Kaatjes Kameraadjes

Juni 2018
07:00

Kaatje gaat naar de boomdokter

Verlopen 4,0 3 x
Kaatje en Kamiel verzorgen een ziek plantje met veel liefde. Toch lijkt niets hun plantje beter te maken.  Ze doen beroep op hun kameraadje Finn die alles weet over het verzorgen van planten en bomen.
07:00

De maan is van kaas

Verlopen 4,0 2 x
Frits en Frats zijn ervan overtuigd dat de maan van kaas is. Als Kaatje dat tegenspreekt, geloven ze haar niet. Gelukkig toont kameraadje Sander hen aan dat de maan niet van kaas, maar van steen is!
07:00

Viktor en Kaatje gaan kamperen

Verlopen 3,0 1 x
Viktor wil kamperen met Kaatje. Zij ziet kamperen niet zitten. Als kameraadje Mona laat zien hoe leuk het is om in een tentje te slapen, gaat Kaatje toch overstag.
06:00

Frits en Frats hebben geen zin in patatjes met worteltjes

Verlopen 3,0 1 x
Mama Kaatje heeft lekker gekookt. Ze heeft patatjes en worteltjes klaargemaakt maar Frits en Frats hebben daar geen zin in. Gelukkig staat er een kameraadje klaar om Kaatje te helpen.
06:00

Kaatje en Kamiel maken een milkshake

Verlopen 3,0 2 x
Kaatje en Kamiel gaan een milkshake maken. Maar hoe doe je dat als de melk op is? Gelukkig weet een kameraadje wat gedaan.
07:00

Kaatje en Viktor gaan op restaurant

Verlopen 3,0 1 x
Kaatje en Viktor hebben geen zin om te koken. Daarom gaan ze op restaurant. Maar waar is dat 'op restaurant'? Misschien kan een kameraadje hen helpen?
06:00

Frits en Frats eten taart

Verlopen 3,0 3 x
Frits en Frats willen een taart met veel slagroom en veel chocoladesaus. Kaatje vindt een taart met fruit een beter idee. Tijd om er een kameraadje bij te halen.
06:00

Viktor en Kaatje maken popcorn

Verlopen 4,0 1 x
Het regent buiten en Viktor en Kaatje willen een filmpje kijken maar er is geen popcorn meer. Tijd om er kameraadjes bij te halen!
07:00

Viktor moet naar de kapper

Verlopen 3,0 1 x
Viktors haar is veel te lang. Als Kaatje zegt dat hij naar de kapper moet, geeft hij toe dat hij bang is van de kapper. Kameraadje Mya Driessens gaat naar de kapper en dat doet helemaal geen pijn.
07:00

Viktor moet naar de dokter

Verlopen 3,0 0 x
Als Viktor ziek is, verzorgt Kaatje hem. Kameraadje Chaimae Essafi laat zien dat je naar de dokter moet als je ziek bent.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.