Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Kaatjes Kameraadjes

Mei 2020
06:00

Aflevering 11 (Seizoen 1)

4,0 0 x
Het regent buiten en Viktor en Kaatje willen een filmpje kijken maar er is geen popcorn meer. Tijd om er kameraadjes bij te halen! Bekijk aflevering 11 van seizoen 1 met VRT NU via de site of app.
07:00

Aflevering 25 (Seizoen 2)

4,0 0 x
Viktors haar is veel te lang. Als Kaatje zegt dat hij naar de kapper moet, geeft hij toe dat hij bang is van de kapper. Kameraadje Mya Driessens gaat naar de kapper en dat doet helemaal geen pijn. Bekijk aflevering 25 van seizoen 2 met VRT NU via de site of app.
07:00

Aflevering 24 (Seizoen 2)

4,0 0 x
Als Viktor ziek is, verzorgt Kaatje hem. Kameraadje Chaimae Essafi laat zien dat je naar de dokter moet als je ziek bent. Bekijk aflevering 24 van seizoen 2 met VRT NU via de site of app.
06:00

Aflevering 23 (Seizoen 2)

3,0 2 x
Kamiel durft niet in bad, omdat hij het water te nat vindt. Kaatje vraagt raad aan kameraadjes Nathan Hauben en Tristan Hauben. Zij tonen hoe fijn het is om in het bad te spelen. Bekijk aflevering 23 van seizoen 2 met VRT NU via de site of app.
06:00

Aflevering 21 (Seizoen 2)

4,0 0 x
Frits en Frats houden niet van tanden poetsen. Als Kaatje hen niet kan overtuigen om hun tanden te verzorgen, haalt ze er een kameraadje bij. Jeanne Delvaulx heeft een trucje gevonden om tanden poetsen leuk te maken. Bekijk aflevering 21 van seizoen 2 met VRT NU via de site of app.
06:00

Aflevering 19 (Seizoen 2)

4,0 0 x
Kamiel speelt politieagent en stelt zijn eigen verkeersregels op. Kaatje is het niet eens met zijn regels. Ze haalt er een kameraadje bij. Kameraadje Louis laat zien hoe het er in het verkeer aan toegaat. Hij gaat elke dag te voet naar school samen met zijn broertje Casper. Bekijk aflevering 19 van seizoen 2 met VRT NU via...
07:00

Aflevering 18 (Seizoen 2)

4,0 1 x
Kamiel durft niet in een vliegtuig. Kaatje wil Kamiel geruststellen en haalt er een kameraadje bij. Seppe heeft al veel gevlogen, want zijn papa is piloot. Hij laat zien hoe het is om te vliegen. Bekijk aflevering 18 van seizoen 2 met VRT NU via de site of app.
07:00

Aflevering 17 (Seizoen 2)

4,0 1 x
Kaatje is gevallen tijdens het fietsen. Nu durft ze niet meer terug op haar fiets. Viktor vraagt hulp aan een kameraadje dat goed kan fietsen. Kameraadje Nora laat zien dat Kaatje geen schrik moet hebben op de fiets. Bekijk aflevering 17 van seizoen 2 met VRT NU via de site of app.
07:00

Aflevering 16 (Seizoen 2)

3,0 0 x
Frits en Frats wanen zich echte brandweermannen. Wanneer blijkt dat ze nog nooit van een brandweerwagen hebben gehoord, besluit Kaatje er een kameraadje bij te halen. Kameraadje Tamirat laat hen de werking van een brandweerwagen zien. Bekijk aflevering 16 van seizoen 2 met VRT NU via de site of app.
07:00

Aflevering 15 (Seizoen 2)

3,0 1 x
Kaatje en Viktor spelen een spelletje waarbij Viktor verliest. Hij wordt kwaad. Kameraadje Jack weet alles over verliezen, want met zijn basketbalteam heeft hij ook al vaak verloren. Hij laat zien dat een spel verliezen het einde van de wereld niet is. Bekijk aflevering 15 van seizoen 2 met VRT NU via de site of app.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.