De Zonen van Van As

Maart 2018
24:50

Aflevering 6

2,0 128 x
Frans werft Belinda aan als truckchauffeur. Frakke begrijpt er niks van: een vrouw hoort thuis in de keuken en niet achter het stuur van een vrachtwagen. Hij is vastberaden haar werk te dwarsbomen, maar het draait helemaal anders uit.
26:55

Aflevering 5

3,0 126 x
Bambi koopt voor een héél zacht prijsje een tweedehands Honda Goldwing bij de Dockxen. Er zit dus duidelijk een luchtje aan en Bambi zet de motto daarom voorlopig achteraan in de remise bij Van As. Als Herman er toevallig op uitkomt heeft hij een geweldig idee: Martine verrassen met een ritje.
Februari 2018
25:24

Aflevering 4

4,0 107 x
Frakke en zijn collega's moeten een perceel bouwklaar maken. Maar een vrouwenvereniging gebruikt het gebouw dat erop staat als clublokaal en de dames weigeren het pand te verlaten. Frakke wil er korte metten mee maken maar Bambi stelt voor dat hij het diplomatisch gaat uitpraten.
25:31

Aflevering 3

4,5 147 x
Er wordt een nieuwe kracht aangenomen om Jempie te vervangen: Zjang. Tijdens zijn eerste werkdag kan Zjang al meteen laten zien wat hij waard is. Er moet dringend een kraan naar een werf vervoerd worden. Zjang zal rijden met de dieplader, maar de GPS laat het afweten.
24:55

Aflevering 2

Verlopen 3,5 146 x
De Rode Duivels spelen tijdens de werkuren en Frans belooft een oogje toe te knijpen. Iedereen kijkt blijgezind uit naar de match tot de opdrachtgever op de werf de puntjes op de i komt zetten, omdat ze al ver achter op schema liggen. De mannen kunnen niet anders dan een tandje bijsteken... maar willen de match toch niet missen.
24:48

Aflevering 1

Verlopen 4,0 259 x
Frakke moet van Frans de nieuwe werkkracht onder zijn vleugels nemen: Dimitri. Frakke neemt Dimitri tegen zijn zin mee naar een afbraakpand. In een afgesloten gedeelte stoten ze op tientallen splinternieuwe elektronische toestellen, wellicht de buit van een dievenbende.
28:39

Aflevering 1

3,0 23 x
Frans heeft op slinkse wijze een grote opdracht binnen gehaald van de Vlaamse Watermaatschappij. Daan Renders, een concurrent, pikt niet dat hij is gepasseerd. Hij geeft Rita, die nu de leiding heeft bij ‘Van As & Zn’, een dikke enveloppe zwart geld in ruil voor de werf. Rita is geneigd om te plooien, maar Frans gaat dwars liggen. Eddy verblijft in de chalet aan de vijver sinds zijn affaire met de boekhoudster is uitgekomen. Hij voelt zich geïsoleerd en wil vanaf volgende week terug aan het wer...
27:19

Aflevering 1

3,5 50 x
Frakke komt in tijdnood bij de afbraak van een groot gebouw. Frans verplicht hem om er tijdens het weekend aan door te werken. Maar dat is een streep door Zjempies rekening. Het duo moet immers dat weekend samen een terras aanleggen bij een particulier en Zjempie heeft dringend het zwarte geld nodig. Frakke besluit daarop om het wat te laten vooruitgaan. In de remise liggen nog een tiental oude staven dynamiet ...
23:18

Aflevering 1

3,0 40 x
Bij graafwerken op een werf stoot Frakke op een bom. De werken worden stilgelegd en Frakke moet noodgedwongen zijn baas Frans inschakelen. Om zo weinig mogelijk tijd te verliezen, stelt die voor om de bom zelf onschadelijk te maken: een klus die Frakke maar al te graag op zich neemt. Dat idee stuit op verzet van zijn collega’s. Net nu komt vertegenwoordiger Dick met een grote potentiële klant naar de werf voor een inspectie...
26:55

Aflevering 10

4,0 13 x
Het is de jaarlijkse familie-BBQ aan de vijver. Eddie wil de chalet graag kopen, maar weet niet hoe zijn broer en schoonzus zullen reageren. Herman zit ook met een ei, zijn broer is nog niet op de hoogte van de relatie tussen Dick en Linde en mogelijk komen ze langs. Frans heeft een romantische verrassing voor Maïda.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.