Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

De Zonen van Van As

Seizoen 5
26:00

Seizoen 5, Aflevering 3 - Het poolhouse

2,0 22 x
De mannen van Van As moeten een poolhouse installeren bij de 'vriendin' van burgemeester Jos Broeckx. Maar dat dreigt helemaal mis te lopen wanneer zijn echtgenote hiervan lucht krijgt. Tegelijk probeert de familie onder de hoge factuur van advocaat Jean-Jacques weg te komen.
26:00

Seizoen 5, Aflevering 10 - Twee Chinezen

3,8 17 x
Een groot oud boerenhof moet worden afgebroken. Tussen de oude landbouwmachines staan nog twee oldtimers. De Dockxen wordt gevraagd om de wagens op hun waarde te schatten. Diezelfde dag geeft Dick zijn ontslag: hij gaat voor Rafaël Kliefhout werken.
26:00

Seizoen 5, Aflevering 11 - Op de poef

4,0 9 x
Zjang kan het niet laten: hij heeft zware schulden gemaakt in een bordeel. De bordeelhouder zet Zjang onder druk en schakelt hem in voor een louche deal. Kelly komt erachter dat Kevin in Frankfurt wel heel erg de bloemetjes heeft buitengezet.
26:00

Seizoen 5, Aflevering 12 - Rijverbod

3,0 13 x
Belinda wordt met haar vrachtwagen aan de kant gezet door de politie. Ze wil absoluut niet dat Van As erachter komt dat ze nog dronken was van de dag voordien. Ondertussen probeert Rafaël Kliefhout Herman tegen Kevin op te zetten om de aandelen van de firma Van As te verwerven.
26:00

Seizoen 5, Aflevering 13 - Aandelendans

4,7 11 x
Frakke maakt op eigen initiatief van een eenrichtingsweg een tweerichtingsweg. Anders kan hij niet met de vrachtwagens passeren. Maar de buurt reclameert. Een ambtenaar van de gemeente legt de werken stil. Martine wil dat Herman zijn aandelen aan Kliefhout verkoopt.
26:00

Seizoen 5, Aflevering 5 - De jobstudent

3,5 7 x
Martine wil haar bazin van de superette een plezier doen: Herman zorgt ervoor dat de zoon bij Van As als jobstudent kan komen werken. Op het bedrijf zelf begint alles vierkant te draaien. Bambi voldoet niet echt. Herman loopt op zijn tippen. En wanneer Rita geen verlof krijgt, dreigt ze met ontslag.
26:00

Seizoen 5, Aflevering 6 - Sung Si

4,5 4 x
Sung Si, de ex-vriendin van Zjang duikt opnieuw op. Ze zit in een zeer moeilijke situatie met haar nieuwe vriend. Frakke en Zjang helpen haar. Belinda rijdt 's ochtends op een werf met haar vrachtwagen een dure brievenbus van de buren plat. Ze wil absoluut niet dat dit uitkomt.
26:00

Seizoen 5, Aflevering 7 - Kelly

3,0 14 x
De firma blijft groeien. Iedereen wordt door zijn dak geduwd. Herman wordt er depressief van. Linde schuift op naar de boekhouding en Kelly, de bloedmooie vriendin van Kevin wordt aangeworven om de desk te doen. Een werf moet dringend klaar. Er worden interimmers ingeschakeld.
26:00

Seizoen 5, Aflevering 8 - Federale controle

3,0 0 x
De ploeg van Frakke trekt op een werf een telefoonkabel over. Ze schakelen een kennis in om dat voor een zacht prijsje op te lossen. Op dat moment arriveert er federale werfcontrole. Dick en Kevin moeten naar een bedrijfsbezoek in Frankfurt.
26:00

Seizoen 5, Aflevering 9 - Burn Out

3,0 12 x
Een rijhuis moet volledig worden gestript. Op de werf krijgt Frakke te maken met een lastige buurvrouw die hoogsensitief is. Een klant van Van As probeert hen voor tweeduizend euro zwart geld op te lichten. Dat is zonder de doortastendheid van Frans Van As gerekend.
Archief