Huize Herrie

Laatste aflevering
Huize Herrie
241 x

Seizoen 1, Aflevering 10 (Perfecte foto / Slip stress)

Het is bijna de trouwdag van mam en pap Herrie. Lincoln wil een een foto van alle elf de kinderen geven. // Lincoln en zijn zussen en ze gaan een weddenschap aan om te zien wie het langst zonder zijn/haar gewoonte kan.

Seizoen 1

Seizoen 1, Aflevering 13 (De toestoel / Een verhaal over twee tafels)

37 x
De familie Herrie gaat een dagje weg. Volgens Lincoln is er maar één plek in de auto de beste om te zitten. // Tijdens het eten zit Lincoln aan de tafel met zijn jongere zussen, maar hij wil aan de grote mensentafel zitten.

Seizoen 1, Aflevering 18 (Lenie achter het stuur... / Geen lef, geen gLori)

40 x
Lori is de enige van de kinderen met een rijbewijs. Als hun ouders niet thuis zijn, zijn de anderen van haar afhankelijk om een lift te krijgen. // Als mam en pap een avondje uit zijn, is Lori de baas in huis, dat laat ze duidelijk merken.

Seizoen 1, Aflevering 12 (Tasten in het duister / De boodschap)

116 x
Wie het eerst de afstandsbediening van de tv heeft, mag bepalen wat er gekeken wordt. // Lori vernielt Lincolns' game bril. Lincoln spreekt een vernietigend bericht in op haar voile-mail.
Seizoen 2

Seizoen 2, Aflevering 3 (Baby stapjes & Ruzie in Huize Herrie / De Zussenruzie)

41 x
Clyde vermoed dat hij een broertje of zusje krijgt, Lincoln wil hem leren hoe hij een goede grote broer moet zijn. // Lori en Leni hebben ruzie, als Lincoln zich ermee bemoeit nemen de ruzies in huize Herrie alleen maar toe.
Seizoen 1

Seizoen 1, Aflevering 14 (Kikkers en kroontjes / Twee jongens en een baby)

73 x
Lincoln help Lola zich voor te bereiden op een miss verkiezing. // Mam gaat met de kinderen een dagje naar tante Truus. Pap past op Lily. Maar geen van de kinderen wil naar tante Truus.

Seizoen 1, Aflevering 10 (Tweedehandsje / Speuren of anders..)

36 x
Lincoln heeft de fiets van Lori gekregen, maar dat is een meisjesfiets en niet stoer voor een jongen. // Lincoln is klaar om naar de Ace Savvy stripdag te gaan. Dan blijkt de wc verstopt te zijnen geeft pap iedereen huisarrest.

Seizoen 1, Aflevering 9 (Het slaapfeest succes / Dat doet je de das om)

20 x
Clyde komt logeren bij Lincoln. Zodra Clyde binnen is, wordt zijn aandacht opgeslokt door alle zussen van Lincoln. // Lincoln hoort een gesprek tussen zijn ouders, waarin mam duidelijk maakt aan pap dat 'de elf' het huis uit moeten.
Seizoen 2

Seizoen 2, Aflevering 9 (Doe de bucketlist / Feestbeest)

22 x
Het is vakantie en Lincoln en Clyde hebben een bucketlist opgesteld van dingen die ze in de vakantie willen doen. // Lori viert haar zeventiende verjaardag in stijl. Maar dat is niet hoe de Herries het vieren.

Seizoen 2, Aflevering 1 (Stagiare tot het gaatje / De ouden en de rustelozen)

40 x
Lincoln en Clyde moeten op snuffelstage. Ze willen graag bij Flips' snack en tank werken. // Lincoln gaat een dagje op bezoek bij Pap-pap, die sinds kort in een bejaardenhuis woont. Hij mist zijn oude, speelse, avontuurlijke Pap-pap.

Seizoen 2, Aflevering 17 (ARGGH! Ben jij wel echt? / Verbannen naar de garage)

74 x
Het spookprogramma ARGGH komt naar Royal Woods en Lincoln en Clyde gaan kijken. // Lori is het gedoe elke dag van haar broer en zussen zat; ze wil op zichzelf gaan wonen in de garage. Maar wat hemels lijkt, kan anders uitpakken.

Seizoen 2, Aflevering 16 (Plaag paradijs / Baan onzekerheid)

49 x
Met prankster Luan in hun gelederen op 1 april, denken de Loud's dat ze wel veilig zijn. // De kinderen ontdekken dat pa niet meer als IT-er werkt, maar als afwasser.

Seizoen 2, Aflevering 15 (Terugtrekken / Spel het uit)

103 x
Clyde ontdekt dat Lincoln na school naar het huis van Ronnie Anne gaat, terwijl ze allang verhuisd is. Hardnekkig liefdesverdriet, constateert Clyde. // Lucy baalt enorm dat ze wordt genegeerd door Lincoln en al haar zussen.

Seizoen 2, Aflevering 14 (Buiten beeld / Herrie op de kamer)

23 x
Er worden foto's gemaakt voor het jaarboek van school. Lincoln en Clyde willen graag op een groepsfoto. Lola wil een mooiere foto van zichzelf. // Lincoln denkt dat hij met een vragenlijst zijn zussen kan helpen een kamergenoot te vinden.

Seizoen 2, Aflevering 12 (Grove taal / L is voor liefde)

61 x
Er gebeurt iets dat Lily niet zint waardoor ze het v-woord zegt. Dat moet ze weer afleren. // Er komt een liefdesbrief binnen voor L. Herrie. Langzaamaan wordt duidelijk dat de aanbidder Luna bedoeld, maar dat blijkt toch ook niet te kloppen.

Seizoen 2, Aflevering 10 (Buik vol / Geschil)

50 x
Pap kookt altijd hetzelfde eten op dezelfde dag. De kinderen willen wel een iets anders. // De klas moet in tweetallen een week lang een rauw ei verzorgen. Lincoln is een duo met Ronnie Anne, Lincoln vreest voor hun opdracht.

Seizoen 2, Aflevering 6 (Buttons opspelden / Bedriegen bij de vleet)

43 x
Lana en Lola willen lid worden van de scouts. Daar moeten ze eerst proeven voor afleggen. // Lori kijkt uit naar het vieren van haar verkeringsdag met Bobby, maar Lincoln en Clyde zien dat Bobby het aanpapt met andere meisjes.

Seizoen 2, Aflevering 6 (Thuis in de klas / Vantastisch voertuig)

71 x
Lincoln zit in groep 7. Er komt een nieuwe leerling: Lisa Herrie. Dit valt niet in goede aarde bij de vriendengroep van Lincoln. // De kinderen weten pap over te halen een nieuwe minivan te kopen, maar daar krijgen ze snel spijt van.

Seizoen 2, Aflevering 4 (Ontspannen in de spa / Zwart is beter)

39 x
Mam en pap gaan een weekend weg, de kinderen krijgen het voor elkaar dat ze mee mogen. // Lincoln en Rusty werken samen aan een project. Als Lucy het broertje van Rusty ziet is ze smoor, maar ze krijgt de indruk dat hij bang van haar is.
Seizoen 5
25:00

Seizoen 5, Aflevering 5 - Bespookt!

110 x
Seizoen 5, Aflevering 5 - Bespookt! van Huize Herrie is uitgezonden op maandag 31 mei 2021 om 19:12 uur en was te zien op VTM.
Archief