Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Hotel Hell

Seizoen 3
40:00

Seizoen 3, Aflevering 8 - Landoll's Mohican Castle

4,0 6 x
Aflevering 8 (jaargang 3) van de realityreeks waarin chef-kok Gordon Ramsay naar Amerika trekt om er in het slop zittende hotels, motels en bed & breakfasts nieuw leven in te blazen.
40:00

Seizoen 3, Aflevering 7 - Beachfront Inn

3,0 3 x
Aflevering 7 (jaargang 3) van de realityreeks waarin chef-kok Gordon Ramsay naar Amerika trekt om er in het slop zittende hotels, motels en bed & breakfasts nieuw leven in te blazen.
40:00

Seizoen 3, Aflevering 6 - Brick Hotel

4,0 7 x
Gordon Ramsay trekt naar het Brick Hotel in Newtown, Pennsylvania, een historische hotel dat in 2006 werd aangekocht door Verindar Kaur en zijn zoon CJ. Om winst te maken bespaarden ze op alles, en tegen het personeel gedraagt Verindar zich als een dictator. In acht maanden tijd was er maar liefst 50 man in dienst, waarvan...
40:00

Seizoen 3, Aflevering 5 - Lakeview Hotel

4,0 7 x
Aflevering 5 (jaargang 3) van de realityreeks waarin chef-kok Gordon Ramsay naar Amerika trekt om er in het slop zittende hotels, motels en bed & breakfasts nieuw leven in te blazen.
40:00

Seizoen 3, Aflevering 4 - The Towns Inn - part 2

3,0 10 x
Aflevering 4 (jaargang 3) van de realityreeks waarin chef-kok Gordon Ramsay naar Amerika trekt om er in het slop zittende hotels, motels en bed & breakfasts nieuw leven in te blazen.
40:00

Seizoen 3, Aflevering 3 - The Towns Inn - part 1

4,0 7 x
Aflevering 3 (jaargang 3) van de realityreeks waarin chef-kok Gordon Ramsay naar Amerika trekt om er in het slop zittende hotels, motels en bed & breakfasts nieuw leven in te blazen.
40:00

Seizoen 3, Aflevering 2 - The Vienna Inn

4,0 11 x
Aflevering 2 (jaargang 3) van de realityreeks waarin chef-kok Gordon Ramsay naar Amerika trekt om er in het slop zittende hotels, motels en bed & breakfasts nieuw leven in te blazen.
40:00

Seizoen 3, Aflevering 1 - Angler's Lodge

4,0 10 x
Aflevering 1 (jaargang 3) van de realityreeks waarin chef-kok Gordon Ramsay naar Amerika trekt om er in het slop zittende hotels, motels en bed & breakfasts nieuw leven in te blazen.
Seizoen 1
38:00

Seizoen 1, Aflevering 6 - The Roosevelt Inn

4,0 8 x
Gordon sluit zijn reeks helse hotelbezoeken af in The Roosevelt Inn, gelegen in Coeur D'Alene, Idaho. Eigenaar John Hough is in een schuldenberg van meer dan een miljoen dollar terechtgekomen en is ten einde raad. Toch lijkt hij niet meteen tijd vrij te maken om zich uit deze hachelijke situatie te redden. Hoog tijd voor G...
39:00

Seizoen 1, Aflevering 5 - Juniper - part 2

3,0 10 x
Gordon staat in het Juniper Hill Hotel voor zijn grootste uitdaging tot nu toe. Hij doet er alles aan om het personeel te hoeden voor de arrogante eigenaars Robert en Ari. Wanneer hij een van hen op een schokkende leugen betrapt, ziet hij zich genoodzaakt stappen te ondernemen die zich nooit eerder opdrongen.
Archief