Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Huize Herrie

Seizoen 4

Seizoen 4, Aflevering 10 (Een dodelijke vergissing / De baas van het rek)

3,0 2 x
De Jeugd Uitvaart Club moet helaas afscheid nemen van zijn voorzitter. Bertrand heeft al een nieuwe opvolger bedacht: Haiku. // Mevrouw Carmichael is een pittige baas. Als zij het weekend weg is voor werk en Leni tijdelijk manager maakt is Leni blij.

Seizoen 4, Aflevering 11 (Kan nauwelijks wachten / Een vuilnisbakkenras op niveau)

4,0 4 x
Het is bijna zover dat Lori het huis uitgaat, naar de Fairway Universiteit. Pap wordt er sentimenteel van. // Lacey St. Clair kijkt met haar hondje Victoire neer op Lana, die lekker in de prut speelt met Charles.

Seizoen 4, Aflevering 6 (Aangespoeld / Recept voor rampen)

3,0 1 x
De familie is sinds lange tijd weer eens gezamenlijk vrij en gaan een dagje varen op het Eddy meer. // Clyde laat Lincoln een stel diepvriesmaaltijden proeven. Ze blijken precies hetzelfde te smaken als paps gerechten. Een receptendiefstal!

Seizoen 4, Aflevering 7 (Cadeau frictie / Alles voor een sundae)

3,0 0 x
Pap is jarig en de kids maken een plakboek met herinneringen als cadeau. // De kinderen zijn de hele week zo braaf geweest, dat mam en pap besluiten om ijs met ze te gaan eten als mam terug is van haar werk.

Seizoen 4, Aflevering 9 (Tortelduifjes / Raketmannen)

4,0 2 x
Walt, de kanarie van de Herries, is een enorme romanticus. Als hij een flamingo in de tuin van buurman Grauw ziet, is hij op slag verliefd. // Lincoln en Clyde halen hun ouders over om naar het kamp Ruimtekadet Experience te mogen.
Seizoen 3

Seizoen 3, Aflevering 22 (Voorspeld vermogen / Ambitie is rond)

3,0 4 x
Lincoln is voorspelbaar. Iedereen thuis en op school weet al wat hij gaat doen of kiezen, voordat ie het kan doen of zeggen. // Lori is goed in golf en wil na haar examen dolgraag naar Fairway Universiteit, waar ze een top golfteam hebben.

Seizoen 3, Aflevering 23 (Favoriet / Vandaag een held, morgen vergeten)

3,0 2 x
Pap en Luan hebben de grootste pret in de supermarkt, terwijl Lola zich ergert. // Lynn is topscorer en held van haar voetbalteam. Maar dan maakt haar beste vriendin Margo een mooi en beslissend doelpunt.

Seizoen 3, Aflevering 24 (De schrijverij / Snelle harten)

4,0 3 x
Lucy zit in de Schrijversclub, maar vindt het dodelijk saai omdat directeur Huigens lesgeeft. // Het is de dag van de Royal Woods Fenomenale Queeste. Luna vormt een team samen met Sam. Zij denkt dat ze perfect bij elkaar passen.

Seizoen 3, Aflevering 25 (Bühne gelofte / Afgezaagd)

3,0 0 x
Luan heeft een oogje op Benny. Als hij zich inschrijft voor schooltoneel, doet zij dat ook. // Lincoln is gek op goochel shows en Clyde houdt van antiek snuffelen. Lincoln vindt dat juist saai en bedenkt een smoes om niet mee te hoeven.

Seizoen 3, Aflevering 12 (Zittende stier / Bespioneerd uit liefde)

4,5 5 x
Lori, Leni, Luna en Luan worden gebeld om op te passen en kunnen geen van allen. Lynn is de eerstvolgende om dat te gaan doen, maar ze is nogal ruw. // Ronnie Anne gaat het centrum in om graffiti te bekijken. Haar moeders familie vindt het maar niks.
Archief