Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

How I Met Your Mother

Seizoen 2
25:00

Seizoen 2, Aflevering 2 - The Scorpion and The Toad

3,0 0 x
Marshall krijgt na maandenlang treuren om de breuk met Lily terug oog voor het vrouwelijk schoon. Barney vindt dit geweldig en stelt hem voor aan enkele bevallige dames. Maar playboy Barney kan het niet laten om er telkens vandoor te gaan met de vrouwen die Marshall interesseren.
25:00

Seizoen 2, Aflevering 1 - Where were We ?

4,0 1 x
Lily zet een punt achter haar relatie met Marshall en gaat een kunstopleiding volgen in San Francisco. Marshall gaat door de hel, maar dat kan het prille liefdesgeluk van Tom en Robin niet temperen. Toch vergelijkt Tom zijn situatie met die van Marshall: ze liggen allebei de hele dag in bed, ze dragen nauwelijks een broek ...
25:00

22. Come On

4,0 0 x
Na acht maanden is Ted de wanhoop nabij. Hij besluit nog één ultieme poging te wagen om Robin voor zich te winnen. Als die mislukt, sluit hij het hoofdstuk Robin voorgoed af. Ondertussen ontdekt Marshall Lily's geheime plannen om een schildercursus van drie maanden in San Francisco te volgen.
25:00

21. Milk

4,0 2 x
Ted wordt gecontacteerd door een huwelijksbureau: na zes maanden hebben ze eindelijk iemand gevonden die aan al zijn eisen voldoet. Ted regelt een afspraakje met zijn mysterieuze droomvrouw, maar op de avond in kwestie krijgt hij een telefoontje van Lily. Ze heeft autopech en staat met haar wagen aan de kant van een verlat...
25:00

20. Best Prom Ever

4,0 0 x
Marshall en Lily slagen erin de droomlocatie voor hun huwelijk te boeken. Dit betekent echter wel dat ze de hele plechtigheid op twee maanden tijd moeten zien te regelen. Marshall heeft alvast een groepje gevonden dat wil optreden op het avondfeest, maar Lily weigert een band vast te leggen die ze nog nooit heeft gezien.
25:00

19. Mary the Paralegal

3,0 1 x
Ted heeft al drie weken niets gehoord van Robin. Ze hebben hun ruzie nog altijd niet bijgelegd. Ted heeft dan ook geen zin om naar Robins award-uitreiking te gaan. Barney raadt hem aan om wel te gaan en een knappe date mee te nemen zodat Robin jaloers is. De tijd dringt echter.
25:00

18. Nothing Good Happens After 2 A.M.

4,0 4 x
Ted wil een einde maken aan zijn langeafstandsrelatie met Victoria. Terwijl hij op een telefoontje van haar wacht, ontdekt hij dat Robin nog steeds gevoelens voor hem heeft.
25:00

17. Life Among the Gorillas

3,0 3 x
Marshall zet zijn principes even opzij voor een goedbetaalde stage in Teds bedrijf. Hij wordt er echter voortdurend gepest door zijn collega's. In een ultieme poging om door hen aanvaard te worden, besluit hij hun irritante trekjes over te nemen. Dat is echter niet naar de zin van Lily.
25:00

16. Cupcake

3,0 2 x
Victoria krijgt een beurs voor een culinaire opleiding in Duitsland. Dit betekent dat zij en Ted enkele belangrijke beslissingen moeten nemen. Lily gaat op zoek naar een trouwjurk, maar haar zoektocht levert bitter weinig op.
25:00

15. Game Night

3,0 1 x
Marshall is altijd al een kei geweest in gezelschapsspelen. Zijn ultieme uitdaging was een eigen spel te bedenken en hij acht de tijd rijp om zijn geesteskind aan een test te onderwerpen. Wanneer hij samen met zijn vrienden de spelregels doorneemt, verstaat niemand er echter iets van. Ze besluiten Marshall toch een kans te...
Archief