Hotel Hell

Laatste aflevering
Hotel Hell

Aflevering 4 (jaargang 3) van de realityreeks waarin chef-kok Gordon Ramsay naar Amerika trekt om er in het slop zittende hotels, motels en bed & breakfasts nieuw leven in te blazen.

Hotel Hell gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 1
Aflevering 3 (jaargang 3) van de realityreeks waarin chef-kok Gordon Ramsay naar Amerika trekt om er in het slop zittende hotels, motels en bed & breakfasts nieuw leven in te blazen.
Seizoen 3
Aflevering 8 (jaargang 3) van de realityreeks waarin chef-kok Gordon Ramsay naar Amerika trekt om er in het slop zittende hotels, motels en bed & breakfasts nieuw leven in te blazen.
Aflevering 7 (jaargang 3) van de realityreeks waarin chef-kok Gordon Ramsay naar Amerika trekt om er in het slop zittende hotels, motels en bed & breakfasts nieuw leven in te blazen.
Gordon Ramsay trekt naar het Brick Hotel in Newtown, Pennsylvania, een historische hotel dat in 2006 werd aangekocht door Verindar Kaur en zijn zoon CJ. Om winst te maken bespaarden ze op alles, en tegen het personeel gedraagt Verindar zich als een dictator. In acht maanden tijd was er maar liefst 50 man in dienst, waarvan...
Seizoen 1
Gordon sluit zijn reeks helse hotelbezoeken af in The Roosevelt Inn, gelegen in Coeur D'Alene, Idaho. Eigenaar John Hough is in een schuldenberg van meer dan een miljoen dollar terechtgekomen en is ten einde raad. Toch lijkt hij niet meteen tijd vrij te maken om zich uit deze hachelijke situatie te redden. Hoog tijd voor G...
Archief