Heidi

Januari 2019
20:00

De schooltoets

Verlopen 3,0 50 x
De grotere kinderen in de klas moeten een toets maken. Peter heeft hard gestudeerd, maar op de ochtend van de toets blijken de geiten verdwenen te zijn en moet hij die gaan zoeken, waardoor hij te laat is voor de toets. Dan ontdekken Peter en Heidi dat Theresa het geitenhok open heeft gezet...
20:00

De broche

Verlopen 4,0 24 x
Grootvader geeft Heidi een broche die van haar oma en van haar moeder is geweest. Ze draagt hem met trots. Als grootmoeder ziek wordt, gaan Peter en Heidi naar de winkel om medicijnen te kopen. Omdat ze te duur zijn, betaalt Heidi met haar broche. En dan slaat het noodlot toe...
20:00

Het gebroken beeld

Verlopen 4,0 16 x
Mevrouw Keller heeft een duur beeld gekocht voor in de winkel, maar wanneer Theresa even op de winkel moet passen, stoot ze het per ongeluk om. Ze is bang dat haar moeder haar zal straffen en daarom vlucht ze de bergen in. Heidi, Peter en grootvader gaan haar zoeken. Als ze Theresa vinden, blijkt dat ze gebeten is door een...
20:00

Een nieuwe geit in de kudde

Verlopen 4,0 23 x
Heidi wil graag naar school, maar grootvader ziet allerlei bezwaren. Goudvinks lammetje komt als er een storm losbreekt en Karl komt vast te zitten in een gat langs de rivier.
December 2018
20:00

Terug naar Dörfli

Verlopen 3,0 30 x
Grootvader heeft besloten te vertrekken en het landhuis aan meneer en mevrouw Keller te verkopen, maar hij weet niet dat Heidi onderweg is naar Dörfli. Als die aankomt, is grootvader al vertrokken naar de notaris in Mayenfeld om de verkoop te regelen. Gelukkig kan meneer Traber een telegram sturen om hem het nieuws te vert...
25:00

De brief

Verlopen 4,0 16 x
Heidi is letterlijk ziek van heimwee. Ze heeft grootvader geschreven, maar die schrijft maar niet terug. Dan vindt ze haar brieven in de keukenla. Heeft tante Dete Heidi's brieven dan nooit verstuurd?
25:00

Het spook

Verlopen 3,0 38 x
Juffrouw Rottenmeier denkt dat ze een spook heeft gezien. Meneer Sesemann en Sebastiaan houden 's nachts de wacht om te zien of het spook echt bestaat, maar dan komen ze erachter dat het Heidi is, die slaapwandelt.
25:00

Een boom als schuilplaats

Verlopen 4,0 9 x
Meneer Sesemann is van plan Heidi te adopteren. Heidi is bang dat ze dan nooit meer naar grootvader kan gaan om daar te wonen, en verstopt zich.
25:00

Het ontslag

Verlopen 3,0 16 x
Juffrouw Rottenmeier is van plan om ontslag te nemen en Clara vindt dat heel erg. Heidi denkt dat het haar schuld is dat juffrouw Rottenmeier weg wil en besluit terug te gaan naar de bergen, omdat ze dan misschien toch blijft.
25:00

Geiten in de stad

Verlopen 3,0 17 x
Heidi vindt een ziek geitje in het park. Ze neemt het stiekem mee naar huis, maar dat loopt natuurlijk niet goed af. Sebastiaan vindt eindelijk de moed om Dete zijn liefde te verklaren.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.