Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Huize Herrie

Oktober 2020

Seizoen 1, Aflevering 11 (De jojo-cascade / De broeikas)

4,0 3 x
Lincoln pocht met alle trucs die hij kent met zijn jojo. Eentje gaat fout en vernielt een experiment van Lisa. // Lincolns' klas doet mee aan een thuis energiezuinig project. Als de klas wint, redden ze een schattig ijsbeertje.

Seizoen 1, Aflevering 12 (Daar kwam een zus aan / Taakstrijd)

4,0 1 x
Lincoln past het weekend op Frank, de spin en lieveling van zijn klas. // Alle kinderen hebben een taak in huis. Lincoln vindt zijn taak, vuilnis buiten zetten, te zwaar in vergelijk met de taken van zijn zussen.

Seizoen 1, Aflevering 13 (Pubers aan de rock / Een hele hoop herrie thuis)

3,0 4 x
Lincoln en Clyde zijn fan van de rockband Smak en mogen voor het eerst naar een concert van ze. // Iedereen verliest wel eens geld en wie het vindt mag het houden. Dat geldt niet in huize Herrie.

Seizoen 1, Aflevering 14 (Kikkers en kroontjes / Twee jongens en een baby)

3,0 2 x
Lincoln help Lola zich voor te bereiden op een miss verkiezing. // Mam gaat met de kinderen een dagje naar tante Truus. Pap past op Lily. Maar geen van de kinderen wil naar tante Truus.

Seizoen 1, Aflevering 17 (Herrie muziek / Inspiratie)

4,0 1 x
Het Familiefestival is er weer en de familie Herrie vormt met alle kinderen een band om mee te doen aan de talentenjacht. // Lincoln mag een dag mee met mam naar haar werk bij de tandarts.

Seizoen 1, Aflevering 10 (Perfecte foto / Slip stress)

3,0 2 x
Het is bijna de trouwdag van mam en pap Herrie. Lincoln wil een een foto van alle elf de kinderen geven. // Lincoln en zijn zussen en ze gaan een weddenschap aan om te zien wie het langst zonder zijn/haar gewoonte kan.

Seizoen 1, Aflevering 10 (Tweedehandsje / Speuren of anders..)

3,0 1 x
Lincoln heeft de fiets van Lori gekregen, maar dat is een meisjesfiets en niet stoer voor een jongen. // Lincoln is klaar om naar de Ace Savvy stripdag te gaan. Dan blijkt de wc verstopt te zijnen geeft pap iedereen huisarrest.

Seizoen 1, Aflevering 11 (Klank van stilte / Zus-invasie)

4,0 1 x
Lincoln wil zijn nieuwe stripblad lezen, maar nergens is een rustig plekje te vinden. Hij doet zijn oordopjes in en beloofd dan van alles aan zijn zussen. // Lynn besluit een tijdje bij haar broer te komen logeren.

Seizoen 1, Aflevering 12 (Tasten in het duister / De boodschap)

4,0 5 x
Wie het eerst de afstandsbediening van de tv heeft, mag bepalen wat er gekeken wordt. // Lori vernielt Lincolns' game bril. Lincoln spreekt een vernietigend bericht in op haar voile-mail.

Seizoen 1, Aflevering 13 (De toestoel / Een verhaal over twee tafels)

3,0 0 x
De familie Herrie gaat een dagje weg. Volgens Lincoln is er maar één plek in de auto de beste om te zitten. // Tijdens het eten zit Lincoln aan de tafel met zijn jongere zussen, maar hij wil aan de grote mensentafel zitten.
Archief