Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Kaatjes Kameraadjes

Seizoen 1
06:00

Seizoen 1, Aflevering 4 - Hoe Vindt De Sint Mijn Huis En Schoen?

4,0 0 x
De Sint komt er bijna aan en Kaatje gaat haar laarsje zetten. Ze is bang dat de Sint haar kleine laarsje en haar kleine huisje niet zal kunnen vinden. Gelukkig staat er een kameraadje klaar om te helpen!
07:00

Seizoen 1, Aflevering 3 - Viktor Heeft Een Tutje

4,0 0 x
Kaatje heeft Viktor betrapt met een tutje. Dat is toch niets voor grote jongens zoals Viktor! Kaatje wil dat hij z'n tutje meegeeft aan de Sint maar Viktor protesteert. Tijd om er een kameraadje bij te halen.
06:00

Seizoen 1, Aflevering 2 - Sint: Kaatje Is Stout Geweest!

4,0 0 x
Kaatje is stout geweest! Dat is niet zo slim want de Sint die hoort en ziet alles. Wat nu gedaan? Gelukkig krijgt ze hulp van een kameraadje om dat probleem op te lossen.
06:00

Seizoen 1, Aflevering 1 - Kaatje Schrijft Een Brief

4,0 0 x
De Sint komt er bijna aan en Kaatje kan amper wachten! Ze wil samen met Kamiel een brief schrijven.   Maar hoe begin je aan die brief als je niet kan schrijven? Gelukkig krijgt ze hulp van een kameraadje!
06:00

Seizoen 1, Aflevering 5 - Wat Zet Ik Bij Mijn Laarsje?

3,0 0 x
De Sint komt er bijna aan en Kaatje kan amper wachten! Ze wil vandaag haar laarsje zetten maar wat moet daar allemaal bij? Tijd om er een kameraadje bij te halen.
Seizoen 2
06:00

Seizoen 2, Aflevering 9 - Kaatje Is Bang Van Kriebeldiertjes

3,0 0 x
Viktor heeft een spin gevonden en toont hem trots aan Kaatje. Zij is bang van de spin en wil dat Viktor hem dood slaat, maar dat wil Viktor niet. Kameraadjes Sus en Flor laten zien dat spinnen en kriebeldiertjes in de tuin helemaal niet eng zijn.
07:00

Seizoen 2, Aflevering 8 - Kaatje Helpt Padden Oversteken

3,0 0 x
Frits, Frats en Kaatje weten niet veel over padden. Kameraadjes Charles en Rocky weten alles over deze dieren. Ze helpen met hun opa om padden veilig de weg te laten oversteken.
07:00

Seizoen 2, Aflevering 7 - Frits En Frats Zijn Vuil

4,0 0 x
Frits en Frats zijn vuil na het buiten spelen. Als ze van Kaatje in bad moeten, protesteren ze. Kameraadje Tille laat zien dat dieren ook verzorgd moeten worden. Zij gaat vaak met haar hondje naar de hondenkapper.
08:00

Seizoen 2, Aflevering 6 - Eendje Is Ziek

4,0 0 x
Kaatje is in paniek, want haar knuffel Eendje is ziek. Kaatje en Viktor weten niet hoe ze Eendje kunnen genezen. Kameraadje Arthur laat hen zien dat je met een ziek dier naar de dierenarts kunt gaan.
07:00

Seizoen 2, Aflevering 5 - Kaatje En Kamiel Zijn Bang Voor Het Onweer

4,0 0 x
Wat doe je als het onweert? Kaatje en Kamiel weten er geen raad mee.   Kameraadjes Liam en Jassim bedachten een fantastisch onweersspel dat ze spelen als het dondert en bliksemt.
Archief