Heidi

Afleveringen
21:36

Aflevering 7

Verlopen 4,0 15 x
Heidi en haar opa gaan naar het dorp om inkopen te doen voor de winter. Heidi wil een brood meenemen voor grootmoeder en wil het betalen met een fossiel. Als dat niet lukt, biedt Theresa aan het fossiel te ruilen voor een brood. Ze geeft Heidi een b...
21:36

Aflevering 6

Verlopen 4,0 21 x
Peter vertelt Heidi over school. Hij maakt haar zo bang voor wat haar te wachten staat dat ze besluit van huis weg te lopen.
21:39

Aflevering 5

Verlopen 3,0 10 x
Theresa, William en Karl willen de geheime plek van Peter vinden, omdat ze denken dat daar een schat verstopt is. Heidi en Peter bedenken een plan om hen om de tuin te leiden.
21:39

Aflevering 4

Verlopen 4,0 15 x
Heidi vindt een gewond vogeltje. Ze wil Peter om hulp vragen, maar die is niet thuis. Zijn oma zegt dat ze zomeralsem moet zoeken en dat Peter haar kan wijzen waar dat kruid groeit. Met behulp van Jozef spoort ze Peter op.
21:39

Aflevering 3

Verlopen 4,0 7 x
Peter wordt gepest door Karl, Theresa en William. William wil bovendien Peters geld afnemen. Peter daagt Karl uit voor een wedstrijd: wie het eerste op de Kauwenrots is, heeft gewonnen. Maar als Karl uitglijdt, moet Heidi haar opa gaan halen om de j...
Archief
Uitzending gemist?

De laatste afleveringen kijk je op TVGemist.be. Je bepaalt zelf wanneer: niet als de TV-zender ze programmeert, maar wanneer het jou uitkomt. Onze redactie houdt je op de hoogte van je favoriete programma's en de allerbeste series. Met een eigen profiel houd je zelfs een eigen overzicht bij en ontvang je een e-mail voor elke nieuwe aflevering. Handig!

We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.