Masterchef Australia: Dessert Masters

Laatste aflevering
50:00
Masterchef Australia: Dessert Masters

De grote finale breekt aan. De finalisten strijden tegen elkaar in een uitdaging waarbij ze twee gangen uitserveren. De topscoorder wordt gekroond tot kampioen van 'Dessert Masters'.

Masterchef Australia: Dessert Masters gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 1
50:00
In de halve finale zijn de vijf overgebleven bakkers één kookopdracht verwijderd van een plek in de finale. Om daar te komen, moeten ze een heerlijk gerecht maken, geïnspireerd op de natuur.
49:00
In een dubbele eliminatieronde koken de deelnemers een kerstgerecht dat iets voor hen betekent. Curtis Stone heeft voor elke deelnemer een cadeautje, dat ze in hun gerecht moeten verwerken.
51:00
In de derde eliminatie-uitdaging van het seizoen krijgen de deelnemers een lijst met oude films en een uitdaging: ze moeten een dessert maken met een van deze films als inspiratiebron.
49:00
Geïnspireerd door Amaury Guichon, de chocoladekoning, vieren we alles wat met chocola te maken heeft. De maker van het beste gerecht wint immuniteit bij de volgende eliminatie.
48:00
De deelnemers krijgen een 'coole' eliminatieproef voorgeschoteld die start met een ijzige mystery box. Ze kunnen kiezen uit rode biet, bessenlikeur, roselle en chili als hoofdingrediënt. Wie valt er als tweede af?
46:00
De deelnemers worden opgesplitst in drie teams van telkens drie chefs voor een uitdagende teamestafette, waarbij ze zich meester moeten maken over het geheime ingrediënt: ahornsiroop.
50:00
Er is geen ruimte om te bezwijken onder de druk tijdens de eerste eliminatie. De patisserie-talenten worden uitgedaagd om een dessert te maken dat breekt of barst. Voor één van de deelnemers eindigt de wedstrijd hier.
53:00
Om de eerste immuniteitsuitdaging te winnen, moeten de deelnemers een dessert bereiden dat niet is wat het lijkt, geïnspireerd op de levensechte meesterwerken van jurylid Amaury Guichon. Ze krijgen daarvoor drie uur de tijd.
57:00
In deze eerste aflevering moeten de tien chef-koks meteen laten zien wat ze waard zijn. Ze krijgen drie uur de tijd om hun eigen dessertmeesterwerk te creëren dat toont wie ze zijn. Wie overtuigt als allereerste juryleden Melissa Leong en Amaury Guichon en sleept zo de enige te winnen immuniteitspin van deze competitie in ...
Archief