Masterchef UK

Laatste aflevering
28:14
Masterchef UK

De beroemde chef-kok Theo Randall geeft de zes overgebleven koks de opdracht om een ¶¶voortreffelijk gerecht te creëren dat is geïnspireerd op de Italiaanse keuken.

Masterchef UK herbekijken?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 14
27:50
Het is het einde van de Knockout Week en er zijn nog maar negen amateurkoks over. Ze hebben maar één uitdaging: kook één gerecht om de jury te overtuigen en een plaats in de halve finale veilig te stellen.
57:43
De tweede groep amateurs krijgt voor het eerst kennis van professioneel koken in Sartoria in Mayfair in Londen. Vervolgens moeten ze indruk maken op gastrechter Nathan Outlaw.
57:44
De overige twaalf deelnemers worden opgesplitst in twee groepen en krijgen voor het eerst kennis van een professionele keuken als ze een hele lunchservice moeten leiden.
28:17
De Knock-outweek gaat door, terwijl de deelnemers het tegen elkaar opnemen in een kookwedstrijd onder hoge druk. Nu de blauwe groep al gekookt heeft, is het nu de beurt aan de rode groep.
28:14
Na vier weken van felle concurrentie in de voorrondes, zijn 56 amateurkoks teruggebracht tot slechts 16. Nu koken deze getalenteerde koks tegen elkaar in twee shows.
28:17
Het is de laatste kwartfinale. In de Critic's Test is de uitdaging van Amol Rajan voor de amateurkoks om hun eigen interpretatie te maken van een volledig Engels ontbijt.
57:25
In deze aflevering probeert de laatste groep van zeven amateurkoks juryleden John Torode en Gregg Wallace te bewijzen dat ze een plek in de kwartfinale verdienen.
57:11
Het is de laatste week van de voorrondes en zeven andere deelnemers staan ¶¶voor de uitdaging om te bewijzen dat ze het verdienen om de volgende stap in de competitie te zetten en door te gaan naar de kwartfinale.
28:20
Het is de kwartfinale en de zes winnaars van de heat staan ¶¶voor de Critic's Test, waar Grace Dent de amateurkoks uitdaagt om hun beste troostmaaltijd te maken.
56:48
Deze keer zijn de aanbevolen ingrediënten op de MasterChef-markt poussin, runderwangetjes, varkensgehakt, makreel en tijgergarnalen.
56:49
De vier koks moeten twee gangen bereiden die niet alleen John en Gregg zullen boeien, maar ook enkele van de meest inspirerende winnaars en finalisten van MasterChef.
28:15
Het is de kwartfinale en de zes deelnemers staan ¶¶voor de Critic's Test. Jay Rayner geeft hen de opdracht om een ¶¶uitzonderlijke taart te maken, die zoet of hartig kan zijn.
56:51
Eerdere MasterChef-kampioenen Thomasina Miers (2005) en Steven Wallis (2007) en finalist Daksha Mistry (2006) helpen John en Gregg bij de jurering.
56:54
Het is de tweede week van de voorrondes en nog zeven hoopvolle mensen moeten alles uit de kast halen om indruk te maken op juryleden John Torode en Gregg Wallace.
28:45
Het is de eerste kwartfinale van de serie en de zes heat-winnaars moeten indruk maken op voedselcriticus William Sitwell om hun plaats in de competitie te behouden.
57:03
Nog zeven deelnemers beginnen aan hun MasterChef-reis, terwijl finalisten uit 2010 terugkeren om John Torode en Gregg Wallace te helpen met de jurering.
57:10
Een nieuwe reeks van de kookwedstrijd begint als John Torode en Gregg Wallace terugkeren naar de jurytafel op jacht naar de volgende MasterChef-kampioen.
Seizoen 13
58:04
Gedurende zeven weken worden 48 professionele chef-koks geconfronteerd met uitdagingen in de MasterChef-keuken voor er één wordt gekroond tot de culinaire superster van dit jaar.
57:13
Gedurende zeven weken worden 48 professionele chef-koks geconfronteerd met uitdagingen in de MasterChef-keuken voor er één wordt gekroond tot de culinaire superster van dit jaar.
Archief