Kaatjes Kameraadjes

Maart 2019
07:00

Viktor en Kaatje spelen treintje

3,0 0 x
Viktor en Kaatje spelen treintje. Wanneer blijkt dat ze nog niet veel met de trein gereisd hebben, halen ze er een kameraadje bij. Rik gaat met zijn mama een dagje naar de zoo met de trein. Hij laat hen zien hoe het is om met de trein te reizen.
06:00

Kamiel regelt het verkeer

4,0 0 x
Kamiel speelt politieagent en stelt zijn eigen verkeersregels op. Kaatje is het niet eens met zijn regels. Ze haalt er een kameraadje bij. Kameraadje Louis laat zien hoe het er in het verkeer aan toegaat. Hij gaat elke dag te voet naar school samen met zijn broertje Casper.
07:00

Kamiel durft niet in een vliegtuig

3,0 0 x
Kamiel durft niet in een vliegtuig. Kaatje wil Kamiel geruststellen en haalt er een kameraadje bij. Seppe heeft al veel gevlogen, want zijn papa is piloot. Hij laat zien hoe het is om te vliegen.
07:00

Kaatje leert fietsen

4,0 1 x
Kaatje is gevallen tijdens het fietsen. Nu durft ze niet meer terug op haar fiets. Viktor vraagt hulp aan een kameraadje dat goed kan fietsen. Kameraadje Nora laat zien dat Kaatje geen schrik moet hebben op de fiets.
07:00

Frits en Frats zijn echte brandweermannen

4,0 1 x
Frits en Frats wanen zich echte brandweermannen. Wanneer blijkt dat ze nog nooit van een brandweerwagen hebben gehoord, besluit Kaatje er een kameraadje bij te halen. Kameraadje Tamirat laat hen de werking van een brandweerwagen zien.
07:00

Viktor kan niet tegen zijn verlies

3,0 0 x
Kaatje en Viktor spelen een spelletje waarbij Viktor verliest. Hij wordt kwaad. Kameraadje Jack weet alles over verliezen, want met zijn basketbalteam heeft hij ook al vaak verloren. Hij laat zien dat een spel verliezen het einde van de wereld niet is.
08:00

Viktor is verdrietig

3,0 1 x
Viktor is verdrietig omdat hij zijn lievelingspotlood kwijt is. Kaatje zegt dat het allemaal niet zo erg is, maar Viktor blijft snotteren. Kameraadje Hanna laat zien wat zij doet als ze verdrietig is.
07:00

Kamiel heeft heimwee

3,0 1 x
Kamiel heeft heimwee als hij op vakantie naar zee vertrekt en keert daarom terug naar huis. Kaatje zegt dat hij terug op reis moet vertrekken, maar Kamiel wil niet meer weg. Kameraadje Imanie heeft een trucje om geen heimwee te hebben als ze op bosklas gaat.
07:00

Kaatje is boos

4,0 1 x
Kaatje is boos! Viktor probeert haar terug vrolijk te maken, maar niets helpt. Kameraadje Stien laat hen zien wat zij doet om haar broer Leon op te vrolijken als hij kwaad is.
07:00

Kaatje is bang voor monsters

3,0 0 x
Kaatje is bang als ze moet gaan slapen, want ze denkt dat er monsters onder haar bed zitten. Frits en Frats lachen haar daarmee uit. Kameraadje Lucien heeft een oplossing bedacht om monsters uit zijn slaapkamer te houden.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.