Kaatjes Kameraadjes

December 2017
06:00

Kaatje zingt Nieuwjaarke Zoete

4,0 0 x
Het is nieuwjaar en dat willen Kaatje en haar vriendjes vieren! Maar hoe vier je nieuwjaar? Misschien weten de kameraadjes dat wel?
07:00

Viktor en Kaatje spelen treintje

3,0 0 x
Viktor en Kaatje spelen treintje. Wanneer blijkt dat ze nog niet veel met de trein gereisd hebben, halen ze er een kameraadje bij. Rik gaat met zijn mama een dagje naar de zoo met de trein. Hij laat hen zien hoe het is om met de trein te reizen.
06:00

Kamiel regelt het verkeer

4,0 0 x
Kamiel speelt politieagent en stelt zijn eigen verkeersregels op. Kaatje is het niet eens met zijn regels. Ze haalt er een kameraadje bij. Kameraadje Louis laat zien hoe het er in het verkeer aan toegaat. Hij gaat elke dag te voet naar school samen met zijn broertje Casper.
07:00

Kamiel durft niet in een vliegtuig

3,0 0 x
Kamiel durft niet in een vliegtuig. Kaatje wil Kamiel geruststellen en haalt er een kameraadje bij. Seppe heeft al veel gevlogen, want zijn papa is piloot. Hij laat zien hoe het is om te vliegen.
07:00

Kaatje leert fietsen

4,0 2 x
Kaatje is gevallen tijdens het fietsen. Nu durft ze niet meer terug op haar fiets. Viktor vraagt hulp aan een kameraadje dat goed kan fietsen. Kameraadje Nora laat zien dat Kaatje geen schrik moet hebben op de fiets.
07:00

Frits en Frats zijn echte brandweermannen

4,0 0 x
Frits en Frats wanen zich echte brandweermannen. Wanneer blijkt dat ze nog nooit van een brandweerwagen hebben gehoord, besluit Kaatje er een kameraadje bij te halen. Kameraadje Tamirat laat hen de werking van een brandweerwagen zien.
06:00

Kamiel heeft een ei gevonden

4,0 0 x
Kamiel heeft een ei gevonden in de tuin. Als hij het ei wil opeten, houdt Kaatje hem tegen. Wat als er een babydiertje in het ei zit? Ze vragen raad aan kameraadje Annabel, die thuis veel eitjes en kippen heeft.
06:00

Kaatje is bang van kriebeldiertjes

4,0 1 x
Viktor heeft een spin gevonden en toont hem trots aan Kaatje. Zij is bang van de spin en wil dat Viktor hem dood slaat, maar dat wil Viktor niet. Kameraadjes Sus en Flor laten zien dat spinnen en kriebeldiertjes in de tuin helemaal niet eng zijn.
07:00

Kaatje helpt padden oversteken

4,0 2 x
Frits, Frats en Kaatje weten niet veel over padden. Kameraadjes Charles en Rocky weten alles over deze dieren. Ze helpen met hun opa om padden veilig de weg te laten oversteken.
07:00

Frits en Frats zijn vuil

4,0 0 x
Frits en Frats zijn vuil na het buiten spelen. Als ze van Kaatje in bad moeten, protesteren ze. Kameraadje Tille laat zien dat dieren ook verzorgd moeten worden. Zij gaat vaak met haar hondje naar de hondenkapper.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.