Kaatjes Kameraadjes

Laatste aflevering
Kaatjes Kameraadjes
0 x

Seizoen 1, Aflevering 12 - Frits En Frats Willen Een Taart Met Veel Slagroom

Frits en Frats willen een taart met veel slagroom en veel chocoladesaus. Kaatje vindt een taart met fruit een beter idee. Tijd om er een kameraadje bij te halen.

Seizoen 1

Seizoen 1, Aflevering 11 - Viktor En Kaatje Willen Een Film Kijken

0 x
Het regent buiten en Viktor en Kaatje willen een filmpje kijken maar er is geen popcorn meer. Tijd om er kameraadjes bij te halen!
Seizoen 2

Seizoen 2, Aflevering 25 - Viktors Haar Is Veel Te Lang

0 x
Viktors haar is veel te lang. Als Kaatje zegt dat hij naar de kapper moet, geeft hij toe dat hij bang is van de kapper. Kameraadje Mya Driessens gaat naar de kapper en dat doet helemaal geen pijn.

Seizoen 2, Aflevering 24 - Als Je Ziek Bent, Moet Je Naar De Dokter

1 x
Als Viktor ziek is, verzorgt Kaatje hem. Kameraadje Chaimae Essafi laat zien dat je naar de dokter moet als je ziek bent.

Seizoen 2, Aflevering 23 - Kamiel Vindt Het Water Te Nat

0 x
Kamiel durft niet in bad, omdat hij het water te nat vindt. Kaatje vraagt raad aan kameraadjes Nathan Hauben en Tristan Hauben. Zij tonen hoe fijn het is om in het bad te spelen.

Seizoen 2, Aflevering 22 - Kameraadje Jillia Heeft Een Goede Truc Om Te Slapen

1 x
Kaatje kan niet slapen. Kamiel probeert haar te helpen, maar ze blijft klaarwakker. Kameraadje Jillia Amadala heeft een goed trucje om in slaap te vallen. En het werkt, want Kaatje valt uiteindelijk ook in slaap.

Seizoen 2, Aflevering 21 - Frits En Frats Houden Niet Van Tanden Poetsen

0 x
Frits en Frats houden niet van tanden poetsen. Als Kaatje hen niet kan overtuigen om hun tanden te verzorgen, haalt ze er een kameraadje bij. Jeanne Delvaulx heeft een trucje gevonden om tanden poetsen leuk te maken.

Seizoen 2, Aflevering 20 - Rik Reist Mee Met De Trein Van Viktor En Kaatje

2 x
Viktor en Kaatje spelen treintje. Wanneer blijkt dat ze nog niet veel met de trein gereisd hebben, halen ze er een kameraadje bij. Rik gaat met zijn mama een dagje naar de zoo met de trein. Hij laat hen zien hoe het is om met de trein te reizen.

Seizoen 2, Aflevering 19 - Kamiel Stelt Zijn Eigen Verkeersregels Op

2 x
Kamiel speelt politieagent en stelt zijn eigen verkeersregels op. Kaatje is het niet eens met zijn regels. Ze haalt er een kameraadje bij. Kameraadje Louis laat zien hoe het er in het verkeer aan toegaat. Hij gaat elke dag te voet naar school samen met zijn broertje Casper.

Seizoen 2, Aflevering 18 - Seppe Laat Kamiel Zien Hoe Het Is Om Te Vliegen

0 x
Kamiel durft niet in een vliegtuig. Kaatje wil Kamiel geruststellen en haalt er een kameraadje bij. Seppe heeft al veel gevlogen, want zijn papa is piloot. Hij laat zien hoe het is om te vliegen.

Seizoen 2, Aflevering 17 - Kaatje Is Gevallen Tijdens Het Fietsen

0 x
Kaatje is gevallen tijdens het fietsen. Nu durft ze niet meer terug op haar fiets. Viktor vraagt hulp aan een kameraadje dat goed kan fietsen. Kameraadje Nora laat zien dat Kaatje geen schrik moet hebben op de fiets.

Seizoen 2, Aflevering 16 - Hoe Werkt Een Brandweerwagen?

0 x
Frits en Frats wanen zich echte brandweermannen. Wanneer blijkt dat ze nog nooit van een brandweerwagen hebben gehoord, besluit Kaatje er een kameraadje bij te halen. Kameraadje Tamirat laat hen de werking van een brandweerwagen zien.

Seizoen 2, Aflevering 15 - Victor Verliest En Wordt Kwaad

0 x
Kaatje en Viktor spelen een spelletje waarbij Viktor verliest. Hij wordt kwaad. Kameraadje Jack weet alles over verliezen, want met zijn basketbalteam heeft hij ook al vaak verloren. Hij laat zien dat een spel verliezen het einde van de wereld niet is.

Seizoen 2, Aflevering 14 - Viktor Is Zijn Lievelingspotlood Kwijt

1 x
Viktor is verdrietig omdat hij zijn lievelingspotlood kwijt is. Kaatje zegt dat het allemaal niet zo erg is, maar Viktor blijft snotteren. Kameraadje Hanna laat zien wat zij doet als ze verdrietig is.

Seizoen 2, Aflevering 13 - Kamiel Vertrekt Op Vakantie Naar Zee

2 x
Kamiel heeft heimwee als hij op vakantie naar zee vertrekt en keert daarom terug naar huis. Kaatje zegt dat hij terug op reis moet vertrekken, maar Kamiel wil niet meer weg. Kameraadje Imanie heeft een trucje om geen heimwee te hebben als ze op bosklas gaat.

Seizoen 2, Aflevering 12 - Viktor Probeert Kaatje Op Te Vrolijken

4 x
Kaatje is boos! Viktor probeert haar terug vrolijk te maken, maar niets helpt. Kameraadje Stien laat hen zien wat zij doet om haar broer Leon op te vrolijken als hij kwaad is.

Seizoen 2, Aflevering 11 - Zitten Er Monsters Onder Kaatjes Bed?

6 x
Kaatje is bang als ze moet gaan slapen, want ze denkt dat er monsters onder haar bed zitten. Frits en Frats lachen haar daarmee uit. Kameraadje Lucien heeft een oplossing bedacht om monsters uit zijn slaapkamer te houden.

Seizoen 2, Aflevering 10 - Kunnen Er In Eitjes Babydieren Zitten?

1 x
Kamiel heeft een ei gevonden in de tuin. Als hij het ei wil opeten, houdt Kaatje hem tegen. Wat als er een babydiertje in het ei zit? Ze vragen raad aan kameraadje Annabel, die thuis veel eitjes en kippen heeft.

Seizoen 2, Aflevering 9 - Viktor Vindt Een Spin En Toont Hem Aan Kaatje

0 x
Viktor heeft een spin gevonden en toont hem trots aan Kaatje. Zij is bang van de spin en wil dat Viktor hem dood slaat, maar dat wil Viktor niet. Kameraadjes Sus en Flor laten zien dat spinnen en kriebeldiertjes in de tuin helemaal niet eng zijn.

Seizoen 2, Aflevering 8 - Frits, Frats En Kaatje Weten Niet Veel Over Padden

3 x
Frits, Frats en Kaatje weten niet veel over padden. Kameraadjes Charles en Rocky weten alles over deze dieren. Ze helpen met hun opa om padden veilig de weg te laten oversteken.
Archief