Kaatjes Kameraadjes

September 2018
07:00

Kaatje is boos

4,0 0 x
Kaatje is boos! Viktor probeert haar terug vrolijk te maken, maar niets helpt. Kameraadje Stien laat hen zien wat zij doet om haar broer Leon op te vrolijken als hij kwaad is.
06:00

Kaatje is bang voor monsters

3,0 2 x
Kaatje is bang als ze moet gaan slapen, want ze denkt dat er monsters onder haar bed zitten. Frits en Frats lachen haar daarmee uit. Kameraadje Lucien heeft een oplossing bedacht om monsters uit zijn slaapkamer te houden.
06:00

Kamiel heeft een ei gevonden

4,0 0 x
Kamiel heeft een ei gevonden in de tuin. Als hij het ei wil opeten, houdt Kaatje hem tegen. Wat als er een babydiertje in het ei zit? Ze vragen raad aan kameraadje Annabel, die thuis veel eitjes en kippen heeft.
06:00

Kaatje is bang van kriebeldiertjes

4,0 1 x
Viktor heeft een spin gevonden en toont hem trots aan Kaatje. Zij is bang van de spin en wil dat Viktor hem dood slaat, maar dat wil Viktor niet. Kameraadjes Sus en Flor laten zien dat spinnen en kriebeldiertjes in de tuin helemaal niet eng zijn.
07:00

Kaatje helpt padden oversteken

4,0 1 x
Frits, Frats en Kaatje weten niet veel over padden. Kameraadjes Charles en Rocky weten alles over deze dieren. Ze helpen met hun opa om padden veilig de weg te laten oversteken.
07:00

Frits en Frats zijn vuil

4,0 0 x
Frits en Frats zijn vuil na het buiten spelen. Als ze van Kaatje in bad moeten, protesteren ze. Kameraadje Tille laat zien dat dieren ook verzorgd moeten worden. Zij gaat vaak met haar hondje naar de hondenkapper.
08:00

Eendje is ziek

3,0 1 x
Kaatje is in paniek, want haar knuffel Eendje is ziek. Kaatje en Viktor weten niet hoe ze Eendje kunnen genezen. Kameraadje Arthur laat hen zien dat je met een ziek dier naar de dierenarts kunt gaan.
07:00

Kaatje en Kamiel zijn bang voor het onweer

3,0 1 x
Wat doe je als het onweert? Kaatje en Kamiel weten er geen raad mee. Kameraadjes Liam en Jassim bedachten een fantastisch onweersspel dat ze spelen als het dondert en bliksemt.
07:00

Viktor houdt niet van wind

3,0 1 x
Viktor is kwaad omdat hij niet goed kan voetballen als het waait. Kaatje probeert hem op te vrolijken, maar dat lukt niet goed. Gelukkig laten kameraadjes Jade en Hanne hen zien dat je heerlijk kan vliegeren op het strand als er wind is!
06:00

Kaatje gaat naar de boomdokter

4,0 1 x
Kaatje en Kamiel verzorgen een ziek plantje met veel liefde. Toch lijkt niets hun plantje beter te maken.  Ze doen beroep op hun kameraadje Finn die alles weet over het verzorgen van planten en bomen.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.