Keeping Up Appearances

Seizoen 1
28:00

Seizoen 1, Aflevering 10 - The Hostess

22 x
Hyacinth heeft zich tot doel gesteld de natie een meer verfijnde levensstijl bij te brengen. Daartoe plaatst ze een kleine doch prestigieuze advertentie in de plaatselijke krant waarin zij haar diensten aanbiedt als hostess voor 'speciale gelegenheden'.
29:00

Seizoen 1, Aflevering 8 - A Barbecue at Violet's

14 x
Hyacinth heeft nog geen rol gekregen in de musical 'The Boy Friend'. Ze is er evenwel van overtuigd dat Emmet te verlegen is om haar een rol aan te bieden. Om hem een duwtje in de rug te geven nodigt ze hem uit voor een luxueuze barbecue bij Violet.
29:00

Seizoen 1, Aflevering 7 - The Boy Friend

6 x
Emmet plant een productie van 'The Boy Friend'. Hyacinth wil koste wat het kost een rol bemachtigen in de musical. Ze nodigt Emmet en Elisabeth uit voor thee en begint spontaan nummers uit musicals van de jaren 20 te zingen. Ondertussen houdt Hyacinths vader de wacht bij het huis van Daisy en Onslow.
28:00

Seizoen 1, Aflevering 6 - The Country House Sale

15 x
Hyacinth en Richard gaan naar een uitverkoop van een landhuis. Terwijl Hyacinth het geweldig vindt om zich tussen de aristrocratie te begeven, maakt Richard zich zorgen dat ze extravagante aankopen zal doen.
30:00

Seizoen 1, Aflevering 5 - Skis

16 x
Hyacinth geeft Richard skilatten cadeau voor zijn verjaardag. Die ogen namelijk chic op het dak van hun wagen.
35:00

Seizoen 1, Aflevering 4 - A Riverside Picnic

8 x
Hyacinth heeft het ambitieuze plan om een picknick-party te geven bij de rivier. De gasten moeten daar wel een stukje voor roeien.
29:00

Seizoen 1, Aflevering 3 - Hyacinth Is Alarmed

8 x
Hyacinth is in opperbeste stemming. Ze wil voor haar lieve echtgenoot zelfs een echt Engels ontbijt bereiden met alles erop en eraan. Richard begrijpt er niets van. Tot de verschrikkelijke waarheid tot hem doordringt: het is vandaag hun huwelijksverjaardag en Hyacinth verwacht van hem een mooi geschenk.
28:00

Seizoen 1, Aflevering 2 - The Mayor's Fancy Dress Ball

4 x
Hyacinth maakt zich zorgen omdat haar uitnodiging voor het verkleedbal van de burgemeester nog niet is toegekomen. Vorig jaar schitterde zij samen met Richard als Cleopatra en Antonius, maar dit jaar wil ze de show te stelen als Marie Antoinette. Richard weigert zijden panty's aan te trekken voor zijn versie van Louis XIV,...
28:00

Seizoen 1, Aflevering 1 - The Senior Citizens' Outing

16 x
Tot ontzetting van de dominee meldt Hyacinth zich spontaan wanneer er begeleidsters worden gezocht voor een groep senioren tijdens een daguitstap naar zee.
28:00

Seizoen 1, Aflevering 7 - Let There Be Light

12 x
Hyacinth heeft Richard als vrijwilliger aangeduid om de verlichting van de parochiezaal te herstellen. Zijzelf zal ondertussen meehelpen bij de organisatie van een rommelmarkt in dezelfde zaal.
28:00

Seizoen 1, Aflevering 6 - Please Mind Your Head

2 x
Hyacinth en Richard brengen de eerste dag door in hun nieuwe weekendverblijf. Het adres mag dan al een zekere grandeur suggereren, de accommodatie is veeleer aan de povere kant. Hyacinth nodigt Elisabeth en Emmet uit voor een "theeparty op het platteland".
28:00

Seizoen 1, Aflevering 5 - Looking At Properties

6 x
Tot Richards ontzetting wil Hyacinth opnieuw op zoek gaan naar een bescheiden weekendoptrekje op het platteland. Omdat Richard door Hyacinth met Daddy is opgezadeld, zal Elisabeth haar begeleiden op immobiliënjacht.
29:00

Seizoen 1, Aflevering 4 - The Commodore

19 x
Hyacinth staat erop een speciale gast van de dameslunchclub, een gepensioneerde admiraal, af te halen aan het station.
28:00

Seizoen 1, Aflevering 3 - A Celebrity for the Barbecue

3 x
Hyacinth heeft plannen voor een outdoor-indoor luxe barbecue, een onduidelijke omschrijving voor een hoogst ambitieus en ingewikkeld gastronomisch evenement. Van essentieel belang daarbij is dat ze erin slaagt een 'plaatselijke beroemdheid' te strikken.
28:00

Seizoen 1, Aflevering 2 - Country Retreat

8 x
Hyacinth is van oordeel dat ze niet langer zonder een bescheiden weekendverblijf op het platteland kunnen. Nu Richard met pensioen is, zou dit weekendhuisje een gemeenschappelijke interesse kunnen wekken.
30:00

Seizoen 1, Aflevering 1 - A Job for Richard

6 x
Hyacinths plan om Richards imago bij te stellen houdt weinig of geen rekening met hemzelf. Ze wil dat Richard een baan krijgt bij een lokale firma die blijkbaar een vacature heeft. Het is bovendien een kaderfunctie!
Seizoen 3
29:00

Seizoen 3, Aflevering 7 - What to Wear When Yachting

2 x
Hyacinth is erg enthousiast wanneer ze de kans krijgt om een weekendje op een zeilboot door te brengen. Maar er valt nog heel wat voor te bereiden: een telefoontje plegen voor de weersvoorspelling, de gepaste zeiluitrusting voor haarzelf en haar echtgenoot aanschaffen en een licht verteerbaar scheepsbuffet bereiden om aan ...
29:00

Seizoen 3, Aflevering 6 - The Art Exhibition

9 x
Hyacinth en Richard worden uitgenodigd op een kunsttentoonstelling. Daddy loopt weg om zich aan te melden bij het vreemdelingenlegioen. Hyacinth en Richard vinden hem terug, maar Daddy ontsnapt opnieuw en rent de vernissage binnen.
28:00

Seizoen 3, Aflevering 5 - Richard's New Hobby

11 x
Hyacinth vindt dat Richard een hobby moet hebben. Hij droomt van een zeilreis rond de wereld, liefst zonder zijn dierbare echtgenote, maar Hyacinth heeft zo haar eigen ideeën. Ze koopt hem een videocamera en stuurt hem op pad.
28:00

Seizoen 3, Aflevering 4 - How to Go on Holiday Without Really Trying

4 x
Als Hyacinth verneemt dat Delia Wheelright een maand naar de Caraïben trekt, staat haar besluit vast: ze moet en zal een mooiere en vooral duurdere reis naar het buitenland boeken. Dat betekent een trektocht van het ene reisagentschap naar het andere, met arme Richard in haar kielzog. Gelukkig is er nog Onslow, die zijn on...
Archief