How I Met Your Mother

How I Met Your Mother herbekijken

Seizoen 1
20:00

Seizoen 1, Aflevering 3 - Sweet Taste of Liberty

4,0 0 x
Lily en Marshall zijn al negen jaar gelukkig samen. Na al die tijd merkt Lily op dat ze vergeten is hoe het voelt om vrijgezel te zijn. Zij wil dat gevoel opnieuw beleven en besluit samen met haar vriendin Robin een stapje in de wereld te zetten.
25:00

Seizoen 1, Aflevering 2 - Purple Giraffe

3,0 2 x
Ted heeft de moed nog niet opgegeven: hij is nog altijd smoorverliefd op Robin. Hij wil echter niet te geforceerd overkomen, dus doktert hij een plan uit om haar 'toevallig' tegen het lijf te lopen en haar vrijblijvend uit te nodigen voor een feestje. Robin zegt toe, maar ze daagt uiteindelijk niet op.
25:00

Seizoen 1, Aflevering 1 - Pilot

3,0 3 x
Ted Mosby probeert zijn tienerkinderen te vertellen hoe hij hun moeder heeft ontmoet. Het begon allemaal toen zijn boezemvriend Marshall zijn vriendin Lily ten huwelijk vroeg. Plots besefte hij dat hijzelf eveneens hunkerde naar een vrouw, een gezin en een warm nest. Diezelfde avond ging hij met Barney, een andere vriend v...
Seizoen 7
25:00

Seizoen 7, Aflevering 3 - Ducky Tie

4,0 19 x
Ted botst onverwacht op een oude liefde. Ze zetten indertijd een punt achter hun relatie omdat Ted haar bedroog met Robin, maar nu tracht hij het weer goed te maken. Ondertussen vinden Marshall en Lily er plezier in om met Barney te wedden op restaurant. Als hij de weddenschap verliest, moet hij de lelijke eendendas van Ma...
25:00

Seizoen 7, Aflevering 2 - The Naked Truth

3,0 30 x
Een gênante video van Marshall duikt op op het internet en zou hem zijn droombaan kunnen kosten. Barney probeert Nora terug voor zich te winnen.
25:00

Seizoen 7, Aflevering 1 - The Best Man

3,0 13 x
Terwijl Barney zich voorbereidt op zijn huwelijk met zijn mysterieuze bruid, probeert Ted een speech voor te bereiden en genieten ze samen na van het huwelijk van Punchy. Het was een onvergetelijk feest, maar het grootste nieuws was toch wel de verrassing dat Marshall en Lily een baby verwachten. Intussen overweegt Robin o...
Seizoen 1
25:00

Seizoen 1, Aflevering 23 - Landmarks

3,0 12 x
Ted moet de finale beslissing nemen in het Arcadian-dispuut. Zijn relatie met Zoey en Barney hangt hier echter van af.
25:00

Seizoen 1, Aflevering 22 - The Perfect Cocktail

3,0 20 x
Marshalls vriendschap met Barney komt onder druk te staan, wanneer hij van mening verandert in het Arcadian-dispuut. De vriendengroep is niet langer welkom in de bar.
30:00

Seizoen 1, Aflevering 21 - Hopeless

4,0 9 x
Wanneer Barney de band met zijn vader probeert aan te halen, vraagt hij de bende om te liegen. Hij wil dat ze hun leven veel opwindender doen lijken dan het echt is. Robin loopt een man tegen het lijf op wie ze een oogje heeft.
25:00

Seizoen 1, Aflevering 20 - The Exploding Meatball Sub

3,0 9 x
Lily en Barney reageren slecht wanneer Marshall zijn ontslag geeft bij de Goliath National Bank om aan de slag te gaan bij een milieuorganisatie. Ondertussen zorgen hun uiteenlopende meningen over de toekomst van The Arcadian, voor geschillen tussen Zoey en Ted.
Archief