Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Huize Herrie

Huize Herrie herbekijken

Seizoen 1

Seizoen 1, Aflevering 10 (Perfecte foto / Slip stress)

4,0 101 x
Het is bijna de trouwdag van mam en pap Herrie. Lincoln wil een een foto van alle elf de kinderen geven. // Lincoln en zijn zussen en ze gaan een weddenschap aan om te zien wie het langst zonder zijn/haar gewoonte kan.

Seizoen 1, Aflevering 13 (De toestoel / Een verhaal over twee tafels)

4,0 22 x
De familie Herrie gaat een dagje weg. Volgens Lincoln is er maar één plek in de auto de beste om te zitten. // Tijdens het eten zit Lincoln aan de tafel met zijn jongere zussen, maar hij wil aan de grote mensentafel zitten.

Seizoen 1, Aflevering 18 (Lenie achter het stuur... / Geen lef, geen gLori)

4,0 23 x
Lori is de enige van de kinderen met een rijbewijs. Als hun ouders niet thuis zijn, zijn de anderen van haar afhankelijk om een lift te krijgen. // Als mam en pap een avondje uit zijn, is Lori de baas in huis, dat laat ze duidelijk merken.

Seizoen 1, Aflevering 12 (Tasten in het duister / De boodschap)

4,0 42 x
Wie het eerst de afstandsbediening van de tv heeft, mag bepalen wat er gekeken wordt. // Lori vernielt Lincolns' game bril. Lincoln spreekt een vernietigend bericht in op haar voile-mail.
Seizoen 2

Seizoen 2, Aflevering 3 (Baby stapjes & Ruzie in Huize Herrie / De Zussenruzie)

4,0 13 x
Clyde vermoed dat hij een broertje of zusje krijgt, Lincoln wil hem leren hoe hij een goede grote broer moet zijn. // Lori en Leni hebben ruzie, als Lincoln zich ermee bemoeit nemen de ruzies in huize Herrie alleen maar toe.
Seizoen 1

Seizoen 1, Aflevering 14 (Kikkers en kroontjes / Twee jongens en een baby)

3,0 28 x
Lincoln help Lola zich voor te bereiden op een miss verkiezing. // Mam gaat met de kinderen een dagje naar tante Truus. Pap past op Lily. Maar geen van de kinderen wil naar tante Truus.

Seizoen 1, Aflevering 10 (Tweedehandsje / Speuren of anders..)

3,0 19 x
Lincoln heeft de fiets van Lori gekregen, maar dat is een meisjesfiets en niet stoer voor een jongen. // Lincoln is klaar om naar de Ace Savvy stripdag te gaan. Dan blijkt de wc verstopt te zijnen geeft pap iedereen huisarrest.

Seizoen 1, Aflevering 9 (Het slaapfeest succes / Dat doet je de das om)

3,0 13 x
Clyde komt logeren bij Lincoln. Zodra Clyde binnen is, wordt zijn aandacht opgeslokt door alle zussen van Lincoln. // Lincoln hoort een gesprek tussen zijn ouders, waarin mam duidelijk maakt aan pap dat 'de elf' het huis uit moeten.
Seizoen 2

Seizoen 2, Aflevering 9 (Doe de bucketlist / Feestbeest)

4,0 9 x
Het is vakantie en Lincoln en Clyde hebben een bucketlist opgesteld van dingen die ze in de vakantie willen doen. // Lori viert haar zeventiende verjaardag in stijl. Maar dat is niet hoe de Herries het vieren.

Seizoen 2, Aflevering 1 (Stagiare tot het gaatje / De ouden en de rustelozen)

3,0 21 x
Lincoln en Clyde moeten op snuffelstage. Ze willen graag bij Flips' snack en tank werken. // Lincoln gaat een dagje op bezoek bij Pap-pap, die sinds kort in een bejaardenhuis woont. Hij mist zijn oude, speelse, avontuurlijke Pap-pap.
Archief