Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Kaatjes Kameraadjes

Januari 2020
07:00

Viktor en Kaatje gaan kamperen

3,5 1 x
Viktor wil kamperen met Kaatje. Zij ziet kamperen niet zitten. Als kameraadje Mona laat zien hoe leuk het is om in een tentje te slapen, gaat Kaatje toch overstag.
06:00

Frits en Frats hebben geen zin in patatjes met worteltjes

3,0 2 x
Mama Kaatje heeft lekker gekookt. Ze heeft patatjes en worteltjes klaargemaakt maar Frits en Frats hebben daar geen zin in. Gelukkig staat er een kameraadje klaar om Kaatje te helpen.
06:00

Kaatje en Viktor gaan op restaurant

3,0 1 x
Kaatje en Viktor hebben geen zin om te koken. Daarom gaan ze op restaurant. Maar waar is dat 'op restaurant'? Misschien kan een kameraadje hen helpen?
06:00

Frits en Frats eten taart

3,0 0 x
Frits en Frats willen een taart met veel slagroom en veel chocoladesaus. Kaatje vindt een taart met fruit een beter idee. Tijd om er een kameraadje bij te halen.
06:00

Viktor en Kaatje maken popcorn

4,0 2 x
Het regent buiten en Viktor en Kaatje willen een filmpje kijken maar er is geen popcorn meer. Tijd om er kameraadjes bij te halen!
07:00

Viktor moet naar de kapper

3,3 0 x
Viktors haar is veel te lang. Als Kaatje zegt dat hij naar de kapper moet, geeft hij toe dat hij bang is van de kapper. Kameraadje Mya Driessens gaat naar de kapper en dat doet helemaal geen pijn.
07:00

Viktor moet naar de dokter

3,0 0 x
Als Viktor ziek is, verzorgt Kaatje hem. Kameraadje Chaimae Essafi laat zien dat je naar de dokter moet als je ziek bent.
06:00

Kamiel wil niet in bad

3,0 0 x
Kamiel durft niet in bad, omdat hij het water te nat vindt. Kaatje vraagt raad aan kameraadjes Nathan Hauben en Tristan Hauben. Zij tonen hoe fijn het is om in het bad te spelen.
06:00

Kaatje kan niet slapen

4,0 0 x
Kaatje kan niet slapen. Kamiel probeert haar te helpen, maar ze blijft klaarwakker. Kameraadje Jillia Amadala heeft een goed trucje om in slaap te vallen. En het werkt, want Kaatje valt uiteindelijk ook in slaap.
06:00

Lichaam: Frits en Frats poetsen hun tanden

3,0 0 x
Frits en Frats houden niet van tanden poetsen. Als Kaatje hen niet kan overtuigen om hun tanden te verzorgen, haalt ze er een kameraadje bij. Jeanne Delvaulx heeft een trucje gevonden om tanden poetsen leuk te maken.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.