De Zonen van Van As

2018
29:57

Aflevering 13

Verlopen 3,6 706 x
De firma Van As zit in het oog van de storm. De schuldenlast dreigt hen kopje onder te duwen en tot overmaat van ramp stuurt de gemeente een deurwaarder. Herman schiet in een kramp en probeert te redden wat te redden valt. Hij wil al het rollend materiaal in veiligheid brengen.
25:38

Aflevering 12

Verlopen 4,0 260 x
Frans heeft al zijn spaarcenten gestoken in de aankoop van een groot bouwperceel. Hij is er van overtuigd dat hij er flink aan zal verdienen, omdat hij het op een akkoordje met de burgemeester gegooid heeft. Maar Dick heeft gehoord dat de burgemeester ook met de concurrentie van Frans aan het onderhandelen is.
25:47

Aflevering 11

Verlopen 3,0 217 x
Dick wil, als nieuwe CEO, de sfeer onder het personeel verbeteren en plant daarom een uitstap naar de Ardennen. Maar niet iedereen heeft evenveel zin om mee te gaan. Frakke heeft problemen met Joske, Herman met Dick en Linde met haar zwangerschap.
27:25

Aflevering 10

Verlopen 4,0 274 x
Frakke is in de wolken. Hij heeft een lief, Joske en herbeleeft zijn puberteit. Hij stelt haar aan iedereen voor. Maar één van de werkmakkers denkt dat hij Joske kent vanin Maïda's bordeel.
24:01

Aflevering 9

Verlopen 4,0 239 x
Frakke kan het maar moeilijk gewoon worden zonder zijn moeder. Valentina komt Frakke helpen bij zijn huishouden. Ze vindt dat Frakke een vrouw mist in zijn leven. Frakke denkt er over na maar verstaat de suggestie van Valentina verkeerd.
26:39

Aflevering 8

Verlopen 3,0 194 x
Kevin is net terug uit Australië en het gaat hem voor de wind. Hij heeft een handeltje opgezet in illegale koralen en het zwart geld stroomt binnen. Kevin beseft niet dat de douane hem op de hielen zit.
24:51

Aflevering 7

4,3 255 x
Zjang zit in slechte papieren. Via een tussenpersoon heeft hij een geweer verkocht aan een louche figuur en die man zet hem nu onder druk om nog eens vijf geweren te leveren. Zjang vreest dat er een criminele organisatie achter zit en wil zijn sporen uitwissen. Hij roept de hulp in van Frakke.
24:50

Aflevering 6

Verlopen 2,8 305 x
Frans werft Belinda aan als truckchauffeur. Frakke begrijpt er niks van: een vrouw hoort thuis in de keuken en niet achter het stuur van een vrachtwagen. Hij is vastberaden haar werk te dwarsbomen, maar het draait helemaal anders uit.
26:55

Aflevering 5

Verlopen 3,5 326 x
Bambi koopt voor een héél zacht prijsje een tweedehands Honda Goldwing bij de Dockxen. Er zit dus duidelijk een luchtje aan en Bambi zet de motto daarom voorlopig achteraan in de remise bij Van As. Als Herman er toevallig op uitkomt heeft hij een geweldig idee: Martine verrassen met een ritje.
25:24

Aflevering 4

Verlopen 4,7 185 x
Frakke en zijn collega's moeten een perceel bouwklaar maken. Maar een vrouwenvereniging gebruikt het gebouw dat erop staat als clublokaal en de dames weigeren het pand te verlaten. Frakke wil er korte metten mee maken maar Bambi stelt voor dat hij het diplomatisch gaat uitpraten.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.