How I Met Your Mother

Oktober 2017
20:00

Aflevering 1

4,0 0 x
Het achtste seizoen van How I Met Your Mother begint bij de trouwdag van Barney en Quinn. De verloving lijkt even echter van korte duur wanneer Quinn te weten komt wat Barney had met Robin. De hele gebeurtenis doet Ted piekeren over zijn persoonlijke liefdesleven en over hoe hij Victoria wist te overtuigen om haar verloofde achter te laten voor het altaar voor hem.
20:00

Aflevering 6

3,0 4 x
Wanneer Robin moeite heeft om haar relatie met Nick te beëindigen, neemt Barney het heft in eigen handen. De vraag is maar wat Robin daarvan vindt. Lily en Marshall hebben ondertussen behoefte aan wat privacy en tijd voor zichzelf.
20:00

Aflevering 5

4,0 8 x
Het lijkt wel de periode waarin alle relaties spaak lopen. Na Barney en Robin, moeten nu ook Ted en Victoria bepalen of ze hun gecompliceerde langeafstandsrelatie verderzetten of toch maar beëindigen nu het nog kan. Intussen maakt Robin zich zorgen over Barney, die een hond gebruikt als middel om vrouwen te lokken.
20:00

Aflevering 4

4,0 4 x
Lily en Marshall kunnen maar niet beslissen wie de meter en peter van hun kleinste Marvin mag worden. Om uit te maken wie nu de beste peter of meter zou zijn, besluiten ze om hun vrienden te onderwerpen aan een test.
20:00

Aflevering 3

4,0 5 x
Lily en Marshall hebben problemen om een geschikte babysit te vinden en al snel ondervinden ze dat Barney hier voor iets tussen zit. Intussen komen Robin en Ted in een ernstige discussie terecht over wie nu de meest serieuze en betekenisvolle relatie heeft.
20:00

Aflevering 21

4,0 3 x
Aflevering 21 van How I Met Your Mother is uitgezonden op woensdag 18 oktober 2017 om 0:05 uur en was te zien op Q2.
20:00

Aflevering 2

3,0 6 x
Barney stelt een uitgebreid huwelijkscontract op dat Quinn voor hem moet ondertekenen, wat ook zijn vrienden Marshall en Ted op ideeën brengt voor hun eigen relatie. Quinn is uiteraard absoluut niet gediend met het contract en gaat meteen aan de slag om haar eigen huwelijkscontact op te stellen. Eén ding is zeker: de vrouwen zijn uit op wraak.
20:00

Aflevering 23

3,0 8 x
Het tripje van Barney en Marshall naar Atlantic City lijkt meer dan geslaagd. Marshall blijft zelfs zo lang weg dat hij de geboorte van zijn eigen kind dreigt te missen. Gelukkig zijn Ted en Robin er om Lily bij te staan tijdens de bevalling.
20:00

Aflevering 18

3,0 11 x
Barney heeft zijn zinnen gezet op Quinn en probeert haar voor zich te winnen, ook al weet hij intussen dat ze een stripper is. Intussen willen Marsall en Lily Robin inwijden in het leven in de buitenstad, terwijl Robin zelf stilaan genoeg krijgt van Long Island. Ted zoekt een oplossing voor de leegstaande kamer van Robin.
20:00

Aflevering 17

4,0 9 x
Nu dat Robin een punt heeft gezet achter haar relatie met Kevin, is dit voor Ted de ideale gelegenheid om eindelijk zijn gevoelens voor haar op te biechten. Barney amuseert zich intussen met zijn nieuwe missie: hij denkt namelijk een sextape van Marshall en Lily op het spoor te zijn.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.