Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Huize Herrie

Juli 2020

Seizoen 1, Aflevering 10 (Tweedehandsje / Speuren of anders..)

3,0 6 x
Lincoln heeft de fiets van Lori gekregen, maar dat is een meisjesfiets en niet stoer voor een jongen. // Lincoln is klaar om naar de Ace Savvy stripdag te gaan. Dan blijkt de wc verstopt te zijnen geeft pap iedereen huisarrest.

Seizoen 1, Aflevering 12 (Daar kwam een zus aan / Taakstrijd)

4,0 2 x
Lincoln past het weekend op Frank, de spin en lieveling van zijn klas. // Alle kinderen hebben een taak in huis. Lincoln vindt zijn taak, vuilnis buiten zetten, te zwaar in vergelijk met de taken van zijn zussen.

Seizoen 1, Aflevering 14 (Kikkers en kroontjes / Twee jongens en een baby)

3,0 1 x
Lincoln help Lola zich voor te bereiden op een miss verkiezing. // Mam gaat met de kinderen een dagje naar tante Truus. Pap past op Lily. Maar geen van de kinderen wil naar tante Truus.

Seizoen 1, Aflevering 15 (Familie dekking / Date redden)

4,0 3 x
Lincoln moet zijn 10 zussen allemaal tegelijk dekken en heeft zijn handen vol. // Bobby en Lori gaan op dubbeldate samen met Lincoln en Ronnie Anne.

Seizoen 1, Aflevering 16 (Aandacht tekort / Eropuit met een limo)

3,0 0 x
Mam en pap moeten hun aandacht verdelen over elf kinderen en dat valt niet mee. // Lincoln heeft met een wedstrijd een dag lang rondrijden in een limousine gewonnen en krijgt het in de bol.

Seizoen 1, Aflevering 18 (Eén April, Kikker In Je Bil! / Graanontbijt Overtreder)

4,0 4 x
Eén april nadert en niemand is veilig voor de grappen en grollen van Luan. // Lincoln valt voor de reclame van een nieuw graanontbijt: Zombie Bran. Hij gaat naar de supermarkt om het graanontbijt te kopen.

Seizoen 1, Aflevering 20 (De Wildernis In / Het Lange Wachten)

3,0 1 x
Lincoln ontdekt dat 'ie zo veel met zijn zussen optrekt, dat de 'echte man' in hem kwijtraakt. Hij gaat met Clyde kamperen. // Lincoln en Clyde worden niet uitgenodigd voor zijn feestje. Lincoln wil er voor zorgen dat dat toch gebeurd.

Seizoen 1, Aflevering 7 (Meisjes goeroe / Wie maakt me los?)

4,0 2 x
Lincoln en Clyde moeten een bedrijfje beginnen als schoolproject. Ze komen op het idee om adviezen over meisjes te gaan verkopen. // Alles is een wedstrijd bij de kinderen Herrie en de winnaar wrijft dat de anderen graag onder de neus.

Seizoen 1, Aflevering 9 (Het slaapfeest succes / Dat doet je de das om)

3,0 1 x
Clyde komt logeren bij Lincoln. Zodra Clyde binnen is, wordt zijn aandacht opgeslokt door alle zussen van Lincoln. // Lincoln hoort een gesprek tussen zijn ouders, waarin mam duidelijk maakt aan pap dat 'de elf' het huis uit moeten.

Seizoen 1, Aflevering 17 (Herrie muziek / Inspiratie)

4,0 8 x
Het Familiefestival is er weer en de familie Herrie vormt met alle kinderen een band om mee te doen aan de talentenjacht. // Lincoln mag een dag mee met mam naar haar werk bij de tandarts.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.