Het Perfecte Plaatje

Laatste aflevering
52:54
Het Perfecte Plaatje

Let the dogs out! Want voor de opdracht dierenfotografie krijgt elke fotograaf een schattige viervoeter voor zijn/haar lens. Ook krijgen ze de opdracht om een zelfportret te maken in de stijl van de jaren 50, en daar gaan sommige kandidaten wel héél erg ver voor...

Het Perfecte Plaatje gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 1
57:12
De kandidaten krijgen bekende gezichten voor hun lens, want voor opdracht 1 maken ze een portretfoto van een dierbare, al weten ze nog niet wie dat zal zijn. Voor de opdracht foodfotografie bereidt chef-kok Michaël Rewers dan weer de lekkerste gerechten.
58:04
Gastjurylid Lieve Blancquaert geeft de fotografen een snelcursu documentairefotografie, want voor de eerste opdracht moeten ze een foto maken waarbij de human interest duidelijk af te lezen valt. Daarna maken ze zich klaar voor de gevreesde, en voor sommigen gedroomde opdracht: naaktfotografie.
55:56
In aflevering twee krijgen de fotografen de opdracht om de stilte in de natuur te fotograferen, maar dat lijkt niet zo simpel als het lijkt. Daarna trekken ze naar Festival Dranouter en begeven ze zich tussen de festivalgangers om de perfecte festivalfoto te maken.
58:18
De kandidaten worden verdeeld in duo's en moeten moeten proberen om een lelijke portretfoto van elkaar te maken. Daarna moeten ze het hoofd boven water houden, want de jury verwacht een spectaculaire actiefoto van een wakeboarder met opspattend water.
Archief