Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Ik Vertrek

Februari 2020
45:00

Seizoen 15 - 7. Follow Up Familie Paauwe & Kees en Monique

3,0 3 x
De familie Paauwe bouwde een compleet nieuw bestaan op in het Noord-Franse Braize, maar spraakverwarring, lekkages en een steeds maar slinkend budget speelden hen parten. Hebben ze ondertussen hun draai gevonden in Frankrijk? Ook wordt opnieuw een bezoek gebracht aan Kees en Monique die in Duitsland een vakantiepark begonn...
45:00

Seizoen 15 - 6. Bouwe en Tessa

3,0 16 x
Bouwe is paukenist en zijn Tessa speelt viool. Wanneer ze beiden ontslagen worden door hun symfonieorkest, besluiten ze hun andere droom te volgen: het opstarten van een eigen vakantieverblijf. Het wordt een naturistische chambres d'hôtes voor rustzoekers. In de Haute-Vienne kocht het stel een molenaarswoning die zich perf...
55:00

Seizoen 15 - 5. Joost en Anita

4,0 13 x
Joost en zijn vrouw Anita dromen van een leven in de Portugese Algarve. In het plaatsje Moncarapacho willen ze een B&B beginnen. Geen sinecure, want het pand dat ze kochten, blijkt zwaar verwaarloosd.
45:00

Seizoen 15 - 4. Familie De Groot

3,0 10 x
Maikel is accountant en samen met zijn vrouw Britt en de kinderen Mike (6) en Mikki (4) leven ze een onbezorgd bestaan. Tot Britt haar baan kwijtraakte en in een depressie belandde. Wat haar echt gelukkig zou maken is 'een grote berg sneeuw en een blauwe lucht'. De familie besluit naar het Oostenrijkse Mühlbach am Hochköni...
50:00

Seizoen 15 - 3. Rosalien en Leke - Duitsland

3,0 3 x
Rosalien en Ieke vertrekken naar Duitsland, naar het dorpje Eckardtsleben in Thüringen. De dames zijn vastbesloten om er een hotel-restaurant over te nemen dat zwaar verouderd is en nauwelijks winstgevend. Er moet dus zwaar worden verbouwd.
50:00

Seizoen 15 - 2. Laurens en Brigitte

4,0 15 x
Hoewel yoga-instructrice Brigitte en timmerman Laurens verknocht zijn aan Haarlem, trekken ze naar Noord-Frankrijk om te onthaasten. In het gehucht Esquéhéries hebben ze een prachtig boerderijtje op het oog.
55:00

Seizoen 15 - 1. Jos en Bob - Frankrijk

3,0 8 x
In een oude watermolen in het plaatsje Blot l'Église moet een chambres d'hôtes met wellness gerealiseerd worden. De vijftigers Bob Mud en zijn vrouw Jos gaan met veel moed aan de slag.
50:00

Seizoen 16 - 15. John & Saskia - Spanje

4,0 7 x
Proces controller John (50) en communicatieadviseur Saskia (45) zijn fervente camperaars. Op een dag vertrekken ze met de camper naar Spanje om een geschikte plek voor hun campercamping te vinden. Uiteindelijk strijkt het stel neer in La Azohia.
50:00

Seizoen 16 - 14. Marian & Mike - Saint Julien Le Petit

4,0 8 x
Marian van Zadelhoff en echtgenoot Mike besluiten met de jongste twee kinderen, Yara (14) en Richard (12), naar Frankrijk te vertrekken, waar ze een gastenverblijf bouwen en een lodgetent neerzetten.
55:00

Seizoen 16 - 13. Michiel & Sibel - Lot-et-Garonne

4,0 9 x
ICT'er Michiel Prins en paardenfluisteraar Sibel Ambagts zijn ex-geliefden, maar gaan tóch samen emigreren naar Frankrijk. Ze kochten in de Lot-et-Garonne een vervallen boerderij, die ze willen ombouwen tot een groepsaccommodatie waar workshops en trainingen worden gegeven.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.