Ik Vertrek

September 2019

Seizoen 16 - 11. Hans & Karin - Bonaire

4,0 7 x
Brugwachter Hans en casinomedewerker Karin verruilen Capelle aan den IJssel voor Bonaire.

Seizoen 16 - 9. Judith, Patrick & Ilona

4,0 1 x
Pedicure Judith Koopmanschap verruilt Loosdrecht voor Luxemburg. In het plaatsje Tarchamps neemt ze een draaiende camping over met honderd plaatsen, een zwembad en een restaurant. Deze gaat ze samen met vriend Patrick en hartsvriendin Judith runnen.

Seizoen 16 - 8. Ronald & Girbe

3,0 3 x
Girbe vertrekt met Ronald naar Tenerife, het eiland van de eeuwige lente, waar ze een draaiend restaurant overnemen.

Seizoen 16 - 7. Familie Tammenga

4,0 7 x
Elsemarijn heeft altijd al de droom gehad om naar Afrika te vertrekken, maar Wim-Martijn blijft liever in Nederland. Het compromis is Italië.

Seizoen 16 - 6. Petra & Astrid

4,0 8 x
Zussen Petra en Astrid verruilen Brabant voor het Duitse Hessen. In het dorpje Germerode nemen ze een pension met bar en restaurant over.

Seizoen 16 - 5. Dave & Anne - Portugal

4,0 8 x
Tuinder Dave en interieurstylist Anne verruilen Delft voor het Portugese Moncarapacho.

Seizoen 16 - 4. Alex & Martina - Hongarije

3,0 5 x
Alex en Martina ruilen Oosterhout in voor Tiszafüred in Hongarije.

Seizoen 16 - 3. Esther & Alexander - Frankrijk

4,0 11 x
Brandweerman Alexander en beleidsmedewerker Esther ruilen Arnhem in voor de Dordogne. In het dorpje Montazeau kochten zij een charmant herenhuis waar nog vanalles aan moest gebeuren.

Seizoen 16 - 2. Follow Up: Familie De Best - Frankrijk & Familie Vlasma - Spanje

3,0 5 x
Hoe zou het gaan met familie De Best uit het Noord-Hollandse Winkel? In de zomer van 2009 vertrokken Hans en José met hun kinderen Kelly, Amber, Marvin en Yvanka naar het Franse Gannat. Ze toverden een oude watermolen om tot een waar vakantieparadijs. Het Franse leven beviel goed. Zeven jaar later is alles veranderd. De wa...

Seizoen 16 - 1. Theo & Jolanda - Gambia

4,0 16 x
Theo en Jolanda uit Emmeloord willen een pannenkoekenbar in Gambia beginnen. Het koppel laat hun vijf volwassen kinderen achter met een container vol gietijzeren pannen, poedersuiker en stroop om naar de badplaats Kololi te vertrekken. Voor een eenmalig bedrag en een maandelijkse huur nemen ze er een oude snackbar over. Ma...
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.