Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

iCarly

Seizoen 4

Seizoen 4, Aflevering 11 (Verzoening)

4,0 5 x
Sam pakt Freddie terug na 'n geintje, door in de show te vertellen dat hij nog nooit heeft gezoend. Spencer heeft bedacht dat hij professioneel footballspeler wilt worden. Het ontbreekt hem alleen aan discipline, dus Carly probeert hem te motiveren.

Seizoen 4, Aflevering 9 (Gebakken)

3,0 3 x
Als Carly, Sam, Spencer en Freddie naar te taartenwinkel van Galini gaan ontdekken ze dat hij in het ziekenhuis ligt. Het recept voor de koksnotentaart dreigt hiermee verloren te gaan. Freddie probeert de baby Stephanie aan het lachen te maken.

Seizoen 4, Aflevering 12 (Autopech)

4,5 2 x
Er is een wedstrijd bij iCarly met als prijs een nieuwe auto van een een lokaal autobedrijf. Dan blijkt dat de autohandelaar van niks weet en dat Nevel alles heeft opgezet om iCarly van internet te halen, door ze fraude ten laste te leggen.
Seizoen 1

Seizoen 1, Aflevering 25 (Een lerares met liefdesverdriet)

4,0 12 x
De drie hoofdrolspelers zitten in een klaslokaal en krijgen een invaller, Miss. Ackerman.

Seizoen 1, Aflevering 20 (Ik haat de vriend van Sam)

3,0 15 x
Sam gaat uit met een vriend van Freddie, Jonah. Als ze samen veel tijd hebben doorgebracht krijgt Sam ineens veel meer interesse in hem, dan in de show of haar vrienden.

Seizoen 1, Aflevering 22 (Ik ga misschien naar een andere school)

3,0 1 x
Carly krijgt een volledig betaald schooljaar aangeboden voor een exclusieve privéschool, omdat ze geweldige cijfers heeft en beroemd is.

Seizoen 1, Aflevering 12 (Kuikens Kwijt)

4,0 5 x
Het trio broedt voor een scheikundeproject zes eieren uit in een eierwarmer. Via een livestream kunnen de kijkers van iCarly dag en nacht kijken of de eieren al zijn uitgekomen.

Seizoen 1, Aflevering 13 (Dansdromen)

3,0 5 x
De castleden bedenken een idee voor een danswedstrijd. Kijkers sturen hun dansje in en deze heeft dan kans om in de show uitgezonden te worden. Er worden maar liefst 3000 inzendingen verstuurd.

Seizoen 1, Aflevering 15 (Dag van berouw)

3,0 4 x
Nevel breekt meerdere malen in bij iCarly, tijdens de uitzending. Het trio probeert hierop een virus bij Nevel in zijn computer te plaatsen.

Seizoen 1, Aflevering 9 (Een Date Met Freddie)

4,0 7 x
Valerie probeert Freddie af te pikken van Carly en Sam.
Archief