La Brea

Laatste aflevering
56:00
La Brea

Het leven van Gavin hangt aan een zijden draadje. Eve en haar familie zetten alles op alles om hem te redden, maar een onverwachte gebeurtenis dreigt hen uit elkaar te halen. Veronica onthult een geheim waardoor haar relatie met Lucas op de helling komt te staan.

La Brea gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 1
56:00
Gavin neemt zijn familie mee op pad, maar elke stap dichter bij huis brengt hen ook een stap dichter bij het noodlot van Eve. Levi krijgt een kans op verlossing wanneer een oude vijand hem een voorstel doet.
39:00
Eve, Gavin en James proberen het Lazarus-gebouw binnen te dringen zodat ze Ty kunnen redden en kunnen voorkomen dat Kiera hun enige terugweg naar huis vernietigt. Veronica moet proberen te voorkomen dat Ella een dodelijke steek krijgt.
40:00
Iedereen verenigt zich voor het huwelijk van Ty en Paara, maar de komst van een controversiële gast dreigt een domper op de feestvreugde te zetten. Dankzij Lucas bedenkt Veronica een nieuwe manier om de link tussen haar ontvoerder en 10.000 v.C. te ontrafelen.
Seizoen 2
55:00
Terwijl Gavin de hulp inroept van zijn grootvader om Eve terug te vinden, belanden Eve en Levi in een nieuwe, angstaanjagende realiteit. In 1988 worden Josh en Riley achtervolgd door een mysterieuze man die meer lijkt te weten over de zinkgaten.
57:00
Eve volgt een spoor in een wanhopige poging om tot bij haar zoon te geraken, maar komt hierdoor oog in oog te staan met een meedogenloze prehistorische groep. Gavin, Izzy en Ella vragen zich af of ze wel kunnen overleven in 10.000 v.C. Josh en Riley worden wakker in een onbekende tijd.
Seizoen 3
40:00
Gavin leidt de zoektocht naar Eve, Josh en Riley in een laatste poging om zijn familie terug samen te krijgen en om terug te keren naar hun oude levens.
40:00
Een verrader die zich tegen de overlevenden keert, zorgt voor een dodelijke confrontatie wanneer iedereen ontdekt waar Eve zich bevindt.
39:00
Sam en Lucas proberen iedereen in veiligheid te brengen wanneer er zich een grote brand voordoet. Gavin wordt ontvoerd door een vrouw die een connectie heeft met zijn verleden.
40:00
Terwijl Gavin en Sam naar een geheime militaire basis zoeken, komen ze in contact met een oude collega van Gavin die misschien de aanwijzingen heeft om Eve te vinden. Ty raakt op een zijspoor wanneer hij zijn demonen uit zijn verleden onder ogen ziet.
39:00
Terwijl de overlevenden proberen te integreren met de dorpelingen in het fort, valt een troep gevaarlijke pterodactyls hun nieuwe thuis aan. Ty probeert zijn volgende stappen te bedenken en zoekt hulp bij een oude vriend.
39:00
Nadat de Clearing is vernietigd door een aanval van dinosaurussen, moeten de overlevenden een nieuw thuis vinden. Gavin ontdekt een aanwijzing over waar Eve heen is gebracht, maar het opsporen van de aanwijzing heeft nog meer tragische gevolgen.
Archief