Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Huize Herrie

Seizoen 2

Seizoen 2, Aflevering 17 (ARGGH! Ben jij wel echt? / Verbannen naar de garage)

3,0 44 x
Het spookprogramma ARGGH komt naar Royal Woods en Lincoln en Clyde gaan kijken. // Lori is het gedoe elke dag van haar broer en zussen zat; ze wil op zichzelf gaan wonen in de garage. Maar wat hemels lijkt, kan anders uitpakken.

Seizoen 2, Aflevering 16 (Plaag paradijs / Baan onzekerheid)

3,5 11 x
Met prankster Luan in hun gelederen op 1 april, denken de Loud's dat ze wel veilig zijn. // De kinderen ontdekken dat pa niet meer als IT-er werkt, maar als afwasser.

Seizoen 2, Aflevering 15 (Terugtrekken / Spel het uit)

3,0 59 x
Clyde ontdekt dat Lincoln na school naar het huis van Ronnie Anne gaat, terwijl ze allang verhuisd is. Hardnekkig liefdesverdriet, constateert Clyde. // Lucy baalt enorm dat ze wordt genegeerd door Lincoln en al haar zussen.

Seizoen 2, Aflevering 14 (Buiten beeld / Herrie op de kamer)

3,0 7 x
Er worden foto's gemaakt voor het jaarboek van school. Lincoln en Clyde willen graag op een groepsfoto. Lola wil een mooiere foto van zichzelf. // Lincoln denkt dat hij met een vragenlijst zijn zussen kan helpen een kamergenoot te vinden.

Seizoen 2, Aflevering 12 (Grove taal / L is voor liefde)

3,5 21 x
Er gebeurt iets dat Lily niet zint waardoor ze het v-woord zegt. Dat moet ze weer afleren. // Er komt een liefdesbrief binnen voor L. Herrie. Langzaamaan wordt duidelijk dat de aanbidder Luna bedoeld, maar dat blijkt toch ook niet te kloppen.

Seizoen 2, Aflevering 10 (Buik vol / Geschil)

4,0 21 x
Pap kookt altijd hetzelfde eten op dezelfde dag. De kinderen willen wel een iets anders. // De klas moet in tweetallen een week lang een rauw ei verzorgen. Lincoln is een duo met Ronnie Anne, Lincoln vreest voor hun opdracht.

Seizoen 2, Aflevering 9 (Doe de bucketlist / Feestbeest)

4,0 6 x
Het is vakantie en Lincoln en Clyde hebben een bucketlist opgesteld van dingen die ze in de vakantie willen doen. // Lori viert haar zeventiende verjaardag in stijl. Maar dat is niet hoe de Herries het vieren.

Seizoen 2, Aflevering 6 (Buttons opspelden / Bedriegen bij de vleet)

3,0 4 x
Lana en Lola willen lid worden van de scouts. Daar moeten ze eerst proeven voor afleggen. // Lori kijkt uit naar het vieren van haar verkeringsdag met Bobby, maar Lincoln en Clyde zien dat Bobby het aanpapt met andere meisjes.

Seizoen 2, Aflevering 6 (Thuis in de klas / Vantastisch voertuig)

4,0 27 x
Lincoln zit in groep 7. Er komt een nieuwe leerling: Lisa Herrie. Dit valt niet in goede aarde bij de vriendengroep van Lincoln. // De kinderen weten pap over te halen een nieuwe minivan te kopen, maar daar krijgen ze snel spijt van.

Seizoen 2, Aflevering 4 (Ontspannen in de spa / Zwart is beter)

4,0 16 x
Mam en pap gaan een weekend weg, de kinderen krijgen het voor elkaar dat ze mee mogen. // Lincoln en Rusty werken samen aan een project. Als Lucy het broertje van Rusty ziet is ze smoor, maar ze krijgt de indruk dat hij bang van haar is.
Archief