Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Kaatjes Kameraadjes

Seizoen 2
08:00

Seizoen 2, Aflevering 24 - Viktor Moet Naar De Dokter

4,0 3 x
Als Viktor ziek is, verzorgt Kaatje hem. Kameraadje Chaimae Essafi laat zien dat je naar de dokter moet als je ziek bent.
07:00

Seizoen 2, Aflevering 23 - Kamiel Wil Niet In Bad

4,0 4 x
Kamiel durft niet in bad, omdat hij het water te nat vindt. Kaatje vraagt raad aan kameraadjes Nathan Hauben en Tristan Hauben. Zij tonen hoe fijn het is om in het bad te spelen.
06:00

Seizoen 2, Aflevering 22 - Kaatje Kan Niet Slapen

3,0 0 x
Kaatje kan niet slapen. Kamiel probeert haar te helpen, maar ze blijft klaarwakker. Kameraadje Jillia Amadala heeft een goed trucje om in slaap te vallen. En het werkt, want Kaatje valt uiteindelijk ook in slaap.
06:00

Seizoen 2, Aflevering 21 - Lichaam: Frits En Frats Poetsen Hun Tanden

4,0 3 x
Frits en Frats houden niet van tanden poetsen. Als Kaatje hen niet kan overtuigen om hun tanden te verzorgen, haalt ze er een kameraadje bij. Jeanne Delvaulx heeft een trucje gevonden om tanden poetsen leuk te maken.
07:00

Seizoen 2, Aflevering 20 - Viktor En Kaatje Spelen Treintje

4,0 5 x
Viktor en Kaatje spelen treintje. Wanneer blijkt dat ze nog niet veel met de trein gereisd hebben, halen ze er een kameraadje bij. Rik gaat met zijn mama een dagje naar de zoo met de trein. Hij laat hen zien hoe het is om met de trein te reizen.
08:00

Seizoen 2, Aflevering 18 - Kamiel Durft Niet In Een Vliegtuig

4,0 1 x
Kamiel durft niet in een vliegtuig. Kaatje wil Kamiel geruststellen en haalt er een kameraadje bij. Seppe heeft al veel gevlogen, want zijn papa is piloot. Hij laat zien hoe het is om te vliegen.
07:00

Seizoen 2, Aflevering 17 - Kaatje Leert Fietsen

4,0 2 x
Kaatje is gevallen tijdens het fietsen. Nu durft ze niet meer terug op haar fiets. Viktor vraagt hulp aan een kameraadje dat goed kan fietsen. Kameraadje Nora laat zien dat Kaatje geen schrik moet hebben op de fiets.
08:00

Seizoen 2, Aflevering 16 - Frits En Frats Zijn Echte Brandweermannen

4,0 2 x
Frits en Frats wanen zich echte brandweermannen. Wanneer blijkt dat ze nog nooit van een brandweerwagen hebben gehoord, besluit Kaatje er een kameraadje bij te halen. Kameraadje Tamirat laat hen de werking van een brandweerwagen zien.
07:00

Seizoen 2, Aflevering 15 - Viktor Kan Niet Tegen Zijn Verlies

4,0 0 x
Kaatje en Viktor spelen een spelletje waarbij Viktor verliest. Hij wordt kwaad. Kameraadje Jack weet alles over verliezen, want met zijn basketbalteam heeft hij ook al vaak verloren. Hij laat zien dat een spel verliezen het einde van de wereld niet is.
09:00

Seizoen 2, Aflevering 14 - Viktor Is Verdrietig

3,0 2 x
Viktor is verdrietig omdat hij zijn lievelingspotlood kwijt is. Kaatje zegt dat het allemaal niet zo erg is, maar Viktor blijft snotteren. Kameraadje Hanna laat zien wat zij doet als ze verdrietig is.
Archief