Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

How I Met Your Mother

Seizoen 7
25:00

Seizoen 7, Aflevering 3 - Ducky Tie

3,0 14 x
Ted botst onverwacht op een oude liefde. Ze zetten indertijd een punt achter hun relatie omdat Ted haar bedroog met Robin, maar nu tracht hij het weer goed te maken. Ondertussen vinden Marshall en Lily er plezier in om met Barney te wedden op restaurant. Als hij de weddenschap verliest, moet hij de lelijke eendendas van Ma...
25:00

Seizoen 7, Aflevering 2 - The Naked Truth

3,0 16 x
Een gênante video van Marshall duikt op op het internet en zou hem zijn droombaan kunnen kosten. Barney probeert Nora terug voor zich te winnen.
25:00

Seizoen 7, Aflevering 1 - The Best Man

3,0 11 x
Terwijl Barney zich voorbereidt op zijn huwelijk met zijn mysterieuze bruid, probeert Ted een speech voor te bereiden en genieten ze samen na van het huwelijk van Punchy. Het was een onvergetelijk feest, maar het grootste nieuws was toch wel de verrassing dat Marshall en Lily een baby verwachten. Intussen overweegt Robin o...
Seizoen 1
25:00

Seizoen 1, Aflevering 23 - Landmarks

3,0 7 x
Ted moet de finale beslissing nemen in het Arcadian-dispuut. Zijn relatie met Zoey en Barney hangt hier echter van af.
25:00

Seizoen 1, Aflevering 22 - The Perfect Cocktail

3,0 12 x
Marshalls vriendschap met Barney komt onder druk te staan, wanneer hij van mening verandert in het Arcadian-dispuut. De vriendengroep is niet langer welkom in de bar.
30:00

Seizoen 1, Aflevering 21 - Hopeless

4,0 7 x
Wanneer Barney de band met zijn vader probeert aan te halen, vraagt hij de bende om te liegen. Hij wil dat ze hun leven veel opwindender doen lijken dan het echt is. Robin loopt een man tegen het lijf op wie ze een oogje heeft.
25:00

Seizoen 1, Aflevering 20 - The Exploding Meatball Sub

3,0 7 x
Lily en Barney reageren slecht wanneer Marshall zijn ontslag geeft bij de Goliath National Bank om aan de slag te gaan bij een milieuorganisatie. Ondertussen zorgen hun uiteenlopende meningen over de toekomst van The Arcadian, voor geschillen tussen Zoey en Ted.
20:00

Seizoen 1, Aflevering 19 - Legendaddy

4,0 4 x
De teleurstelling is groot wanneer Barney na lange tijd eindelijk zijn vader ontmoet en deze niet aan zijn verwachtingen voldoet.
25:00

Seizoen 1, Aflevering 18 - A Change of Heart

4,0 18 x
Barney beseft dat hij gevoelens heeft voor Nora en denkt dat er iets met hem scheelt. Ondertussen gaat Robin op date met een man die zich gedraagt als een hond.
25:00

Seizoen 1, Aflevering 17 - Garbage Island

4,0 5 x
Marshall raakt geobsedeerd door het redden van het milieu, nadat hij een documentaire over afval heeft gezien. Ook Barney heeft een nieuwe obsessie: hij bekent gevoelens te hebben voor een vrouw. Ondertussen loopt Ted The Captain, Zoeys echtgenoot, tegen het lijf.
Archief