Heidi

Laatste aflevering
21:00
Heidi

Peter beschrijft in een opstel hoe zijn leven is veranderd sinds Heidi in zijn leven stapte.

Heidi gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 2
23:00
Heidi mag een test doen voor een toelatingsexamen voor een academie in Zürich. Maar is ze echt bereid haar geliefde bergen te verlaten?
24:00
Peter besluit de Witte Piek te beklimmen om kwarts te zoeken. Hij komt in de mist terecht en verliest zijn uitrusting en de gevonden kwarts. Gelukkig had Heidi door wat hij van plan was en ze redt hem, met hulp van Anton.
22:00
Peter komt terug uit Frankfurt en besluit imker te worden en kaas te gaan maken, terwijl Rico en Heidi de geiten verzorgen.
23:00
Heidi heeft een kaart gestuurd naar Alice di Borgo. Ze vraagt Alice om naar Dörfli te komen.
23:00
Francesco en Rico verhuizen naar hun eigen chalet, vlak voor de start van het jaarlijkse Wolpertinger festival.
22:00
Meneer Keller komt onder een boom terecht en mevrouw Keller gaat met hem naar het ziekenhuis. Heidi helpt Theresa in de winkel.
22:00
Heidi en Rico achtervolgen meneer Mason wanneer hij de berg opklimt.
22:00
Heidi en grootvader zijn eindelijk terug in de bergen. Tot hun grote schrik blijkt hun chalet verwoest te zijn door een lawine.
23:00
Grootvader en Heidi vragen Frieda of ze de kerstdagen in hun chalet in Dörfli door wil brengen.
Seizoen 1
21:00
Dete en Sebastiaan arriveren in Dörfli voor de opening van de Duivelsbrug. De sfeer tussen Dete en Opa Alp is heel erg gespannen. Heidi en Clara nodigen iedereen uit voor een picknick in de bergen om edelweiss te zoeken.
21:00
Peter loopt weg van huis uit schaamte omdat hij Clara's rolstoel in de rivier heeft gegooid. Clara leert intussen steviger lopen. Meneer Sesemann en grootmoeder komen onverwachts op bezoek en Brigitte klopt bezorgd aan bij Opa Alp.
21:00
Peter wil graag dat Heidi meegaat naar de weide, maar Heidi wil Clara niet alleen laten. Dan vraagt hij of ze de volgende dag naar de boomhut komt. Heidi neemt Clara mee, en dat is zeer tegen de zin van Peter. Uit woede laat hij Clara's rolstoel van de klif vallen.
21:00
In de winkel in het dorp ontmoet Heidi Frederik, die in juffrouw Rottenmeier een jeugdvriendin denkt te herkennen. Juffrouw Rottenmeier zegt dat hij zich vergist, maar wil zo snel mogelijk terug naar Frankfurt. Heidi en Clara bedenken een plan zodat Clara niet mee hoeft.
21:00
De gouverneur draagt grootvader op de brug af te maken waar hij jaren geleden aan begonnen was, maar grootvader raakt daardoor heel erg van streek. Heidi begrijpt dat niet en gaat uitzoeken wat er gebeurd is. Ze komt erachter dat haar vader is verongelukt bij de bouw van de brug en dat grootvader vindt dat het zijn schuld ...
21:00
Clara wil graag de weide zien, maar juffrouw Rottenmeier vindt dat geen goed idee. Clara gaat toch met grootvader en Heidi mee. Juffrouw Rottenmeier gaat ze zoeken, maar dan breekt er een storm los.
21:00
Juffrouw Rottenmeier en Clara komen aan in Dörfli, maar het gaat niet helemaal zoals Heidi had gehoopt. Volgens juffrouw Rottenmeier is de blokhut geen geschikte omgeving voor Clara en kunnen ze beter in het landhuis blijven. Heidi en Clara verzinnen een plan en samen met Peter, Theresa, William en de geiten proberen ze ju...
21:00
Karl gaat verhuizen. Voordat hij weggaat, organiseert hij een speurtocht met als hoofdprijs zijn fossielenverzameling. Theresa is erop gebrand te winnen. Wanneer het Heidi is die de verzameling vindt, is ze dan ook erg jaloers.
21:00
De grotere kinderen in de klas moeten een toets maken. Peter heeft hard gestudeerd, maar op de ochtend van de toets blijken de geiten verdwenen te zijn en moet hij die gaan zoeken, waardoor hij te laat is voor de toets. Dan ontdekken Peter en Heidi dat Theresa het geitenhok open heeft gezet.
21:00
Grootvader geeft Heidi een broche die van haar oma en van haar moeder is geweest. Ze draagt hem met trots. Als grootmoeder ziek wordt, gaan Peter en Heidi naar de winkel om medicijnen te kopen. Omdat ze te duur zijn, betaalt Heidi met haar broche. En dan slaat het noodlot toe...
Archief