Loïc: Zot Van Koken

Laatste aflevering
11:55
Loïc: Zot Van Koken

Een wellington van kabeljauw en gerookte zalm. De twee vissoorten worden gescheiden door een laagje tomatenconcentraat en flinterdunne courgetteplakjes. Een perfecte balans tussen verfijning en comfortfood.

Loïc: Zot Van Koken herbekijken?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 3
12:01
Een roulade van buikspek, gevuld met een mengsel van duxelle en een stevige aromatische bom van truffel. Geserveerd met wintergroenten voor een aardse tegenhanger van de rijke smaken. Simpel, maar onweerstaanbaar. Viva Italia.
12:00
Zelfgemaakte malse sandwiches worden gevuld met een lekkere kreeftensalade, afgewerkt met mosterdzaadkaviaar en bieslook. Resultaat is een verleidelijk voorgerecht of een over-the-top snackbroodje.
12:20
Een makkelijke tiramisu met zelfgemaakte mascarpone en met een verrassende twist. De rijke combinatie van vanille en koffie smelt perfect samen met de zelfgemaakte boudoirs met speculoos vibes. Een feest voor zoetebekken.
12:16
Al dente rigatoni omhuld met een verrukkelijke mosseljus, witte wijn, room en Parmezaan. Gemonteerd met boter voor extra gulzigheid en een royale portie kaviaar om het helemaal indrukwekkend te maken.
12:17
Een weelderige versie van de klassieke vol au vent, gepresenteerd in een royale, sharing videe. Verrijkt met boschampignons, krokante kalfszwezeriken en grijze garnalen, is dit een luxueuze traktatie. Loïc's geheime tip: de snelste én lekkerste Hollandaise saus!
Seizoen 4
11:58
Loïc zet een zonnesalade met gegrilde halloumi op het menu. Daarbij maakt hij goddelijk lekkere msemen, een Marokkaans platbrood. Afgewerkt met gegrilde aardbeien en geroosterde hazelnootjes proef je
11:08
Vandaag op de barbecue: gegrilde asperges in een jasje van Prosciutto di Parma. Daarbij serveert Loïc op de grill gebakken zalm met een lekker citroenroomsausje. De kruidensalade maakt van dit gerecht
12:18
Een grote pan op tafel, een streepje zon, wat vrienden op een zomers feest. De rioja vervangtLoïc door een Limburgs wijntje, de calamares door zeeduivel en rode poon. Budgetpaella of de beste avond va
12:13
Loïc serveert falafel met Belgische smaken. Kikererwtyen worden vervangen door witte bonen en in de salade duiken lekkere gekarameliseerde appeltjes op. Sausje met Luikse stroop erbij: hmmmmm.
12:03
Denk bistro, denk goed gezelschap, denk zomers terassje. Inderdaad: steak tartaar met fritten. Een beetje fancy gebracht en volgens de regels bereid maakt Loïc een aperohapje van deze klassieker.
12:16
Loïc serveert een aubergine in een superlekker in een krokant jasje. De zomerse salade en het yoghurt-tahin-sausje maken er een juweel van een voorgerecht voor. Loïc bewijst met dit gerecht dat vegeta
Seizoen 1
15:00
Wie comfortfood zegt, zegt pasta. Loïc maakt mozza-meatballs en linguine in saffraansaus.
15:00
Een feestelijk visgerecht op donderdag: gebakken coquilles met beurre blanc van cava.
15:00
Seizoen 1, Aflevering 63 - Speculaasjavanais van Loïc: Zot Van Koken is toegevoegd op zondag 18 mei 2025. Loïc: Zot Van Koken is een culinair programma bij VTM. Foodvlogger Loïc Van Impe, die koken leerde door online video's en tv-programma's, deelt zijn passie voor koken.
16:00
Vlees, aardappelen en groenten, de heilige drievuldigheid noemt Loïc het.
15:00
Loïc maakt een fancy versie van 'fried chicken'.
14:00
Loïc maakt een gerechtje dat hij van zijn tante heeft geleerd: gevulde Servische paprika. Helemaal herfst!
15:00
Loïc serveert een stevige maaltijd op donderdag met Duroc-spiering met blackwellsaus.
15:00
Loïc maakt een oosters getint gerecht met gestoomde en gebrande zalm.
Archief