Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

K3 Roller Disco

Seizoen 2
20:00

Seizoen 2, Aflevering 13 - Romeo en Co

4,0 0 x
De meisjes hebben alle drie een oogje op Sean Dhondt die in de musical 'Romeo & Julia' speelt. Ze hebben dan ook spijt dat ze geen auditie gedaan hebben en zijn blij dat de musical, door de ziekte van een actrice, uitgesteld wordt. Marcel wil absoluut een grappig filmpje maken waar hij een wedstrijd mee kan winnen.
20:00

Seizoen 2, Aflevering 7 - Allergisch

3,0 2 x
Marcel vraagt aan Guus om voor Flora, de kat van zijn buurvrouw, te zorgen. Guus moet echter weg en geeft de job door aan Klaasje. Zij denkt door een misverstand dat Flora een plant is en heeft absoluut geen groene vingers.
20:00

Seizoen 2, Aflevering 6 - De Griezelfilm

3,0 0 x
De meisjes kijken naar een griezelfilm en dat heeft zo zijn gevolgen. De volgende dag zijn ze ervan overtuigd dat er een klopgeest in de Roller Disco zit. Is het Klaasje haar grootma Bertha of zit Marcel er voor iets tussen?
20:00

Seizoen 2, Aflevering 5 - Het Trick-shot

3,0 0 x
Hanne kan door een toeval een lucky trickshot van Klaasje filmen. Die is dolblij en nodigt haar familie uit Nederland uit om naar het filmpje te komen kijken. Hanne en Marthe hebben de gelukstreffer ondertussen echter gewist en durven dit niet aan hun vriendin op te biechten. Marcel wil een kruiswoordraadsel in de krant va...
20:00

Seizoen 2, Aflevering 4 - De Seizoensfinale

3,0 2 x
Hanne, Marthe en Klaasje kijken heel erg uit naar de seizoensfinale van hun favoriete serie 'Cool Chicks'. Ze moeten echter eerst werken en zich beheersen tot 's avonds om samen te kunnen kijken. Vooral Klaasje en Marthe lijken het hier heel moeilijk mee te hebben. Marcel moet de was doen van de K3'tjes.
20:00

Seizoen 2, Aflevering 12 - Kikkerkarma

4,0 0 x
Klaasje redt het leven van een kikker en wil hem bij zich houden. Volgens haar brengt hij geluk. Marthe heeft nieuwe dure glazen gekocht en doet er alles aan om die niet te breken. Hanne hecht ineens wel heel veel belang aan haar horoscoop.
20:00

Seizoen 2, Aflevering 11 - Grootste Angst

4,5 1 x
Marcel wil absoluut een rol bemachtigen in het toneelstuk van Sneeuwwitje. Hij kan alleen moeilijk beslissen welke rol het zal worden. Guus belooft hem te helpen. Ondertussen willen Hanne en Marthe hun grootste angst leren overwinnen. Klaasje beweert van niets angst te hebben. Maar is dat ook zo?
20:00

Seizoen 2, Aflevering 3 - Babysit

4,5 4 x
Guus belooft aan z'n nichtje Amber om op haar baby Lotje te passen. De meisjes van K3 willen hem helpen maar telkens zij in de buurt komen begint de baby te wenen. Dan Marcel maar inschakelen die volop een verdwijntruc aan het instuderen is voor z'n goochelshow.
20:00

Seizoen 2, Aflevering 2 - Het filmfestival

4,0 3 x
Marcel wint per ongeluk kaartjes voor het komende filmfestival. De meisjes willen alle drie graag met hem mee maar er zijn maar twee tickets. Ze gaan tot het uiterste om Marcel met snoep te overtuigen om hen mee te nemen. Ondertussen wil Guus z'n succesvolle neef aantonen dat hij ook iets bereikt heeft in het leven. Hij do...
20:00

Seizoen 2, Aflevering 1 - De game console

4,0 4 x
Hanne spaart al enige tijd voor een nieuwe InGame die uitkomt. Ze gaat kamperen aan de winkel om er als eerste eentje te bemachtigen. Marthe wil dat ze wacht met spelen tot dat de werkdag erop zit en houdt het spelletje zolang bij zich. Maar is het daar wel veilig?
Archief