Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Hotel Hell

Maart 2020
45:00

Seizoen 2 - 8. Hotel Calumet Inn

4,0 67 x
The Historic Calumet Inn is gelegen in Pipestone, Minnesota. Eigenaars Vanda en Rina Smrkovski kregen het hotel cadeau van hun vader, maar behandelen het zonder enig respect. De verwende dames spelen nu al negen maanden hotelletje, maar hebben er duidelijk maar weinig kaas van gegeten. Met alle gevolgen van dien.
Februari 2020
50:00

Seizoen 2 - 7. Curtis House Inn

3,0 31 x
Gordon is te gast in The Curtis House. Dit historisch hotel wordt al generaties lang gerund door de familie Hardisty, maar de zaak gaat langzaamaan de dieperik in. Gordon Ramsay doet zijn uiterste best om de familiezaak terug op de rails te krijgen, maar eerst moet hij de uitbaters zelf onder handen nemen.
45:00

Seizoen 2 - 6. Murphy's Hotel

3,0 17 x
Gordon Ramsay checkt in in het Murphey's Historic Hotel, nabij Sacramento. Het hotel wordt gerund door fuifbeesten Brian, Kevin en Joel. Het drietal heeft het veel te druk met drinken, uitgaan en lapdansen, waardoor ze geen aandacht meer hebben voor het management van hun historisch hotel. Tijd voor Gordon Ramsay om de pun...
45:00

Seizoen 2 - 5. Four Seasons Inn

4,0 22 x
In West Dover ligt het diervriendelijke hotel Four Seasons Inn, dat dringend wat hulp kan gebruiken. Eigenares Sandy MacDougall runt het hotel zoals een hostel. Onbetaalde personeelsleden mogen er gratis overnachten en nemen zo de plaats in van betalende klanten. Kan Gordon de Four Seasons terug op de rails krijgen?
45:00

Seizoen 2 - 4. Hotel Chester

4,0 27 x
Gordon brengt een bezoekje aan Starkville, Mississippi, om er Hotel Chester te redden van de ondergang. Hoewel de eigenaar al meer dan 40 jaar horeca-ervaring heeft, slaagt David Mollendor er niet in om zijn grote droom - het succesvol runnen van een hotel - waar te maken. Is de redding nabij dankzij Gordon Ramsay?
45:00

Seizoen 2 - 3. Applegate River Lodge

3,0 26 x
Gordon bezoekt de Applegate River Lodge in de hoop de zaak uit het slop te kunnen halen. Eigenaar Richard Davis mag dan wel honderdduizenden euro's schulden hebben, zijn hoofd staat meer naar het roken van cannabis dan naar het runnen van zijn hotel. Zijn zonen hebben het dan ook nog eens te druk met ruziën. Kan chef Gordo...
45:00

Seizoen 2 - 2. Monticello Hotel

3,0 28 x
Gordon Ramsay checkt in in The Mintocello Hotel in Longview, Washington. Het hotel is eigendom van Phillip Lovingfoss, een welgestelde man met een uitgebreide collectie auto's, een verzameling diamanten en een gigantisch drankprobleem dat de toekomst van zijn zaak op het spel zet.
45:00

Seizoen 2 - 1. Meson de Mesilla

4,0 53 x
Gordon Ramsay bezoekt Meson de Mesilla, een 'luxueus' hotel in Toscaanse stijl, gelegen in New Mexico. Eigenares en kindsterretje Cali Szczawinski kocht het hotel een tijdje geleden om er elke avond Cher-liedjes te kunnen brengen voor de gasten. Ze focuste zich echter iets te veel op haar optredens en iets te weinig op de ...
December 2019

Seizoen 1 - 5. Juniper - part 2

4,0 17 x
Gordon staat in het Juniper Hill Hotel voor zijn grootste uitdaging tot nu toe. Hij doet er alles aan om het personeel te hoeden voor de arrogante eigenaars Robert en Ari. Wanneer hij één van beide op een schokkende leugen betrapt, ziet hij zich genoodzaakt stappen te ondernemen die hij nooit eerder ondernam.

Seizoen 1 - 4. Juniper - part 1

4,0 16 x
Gordon Ramsay heeft een kamer in de Juniper Hill Inn in Windsor geboekt. Het hotel ziet er poepchique uit, maar is dat allesbehalve. Wie er een tijdje verblijft, wordt al snel geconfronteerd met een slechte geur en een arrogante eigenaar die zijn personeel allesbehalve correct behandelt. Gordon realiseert zich snel dat er ...
Archief