Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Huize Herrie

Seizoen 2

Seizoen 2, Aflevering 15 (Terugtrekken / Spel het uit)

2,0 10 x
Clyde ontdekt dat Lincoln na school naar het huis van Ronnie Anne gaat, terwijl ze allang verhuisd is. Hardnekkig liefdesverdriet, constateert Clyde. // Lucy baalt enorm dat ze wordt genegeerd door Lincoln en al haar zussen.

Seizoen 2, Aflevering 16 (Plaag paradijs / Baan onzekerheid)

4,0 2 x
Met prankster Luan in hun gelederen op 1 april, denken de Loud's dat ze wel veilig zijn. // De kinderen ontdekken dat pa niet meer als IT-er werkt, maar als afwasser.

Seizoen 2, Aflevering 10 (Buik vol / Geschil)

4,0 2 x
Pap kookt altijd hetzelfde eten op dezelfde dag. De kinderen willen wel een iets anders. // De klas moet in tweetallen een week lang een rauw ei verzorgen. Lincoln is een duo met Ronnie Anne, Lincoln vreest voor hun opdracht.

Seizoen 2, Aflevering 12 (Grove taal / L is voor liefde)

3,5 3 x
Er gebeurt iets dat Lily niet zint waardoor ze het v-woord zegt. Dat moet ze weer afleren. // Er komt een liefdesbrief binnen voor L. Herrie. Langzaamaan wordt duidelijk dat de aanbidder Luna bedoeld, maar dat blijkt toch ook niet te kloppen.

Seizoen 2, Aflevering 14 (Buiten beeld / Herrie op de kamer)

3,0 0 x
Er worden foto's gemaakt voor het jaarboek van school. Lincoln en Clyde willen graag op een groepsfoto. Lola wil een mooiere foto van zichzelf. // Lincoln denkt dat hij met een vragenlijst zijn zussen kan helpen een kamergenoot te vinden.

Seizoen 2, Aflevering 17 (ARGGH! Ben jij wel echt? / Verbannen naar de garage)

3,0 2 x
Het spookprogramma ARGGH komt naar Royal Woods en Lincoln en Clyde gaan kijken. // Lori is het gedoe elke dag van haar broer en zussen zat; ze wil op zichzelf gaan wonen in de garage. Maar wat hemels lijkt, kan anders uitpakken.

Seizoen 2, Aflevering 4 (Ontspannen in de spa / Zwart is beter)

4,0 10 x
Mam en pap gaan een weekend weg, de kinderen krijgen het voor elkaar dat ze mee mogen. // Lincoln en Rusty werken samen aan een project. Als Lucy het broertje van Rusty ziet is ze smoor, maar ze krijgt de indruk dat hij bang van haar is.

Seizoen 2, Aflevering 6 (Thuis in de klas / Vantastisch voertuig)

4,0 9 x
Lincoln zit in groep 7. Er komt een nieuwe leerling: Lisa Herrie. Dit valt niet in goede aarde bij de vriendengroep van Lincoln. // De kinderen weten pap over te halen een nieuwe minivan te kopen, maar daar krijgen ze snel spijt van.

Seizoen 2, Aflevering 1 (Stagiare tot het gaatje / De ouden en de rustelozen)

3,0 6 x
Lincoln en Clyde moeten op snuffelstage. Ze willen graag bij Flips' snack en tank werken. // Lincoln gaat een dagje op bezoek bij Pap-pap, die sinds kort in een bejaardenhuis woont. Hij mist zijn oude, speelse, avontuurlijke Pap-pap.

Seizoen 2, Aflevering 3 (Baby stapjes & Ruzie in Huize Herrie / De Zussenruzie)

4,0 8 x
Clyde vermoed dat hij een broertje of zusje krijgt, Lincoln wil hem leren hoe hij een goede grote broer moet zijn. // Lori en Leni hebben ruzie, als Lincoln zich ermee bemoeit nemen de ruzies in huize Herrie alleen maar toe.
Archief