Killer Couples

Laatste aflevering
39:45
Killer Couples

Meaghan en David gaan uit elkaar na een jaar samen. David stuurt Meaghan een wanhopige boodschap voordat hij naar Utah verhuist.

Killer Couples gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 10
40:11
Twee wanhopige, jonge geliefden leiden rechercheurs op een landelijke klopjacht vol moord en chaos, waarbij ze rechtstreeks van een van de verdachten horen in een exclusief interview.
40:04
In Vermont wordt een getrouwd stel verdacht van moord wanneer een lerares verdwijnt. Het lichaam van het slachtoffer, Melissa Jenkin, wordt gevonden in een rivier in een plastic zak.
40:06
Een diepgelovige vrouw en haar bijbelstudiepartner worden de hoofdverdachten van een moord in executiestijl.
40:11
Twee weggelopen tieners raken verstrikt in een moordonderzoek wanneer iemand die hun relatie afkeurde vermoord wordt aangetroffen.
39:40
Sam trouwt met Colette, maar zij is ontrouw. Johnathan Cherol, een barman en vriend van het stel, wordt in 2015 in het hoofd geschoten gevonden. Zijn vrienden zeggen dat ze hem een vrouw zagen helpen
40:02
Verlopen
Een eenzame man die naar genegenheid verlangt, vindt de aandacht die hij nodig heeft in een onwaarschijnlijk persoon, maar zijn verlangen heeft dodelijke gevolgen.
39:43
Verlopen
Wat op een inbraak lijkt, blijkt een moord te zijn. Onderzoekers richten zich op Mary Ann's man Don en haar kinderen. Omdat alle drie iets hebben dat ze verbergen voor de politie.
40:01
Verlopen
Een taboe-romance tussen een moeder en de ex-vriend van haar dochter wordt de focus van de politie wanneer twee dode lichamen worden ontdekt.
40:06
Verlopen
Na zes jaar huwelijk en drie kinderen met Sam begint Miranda, haar leven zat, een relatie met Ron Heichel. In augustus 2009 vindt Miranda het lichaam van haar man in haar tuin, neergeschoten door twee
Seizoen 1
40:09
Verlopen
Een man en een vrouw die aan bodybuilding doen, worden het doelwit van een moordonderzoek wanneer in de woestijn een verbrand lichaam wordt gevonden.
Archief