Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

How I Met Your Mother

Juni 2021
20:00

14. Last Words

4,0 5 x
Ted en Barney nemen Marshall mee uit op een trip naar Minnesota. Daar proberen ze alles om hem aan het lachen te brengen.
20:00

13. Bad News

3,0 1 x
Lily en Marshall bezoeken een specialist omdat ze bang zijn nooit zwanger te zullen raken. Ondertussen start Robin met haar nieuwe job.
Mei 2021
20:00

21. The Three Days Rule

3,0 10 x
Ted schendt een belangrijke regel van Barney en Marshall: hij heeft een sms-relatie met een meisje dat hij nog maar net heeft leren kennen. Barney en Marshall zien hun kans schoon om Ted een hak te zetten door zich voor te doen als het meisje.
30:00

Seizoen 3, Aflevering 6 - I'm Not That Guy

4,0 4 x
Marshall heeft een sollicitatiegesprek in een berucht advocatenkantoor. Hij wordt er rijkelijk overgoten met wijn en krijgt een financieel aantrekkelijk aanbod. Maar de job strookt niet met Marshalls jeugddroom. Hij wou immers voor een milieuorganisatie werken en niet voor een gehaaide onderneming. Hij vraagt Lily's mening.
25:00

Seizoen 3, Aflevering 5 - How I Met Everyone Else

4,0 5 x
Ted vindt het tijd om zijn laatste verovering voor te stellen aan zijn vrienden. Blahblah is een echte spraakwaterval en ze wil van Ted en zijn vrienden horen hoe ze elkaar leerden kennen. Iedereen vertelt vol overgave zijn verhaal, maar zo ontdekt Marshall dat er iets gebeurd is tussen Ted en Lily net voor hij haar leerde...
25:00

Seizoen 3, Aflevering 3 - Third Wheel

4,0 3 x
Ted ontmoet een dame die duidelijk meer wil dan praten alleen. Wanneer ook een van haar vriendinnen met hem begint te flirten, weet Ted niet waar hij het heeft. De vrouwen hebben er klaarblijkelijk zin in, want ze willen het feestje voortzetten in zijn appartement.
30:00

Seizoen 3, Aflevering 4 - Little boys

4,0 5 x
Ted en Barney jagen op dezelfde vrouw. Ze willen voor eens en voor altijd uitmaken wie de beste verleider is. Ondertussen gaat Robin op stap met een alleenstaande vader. Geen goed idee volgens Lily en Marshall, want Robin kan niet met kinderen overweg.
25:00

Seizoen 3, Aflevering 2 - We're not from Here

3,0 2 x
De latino vriend van Robin wekt overal belangstelling. Terwijl Robin vertelt hoe ze als een nieuwe vrouw is teruggekeerd uit Argentinië, probeert Marshall op vraag van Lily een afscheidsbrief te schrijven, voor het geval hij zou sterven.
20:00

Seizoen 3, Aflevering 1 - Wait for it ....

3,0 5 x
Na haar breuk met Ted trekt Robin naar Argentinië. Ted laat zich helemaal gaan in zijn liefdesverdriet: hij laat zijn baard groeien, schildert het appartement en loopt er verloren bij. Playboy Barney slaagt er zelfs niet in hem te overtuigen mee te gaan naar feestjes. Wanneer Robin samen met een knappe masseur terugkeert u...
April 2021
30:00

22. Something Blue

3,0 4 x
Tijdens het huwelijksfeest van Lily en Marshall vermoedt Barney dat er iets ongewoon gaande is tussen Ted en Robin. Ze doen geheimzinnig en zeggen dat ze de aandacht niet willen stelen van het pasgetrouwde koppel. Barney haalt zijn leepste trucs boven om hun geheim te achterhalen.
Archief