeft ze aan Rosie. Maar dan blijkt de vaas veel geld waard te ...
25:00

Seizoen 3, Aflevering 2 - Liefdestest

4,3 33 x
Rosie, Josje en Karen vullen een liefdestest in om na te gaan wie van hen het beste bij Bas past. Marcel is fier dat hij journalist mag worden van het blad van de zwemclub. Hij besluit een artikel over de meidengroep K3 te schrijven.
25:00

Seizoen 3, Aflevering 1 - Innerlijke rust

4,7 79 x
Kristel probeert innerlijke rust te vinden en slaat aan het mediteren. Ze geeft ook ontspannende massages die op veel bijval kunnen rekenen. Josje gaat mee in de levenswijze van Kristel en zweert het materiële af. Rosie is met heel wat anders bezig. Ze heeft van Marcel lelijke kousen cadeau gekregen waar ze zo snel mogelij...
25:00

Seizoen 3, Aflevering 10 - Een ongeluk zit in een klein balletje

4,2 438 x
Karen en Kristel nemen deel aan het celebrity golftoernooi. Ze besluiten alvast wat te oefenen, maar het gaat helemaal mis wanneer ze Marcel op het hoofd raken met een golfbal. Karen en Kristel voelen zich schuldig en brengen Marcel naar hun flat om hem te verzorgen. Maar Marcel is niet bepaald een gemakkelijke patiënt. Ro...
24:00

Seizoen 3, Aflevering 9 - Hallo Bas

4,7 190 x
Bas zoekt onderdak omdat zijn flat wordt geschilderd. Stiekem laat Josje Bas in haar appartement logeren. Maar de poppen gaan aan het dansen als Karen en Kristel dit ontdekken. Ondertussen loopt Marcel er maar sipjes bij omdat zijn poes Soezie moet overnachten bij de dierenarts.
26:00

Seizoen 3, Aflevering 8 - Etiquette

4,3 213 x
De meisjes van K3 zijn in de wolken. De Nederlandse prinses Máxima zal hen een bezoekje brengen. Maar... K3 kent niets van etiquette en koninklijk protocol. Kristel koopt een boek over etiquette en besluit het iedereen aan te leren. Ondertussen heeft Josje een nieuwe taal geleerd: de kliktaal. Wanneer ook Bas die taal kent...
25:00

Seizoen 3, Aflevering 7 - De staaltjesdief

4,4 141 x
Er loopt een dief rond in het appartementsgebouw die parfum- en andere staaltjes uit tijdschriften steelt. Wie doet zoiets? Detective Marcel en Josje besluiten de dief te klissen. Ondertussen loopt Bas rond met een groot geheim dat de meisjes van K3 absoluut niet mogen weten.
Archief