Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

iCarly

Mei 2020

Seizoen 1, Aflevering 1 (iPilot)

3,5 22 x
In de aflevering iPilot moet Carly zich melden bij de rector, Ted Franklin. Carly neemt de schuld op voor een actie de Sam heeft begaan. Sam heeft het hoofd van Francine Briggs, de lerares van de meisjes, bovenop een plaatje van een neushoorn geplakt

Seizoen 1, Aflevering 3 (Ik wil meer kijkers)

3,0 1 x
Carly en Sam gaan een uitdaging aan tegen Spencer en Freddie, om iCarly te promoten op de meest originele manier. De verliezer moet de wrat van Lewbert aanraken. Carly en Sam komen met een idee om bij Seattle Beat een spandoek te laten zien.

Seizoen 1, Aflevering 3 (Valse Hoop)

4,0 3 x
Carly is verliefd op de net gedumpte Jake Krandle. Als Sam een appel tegen Jakes hoofd gooit, geeft ze Carly de schuld en rent ze weg. Ze beginnen een gesprek en Carly nodigt Jake uit bij haar thuis.

Seizoen 1 (Ik haat de vriend van Sam)

3,0 22 x
Sam gaat uit met een vriend van Freddie, Jonah. Als ze samen veel tijd hebben doorgebracht krijgt Sam ineens veel meer interesse in hem, dan in de show of haar vrienden.

Seizoen 1, Aflevering 22 (Ik ga misschien naar een andere school)

3,0 7 x
Carly krijgt een volledig betaald schooljaar aangeboden voor een exclusieve privéschool, omdat ze geweldige cijfers heeft en beroemd is.
April 2020

Seizoen 1 (iCarly van de buis)

4,0 23 x
Als Carly, Freddie en Sam een aanbod krijgen van een TVS programmamaker Brad om iCarly te veranderen in een tv-hit lijkt hun droom uit te komen. Echter al snel blijkt dat Brad niet veel van het concept heel laat en er van alles bij haalt en weg laat.

Seizoen 1, Aflevering 14 (Dansdromen)

3,0 10 x
De castleden bedenken een idee voor een danswedstrijd. Kijkers sturen hun dansje in en deze heeft dan kans om in de show uitgezonden te worden. Er worden maar liefst 3000 inzendingen verstuurd.

Seizoen 1, Aflevering 15 (Dag van berouw)

3,0 4 x
Nevel breekt meerdere malen in bij iCarly, tijdens de uitzending. Het trio probeert hierop een virus bij Nevel in zijn computer te plaatsen.

Seizoen 1, Aflevering 6 (Ik will bij Spencer blijven)

4,0 7 x
Carly wordt bijna onthoofd door een ventilator van hamers, gemaakt door Spencer. Dit werd live uitgezonden in de show en de opa van Carly en Spencer heeft dit ook gezien.

Seizoen 1, Aflevering 6 (Nevel)

4,0 7 x
Carly's show ontvangt een recensie van een vervelende jongen...
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.