Heidi

Juni 2018
21:40

Aflevering 28

4,0 0 x
Heidi wil graag naar school, maar grootvader ziet allerlei bezwaren. Goudvinks lammetje komt als er een storm losbreekt en Karl komt vast te zitten in een gat langs de rivier.
21:36

Aflevering 27

4,0 3 x
Grootvader heeft besloten te vertrekken en het landhuis aan meneer en mevrouw Keller te verkopen, maar hij weet niet dat Heidi onderweg is naar Dörfli. Als die aankomt, is grootvader al vertrokken naar de notaris in Mayenfeld om de verkoop te regelen. Gelukkig kan meneer Traber een telegram sturen om hem het nieuws te vertellen.
21:39

Aflevering 26

4,0 5 x
Heidi is letterlijk ziek van heimwee. Ze heeft grootvader geschreven, maar die schrijft maar niet terug. Dan vindt ze haar brieven in de keukenla. Heeft tante Dete Heidi's brieven dan nooit verstuurd?
21:36

Aflevering 25

4,0 0 x
Juffrouw Rottenmeier denkt dat ze een spook heeft gezien. Meneer Sesemann en Sebastiaan houden 's nachts de wacht om te zien of het spook echt bestaat, maar dan komen ze erachter dat het Heidi is, die slaapwandelt.
21:39

Aflevering 24

3,0 0 x
Meneer Sesemann is van plan Heidi te adopteren. Heidi is bang dat ze dan nooit meer naar grootvader kan gaan om daar te wonen, en verstopt zich.
21:39

Aflevering 23

3,0 0 x
Juffrouw Rottenmeier is van plan om ontslag te nemen en Clara vindt dat heel erg. Heidi denkt dat het haar schuld is dat juffrouw Rottenmeier weg wil en besluit terug te gaan naar de bergen, omdat ze dan misschien toch blijft.
21:40

Aflevering 22

3,0 0 x
Heidi vindt een ziek geitje in het park. Ze neemt het stiekem mee naar huis, maar dat loopt natuurlijk niet goed af. Sebastiaan vindt eindelijk de moed om Dete zijn liefde te verklaren.
21:39

Aflevering 21

3,0 0 x
Clara is van streek nadat ze is gevallen en ze wil niet meer proberen te leren lopen, omdat ze ervan overtuigd is dat dat toch niet lukt. Heidi bedenkt samen met Clara's grootmoeder een plan om haar weer moed te geven, maar juffrouw Rottenmeier mag dat niet te weten komen...
21:40

Aflevering 20

4,0 0 x
Het is eindelijk lente, de meisjes gaan een dag naar het park. Heidi en Clara jagen wat vlinders na. Clara probeert te gaan staan, maar dat loopt uit op een grote teleurstelling.
21:39

Aflevering 19

4,0 2 x
Heidi kan nog niet lezen en haar leraar, meneer Bakker, gebruikt een nogal vervelende manier om het haar te leren. De grootmoeder van Clara probeert de meisjes op te vrolijken door een toneelstuk met hen in te studeren, maar Heidi wil niet toegeven dat ze het script niet kan lezen.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.