Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Huize Herrie

Seizoen 2

Seizoen 2, Aflevering 1 (Stagiare tot het gaatje / De ouden en de rustelozen)

3,0 1 x
Lincoln en Clyde moeten op snuffelstage. Ze willen graag bij Flips' snack en tank werken. // Lincoln gaat een dagje op bezoek bij Pap-pap, die sinds kort in een bejaardenhuis woont. Hij mist zijn oude, speelse, avontuurlijke Pap-pap.

Seizoen 2, Aflevering 2 (Elf Herries springen)

4,0 4 x
Het is de dag voor kerst. Iedereen is bezig met voorbereidingen. Lincoln gaat sleeën, maar zijn slee belandt in de tuin van de altijd knorrige buurman Grauw. Dan ontdekt Lincoln dingen over de buurman die zijn kijk op hem doet veranderen.

Seizoen 2, Aflevering 3 (Baby stapjes & Ruzie in Huize Herrie / De Zussenruzie)

4,0 1 x
Clyde vermoed dat hij een broertje of zusje krijgt, Lincoln wil hem leren hoe hij een goede grote broer moet zijn. // Lori en Leni hebben ruzie, als Lincoln zich ermee bemoeit nemen de ruzies in huize Herrie alleen maar toe.

Seizoen 2, Aflevering 4 (Ontspannen in de spa / Zwart is beter)

4,0 2 x
Mam en pap gaan een weekend weg, de kinderen krijgen het voor elkaar dat ze mee mogen. // Lincoln en Rusty werken samen aan een project. Als Lucy het broertje van Rusty ziet is ze smoor, maar ze krijgt de indruk dat hij bang van haar is.

Seizoen 2, Aflevering 6 (Buttons opspelden / Bedriegen bij de vleet)

3,0 3 x
Lana en Lola willen lid worden van de scouts. Daar moeten ze eerst proeven voor afleggen. // Lori kijkt uit naar het vieren van haar verkeringsdag met Bobby, maar Lincoln en Clyde zien dat Bobby het aanpapt met andere meisjes.

Seizoen 2, Aflevering 6 (Thuis in de klas / Vantastisch voertuig)

4,0 0 x
Lincoln zit in groep 7. Er komt een nieuwe leerling: Lisa Herrie. Dit valt niet in goede aarde bij de vriendengroep van Lincoln. // De kinderen weten pap over te halen een nieuwe minivan te kopen, maar daar krijgen ze snel spijt van.
Seizoen 1

Seizoen 1, Aflevering 21 (Herrie In Het Veld / Pittige Kaart)

3,5 5 x
De moeder van Lincoln zet Lincoln op American football. Lincoln weet Lynn over te halen om zijn plek in te nemen. // Lucy legt tarotkaarten voor iedereen. Lincoln wordt nerveus als de voorspellingen uit lijken te komen.

Seizoen 1, Aflevering 22 (Dans Dans Oplossing / Een Memorabele Kermis)

4,0 3 x
Het Sadie Hawkins bal komt er aan. Lincoln's zus heeft per ongeluk 4 dates voor hem geregeld. // Wanneer Lincoln en Bobby dikke vrienden worden, wordt Lori jaloers. Om Bobby jaloers te maken gaat ze expres veel om met Clyde.

Seizoen 1, Aflevering 23 (Eén van de jongens / Het verhaal van een klikspaan)

4,0 5 x
Lincoln wordt de assistent van Luan bij haar optredens, maar springt zelf in de spotlights. // Het sneeuwt en de scholen geven sneeuwvrij. Alle Herrie kinderen zijn blij, behalve Lisa, die wil naar school.

Seizoen 1, Aflevering 11 (De jojo-cascade / De broeikas)

4,5 1 x
Lincoln pocht met alle trucs die hij kent met zijn jojo. Eentje gaat fout en vernielt een experiment van Lisa. // Lincolns' klas doet mee aan een thuis energiezuinig project. Als de klas wint, redden ze een schattig ijsbeertje.
Archief