Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Hotel Hell

Hotel Hell herbekijken

Seizoen 1
40:00

Seizoen 1, Aflevering 4 - The Towns Inn - Part 2

3,0 20 x
Aflevering 4 (jaargang 3) van de realityreeks waarin chef-kok Gordon Ramsay naar Amerika trekt om er in het slop zittende hotels, motels en bed & breakfasts nieuw leven in te blazen.
40:00

Seizoen 1, Aflevering 3 - The Towns Inn - Part 1

4,0 26 x
Aflevering 3 (jaargang 3) van de realityreeks waarin chef-kok Gordon Ramsay naar Amerika trekt om er in het slop zittende hotels, motels en bed & breakfasts nieuw leven in te blazen.
Seizoen 3
40:00

Seizoen 3, Aflevering 8 - Landoll's Mohican Castle

4,3 30 x
Aflevering 8 (jaargang 3) van de realityreeks waarin chef-kok Gordon Ramsay naar Amerika trekt om er in het slop zittende hotels, motels en bed & breakfasts nieuw leven in te blazen.
40:00

Seizoen 3, Aflevering 7 - Beachfront Inn

3,0 28 x
Aflevering 7 (jaargang 3) van de realityreeks waarin chef-kok Gordon Ramsay naar Amerika trekt om er in het slop zittende hotels, motels en bed & breakfasts nieuw leven in te blazen.
40:00

Seizoen 3, Aflevering 6 - Brick Hotel

4,5 18 x
Gordon Ramsay trekt naar het Brick Hotel in Newtown, Pennsylvania, een historische hotel dat in 2006 werd aangekocht door Verindar Kaur en zijn zoon CJ. Om winst te maken bespaarden ze op alles, en tegen het personeel gedraagt Verindar zich als een dictator. In acht maanden tijd was er maar liefst 50 man in dienst, waarvan...
Seizoen 1
38:00

Seizoen 1, Aflevering 6 - The Roosevelt Inn

4,0 17 x
Gordon sluit zijn reeks helse hotelbezoeken af in The Roosevelt Inn, gelegen in Coeur D'Alene, Idaho. Eigenaar John Hough is in een schuldenberg van meer dan een miljoen dollar terechtgekomen en is ten einde raad. Toch lijkt hij niet meteen tijd vrij te maken om zich uit deze hachelijke situatie te redden. Hoog tijd voor G...
39:00

Seizoen 1, Aflevering 1 - Cambridge Hotel

4,0 31 x
Gordon brengt een bezoekje aan de studentenstad Cambridge in New York, waar ex-militair John Imhof en zijn vrouw Tina hun hotel The Cambridge uitbaten. Generaal John leidt het hotel als een echte dictator, een aanpak die zijn personeel en de gasten tot waanzin drijft. Gordon neemt zelf zijn intrek in het hotel, maar beleef...

Seizoen 2 - 8. Hotel Calumet Inn

4,0 131 x
The Historic Calumet Inn is gelegen in Pipestone, Minnesota. Eigenaars Vanda en Rina Smrkovski kregen het hotel cadeau van hun vader, maar behandelen het zonder enig respect. De verwende dames spelen nu al negen maanden hotelletje, maar hebben er duidelijk maar weinig kaas van gegeten. Met alle gevolgen van dien.

Seizoen 2 - 7. Curtis House Inn

4,0 56 x
Gordon is te gast in The Curtis House. Dit historisch hotel wordt al generaties lang gerund door de familie Hardisty, maar de zaak gaat langzaamaan de dieperik in. Gordon Ramsay doet zijn uiterste best om de familiezaak terug op de rails te krijgen, maar eerst moet hij de uitbaters zelf onder handen nemen.

Seizoen 2 - 6. Murphy's Hotel

3,0 32 x
Gordon Ramsay checkt in in het Murphey's Historic Hotel, nabij Sacramento. Het hotel wordt gerund door fuifbeesten Brian, Kevin en Joel. Het drietal heeft het veel te druk met drinken, uitgaan en lapdansen, waardoor ze geen aandacht meer hebben voor het management van hun historisch hotel. Tijd voor Gordon Ramsay om de pun...
Archief