Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Kaatjes Kameraadjes

Kaatjes Kameraadjes herbekijken

Seizoen 2

Seizoen 2, Aflevering 2 - Frits En Frats Geloven Niet Dat De Maan Van Steen Is

4,0 0 x
Frits en Frats zijn ervan overtuigd dat de maan van kaas is. Als Kaatje dat tegenspreekt, geloven ze haar niet. Gelukkig toont kameraadje Sander hen aan dat de maan niet van kaas, maar van steen is!

Seizoen 2, Aflevering 1 - Kaatje Ziet Het Kamperen Niet Meteen Zitten

4,0 1 x
Viktor wil kamperen met Kaatje. Zij ziet kamperen niet zitten. Als kameraadje Mona laat zien hoe leuk het is om in een tentje te slapen, gaat Kaatje toch overstag.
Seizoen 1

Seizoen 1, Aflevering 15 - Mama Kaatje Heeft Lekker Gekookt

4,0 1 x
Mama Kaatje heeft lekker gekookt. Ze heeft patatjes en worteltjes klaargemaakt maar Frits en Frats hebben daar geen zin in. Gelukkig staat er een kameraadje klaar om Kaatje te helpen.

Seizoen 1, Aflevering 14 - Hoe Maak Je Milkshake Als De Melk Op Is?

4,0 1 x
Kaatje en Kamiel gaan een milkshake maken. Maar hoe doe je dat als de melk op is? Gelukkig weet een kameraadje wat gedaan.

Seizoen 1, Aflevering 13 - Kaatje En Viktor Hebben Geen Zin Om Te Koken

4,0 4 x
Kaatje en Viktor hebben geen zin om te koken. Daarom gaan ze op restaurant. Maar waar is dat 'op restaurant'? Misschien kan een kameraadje hen helpen?

Seizoen 1, Aflevering 12 - Frits En Frats Willen Een Taart Met Veel Slagroom

4,0 2 x
Frits en Frats willen een taart met veel slagroom en veel chocoladesaus. Kaatje vindt een taart met fruit een beter idee. Tijd om er een kameraadje bij te halen.

Seizoen 1, Aflevering 11 - Viktor En Kaatje Willen Een Film Kijken

4,0 0 x
Het regent buiten en Viktor en Kaatje willen een filmpje kijken maar er is geen popcorn meer. Tijd om er kameraadjes bij te halen!
Seizoen 2

Seizoen 2, Aflevering 25 - Viktors Haar Is Veel Te Lang

3,0 6 x
Viktors haar is veel te lang. Als Kaatje zegt dat hij naar de kapper moet, geeft hij toe dat hij bang is van de kapper. Kameraadje Mya Driessens gaat naar de kapper en dat doet helemaal geen pijn.

Seizoen 2, Aflevering 24 - Als Je Ziek Bent, Moet Je Naar De Dokter

3,0 1 x
Als Viktor ziek is, verzorgt Kaatje hem. Kameraadje Chaimae Essafi laat zien dat je naar de dokter moet als je ziek bent.

Seizoen 2, Aflevering 23 - Kamiel Vindt Het Water Te Nat

3,0 2 x
Kamiel durft niet in bad, omdat hij het water te nat vindt. Kaatje vraagt raad aan kameraadjes Nathan Hauben en Tristan Hauben. Zij tonen hoe fijn het is om in het bad te spelen.
Archief