Mega Mindy

Maart 2018
26:00

Remy Fasol in concert

3,0 2 x
Een valse concertorganisator schakelt het volledige dorp in om kaarten te verkopen voor het optreden van de wereldster Remy Fasol. De ster komt echter niet optreden.De organisator wil met het geld zijn eigen 'goed doel' sponsoren en met de centen gaan lopen. Daar zal Mega Mindy een stokje voor steken!
25:00

Gifgas

3,0 0 x
Een zogezegd giftige gaswolk hangt in het bejaardentehuis van het dorp. De bevolking is in paniek en wordt verzameld in het politiekantoor voor tijdelijke noodopvang.  Ondertussen rooft de valse 'civiele bescherming' het bejaardentehuis leeg. Zal Mega Mindy de civiele bescherming kunnen tegenhouden?
26:00

Kermis in het dorp

3,0 0 x
De twee broers Guust en Pierre hebben hun paardenmolen opgesteld in het dorp. Maar éénmaal je op de paardenmolen zit, wil je er om een of andere reden niet meer af, zelfs al kost het je een fortuin! Het volledige dorp raakt verslaafd. Zal het Mega Mindy lukken om het hypnosesysteem van de twee broers uit te schakelen?
25:00

Electro

3,0 0 x
Commissaris Migrain denkt dat hij Electro zelf gevangen heeft genomen... Maar eigenlijk was het Mega Mindy die Electro uitschakelde.  Nu Electro in de cel zit staan Migrain en Toby op het punt om het gestolen geld terug naar de bank te brengen.  Op dat moment slaagt Electro erin om te ontsnappen uit de cel.  Zullen Mieke, Toby en Migrain Electro terug kunnen oppakken? Of zal Mega Mindy hulp moeten komen bieden?
25:00

Baltazar Bal

4,0 0 x
Vandaag is er een belangrijke voetbalwedstrijd in het dorp, tussen 'De Bezige Bijen' en 'De Snoepers'.  Baltazar Bal is de nieuwe trainer van 'De Snoepers' en Mieke vindt hem meteen verdacht.  Ze vindt geen bewijs dat er iets niet pluis is met Baltazar, maar misschien kan Mega Mindy wel de waarheid achterhalen!
25:00

Wet is wet

3,0 1 x
De hoofdcommissaris is in het dorp en dat heeft iedereen geweten! Hij loopt door de straten en heeft iedereen hoge boetes. 'Wet is wet', zegt hij. Maar er blijven maar wetten bijkomen... Mieke vindt al die boetes verdacht.
25:00

Marie Mariage

4,0 0 x
Commissaris Migrain wil alleen gaan wonen, maar van zijn moeke moet hij eerst trouwen.  Hij gaat zijn geluk beproeven bij het huwelijksbureau van Marie Mariage en is op slag verliefd.  Hij geeft zelfs al zijn spaarcenten aan zijn grote liefde!
25:00

Vera Vries

Verlopen 4,0 2 x
Opa heeft als verjaardagscadeau voor oma een diepvries gekocht bij Vera Vries.  Ook Migrain heeft daar een diepvries gekocht, om een gigantische voorraad chocoladeijs op te bergen.  Plots wordt er bij de Fonkels én op het politiekantoor ingebroken!  Mieke ziet een verband tussen de inbraken. Het is Mega Mindy tijd!
26:00

De lachlaser

4,0 2 x
Opa krijgt post van 'De geheime drie'. Hij kan via een uitdaging aan hen bewijzen dat hij een geniale uitvinder is.  Die uitdaging gaat hij natuurlijk aan, dus haalt hij zijn oude plannen voor de lachlaser uit de kluis.  Mieke vreest dat 'De geheime drie' de lachlaser willen misbruiken.
24:00

Hout is goud

4,0 2 x
Mieke heeft vandaag een vrije dag en gaat met Toby picknicken in het Hartenbos. Natuurlijk heeft ze weer pech en komt er van een romantische dag niet veel in huis. In het bos zien ze namelijk een houthakker die zonder vergunning aan het werk is. Hij wil zelfs niet luisteren wanneer Mieke en Toby zeggen dat hij moet stoppen!
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.