Masterchef Australia

Masterchef Australia herbekijken

Seizoen 1
50:00

Seizoen 1, Aflevering 67 - Grand Finale

4,3 64 x
De twee meest getalenteerde amateurkoks van dit seizoen nemen het voor een laatste keer tegen elkaar op. Om de titel van 'MasterChef 2022' in de wacht te slepen en de geldprijs van 250.000 dollar op te strijken, zullen de kandidaten wel indruk moeten maken op de juryleden én niemand minder dan Heston Blumenthal, een van de...
50:00

Seizoen 1, Aflevering 66 - Semi-Finals: Service Challenge

4,0 33 x
De drie halvefinalisten krijgen 5,5 uur de tijd om een driegangenmenu te bereiden en te serveren aan twintig gasten én juryleden Jock Zonfrillo, Melissa Leong en Andy Allen. Shannon Bennett keert terug om de chefs te sturen en te adviseren. Wie valt er net voor de finale af?
50:00

Seizoen 1, Aflevering 65 - Pressure Test: Peter Gilmore's Raw Abrohols Island Scallop and Moo

3,0 28 x
De nieuwe snelkookproef komt van chef-kok Peter Gilmore. Om zich te verzekeren van een plaats in de halve finale, moeten de resterende chefs niet één maar twee van zijn complexe gerechten zo goed mogelijk zien na te maken. Ze krijgen daarvoor 2,5 uur de tijd.
50:00

Seizoen 1, Aflevering 64 - MasterClass: Jock Zonfrillo, Andy Allen and the Final Four

4,0 19 x
In een nieuwe MasterClass worden de rollen omgedraaid en nemen Jock Zonfrillo en Andy Allen het tegen elkaar op. Daarna gaan ze de strijd aan met de vier finalisten. Een driegangenmenu met varkenvlees, honing en watermeloen zal bepalen wie wint: de jury of de top 4?
50:00

Seizoen 1, Aflevering 63 - Fast Track to the Semi-Finals: Home Cook to Pro Cook

4,0 13 x
Na hun Tasmaanse avontuur bevinden de resterende kandidaten zich opnieuw in de 'MasterChef'-keuken. De winnaar van een nieuwe tweedelige proef plaatst zich rechtstreeks voor de halve finale.
50:00

Seizoen 1, Aflevering 62 - Distillery Service Elimination

3,0 6 x
Op hun laatste dag in Tasmanië brengen de kandidaten een bezoek aan een stokerij. Nadien krijgen vier van de vijf chefs de opdracht om samen een viergangenmenu te bereiden. In elke gang moeten ze bovendien gin of whisky verwerken. Eén van hen zal de wedstrijd moeten verlaten.
50:00

Seizoen 1, Aflevering 61 - Truffle Hunt Immunity Challenge

3,0 6 x
Tijdens hun tour door Tasmanië gaan de vijf resterende koks in Launceston op truffeljacht. Vervolgens krijgen ze één uur de tijd om een heerlijk gerecht te bereiden met de zwarte diamanten die ze uit de grond hebben gegraven. De inzet: immuniteit.
50:00

Seizoen 1, Aflevering 60 - Two-Round Oyster Bay Elimination

3,0 18 x
De zes finalisten reizen naar Oyster Bay in Tasmanië, waar ze een oesteruitdaging van twee rondes aangaan. In de eerste ronde moeten ze een sidedish bereiden om bij zes verse oesters te serveren. Nadien krijgen de resterende chefs 75 minuten de tijd om een gerecht te bereiden waarin de oester centraal staat.
50:00

Seizoen 1, Aflevering 59 - Time Shopping Immunity Challenge

4,0 10 x
De drie beste chefs van de vorige opdracht nemen het tegen elkaar op in een nieuwe immuniteitsproef. Hierbij betalen de koks hun ingrediënten met tijd: hoe meer ingrediënten ze kopen, hoe minder tijd er resteert voor de bereiding. De winnaar krijgt immuniteit en plaatst zich rechtstreeks voor de top 5.
50:00

Seizoen 1, Aflevering 58 - Blind Pairing Duel Challenge

4,0 14 x
De zes resterende chefs worden opgedeeld in drie duo's. Elke chef moet - zonder medeweten van zijn teamgenoot - twee ingrediënten kiezen, waar ze dan vervolgens als team mee aan de slag moeten. Ze krijgen één uur de tijd om een gerecht op tafel te toveren.
Archief