Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Heidi

Seizoen 1
21:00

Seizoen 1, Aflevering 11 - Aanval op de Boomhut

3,0 16 x
Karl, Theresa en William hebben de boomhut van Peter ingenomen. Peter wil vechten om zijn hut te heroveren, maar Heidi vindt dat geen goed idee. Ze heeft een slim plannetje en vraagt grootvader om hulp.
30:00

Seizoen 1, Aflevering 39 - De edelweiss

3,0 9 x
Dete en Sebastiaan arriveren in Dörfli voor de opening van de Duivelsbrug. De sfeer tussen Dete en Opa Alp is heel erg gespannen. Heidi en Clara nodigen iedereen uit voor een picknick in de bergen om edelweiss te zoeken.
30:00

Seizoen 1, Aflevering 38 - Vergiffenis

3,0 11 x
Peter loopt weg van huis uit schaamte omdat hij Clara's rolstoel in de rivier heeft gegooid. Clara leert intussen steviger lopen. Meneer Sesemann en grootmoeder komen onverwachts op bezoek en Brigitte klopt bezorgd aan bij Opa Alp.
30:00

Seizoen 1, Aflevering 37 - De rolstoel

3,0 15 x
Peter wil graag dat Heidi meegaat naar de weide, maar Heidi wil Clara niet alleen laten. Dan vraagt hij of ze de volgende dag naar de boomhut komt. Heidi neemt Clara mee, en dat is zeer tegen de zin van Peter. Uit woede laat hij Clara's rolstoel van de klif vallen.
30:00

Seizoen 1, Aflevering 36 - Frederik

3,0 10 x
In de winkel in het dorp ontmoet Heidi Frederik, die in juffrouw Rottenmeier een jeugdvriendin denkt te herkennen. Juffrouw Rottenmeier zegt dat hij zich vergist, maar wil zo snel mogelijk terug naar Frankfurt. Heidi en Clara bedenken een plan zodat Clara niet mee hoeft.
30:00

Seizoen 1, Aflevering 35 - De Duivelsbrug

3,0 8 x
De gouverneur draagt grootvader op de brug af te maken waar hij jaren geleden aan begonnen was, maar grootvader raakt daardoor heel erg van streek. Heidi begrijpt dat niet en gaat uitzoeken wat er gebeurd is. Ze komt erachter dat haar vader is verongelukt bij de bouw van de brug en dat grootvader vindt dat het zijn schuld ...
25:00

Seizoen 1, Aflevering 34 - De storm

4,5 35 x
Clara wil graag de weide zien, maar juffrouw Rottenmeier vindt dat geen goed idee. Clara gaat toch met grootvader en Heidi mee. Juffrouw Rottenmeier gaat ze zoeken, maar dan breekt er een storm los.
25:00

Seizoen 1, Aflevering 33 - Pas op voor de geiten

4,0 29 x
Omdat ze Clara gezelschap moet houden, mag Heidi niet bij haar opa wonen. Gelukkig worden de twee dikke vriendinnen en als Heidi naar huis is teruggekeerd, komt Clara haar daar bezoeken.
20:00

Seizoen 1, Aflevering 32 - Speurtocht

3,0 15 x
Karl gaat verhuizen. Voordat hij weggaat, organiseert hij een speurtocht met als hoofdprijs zijn fossielenverzameling. Theresa is erop gebrand te winnen. Wanneer het Heidi is die de verzameling vindt, is ze dan ook erg jaloers.
30:00

Seizoen 1, Aflevering 19 - De toneelvoorstelling

3,0 17 x
Heidi kan nog niet lezen en haar leraar, meneer Bakker, gebruikt een nogal vervelende manier om het haar te leren. De grootmoeder van Clara probeert de meisjes op te vrolijken door een toneelstuk met hen in te studeren, maar Heidi wil niet toegeven dat ze het script niet kan lezen.
Archief