Heidi

Maart 2018
21:36

Aflevering 9

4,0 4 x
Er is een wolf gesignaleerd in het dorp en meneer Keller wil het dier dood schieten. Heidi en grootvader horen aan het klokgelui dat er iets aan de hand is in het dorp, maar ze weten niet wat. Als grootvader gaat kijken, vindt Heidi in het bos een gewond wolvenjong. Dat probeert ze te redden, maar dan komt de moeder terug...
21:36

Aflevering 8

3,0 4 x
Heidi speelt met Peter in de sneeuw. Theresa, Karl en William komen hen achterna, en ze vluchten het oude landhuis in waar grootvader vroeger gewoond heeft. Heidi en Theresa komen vast te zitten op zolder. De kinderen moeten de strijdbijl begraven en de krachten bundelen om zich uit hun benarde situatie te redden.
21:36

Aflevering 7

3,0 4 x
Heidi en haar opa gaan naar het dorp om inkopen te doen voor de winter. Heidi wil een brood meenemen voor grootmoeder en wil het betalen met een fossiel. Als dat niet lukt, biedt Theresa aan het fossiel te ruilen voor een brood. Ze geeft Heidi een brood uit de gemeenschappelijke oven. Voor ze goed en wel beseft wat er gebeurt, wordt Heidi van diefstal beschuldigd.
21:36

Aflevering 6

3,0 4 x
Peter vertelt Heidi over school. Hij maakt haar zo bang voor wat haar te wachten staat dat ze besluit van huis weg te lopen.
21:39

Aflevering 5

3,0 7 x
Theresa, William en Karl willen de geheime plek van Peter vinden, omdat ze denken dat daar een schat verstopt is. Heidi en Peter bedenken een plan om hen om de tuin te leiden.
21:39

Aflevering 4

3,0 8 x
Heidi vindt een gewond vogeltje. Ze wil Peter om hulp vragen, maar die is niet thuis. Zijn oma zegt dat ze zomeralsem moet zoeken en dat Peter haar kan wijzen waar dat kruid groeit. Met behulp van Jozef spoort ze Peter op.
21:39

Aflevering 3

3,0 9 x
Peter wordt gepest door Karl, Theresa en William. William wil bovendien Peters geld afnemen. Peter daagt Karl uit voor een wedstrijd: wie het eerste op de Kauwenrots is, heeft gewonnen. Maar als Karl uitglijdt, moet Heidi haar opa gaan halen om de jongen te redden.
21:37

Aflevering 2

4,0 7 x
Heidi vergezelt Peter naar de bergweide. Ze moet bij hem in de buurt blijven, maar haar nieuwsgierigheid haalt de bovenhand waardoor Heidi al gauw afdwaalt. Gelukkig vindt Peter haar terug. In alle commotie gaat Berli, één van de geiten, ervandoor. Wanneer ze haar poot bezeert, is opa erg boos op Heidi. Voor straf moet ze zonder eten naar bed.
21:09

Aflevering 1

3,0 3 x
Het 5-jarige weesmeisje Heidi wordt door haar tante naar de Zwitserse Alpen gebracht, om daar bij haar grootvader te gaan wonen. De pittige en levenslustige kleine heldin groeit op in de buitenlucht. Omringd door haar vrienden Peter & Clara ontdekt Heidi de schoonheid van de Alpen, het stadsleven van Frankfurt, maar vooral ook vriendschap, vertrouwen en gulheid.
21:36

Aflevering 39

4,0 5 x
Dete en Sebastiaan arriveren in Dörfli voor de opening van de Duivelsbrug. De sfeer tussen Dete en Opa Alp is heel erg gespannen. Heidi en Clara nodigen iedereen uit voor een picknick in de bergen om edelweiss te zoeken. Wanneer Sebastiaan ten val komt, wordt hij gered door Opa Alp. De hele familie is herenigd voor de opening van de brug, die herdoopt werd tot de Ernst en Tobias Meier-brug.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.