Mega Mindy

Juli 2018
24:00

19 juli 2018

3,0 2 x
De commissaris heeft zelf geen tijd om het rattenprobleem te onderzoeken, dus stuurt hij Mieke en Toby op pad. Gelukkig komt Mega Mindy ook even een handje helpen. Sluit 'Lees Meer'
24:00

De gevaarlijke groene rat

3,0 0 x
De commissaris heeft zelf geen tijd om het rattenprobleem te onderzoeken, dus stuurt hij Mieke en Toby op pad. Gelukkig komt Mega Mindy ook even een handje helpen.
26:00

18 juli 2018

4,0 1 x
Tina en Tony bezorgen lekkere pizza's aan huis. Wat niemand weet, is dat ze eigenlijk een listig plan hebben om aan veel geld en juwelen te komen. Het zijn dan ook geen gewone pizza's die ze bezorgen! Commissaris Migrain wil de boeven pakken, maar hij vangt natuurlijk de verkeerde persoon. Mega Mindy zal alles weer moeten oplossen! Sluit 'Lees Meer'
26:00

Uw geld of olijven!

4,0 0 x
Tina en Tony bezorgen lekkere pizza's aan huis. Wat niemand weet, is dat ze eigenlijk een listig plan hebben om aan veel geld en juwelen te komen. Het zijn dan ook geen gewone pizza's die ze bezorgen! Commissaris Migrain wil de boeven pakken, maar hij vangt natuurlijk de verkeerde persoon. Mega Mindy zal alles weer moeten oplossen!
25:00

De pinguïnjas

4,0 0 x
Iedereen wil er op z'n best uitzien voor het bal van de baron. De kleermaker heeft dan ook heel veel werk! Mieke denkt dat die weleens achter de mysterieuze verdwijning van de pinguïns kan zitten...
25:00

De slaapverwekker

4,0 0 x
Opa Fonkel is druk bezig met zijn nieuwe uitvinding, 'de mega anti-snurk stop'. Opeens worden er heel veel mensen in het dorp bestolen nadat ze plots in slaap vallen. Bij commissaris Migrain gaat er meteen een belletje rinkelen: opa Fonkel zit achter de diefstallen!
25:00

Paardenrace

4,0 0 x
Heel het dorp kijkt uit naar de paardenrace! Mieke ontdekt al snel dat de wedstrijd niet zo spannend zal worden, want boer Wannes en meneer Verdraff smeden samen een geheim plan.
25:00

Cash in de carwash

4,0 3 x
Naar jaarlijkse gewoonte gaat de scouts een dagje auto's wassen om geld in te zamelen voor hun reis. Plots worden er 's nachts een aantal auto's besmeurd met modder en volgens de politie zijn de scouts hoofdverdachten. Gelukkig ontdekken Mieke en Toby al snel dat er in de echte carwash vreemde zaakjes gebeuren en dat de scouts onschuldig zijn. Misschien kan Mega Mindy het bewijzen?
24:00

Winkeldieven

3,0 4 x
Er wordt de laatste tijd heel veel gestolen in de supermarkt en kassierster Annie blijkt er voor iets tussen te zitten. Migrain zou de zaak moeten oplossen, maar hij houdt zich bezig met veel belangrijkere zaken. Gelukkig weet Mega Mindy wel wat te doen!
26:00

Wonderhaar

3,0 2 x
Op de markt staat een verkoper die Wonderhaar verkoopt, een geweldig middel tegen kaalheid. Ook oma Fonkel en de moeder van commissaris Migrain kopen het middeltje, om aan opa en Migrain te geven. Helaas blijkt Wonderhaar wel wat bijwerkingen te hebben!
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.