Kaatjes Kameraadjes

November 2018
07:00

Viktor heeft een tutje

3,0 0 x
Kaatje heeft Viktor betrapt met een tutje. Dat is toch niets voor grote jongens zoals Viktor! Kaatje wil dat hij z'n tutje meegeeft aan de Sint maar Viktor protesteert. Tijd om er een kameraadje bij te halen.
06:00

Sint: Kaatje is stout geweest!

3,0 0 x
Kaatje is stout geweest! Dat is niet zo slim want de Sint die hoort en ziet alles. Wat nu gedaan? Gelukkig krijgt ze hulp van een kameraadje om dat probleem op te lossen.
06:00

Kaatje schrijft een brief

3,0 1 x
De Sint komt er bijna aan en Kaatje kan amper wachten! Ze wil samen met Kamiel een brief schrijven.  Maar hoe begin je aan die brief als je niet kan schrijven? Gelukkig krijgt ze hulp van een kameraadje!
07:00

Kaatje gaat naar de boomdokter

4,0 0 x
Kaatje en Kamiel verzorgen een ziek plantje met veel liefde. Toch lijkt niets hun plantje beter te maken.  Ze doen beroep op hun kameraadje Finn die alles weet over het verzorgen van planten en bomen.
07:00

De maan is van kaas

4,0 1 x
Frits en Frats zijn ervan overtuigd dat de maan van kaas is. Als Kaatje dat tegenspreekt, geloven ze haar niet. Gelukkig toont kameraadje Sander hen aan dat de maan niet van kaas, maar van steen is!
08:00

Viktor en Kaatje gaan kamperen

3,5 0 x
Viktor wil kamperen met Kaatje. Zij ziet kamperen niet zitten. Als kameraadje Mona laat zien hoe leuk het is om in een tentje te slapen, gaat Kaatje toch overstag.
06:00

Frits en Frats hebben geen zin in patatjes met worteltjes

3,0 0 x
Mama Kaatje heeft lekker gekookt. Ze heeft patatjes en worteltjes klaargemaakt maar Frits en Frats hebben daar geen zin in. Gelukkig staat er een kameraadje klaar om Kaatje te helpen.
07:00

Kaatje en Viktor gaan op restaurant

3,0 0 x
Kaatje en Viktor hebben geen zin om te koken. Daarom gaan ze op restaurant. Maar waar is dat 'op restaurant'? Misschien kan een kameraadje hen helpen?
06:00

Frits en Frats eten taart

3,0 1 x
Frits en Frats willen een taart met veel slagroom en veel chocoladesaus. Kaatje vindt een taart met fruit een beter idee. Tijd om er een kameraadje bij te halen.
07:00

Viktor en Kaatje maken popcorn

4,0 1 x
Het regent buiten en Viktor en Kaatje willen een filmpje kijken maar er is geen popcorn meer. Tijd om er kameraadjes bij te halen!
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.