Mega Mindy

November 2019
26:00

Kermis in het dorp

3,0 0 x
De twee broers Guust en Pierre hebben hun paardenmolen opgesteld in het dorp. Maar éénmaal je op de paardenmolen zit, wil je er om een of andere reden niet meer af, zelfs al kost het je een fortuin! Het volledige dorp raakt verslaafd. Zal het Mega Mindy lukken om het hypnosesysteem van de twee broers uit te schakelen?
25:00

Karel Karaat

4,0 0 x
Karel Karaat is in het bezit van de duurste diamant van het land. Hij laat de diamant verzekeren voor een enorm groot bedrag. Als iemand de diamant steelt krijgt hij 1 miljoen euro. Karel Karaat vraagt aan Migrain om de diamant te bewaken, en dan plots is de diamant gestolen. Mieke vertrouwt het hele zaakje niet en gaat sa...
24:00

Hout is goud

4,0 2 x
Mieke heeft vandaag een vrije dag en gaat met Toby picknicken in het Hartenbos. Natuurlijk heeft ze weer pech en komt er van een romantische dag niet veel in huis. In het bos zien ze namelijk een houthakker die zonder vergunning aan het werk is. Hij wil zelfs niet luisteren wanneer Mieke en Toby zeggen dat hij moet stoppen!
26:00

Gifgas

3,0 0 x
Een zogezegd giftige gaswolk hangt in het bejaardentehuis van het dorp. De bevolking is in paniek en wordt verzameld in het politiekantoor voor tijdelijke noodopvang.  Ondertussen rooft de valse 'civiele bescherming' het bejaardentehuis leeg. Zal Mega Mindy de civiele bescherming kunnen tegenhouden?
25:00

Electro

4,0 0 x
Commissaris Migrain denkt dat hij Electro zelf gevangen heeft genomen... Maar eigenlijk was het Mega Mindy die Electro uitschakelde.  Nu Electro in de cel zit staan Migrain en Toby op het punt om het gestolen geld terug naar de bank te brengen.  Op dat moment slaagt Electro erin om te ontsnappen uit de cel.  Zullen Mieke, ...
25:00

Della Cruella

4,5 0 x
De generaal van het leger wil de plannen voor een nieuw wapen ergens veilig opbergen. De kluis van commissaris Migrain is de perfecte plek!  Ondertussen komt Della Cruella solliciteren op het commissariaat.  Mieke vindt haar verdacht, maar Toby en Migrain zijn meteen verkocht.
26:00

De zeepkistenrace

4,0 1 x
Het dorp is in de ban van de grote zeepkistenrace. Iedereen is druk in de weer om zijn zeepkist op tijd af te krijgen.  Commissaris Migrain sluit zich zelfs op in de cellen van het politiekantoor! Hij wil niet gestoord worden en vooral geen pottenkijkers in de buurt hebben.
27:00

De stagiaire

4,2 1 x
Er werkt een nieuwe stagiaire op het politiebureau, Annabelle. Mieke vertrouwt haar niet helemaal. Wanneer Annabelle dan ook nog eens haar bureau inpikt, is de maat helemaal vol! Ondertussen staan Migrain en Toby in voor de veiligheid van een kostbare diamant in het museum.
25:00

De schat van ridder Rudolf

3,0 0 x
Bij de Fonkels zit er een schatkaart tussen het oud papier. Migrain vindt de kaart toevallig en wil absoluut die schat vinden.
25:00

De ontsnappingskoning

3,0 0 x
Een gevaarlijke gangster is voor de zoveelste keer uit een streng bewaakte gevangenis ontsnapt. Niemand weet hoe hij het steeds voor elkaar speelt. Migrain krijgt de opdracht om hem te bewaken.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.