Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

How I Met Your Mother

Maart 2020
20:00

Seizoen 9 - 14. Slapsgiving 3: Slappointment In Slapmarra

4,0 77 x
Marshall legt uit aan Barney hoe hij de 'Slap of A Million Exploding Suns' heeft geleerd en probeert Barney een vernietigende laatste klap te geven.
25:00

Seizoen 9 - 12. The Rehearsal Dinner

4,0 12 x
Barney is ervan overtuigd dat Robin het repetitiediner zal organiseren in de lasershoot arena. Dit tot grote ergernis van Robin, die dit helemaal niet van plan is. Met zijn gedachten brengt hij zelfs het hoofd op hol bij de rest van de bende. Ondertussen is Ted zijn belofte niet nagekomen, waardoor Lily sterk verontwaardig...
25:00

Seizoen 9 - 13. Bass Player Wanted

4,0 9 x
Marshall bereikt eindelijk zijn bestemming met de baby. De rest van de bende ontmoet ondertussen een man op het huwelijk die opzettelijk wrevel lijkt op te wekken tussen de vrienden.
25:00

Seizoen 9 - 11. Bedtime Stories

3,0 10 x
Marshall is nog steeds met baby Marvin onderweg naar het huwelijk. Ondertussen bevindt hij zich in de bus richting Farhampton. Om baby Marvin in slaap te krijgen zit er maar één ding op: rijmen. En aangezien hij het boek met rijmpjes vergeten is, zijn z'n eigen vrienden de ideale inspiratiebron.
25:00

Seizoen 9 - 10. Mom and Dad

4,0 9 x
Barney ziet zijn vader en moeder terug samen en is ervan overtuigd dat ze terug samen kunnen komen, maar zijn broer James denkt daar duidelijk anders over. Ted voelt zich geroepen als detective wanneer een cadeau van Barney voor Robin vernield blijkt te zijn. Waarom Daphne intussen plots helemaal van streek is, blijft voor...
25:00

Seizoen 9 - 8. The Lighthouse

4,0 8 x
Wanneer een discussie tussen Robin en Loretta uit de hand loopt, weet Barney niet wat hij moet doen. Marshall en Daphne helpen intussen een blinde. Ted maakt dan weer een uitstap naar een vuurtoren met Cassie.
25:00

Seizoen 9 - 9. Platonish

3,0 5 x
Robin krijgt te horen dat haar moeder niet aanwezig zal zijn op het huwelijk. Het doet de bende terugdenken aan die ene avond waarop ze zich verdiepten in hun toekomstige liefdesleven. Diezelfde nacht ging Barney een levensingrijpende uitdaging aan en nam Ted een beslissing over zijn gevoelens voor Robin.
25:00

Seizoen 9 - 7. No Questions Asked

3,0 9 x
Wanneer Daphne een verwarrend bericht stuurt naar Lily, spoort Marshall de rest aan om het bericht uit haar GSM te verwijderen voordat Lily het kan lezen. Nadien haalt Marshall op de koop toe de 'geen vragen'-regel boven.
20:00

Seizoen 9 - 6. Knight Vision

3,0 7 x
Ted kan kiezen tussen drie vrouwen als date voor het huwelijk, maar achteraf blijkt dat hij de verkeerde keuze heeft gemaakt. Intussen ontmoeten Robin en Barney dominee Lowell, terwijl Marshall zijn medereiziger Daphne beter leert kennen.
25:00

Seizoen 9 - 4. The Broken Code

3,0 8 x
Barney is woedend wanneer hij ontdekt dat Ted nog steeds gevoelens heeft voor Robin. De gemoederen lopen zo hoog op dat Marshall, die nog steeds onderweg is, telefonisch moet tussenkomen.
Archief