Het goeie leven

Afleveringen

22 november 2016

4,0 400 x
De riek voor de pompoen sluit het oogstseizoen. De duo's maken een hutsepot voor Kobe Desramaults met een zelfgekweekt varkentje en groenten van eigen kweek.

15 november 2016

3,2 493 x
Herfst in de moestuin. Vandaag de riek voor de beste peper- en paprikakweker en Peter Goossens kiest het beste wildgerecht.

8 november 2016

4,0 454 x
De zomer loopt op zijn laatste benen. Hét moment om de zonnebloemen te plukken. En Peter Goossens reikt de vork uit voor het beste brood & gebak.

1 november 2016

4,0 517 x
De moestuin staat in volle pracht. Het moment om met een veggiegerecht de groenten de volle hoofdrol te geven.

25 oktober 2016

4,8 484 x
Kijk online naar de zevend aflevering.Vandaag komen familie en vrienden meegenieten van het goede leven.Wouter Keersmaekers reikt de vork voor het familiegeheim
Archief
Uitzending gemist?

Op TVGemist.be vind je alle zenders, alle programma's en alle uitzendingen. Ons aanbod bevat alle gemiste uitzendingen van Eén, Canvas, VTM, 2BE, VIER, VIJF en andere gemist-platforms. Geen zoektocht meer, maar 1 totaaloplossing voor Uitzending Gemist.

We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.