Kaatjes Kameraadjes

Augustus 2019
06:00

Kamiel wil niet in bad

3,0 0 x
Kamiel durft niet in bad, omdat hij het water te nat vindt. Kaatje vraagt raad aan kameraadjes Nathan Hauben en Tristan Hauben. Zij tonen hoe fijn het is om in het bad te spelen.
06:00

Kaatje kan niet slapen

4,0 1 x
Kaatje kan niet slapen. Kamiel probeert haar te helpen, maar ze blijft klaarwakker. Kameraadje Jillia Amadala heeft een goed trucje om in slaap te vallen. En het werkt, want Kaatje valt uiteindelijk ook in slaap.
06:00

Lichaam: Frits en Frats poetsen hun tanden

3,0 0 x
Frits en Frats houden niet van tanden poetsen. Als Kaatje hen niet kan overtuigen om hun tanden te verzorgen, haalt ze er een kameraadje bij. Jeanne Delvaulx heeft een trucje gevonden om tanden poetsen leuk te maken.
07:00

Kamiel durft niet in een vliegtuig

3,0 1 x
Kamiel durft niet in een vliegtuig. Kaatje wil Kamiel geruststellen en haalt er een kameraadje bij. Seppe heeft al veel gevlogen, want zijn papa is piloot. Hij laat zien hoe het is om te vliegen.
07:00

Kaatje leert fietsen

4,0 0 x
Kaatje is gevallen tijdens het fietsen. Nu durft ze niet meer terug op haar fiets. Viktor vraagt hulp aan een kameraadje dat goed kan fietsen. Kameraadje Nora laat zien dat Kaatje geen schrik moet hebben op de fiets.
06:00

Frits en Frats zijn echte brandweermannen

4,0 4 x
Frits en Frats wanen zich echte brandweermannen. Wanneer blijkt dat ze nog nooit van een brandweerwagen hebben gehoord, besluit Kaatje er een kameraadje bij te halen. Kameraadje Tamirat laat hen de werking van een brandweerwagen zien.
Juli 2019
06:00

Kamiel heeft een ei gevonden

4,0 2 x
Kamiel heeft een ei gevonden in de tuin. Als hij het ei wil opeten, houdt Kaatje hem tegen. Wat als er een babydiertje in het ei zit? Ze vragen raad aan kameraadje Annabel, die thuis veel eitjes en kippen heeft.
07:00

Kaatje is bang van kriebeldiertjes

4,0 2 x
Viktor heeft een spin gevonden en toont hem trots aan Kaatje. Zij is bang van de spin en wil dat Viktor hem dood slaat, maar dat wil Viktor niet. Kameraadjes Sus en Flor laten zien dat spinnen en kriebeldiertjes in de tuin helemaal niet eng zijn.
07:00

Kaatje helpt padden oversteken

4,0 3 x
Frits, Frats en Kaatje weten niet veel over padden. Kameraadjes Charles en Rocky weten alles over deze dieren. Ze helpen met hun opa om padden veilig de weg te laten oversteken.
07:00

Frits en Frats zijn vuil

4,0 1 x
Frits en Frats zijn vuil na het buiten spelen. Als ze van Kaatje in bad moeten, protesteren ze. Kameraadje Tille laat zien dat dieren ook verzorgd moeten worden. Zij gaat vaak met haar hondje naar de hondenkapper.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.