Mega Mindy

Mega Mindy herbekijken

Seizoen 4
24:31

Seizoen 4, Aflevering 1 - Mensen Met Een Nieuwe Diepvries Worden Bestolen

4,0 2 x
Opa heeft als verjaardagscadeau voor oma een diepvries gekocht bij Vera Vries. Ook Migrain heeft daar een diepvries gekocht, om een gigantische voorraad chocoladeijs op te bergen. Plots wordt er bij de Fonkels én op het politiekantoor ingebroken! Mieke ziet een verband tussen de inbraken. Het is Mega Mindy tijd!
Seizoen 3
25:37

Seizoen 3, Aflevering 13 - Opa Maakt Een Gevaarlijke Uitvinding

3,0 0 x
Opa krijgt post van 'De geheime drie'. Hij kan via een uitdaging aan hen bewijzen dat hij een geniale uitvinder is. Die uitdaging gaat hij natuurlijk aan, dus haalt hij zijn oude plannen voor de lachlaser uit de kluis. Mieke vreest dat 'De geheime drie' de lachlaser willen misbruiken.
24:03

Seizoen 3, Aflevering 12 - Mieke's Romantische Dag Met Toby Wordt Verstoord

3,0 1 x
Mieke heeft vandaag een vrije dag en gaat met Toby picknicken in het Hartenbos. Natuurlijk heeft ze weer pech en komt er van een romantische dag niet veel in huis. In het bos zien ze namelijk een houthakker die zonder vergunning aan het werk is. Hij wil zelfs niet luisteren wanneer Mieke en Toby zeggen dat hij moet stoppe...
22:49

Seizoen 3, Aflevering 11 - Iedereen Wil De Bakwedstrijd Winnen

3,0 0 x
Heel het dorp slaat aan het bakken. Bij een grote bakwedstrijd wint de beste taart maar liefst 10.000 euro! Ook Toby en Migrain gaan aan de slag en dus moet Mieke al het werk doen. Zij is dan ook de enige die niet meedoet, maar toch komt ze al snel in contact met de organisatrice.
25:12

Seizoen 3, Aflevering 10 - Een Verdachte Vrouw Komt Solliciteren

4,0 0 x
De generaal van het leger wil de plannen voor een nieuw wapen ergens veilig opbergen. De kluis van commissaris Migrain is de perfecte plek! Ondertussen komt Della Cruella solliciteren op het commissariaat. Mieke vindt haar verdacht, maar Toby en Migrain zijn meteen verkocht.
25:44

Seizoen 3, Aflevering 9 - Dat Lieve, Kleine Meisje Is Niet Zo Lief

Verlopen 2,0 2 x
Een klein meisje met een rode helm pleegt overvallen in het dorp. Ook de snoepwinkel van oma ontsnapt er niet aan: het meisje heeft een wapen en eist de inhoud van de kassa! Migrain krijgt de kleine boef maar niet te pakken, maar Mieke denk dat ze weet wie erachter zit.
26:07

Seizoen 3, Aflevering 7 - Migrain Wil Stropers In De Val Laten Lopen

Verlopen 4,0 3 x
De boswachter heeft ontdekt dat er konijnenstropers aan het werk zijn. Migrain heeft meteen een topplan bedacht om de stropers te vangen. Mieke heeft een ander idee. Misschien vindt ze wel sporen met de megaspoorzoeker van opa!
25:38

Seizoen 3, Aflevering 6 - Karel Karaat Is In Het Bezit Van De Duurste Diamant

Verlopen 4,5 1 x
Karel Karaat is in het bezit van de duurste diamant van het land. Hij laat de diamant verzekeren voor een enorm groot bedrag. Als iemand de diamant steelt krijgt hij 1 miljoen euro. Karel Karaat vraagt aan Migrain om de diamant te bewaken, en dan plots is de diamant gestolen. Mieke vertrouwt het hele zaakje niet en gaat sa...
25:59

Seizoen 3, Aflevering 5 - Er Is Een Nieuwe Superheld In Het Dorp

Verlopen 4,5 4 x
Migrain kondigt aan dat er een nieuwe superheld in het dorp is: Mega Max! Die zal vanaf nu alle misdaden oplossen, dus Mega Mindy is niet meer nodig. Al snel blijkt dat die Mega Max toch niet zo'n grote held is.
27:22

Seizoen 3, Aflevering 4 - Een Oude Liefde Van Oma Duikt Op

Verlopen 4,0 12 x
Oma krijgt bezoek van haar grote jeugdliefde Carlo. Daar is opa niet zo blij mee. Al snel blijkt dat Carlo echt niet te vertrouwen is!
Archief