Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Keeping Up Appearances

Keeping Up Appearances herbekijken

Seizoen 5
28:00

Seizoen 5, Aflevering 10 - The Hostess

4,5 44 x
Hyacinth heeft zich tot doel gesteld de natie een meer verfijnde levensstijl bij te brengen. Daartoe plaatst ze een kleine doch prestigieuze advertentie in de plaatselijke krant waarin zij haar diensten aanbiedt als hostess voor 'speciale gelegenheden'.
29:00

Seizoen 5, Aflevering 8 - A Barbecue at Violet's

4,0 18 x
Hyacinth heeft nog geen rol gekregen in de musical 'The Boy Friend'. Ze is er evenwel van overtuigd dat Emmet te verlegen is om haar een rol aan te bieden. Om hem een duwtje in de rug te geven nodigt ze hem uit voor een luxueuze barbecue bij Violet.
29:00

Seizoen 5, Aflevering 7 - The Boy Friend

3,0 11 x
Emmet plant een productie van 'The Boy Friend'. Hyacinth wil koste wat het kost een rol bemachtigen in de musical. Ze nodigt Emmet en Elisabeth uit voor thee en begint spontaan nummers uit musicals van de jaren 20 te zingen. Ondertussen houdt Hyacinths vader de wacht bij het huis van Daisy en Onslow.
28:00

Seizoen 5, Aflevering 6 - The Country House Sale

4,0 13 x
Hyacinth en Richard gaan naar een uitverkoop van een landhuis. Terwijl Hyacinth het geweldig vindt om zich tussen de aristrocratie te begeven, maakt Richard zich zorgen dat ze extravagante aankopen zal doen.
30:00

Seizoen 5, Aflevering 5 - Skis

4,0 17 x
Hyacinth geeft Richard skilatten cadeau voor zijn verjaardag. Die ogen namelijk chic op het dak van hun wagen.
35:00

Seizoen 5, Aflevering 4 - A Riverside Picnic

4,0 18 x
Hyacinth heeft het ambitieuze plan om een picknick-party te geven bij de rivier. De gasten moeten daar wel een stukje voor roeien.
29:00

Seizoen 5, Aflevering 3 - Hyacinth is Alarmed

3,0 16 x
Hyacinth is in opperbeste stemming. Ze wil voor haar lieve echtgenoot zelfs een echt Engels ontbijt bereiden met alles erop en eraan. Richard begrijpt er niets van. Tot de verschrikkelijke waarheid tot hem doordringt: het is vandaag hun huwelijksverjaardag en Hyacinth verwacht van hem een mooi geschenk.
28:00

Seizoen 5, Aflevering 2 - The Mayor's Fancy Dress Ball

4,0 14 x
Hyacinth maakt zich zorgen omdat haar uitnodiging voor het verkleedbal van de burgemeester nog niet is toegekomen. Vorig jaar schitterde zij samen met Richard als Cleopatra en Antonius, maar dit jaar wil ze de show te stelen als Marie Antoinette. Richard weigert zijden panty's aan te trekken voor zijn versie van Louis XIV,...
28:00

Seizoen 5, Aflevering 1 - The Senior Citizen's Outing

4,0 17 x
Tot ontzetting van de dominee meldt Hyacinth zich spontaan wanneer begeleidsters worden gezocht voor een groep senioren tijdens een daguitstap naar zee.
Seizoen 4
28:00

Seizoen 4, Aflevering 7 - Let There Be Light

4,0 15 x
Hyacinth heeft Richard als vrijwilliger aangeduid om de verlichting van de parochiezaal te herstellen. Zijzelf zal ondertussen meehelpen bij de organisatie van een rommelmarkt in dezelfde zaal.
Archief