De Zonen van Van As

Laatste aflevering
23:00
De Zonen van Van As

Bij graafwerken stoot Frakke op een bom. De werken worden stilgelegd en Frakke moet zijn baas Frans inschakelen. Om geen tijd te verliezen, stelt die voor om de bom zelf onschadelijk te maken.

De Zonen van Van As gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 1
22:00
Bij het natellen van een flinke som zwart geld komt Frans tot een onthutsende vaststelling: zijn beste klant Marcel heeft hem te weinig betaald. Dat laat Frans niet zomaar gebeuren.
30:00
Nu Linde de functie van boekhoudster heeft geweigerd, gaat Eddy op zoek naar een nieuwe werkkracht om Rita te vervangen. Een tweede agendapunt is de herinrichting van het kantoor van Frans.
24:00
Eddy is nu officieel de baas van 'Van As & Zn', maar Frans gaat gewoon door op zijn elan. Hij slaat groen uit wanneer hij constateert dat een concurrerende aannemer werken uitvoert in 'zijn' gemeente.
28:00
De familie Van As verzamelt op de begrafenis van een tante. Eddy heeft echter andere redenen om bittere tranen te wenen, want Gitte heeft hun relatie beëindigd. Martine kan niet langer zwijgen en informeert Rita over Eddy's scheve schaats.
30:00
Frakke zit in de problemen. Victor eist een schadevergoeding nadat Frakke hem heeft aangevallen aan het bordeel van Maurits. Frans stelt voor om de zwarte kas van het bedrijf hiervoor aan te wenden.
27:00
Frans' grote liefde Mahida wordt afgeperst door Maurits, de flamboyante eigenaar van een luxebordeel in de buurt. Frans wil dit niet zomaar laten gebeuren en gaat met de man praten.
27:00
Jempie en Frakke hebben na hun uren een oprit aangelegd. De klant, Jos Gepts, weigert echter te betalen omdat de werken naar zijn mening slecht zijn uitgevoerd.
23:00
Frans wil zijn Indonesische vriendin Mahida een verjaardagsgeschenk geven en vraagt Dick om voor haar een zwembad te graven. Hij moet echter discreet te werk gaan, want Mahida is de uitbaatster van nachtclub Yoruba.
25:00
Kevin is gestraft en moet Frakke helpen op een afbraakterrein op de luchthaven van Zaventem. Door een misverstand tussen Herman en Frakke doorboort een van de arbeiders een hoogspanningskabel.
26:00
Frans en Jempie ontdekken dat de gestolen auto van Kevin op het internet te koop wordt aangeboden. Ze zijn vastberaden de auto terug te halen en rekenen hiervoor op de hulp van Frakke.
23:00
Eddy en Dick onderhandelen met een nieuwe potentiële klant, Stan. Ondertussen maakt Herman de nieuwe boekhoudster Gitte wegwijs in het bedrijf.
Archief