Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

How I Met Your Mother

Seizoen 5
20:00

Seizoen 5, Aflevering 11 - Last Cigarette Ever

3,0 2 x
De hele vriendengroep van Barney wil stoppen met roken. Dat blijkt echter niet zo'n gemakkelijke opdracht te zijn. Ondertussen zit Robin verveeld met haar nieuwe collega, die zijn job niet helemaal ziet zitten.
20:00

Seizoen 5, Aflevering 10 - The Window

3,0 2 x
Maggie, een vroeger buurmeisje van Ted, heeft gebroken met haar vriendje. Ted is al jaren verliefd op haar en ziet zijn kans om haar te versieren, maar hij is niet de enige geïnteresseerde. Ondertussen vindt Marshall een brief terug die hij aan zichzelf schreef toen hij 15 jaar was. De inhoud is erg confronterend voor hem.
20:00

Seizoen 5, Aflevering 9 - Slapsgiving 2: Revenge of the Slap

4,0 3 x
Het is Thanksgiving en dat brengt herinneringen naar boven aan een mepweddenschap tussen Marshall en Barney. Die stelt dat Marshall hem nog twee keer zo hard mag slagen als hij kan. Ondertussen duikt op deze speciale feestdag een oude bekende van Lily op, haar vader.
20:00

Seizoen 5, Aflevering 8 - The Playbook

3,0 3 x
De relatie tussen Barney en Robin is voorbij. Barney stort zich opnieuw in het vrijgezellenleven en haalt zijn versierboekje van onder het stof. Lily is niet overtuigd van zijn aanpak. Robin stort zich dan weer op haar werk.
20:00

Seizoen 5, Aflevering 7 - The Rough Patch

3,0 4 x
Barney schenkt zijn volledige collectie pornofilms aan Ted om te bewijzen dat het menens is met Robin. Toch krijgt het koppel al snel te maken met de eerste relatieproblemen. Robin irriteert zich mateloos aan Barney, die zich van miserie vol vreet. Ted, Lily en Marshall kunnen de situatie niet meer aanzien en besluiten dat...
20:00

Seizoen 5, Aflevering 6 - Bagpipes

3,0 2 x
Barney is gechoqueerd omdat Marshall op bevel van Lily onmiddellijk na het eten de borden afwast. Hij is ervan overtuigd dat zoiets hem nooit zou overkomen omdat zijn relatie met Robin perfect is. Ted denkt er echter helemaal anders over.
20:00

Seizoen 5, Aflevering 5 - Duel Citizenship

4,0 2 x
Robin riskeert uit het land te worden gezet na een vechtpartij in een café. Ze neemt de beslissing om de Amerikaanse nationaliteit aan te nemen, maar heeft het moeilijk om haar Canadese achtergrond te verloochenen. Ted en Marshall plannen een 'road trip' naar Chicago, maar Lily verbrodt het feestje door mee te gaan.
20:00

Seizoen 5, Aflevering 4 - The Sexless Innkeeper

4,0 1 x
Lily en Marshall ontdekken dat Robin en Barney eigenlijk de perfecte vrienden zijn voor een 'double date'. Ze nodigen hen uit, maar proberen te veel indruk te maken. Ondertussen krijgt Ted een nieuwe bijnaam van Barney. Dat heeft alles te maken met Teds date van de avond ervoor.
20:00

Seizoen 5, Aflevering 3 - Robin 101

3,0 1 x
Robin denkt dat Barney haar bedriegt. Ze komt er al snel achter dat hij eigenlijk les krijgt van Ted over hoe hij het best met haar op date gaat. Ondertussen wil Marshall af van een groot, houten vat, maar hij raakt het nog niet aan de straatstenen kwijt.
20:00

Seizoen 5, Aflevering 2 - Double Date

3,0 2 x
Ted gaat op blind date. Hij ontdekt echter al snel dat hij ooit al eens een blind date heeft gehad met dezelfde vrouw, zeven jaar geleden. Ondertussen ontdekken Barney en Marshall een stripper die wel heel sterk op Lily lijkt.
Archief