Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

How I Met Your Mother

Februari 2020
25:00

Seizoen 7 - 10. Tick Tick Tick

3,0 2 x
Wanneer Barney en Robin eraan herinnerd worden dat ze tijdens de storm Irene bijna kusten, wagen ze deze keer hun kans en kussen ze elkaar in een taxi. Van het een komt al snel het ander, waardoor Robin begint te panikeren omdat ze Kevin bedriegt. Ondertussen trachten Marshall, Lily en Ted de student in zich te doen herlev...
25:00

Seizoen 7 - 9. Disaster Averted

3,0 1 x
Barney wil zo graag van de lelijke das van Marshall verlost geraken dat hij er zelf een klap voor wil krijgen. Kevin stelt zich echter vragen bij zijn opdringerigheid en begint Barney te analyseren. Wanneer de storm Irene stilaan New York bereikt, is dat hét moment voor Ted om zijn beste vaardigheden als padvinder boven te...
25:00

Seizoen 7 - 8. The Slutty Pumpkin Returns

3,0 3 x
Ted komt eindelijk oog in oog te staan met Naomi, het meisje in het pompoenenpak dat hij ontmoette op een halloweenfeestje tien jaar geleden.
25:00

Seizoen 7 - 7. Noretta

3,0 2 x
De bende komt tot de ietwat bizarre ontdekking dat hun partners ieder van hen doet denken aan een van hun ouders. Barney en Nora hebben intussen een romantische avond gepland. Jammer genoeg wordt die verstoord door enkele onverwachte wendingen in de avondplanning.
25:00

Seizoen 7 - 6. Mystery vs. History

3,0 1 x
Nadat Marshall getuige was van onderhandelingen van zijn baas, Garrison Cootes, met een miljoenenbedrijf, neemt hij het heft in eigen handen.
25:00

Seizoen 7 - 5. Field Trip

4,0 2 x
Marshall en Lily willen het geslacht van hun baby niet weten om zeker geen geslachtsgebonden verwachtingen te creëren. Barney is echter veel te nieuwsgierig.
25:00

Seizoen 7 - 4. The Stinson Missile Crisis

4,0 3 x
Om te bewijzen dat hij het goed meent met Nora, overstelpt Barney haar met bloemen, snoep en ballonnen terwijl Robin met pijn in het hart moet toekijken.
30:00

Seizoen 7 - 3. Ducky Tie

4,0 5 x
Ted botst onverwacht op een oude liefde. Ze zetten indertijd een punt achter hun relatie omdat Ted haar bedroog met Robin, maar nu tracht hij om het weer goed te maken. Ondertussen vinden Marshall en Lily er plezier in om met Barney te wedden op restaurant. Als hij de weddenschap verliest, moet hij de lelijke eendendas van...
Mei 2019
20:00

Aflevering 24

3,0 44 x
De groep wordt ouder en ieder van hen gaat steeds meer zijn of haar eigen weg. Door de vele veranderingen valt de groep stilaan uit elkaar. Ze komen echter met plezier weer samen voor het huwelijk van Ted, waar Barney de gevolgen ervaart van een onverwachtse gebeurtenis...
Binnenkort terug te kijken
25:00

28 februari 2020

Verwacht op
De grote opening van het GNB-gebouw, dat Ted ontwierp, nadert. Ted wil maar al te graag dat zijn vroegere docent, die altijd zei dat hij een mislukkeling was, aanwezig is bij deze plechtigheid. Marshall en Lily komen intussen een vervelende oude bekende tegen. Robin krijgt de mogelijkheid om Patrice, de vriendin van Barney, te ontslaan.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.