Kan Ik Het Ook?

Laatste aflevering
44:00
Kan Ik Het Ook?

Door samen te werken met een expert krijgen we mee hoe het er in sommige beroepsgroepen aan toe gaat. Waar moet je op letten, hoe lang moet je oefenen om iets te kunnen en zijn sommige vakgebieden en beroepen echt wel lastiger dan je zou denken? Kortom: zou jij het ook kunnen?

Kan Ik Het Ook? gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 1
44:00
Door samen te werken met een expert krijgen we mee hoe het er in die beroepsgroep aan toe gaat. Waar moet je op letten, hoe lang moet je oefenen om iets te kunnen en zijn sommige vakgebieden en beroepen echt wel lastiger dan je zou denken? Kortom: zou jij het ook kunnen?
Door samen te werken met een expert krijgen we mee hoe het er in bepaalde beroepsgroepen aan toe gaat. Waar moet je op letten, hoe lang moet je oefenen om iets te kunnen en zijn sommige vakgebieden en beroepen echt wel lastiger dan je zou denken?
Door samen te werken met een expert krijgen we mee hoe het er in een bepaalde beroepsgroep aan toe gaat. Waar moet je op letten, hoe lang moet je oefenen om iets te kunnen en zijn sommige vakgebieden en beroepen echt wel lastiger dan je zou denken?
In deze aflevering zien we of Mariska en Andy hun hoogtevrees de baas kunnen zijn. Verder gaat Justine toasten in een kledingzaak en helpt Jill bij het bakken van een pizza. Evelien laat zich onderdompelen in de wereld van de schoonmaak.
In deze aflevering rijdt Justine met een grote bulldozer en volgt Andy een intensieve training in de sportschool. We krijgen informatie over zonnepanelen en kan Evelien motorrijden? We gaan het zien in 'Kan ik het ook'?
De kijker ontdekt hoe het er in diverse beroepsgroepen aan toe gaat. Waar moet je op letten, hoe lang moet je oefenen om iets te kunnen en zijn sommige vakgebieden en beroepen echt wel lastiger dan je zou denken? Kortom: zou jij het ook kunnen?
Door mee te werken met een expert krijg je als kijker mee hoe het er in die beroepsgroep aan toe gaat. Waar je op moet letten, wat de belangrijke punten zijn, hoe lang je moet oefenen om iets te kunnen of dat iets echt wel lastiger is als je zou denken.
Een blik op diverse vakgebieden en beroepen. Door samen te werken met een expert krijgen we mee hoe het er in die beroepsgroep aan toe gaat. Waar moet je op letten, hoe lang moet je oefenen om iets te kunnen en zijn sommige vakgebieden en beroepen echt wel lastiger dan je zou denken? Kortom: zou jij het ook kunnen?
Archief