Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Kijk Uit

Kijk Uit herbekijken

Seizoen 2023

NieuwSeizoen 2023, Aflevering 4 - Hoe Vervoer Je Veilig Je Huisdier?

4,0 6 x
Naast telefoontjes en sms'jes zijn er nog dingen die de bestuurder kunnen afleiden, zoals een loszittend huisdier in de wagen. Hoe vervoeren we onze huisdieren op een veilige manier met de auto of op de fiets?

Seizoen 2023, Aflevering 3 - Kijk Uit Voor De Strooidienst

3,0 3 x
De kans op ijzel, sneeuw en gladde wegen is in deze periode van het jaar heel reëel, maar gelukkig zijn er de strooidiensten. Zij proberen er alles aan te doen om onze wegen zoveel mogelijk sneeuw- en ijsvrij te houden voor de goede doorstroming van het verkeer en onze veiligheid.

Seizoen 2023, Aflevering 2 - Hoe Werken Slimme Veiligheidstechnieken?

3,0 5 x
Omdat de meeste ongevallen gebeuren door menselijke fouten moeten nieuwe auto's sinds dit jaar verplicht uitgerust zijn met extra veiligheidstechnologieën zoals rijstrookassistentie en waarschuwingssystemen. Wij brengen een bezoek aan het Autosalon om meer uitleg hierover te krijgen.

Seizoen 2023, Aflevering 1 - Bob

3,0 7 x
Het hele jaar door zijn er BOB-controles omdat rijden onder invloed een van de belangrijkste killers is in het verkeer. Met de jaarwisseling is er extra toezicht om het feesten vlot en veilig te laten verlopen.
Seizoen 2022

Seizoen 2022, Aflevering 52 - Bob

Verlopen 4,0 9 x
Het hele jaar door zijn er BOB-controles omdat rijden onder invloed een van de belangrijkste killers is in het verkeer. Wanneer we het eindejaar naderen, is er extra toezicht om het feesten vlot en veilig te laten verlopen.

Seizoen 2022, Aflevering 53 - Groot Gelijk Dat Je Nuchter Rijdt

Verlopen 4,0 8 x
Drugs tasten je rijvaardigheid aan en vergroten het risico op een ongeval. Wie onder invloed van drugs rijdt, brengt niet alleen zichzelf maar ook zijn passagiers en andere weggebruikers in gevaar. Zeg dus NEE tegen drugs!

Seizoen 2022, Aflevering 51 - Tips Voor Wintervakantie

Verlopen 4,0 7 x
De winters staan garant voor winterpret, maar het kan doffe ellende worden wanneer je er niet geraakt door sneeuwoverlast of een ongeval. Daarom zullen we er alles aan doen om de reis veilig te laten verlopen.

Seizoen 2022, Aflevering 50 - Wegwijs Op De Weg

Verlopen 3,0 6 x
Er zijn verschillende manieren om je veilig doorheen de verkeersdrukte of wegwerkzaamheden te loodsen. Gebruik je een navigatiesysteem, doe het dan correct!

Seizoen 2022, Aflevering 49 - Slim Op De Speedpedelec

Verlopen 3,0 6 x
Het ziet eruit als een fiets maar in de wegcode wordt het beschouwd als een bromfiets. Sinds 1 oktober zijn er enkele regels voor deze weggebruikers veranderd en dan is een opleiding geen overbodige luxe.

Seizoen 2022, Aflevering 48 - Weg Van De Spooroverweg

Verlopen 4,0 8 x
We starten de dag met jongeren die een les volgen over de mogelijke gevaren bij een spooroverweg. Vervolgens leggen we uit wat je moet doen wanneer je met een auto geblokkeerd raakt op een overweg.
Archief