How I Met Your Mother

Laatste aflevering
20:00
How I Met Your Mother

In een dronken bui onthult Barney allerlei geheimen over zijn leven aan Robin en Ted. Marshall en Lily hebben een hevige discussie over Marshalls nieuwe carrièreswitch. Ze komen overeen om hun ruzie te pauzeren tot na het feest, maar dat blijkt gemakkelijker gezegd dan gedaan.

How I Met Your Mother gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 9
20:00
Marshall legt uit aan Barney hoe hij de 'Slap of a Million Exploding Suns' heeft geleerd en probeert Barney een vernietigende laatste klap te geven.
20:00
Marshall bereikt eindelijk zijn bestemming met de baby. De rest van de bende ontmoet op het huwelijk een man die opzettelijk ruzie stookt tussen de vrienden.
19:00
Barney is ervan overtuigd dat Robin het repetitiediner zal organiseren in de lasershoot arena. Dit tot grote ergernis van Robin, die dit helemaal niet van plan is. Ondertussen is Ted een belofte niet nagekomen, waardoor Lily verontwaardigd is.
20:00
Marshall is nog steeds met baby Marvin onderweg naar het huwelijk. In de bus richting Farhampton vertelt hij verhaaltjes over zijn vrienden om Marvin in slaap te krijgen.
20:00
Barney ziet zijn vader en moeder terug samen en is ervan overtuigd dat ze terug kunnen samenkomen, maar zijn broer James denkt daar duidelijk anders over. Ted gaat op pad als detective nadat Barneys cadeau voor Robin dat hij moest bewaren, werd vernield. Daphne is intussen kwaad op Marshall, maar hij geeft geen idee waarom.
20:00
Robin krijgt te horen dat haar moeder niet aanwezig zal zijn op het huwelijk. Het doet de bende terugdenken aan die ene avond waarop ze zich verdiepten in hun toekomstige liefdesleven. Diezelfde nacht ging Barney een levensingrijpende uitdaging aan en nam Ted een beslissing over zijn gevoelens voor Robin.
20:00
Wanneer een discussie tussen Robin en Loretta uit de hand loopt, weet Barney niet wat hij moet doen. Marshall en Daphne helpen intussen een blinde. Ted maakt dan weer een uitstap naar een vuurtoren met Cassie.
20:00
Wanneer Daphne een verwarrend bericht stuurt naar Lily, schakelt Marshall de rest in om het bericht uit haar telefoon te verwijderen voordat Lily het kan lezen. Niemand mag bovendien vragen stellen.
20:00
Ted kan kiezen tussen drie vrouwen als date voor het huwelijk, maar achteraf blijkt dat hij de verkeerde keuze heeft gemaakt. Intussen ontmoeten Robin en Barney dominee Lowell, terwijl Marshall zijn medereiziger Daphne beter leert kennen.
20:00
Barney moet partij kiezen tijdens een ruzie tussen Robin en zijn moeder. Lily helpt hem het akkefietje op te lossen. Ook Ted en Marshall komen in een discussie terecht: Marshall beweert dat Ted hem nooit een huwelijkscadeau heeft gegeven.
20:00
Barney is woedend wanneer hij ontdekt dat Ted nog steeds gevoelens heeft voor Robin. De gemoederen lopen zo hoog op dat Marshall, die nog steeds onderweg is, telefonisch moet tussenkomen.
20:00
Lily ontdekt dat Ted een lijst heeft opgesteld met dingen die hij nog wil doen voor hij naar Chicago verhuist. Ze is verontwaardigd dat hij de anderen niet heeft ingelicht. Robin en Barney beseffen dan weer dat ze niet veel tijd meer hebben voordat alle genodigden aanwezig zijn. Ze willen dit laatste moment op een wel heel...
19:00
Wanneer Robin verneemt dat James gaat scheiden, maakt ze zich zorgen over hoe Barney het nieuws zal opnemen. Intussen haast Marshall zich als een gek om op tijd op de bruiloft te geraken, terwijl Ted zich eenzaam voelt in een romantisch hotel.
20:00
Onderweg naar hun huwelijk op Long Island ontdekken Barney en Robin dat ze nog meer gemeen hebben dan ze dachten. Marshall doet ook een merkwaardige ontdekking, waardoor hij genoodzaakt is om terug te keren naar huis. Lily confronteert Ted met zijn gevoelens voor Robin.
Seizoen 8
20:00
Het huwelijk van Barney en Robin nadert. Hun laatste avond als niet-getrouwd koppel wordt verstoord door een aanstootgevend koppel. Ted nodigt Lily uit om het resultaat van zijn verbouwingen te bekijken en vertelt haar dat hij gaat verhuizen naar Chicago. Intussen gaat Marshall met de baby langs bij zijn familie in Minneso...
20:00
Robin is wanhopig op zoek naar een oud medaillon dat ze begraven heeft in het stadspark. Ted helpt haar. Hij helpt ook Marshall en Lily bij het inpakken voor hun reis naar Italië. Ondertussen leert Barney de vader van Robin beter kennen.
20:00
Vastberaden om een legendarisch vrijgezellenfeest te geven voor Barney, ontvoeren Marshall, Lily en Ted hem en brengen ze hem naar een geheime locatie. Daar proberen ze zich te houden aan de richtlijnen van Barney uit zijn 'Bro-Mitzvah'-pakket. Maar is dat ook een garantie voor een geslaagde vrijgezellenavond? Robin heeft ...
19:00
Wanneer 'de Kapitein' Lily een job aanbiedt waarvoor ze een jaar naar Rome moet, weet ze niet wat te doen. Ze vreest dat Marshall er niet mee akkoord zal gaan. Ted en Barney zijn dan weer geobsedeerd door het lichaam van de trouwplanner van Barney en Robin, dat ze bewust lijkt te verstoppen onder een dikke jas.
20:00
Ted en Barney ontdekken hoe de futuristische versie van zichzelf er zou uitzien na een hevige discussie over het al dan niet kijken naar 'Worstelaars vs. Robots'. Intussen daagt Marshall Robin uit voor een danswedstrijd met als inzet een traktatie bij McLaren's.
Archief