Incognito

Laatste aflevering
Incognito

Nu Lize Felix een aanbod heeft gedaan om een transport binnen te smokkelen, weet hij zeker dat deze vrouw Samantha is. Terwijl de DSO geen idee heeft van Felix' ware beweegredenen, gaat hij naar Lizes appartement om haar te vermoorden. Eenmaal daar blijkt alles anders te zitten ...

Incognito gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 1
Eenmaal in hechtenis proberen Felix en Samantha om de situatie weer in hun voordeel te draaien. Ze bedenken een plan om wraak te kunnen nemen op Riebeck en sluiten een deal met de politie.
Felix doet tegenover de DSO alsof hij bezig is met de wapenlevering, maar eigenlijk is hij bezig met zoeken naar Riebeck. Samen met Samantha maakt hij een desastreuze fout.
Felix doet alsof het niet goed gaat met zijn bedrijf en hij personeel te kort komt, in de hoop dat Liza hapt. Ze vraagt of Felix met haar een transport binnen wil laten komen.
Felix weet Lize zover te krijgen dat ze hem als klant accepteert. Samantha is op zoek naar iemand die kan helpen met het transport, dus Felix doet zich voor als importeur van medische apparatuur uit Mexico.
Undercoveragent Felix moet infiltreren in het leven van een doodnormale vrouw. Er bestaan vermoedens dat zij eigenlijk een topcrimineel is, die bezig is met wapensmokkel.
Archief