Mega Mindy

Laatste aflevering
25:17
Mega Mindy

Jack en Peggy willen rijk worden. Ze boren de oliepijpleiding aan die dwars door het dorp loopt. Hiervoor moeten ze midden in de snoepwinkel van oma graven, maar dat is buiten Mieke gerekend.

Mega Mindy gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 4
25:15
Op de plaats van de kinderboerderij wil Lieselot een parkeergarage bouwen. De mensen van het dorp vinden dit helemaal geen goed idee.De enige oplossing voor dit probleem is een volksstemming. Maar Lieselot is niet van plan om deze eerlijk te laten verlopen.
25:46
Sam Meerlap stort giftig afval in het bos in plaats van het gif te recycleren. De politie komt zijn misdaad op het spoor. De boer probeert zijn sporen uit te wissen door het goedje in brand te steken. Maar dat is buiten Mega Mindy gerekend!
25:23
Toby doet mee aan een belangrijke zwemwedstrijd. De coach van zijn tegenstander saboteert de zwembaan van Toby, zodat hij verliest! Gelukkig heeft Mega Mindy een handige uitvinding van Opa Fonkel waarmee ze Toby kan helpen.
26:00
Een valse concertorganisator schakelt het volledige dorp in om kaarten te verkopen voor het optreden van de wereldster Remy Fasol. De ster komt echter niet optreden. De organisator wil met het geld zijn eigen 'goed doel' sponsoren en met de centen gaan lopen. Daar zal Mega Mindy een stokje voor steken!
25:27
Een zogezegd giftige gaswolk hangt in het bejaardentehuis van het dorp. De bevolking is in paniek en wordt verzameld in het politiekantoor voor tijdelijke noodopvang.Ondertussen rooft de valse 'civiele bescherming' het bejaardentehuis leeg. Zal Mega Mindy de civiele bescherming kunnen tegenhouden?
26:12
De twee broers Guust en Pierre hebben hun paardenmolen opgesteld in het dorp. Maar éénmaal je op de paardenmolen zit, wil je er om een of andere reden niet meer af, zelfs al kost het je een fortuin!Het volledige dorp raakt verslaafd. Zal het Mega Mindy lukken om het hypnosesysteem van de twee broers uit te schakelen?
25:09
Verlopen
Commissaris Migrain denkt dat hij Electro zelf gevangen heeft genomen... Maar eigenlijk was het Mega Mindy die Electro uitschakelde.Nu Electro in de cel zit staan Migrain en Toby op het punt om het gestolen geld terug naar de bank te brengen. Op dat moment slaagt Electro erin om te ontsnappen uit de cel. Zullen Mieke, Toby...
25:14
Verlopen
Vandaag is er een belangrijke voetbalwedstrijd in het dorp, tussen 'De Bezige Bijen' en 'De Snoepers'. Baltazar Bal is de nieuwe trainer van 'De Snoepers' en Mieke vindt hem meteen verdacht. Ze vindt geen bewijs dat er iets niet pluis is met Baltazar, maar misschien kan Mega Mindy wel de waarheid achterhalen!
25:17
Verlopen
De hoofdcommissaris is in het dorp en dat heeft iedereen geweten! Hij loopt door de straten en heeft iedereen hoge boetes. 'Wet is wet', zegt hij. Maar er blijven maar wetten bijkomen... Mieke vindt al die boetes verdacht.
24:28
Verlopen
Commissaris Migrain wil alleen gaan wonen, maar van zijn moeke moet hij eerst trouwen. Hij gaat zijn geluk beproeven bij het huwelijksbureau van Marie Mariage en is op slag verliefd. Hij geeft zelfs al zijn spaarcenten aan zijn grote liefde!
24:31
Verlopen
Opa heeft als verjaardagscadeau voor oma een diepvries gekocht bij Vera Vries. Ook Migrain heeft daar een diepvries gekocht, om een gigantische voorraad chocoladeijs op te bergen. Plots wordt er bij de Fonkels én op het politiekantoor ingebroken! Mieke ziet een verband tussen de inbraken. Het is Mega Mindy tijd!
Seizoen 3
25:37
Verlopen
Opa krijgt post van 'De geheime drie'. Hij kan via een uitdaging aan hen bewijzen dat hij een geniale uitvinder is.Die uitdaging gaat hij natuurlijk aan, dus haalt hij zijn oude plannen voor de lachlaser uit de kluis. Mieke vreest dat 'De geheime drie' de lachlaser willen misbruiken.
24:03
Verlopen
Mieke heeft vandaag een vrije dag en gaat met Toby picknicken in het Hartenbos. Natuurlijk heeft ze weer pech en komt er van een romantische dag niet veel in huis.In het bos zien ze namelijk een houthakker die zonder vergunning aan het werk is.Hij wil zelfs niet luisteren wanneer Mieke en Toby zeggen dat hij moet stoppen!
22:49
Verlopen
Heel het dorp slaat aan het bakken. Bij een grote bakwedstrijd wint de beste taart maar liefst 10.000 euro!Ook Toby en Migrain gaan aan de slag en dus moet Mieke al het werk doen. Zij is dan ook de enige die niet meedoet, maar toch komt ze al snel in contact met de organisatrice.
25:12
Verlopen
De generaal van het leger wil de plannen voor een nieuw wapen ergens veilig opbergen. De kluis van commissaris Migrain is de perfecte plek!Ondertussen komt Della Cruella solliciteren op hetcommissariaat.Mieke vindt haar verdacht, maar Toby en Migrain zijn meteen verkocht.
25:44
Verlopen
Een klein meisje met een rode helm pleegt overvallen in het dorp. Ook de snoepwinkel van oma ontsnapt er niet aan: het meisje heeft een wapen en eist de inhoud van de kassa! Migrain krijgt de kleine boef maar niet te pakken, maar Mieke denk dat ze weet wie erachter zit.
26:26
Verlopen
Migrain is zo fier als een gieter, want hij komt op tv! Hij wil aan iedereen laten zien dat hij de beste commissaris ter wereld is.Ondertussen ontsnapt Rob Robot uit de gevangenis, een gangster die jaren geleden door Migrain gearresteerd werd. Hij zint op wraak!
26:54
Verlopen
Het dorp is in de ban van de grote zeepkistenrace. Iedereen is druk in de weer om zijn zeepkist op tijd af te krijgen.Commissaris Migrain sluit zich zelfs op in de cellen van het politiekantoor! Hij wil niet gestoord worden en vooral geen pottenkijkers in de buurt hebben.
26:07
Verlopen
De boswachter heeft ontdekt dat er konijnenstropers aan het werk zijn. Migrain heeft meteen een topplan bedacht om de stropers te vangen. Mieke heeft een ander idee. Misschien vindt ze wel sporen met de megaspoorzoeker van opa!
Archief