Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

K3 Roller Disco

K3 Roller Disco herbekijken

Seizoen 2
20:00

Seizoen 2, Aflevering 3 - Babysit

4,5 13 x
Guus belooft aan z'n nichtje Amber om op haar baby Lotje te passen. De meisjes van K3 willen hem helpen maar telkens zij in de buurt komen begint de baby te wenen. Dan Marcel maar inschakelen die volop een verdwijntruc aan het instuderen is voor z'n goochelshow.
20:00

Seizoen 2, Aflevering 13 - Romeo en Co

4,0 13 x
De meisjes hebben alle drie een oogje op Sean Dhondt die in de musical 'Romeo & Julia' speelt. Ze hebben dan ook spijt dat ze geen auditie gedaan hebben en zijn blij dat de musical, door de ziekte van een actrice, uitgesteld wordt. Marcel wil absoluut een grappig filmpje maken waar hij een wedstrijd mee kan winnen.
20:00

Seizoen 2, Aflevering 12 - Kikkerkarma

4,0 6 x
Klaasje redt het leven van een kikker en wil hem bij zich houden. Volgens haar brengt hij geluk. Marthe heeft nieuwe dure glazen gekocht en doet er alles aan om die niet te breken. Hanne hecht ineens wel heel veel belang aan haar horoscoop.
20:00

Seizoen 2, Aflevering 11 - Grootste Angst

4,5 7 x
Marcel wil absoluut een rol bemachtigen in het toneelstuk van Sneeuwwitje. Hij kan alleen moeilijk beslissen welke rol het zal worden. Guus belooft hem te helpen. Ondertussen willen Hanne en Marthe hun grootste angst leren overwinnen. Klaasje beweert van niets angst te hebben. Maar is dat ook zo?
20:00

Seizoen 2, Aflevering 10 - Motorchick

4,0 6 x
Klaasje wil absoluut een themadag organiseren in de roller disco. Ondertussen vreest Hanne dat ze op een onhandig moment met haar winkelkar tegen de motor van een coole motorchick gebotst is. Ze heeft schrik dat die zich komt wreken en verstopt zich. Marcel bereidt zich voor op een winkelkarrace in de locale supermarkt.
20:00

Seizoen 2, Aflevering 9 - Sterk Verhaal

2,5 9 x
Marthe is jaloers op Hanne en Klaasje die al heel wat straffe verhalen meemaakten. Haar leven lijkt alleen uit kuisen te bestaan. Maar dan komt op een ochtend Gers Pardoel in de Roller Disco binnen. Hij heeft pech met de motor en zoekt hulp. Marthe is door het dolle heen en wil iedereen tonen dat zij ook iets meegemaakt he...
20:00

Seizoen 2, Aflevering 8 - De Nieuwe DJ

3,0 7 x
Marcel wit absoluut in de krant komen. Maar hoe lukt dat? Door een misverstand denkt K3 dat Guus hen in de steek wil laten en in de danstent van z'n vriend Franske wil gaan werken. Ze gaan op zoek naar een nieuwe dj.
20:00

Seizoen 2, Aflevering 7 - Allergisch

3,0 4 x
Marcel vraagt aan Guus om voor Flora, de kat van zijn buurvrouw, te zorgen. Guus moet echter weg en geeft de job door aan Klaasje. Zij denkt door een misverstand dat Flora een plant is en heeft absoluut geen groene vingers.
20:00

Seizoen 2, Aflevering 6 - De Griezelfilm

3,0 5 x
De meisjes kijken naar een griezelfilm en dat heeft zo zijn gevolgen. De volgende dag zijn ze ervan overtuigd dat er een klopgeest in de Roller Disco zit. Is het Klaasje haar grootma Bertha of zit Marcel er voor iets tussen?
20:00

Seizoen 2, Aflevering 5 - Het trickshot

4,3 9 x
Hanne kan door een toeval een lucky trickshot van Klaasje filmen. Die is dolblij en nodigt haar familie uit Nederland uit om naar het filmpje te komen kijken. Hanne en Marthe hebben de gelukstreffer ondertussen echter gewist en durven dit niet aan hun vriendin op te biechten. Marcel wil een kruiswoordraadsel in de krant va...
Archief