Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Kaatjes Kameraadjes

Seizoen 1
07:00

Seizoen 1, Aflevering 15 - Frits En Frats Hebben Geen Zin In Patatjes Met Worteltjes

4,0 1 x
Mama Kaatje heeft lekker gekookt. Ze heeft patatjes en worteltjes klaargemaakt maar Frits en Frats hebben daar geen zin in.   Gelukkig staat er een kameraadje klaar om Kaatje te helpen.
07:00

Seizoen 1, Aflevering 13 - Kaatje En Viktor Gaan Op Restaurant

4,0 0 x
Kaatje en Viktor hebben geen zin om te koken. Daarom gaan ze op restaurant.   Maar waar is dat 'op restaurant'? Misschien kan een kameraadje hen helpen?
06:00

Seizoen 1, Aflevering 12 - Frits En Frats Eten Taart

4,0 2 x
Frits en Frats willen een taart met veel slagroom en veel chocoladesaus. Kaatje vindt een taart met fruit een beter idee. Tijd om er een kameraadje bij te halen.
06:00

Seizoen 1, Aflevering 11 - Viktor En Kaatje Maken Popcorn

3,0 1 x
Het regent buiten en Viktor en Kaatje willen een filmpje kijken maar er is geen popcorn meer. Tijd om er kameraadjes bij te halen!
Seizoen 2
07:00

Seizoen 2, Aflevering 25 - Viktor Moet Naar De Kapper

4,5 0 x
Viktors haar is veel te lang. Als Kaatje zegt dat hij naar de kapper moet, geeft hij toe dat hij bang is van de kapper. Kameraadje Mya Driessens gaat naar de kapper en dat doet helemaal geen pijn.
07:00

Seizoen 2, Aflevering 24 - Viktor Moet Naar De Dokter

4,0 0 x
Als Viktor ziek is, verzorgt Kaatje hem. Kameraadje Chaimae Essafi laat zien dat je naar de dokter moet als je ziek bent.
07:00

Seizoen 2, Aflevering 23 - Kamiel Wil Niet In Bad

4,0 1 x
Kamiel durft niet in bad, omdat hij het water te nat vindt. Kaatje vraagt raad aan kameraadjes Nathan Hauben en Tristan Hauben. Zij tonen hoe fijn het is om in het bad te spelen.
06:00

Seizoen 2, Aflevering 22 - Kaatje Kan Niet Slapen

3,0 2 x
Kaatje kan niet slapen. Kamiel probeert haar te helpen, maar ze blijft klaarwakker. Kameraadje Jillia Amadala heeft een goed trucje om in slaap te vallen. En het werkt, want Kaatje valt uiteindelijk ook in slaap.
06:00

Seizoen 2, Aflevering 21 - Lichaam: Frits En Frats Poetsen Hun Tanden

4,5 2 x
Frits en Frats houden niet van tanden poetsen. Als Kaatje hen niet kan overtuigen om hun tanden te verzorgen, haalt ze er een kameraadje bij. Jeanne Delvaulx heeft een trucje gevonden om tanden poetsen leuk te maken.
07:00

Seizoen 2, Aflevering 20 - Viktor En Kaatje Spelen Treintje

4,0 3 x
Viktor en Kaatje spelen treintje. Wanneer blijkt dat ze nog niet veel met de trein gereisd hebben, halen ze er een kameraadje bij. Rik gaat met zijn mama een dagje naar de zoo met de trein. Hij laat hen zien hoe het is om met de trein te reizen.
Archief