Mega Mindy

September 2018
25:00

Bezoek uit de cosmos

2,7 1 x
Op het dorpsplein landt een ufo. De ruimtemannetjes zijn vriendelijk en geven geschenken. In ruil willen zij ook geschenken.  Het dorp slooft zich uit om allerlei waardevolle voorwerpen te geven aan de ruimtemannetjes. Wie het mooiste geschenk geeft, mag mee op bezoek naar hun planeet.  Mieke is eerst onder de indruk van d...
26:00

Kermis in het dorp

3,0 2 x
De twee broers Guust en Pierre hebben hun paardenmolen opgesteld in het dorp. Maar éénmaal je op de paardenmolen zit, wil je er om een of andere reden niet meer af, zelfs al kost het je een fortuin! Het volledige dorp raakt verslaafd. Zal het Mega Mindy lukken om het hypnosesysteem van de twee broers uit te schakelen?
26:00

Vakantie?

3,0 1 x
Een slechterik verkoopt zonnecrème waarvan je huid helemaal groen wordt.  Daarna doet hij zich voor als een slimme professor die als enige de remedie heeft. Die verkoopt hij natuurlijk voor heel veel geld!
25:00

Tante Amerika

4,0 0 x
Op een dag staan plots Tante en Nichtje Amerika bij de Fonkels aan de deur. Ze zeggen dat ze familie zijn van Oma Fonkel, maar die kan zich daar niets van herinneren. Zouden ze iets van plan zijn?
27:00

Rob Robot

4,0 0 x
Migrain is zo fier als een gieter, want hij komt op tv! Hij wil aan iedereen laten zien dat hij de beste commissaris ter wereld is. Ondertussen ontsnapt Rob Robot uit de gevangenis, een gangster die jaren geleden door Migrain gearresteerd werd. Hij zint op wraak!
25:00

Valse stemming

2,0 1 x
Op de plaats van de kinderboerderij wil Lieselot een parkeergarage bouwen. De mensen van het dorp vinden dit helemaal geen goed idee. De enige oplossing voor dit probleem is een volksstemming. Maar Lieselot is niet van plan om deze eerlijk te laten verlopen.
24:00

Vera Vries

4,5 0 x
Opa heeft als verjaardagscadeau voor oma een diepvries gekocht bij Vera Vries.  Ook Migrain heeft daar een diepvries gekocht, om een gigantische voorraad chocoladeijs op te bergen.  Plots wordt er bij de Fonkels én op het politiekantoor ingebroken!  Mieke ziet een verband tussen de inbraken. Het is Mega Mindy tijd!
27:00

De stagiaire

4,5 0 x
Er werkt een nieuwe stagiaire op het politiebureau, Annabelle. Mieke vertrouwt haar niet helemaal. Wanneer Annabelle dan ook nog eens haar bureau inpikt, is de maat helemaal vol! Ondertussen staan Migrain en Toby in voor de veiligheid van een kostbare diamant in het museum.
24:00

Marie Mariage

4,0 1 x
Commissaris Migrain wil alleen gaan wonen, maar van zijn moeke moet hij eerst trouwen.  Hij gaat zijn geluk beproeven bij het huwelijksbureau van Marie Mariage en is op slag verliefd.  Hij geeft zelfs al zijn spaarcenten aan zijn grote liefde!
25:00

Wet is wet

3,0 1 x
De hoofdcommissaris is in het dorp en dat heeft iedereen geweten! Hij loopt door de straten en heeft iedereen hoge boetes. 'Wet is wet', zegt hij. Maar er blijven maar wetten bijkomen... Mieke vindt al die boetes verdacht.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.