Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Hotel Hell

December 2019

Seizoen 1 - 5. Juniper - part 2

4,0 8 x
Gordon staat in het Juniper Hill Hotel voor zijn grootste uitdaging tot nu toe. Hij doet er alles aan om het personeel te hoeden voor de arrogante eigenaars Robert en Ari. Wanneer hij één van beide op een schokkende leugen betrapt, ziet hij zich genoodzaakt stappen te ondernemen die hij nooit eerder ondernam.

Seizoen 1 - 4. Juniper - part 1

4,0 6 x
Gordon Ramsay heeft een kamer in de Juniper Hill Inn in Windsor geboekt. Het hotel ziet er poepchique uit, maar is dat allesbehalve. Wie er een tijdje verblijft, wordt al snel geconfronteerd met een slechte geur en een arrogante eigenaar die zijn personeel allesbehalve correct behandelt. Gordon realiseert zich snel dat er ...
40:00

Seizoen 3 - 5. Lakeview Hotel

4,0 26 x
Aflevering 5 (jaargang 3) van de realityreeks waarin chef-kok Gordon Ramsay naar Amerika trekt om er in het slop zittende hotels, motels en bed & breakfasts nieuw leven in te blazen.
40:00

Seizoen 3 - 2. The Vienna Inn

4,0 10 x
Aflevering 2 (jaargang 3) van de realityreeks waarin chef-kok Gordon Ramsay naar Amerika trekt om er in het slop zittende hotels, motels en bed & breakfasts nieuw leven in te blazen.
November 2019
40:00

Seizoen 3 - 1. Angler's Lodge

4,0 13 x
Aflevering 1 (jaargang 3) van de realityreeks waarin chef-kok Gordon Ramsay naar Amerika trekt om er in het slop zittende hotels, motels en bed & breakfasts nieuw leven in te blazen.
Augustus 2019
40:00

Seizoen 1 - 3. River Rock Inn

3,0 9 x
Gordon Ramsay checkt in in The River Rock Inn, het hotel van Ken Pisciotta. Ken zit tot over zijn oren in de schulden en zijn negativisme werkt demotiverend op zijn personeel. Kan Gordon Ramsay de River Rock terug op het juiste spoor krijgen voor Ken ten onder gaat?
40:00

Seizoen 1 - 2. Keating Hotel

4,0 15 x
Gordon Ramsay is vandaag op bezoek in hotel The Keating, een ‘luxehotel’ in San Diego. Eigenaar Eddie Kaen spendeerde miljoenen aan de inrichting van het hotel, maar verloor daarbij de dingen uit het oog die de gasten werkelijk nodig hebben. De kamers zijn zo goed als leeg, het restaurant van het hotel laat te wensen over ...
40:00

Seizoen 1 - 1. Cambridge Hotel

3,0 16 x
Gordon brengt in deze eerste aflevering een bezoekje aan de studentenstad Cambridge in New York, waar ex-militair John Imhof en zijn vrouw Tina hun hotel The Cambridge uitbaten. Generaal John leidt het hotel als een echte dictator, een aanpak die zijn personeel en de gasten tot waanzin drijft. Gordon neemt zelf zijn intrek...
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.