Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Huize Herrie

Mei 2020

Seizoen 3, Aflevering 14 (Op reis!)

3,0 0 x
De familie Herrie heeft hard gespaard en gaat op familievakantie. Maar de weg naar het vakantieadres is lang en vol hindernissen.

Seizoen 3, Aflevering 16 (Witte haas 2. / Instant oma)

3,0 2 x
Er is een nieuw meisje in Royal Woods en Lincoln wil een goede indruk maken. Alleen is ie bang voor zijn zussen. // Pap-pap komt zijn nieuwe vriendin voorstellen. Het klikt direct. Maar ze komt iets te vaak onaangekondigd op bezoek.

Seizoen 3, Aflevering 8 (Roadie Nergens Heen / Koude Oorlog)

3,0 0 x
Luna wil graag doorbreken als rock ster. Als ze ontdekt dat Chunk, haar roadie, die droom ook had en hij het dus niet gemaakt heeft, wil Luna de muziek opgeven. // De restjes van paps kookkunst zijn erg in trek; er wordt om gevochten.

Seizoen 2, Aflevering 21 (Niet om te lachen / Geen spoilers)

3,0 9 x
Wanneer Luan haar broers en zussen hoort zeuren over haar humor, besluit ze ermee te stoppen. // Aangezien Leni de nodige verrassingen heeft verpest, vertellen de kinderen haar niet over het komende feest van mama.

Seizoen 2, Aflevering 10 (Buik vol / Geschil)

4,0 5 x
Pap kookt altijd hetzelfde eten op dezelfde dag. De kinderen willen wel een iets anders. // De klas moet in tweetallen een week lang een rauw ei verzorgen. Lincoln is een duo met Ronnie Anne, Lincoln vreest voor hun opdracht.

Seizoen 2, Aflevering 14 (Relatie chaos)

3,0 5 x
Lori en Bobby nemen afscheid; hij gaat met zijn zus en moeder een weekend naar de stad. Daar vertelt ma Santiago dat ze een baan kan krijgen in het ziekenhuis. Dat levert veel commotie op. Als Lori het hoort, springt ze direct in de auto.

Seizoen 2, Aflevering 15 (Grove taal / L is voor liefde)

3,0 0 x
Er gebeurt iets dat Lily niet zint waardoor ze het v-woord zegt. Dat moet ze weer afleren. // Er komt een liefdesbrief binnen voor L. Herrie. Langzaamaan wordt duidelijk dat de aanbidder Luna bedoeld, maar dat blijkt toch ook niet te kloppen.

Seizoen 2, Aflevering 9 (Doe de bucketlist / Feestbeest)

4,0 5 x
Het is vakantie en Lincoln en Clyde hebben een bucketlist opgesteld van dingen die ze in de vakantie willen doen. // Lori viert haar zeventiende verjaardag in stijl. Maar dat is niet hoe de Herries het vieren.

Seizoen 2, Aflevering 6 (Thuis in de klas / Vantastisch voertuig)

4,0 13 x
Lincoln zit in groep 7. Er komt een nieuwe leerling: Lisa Herrie. Dit valt niet in goede aarde bij de vriendengroep van Lincoln. // De kinderen weten pap over te halen een nieuwe minivan te kopen, maar daar krijgen ze snel spijt van.

Seizoen 2, Aflevering 1 (Stagiare tot het gaatje / De ouden en de rustelozen)

3,0 20 x
Lincoln en Clyde moeten op snuffelstage. Ze willen graag bij Flips' snack en tank werken. // Lincoln gaat een dagje op bezoek bij Pap-pap, die sinds kort in een bejaardenhuis woont. Hij mist zijn oude, speelse, avontuurlijke Pap-pap.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.