Mega Mindy

Mei 2018
25:00

Roofkapje

3,0 0 x
Een klein meisje met een rode helm pleegt overvallen in het dorp. Ook de snoepwinkel van oma ontsnapt er niet aan: het meisje heeft een wapen en eist de inhoud van de kassa!  Migrain krijgt de kleine boef maar niet te pakken, maar Mieke denk dat ze weet wie erachter zit.
25:00

Sluikstorten

3,0 4 x
Sam Meerlap stort giftig afval in het bos in plaats van het gif te recycleren. De politie komt zijn misdaad op het spoor. De boer probeert zijn sporen uit te wissen door het goedje in brand te steken. Maar dat is buiten Mega Mindy gerekend!
26:00

Karel Karaat

4,0 0 x
Karel Karaat is in het bezit van de duurste diamant van het land.Hij laat de diamant verzekeren voor een enorm groot bedragAls iemand de diamant steelt krijgt hij 1 miljoen euroKarel Karaat vraagt aan Migrain om de diamant te bewaren, en dan isde diamant plots gestolenMieke vertrouwt het hele zaakje niet en gaat samen met oma enopa op onderzoek
25:00

De lachlaser

4,0 0 x
Opa krijgt post van 'De geheime drie'. Hij kan via een uitdaging aan hen bewijzen dat hij een geniale uitvinder is.  Die uitdaging gaat hij natuurlijk aan, dus haalt hij zijn oude plannen voor de lachlaser uit de kluis.  Mieke vreest dat 'De geheime drie' de lachlaser willen misbruiken.
26:00

De schat van ridder Rudolf

3,0 3 x
Bij de Fonkels zit er een schatkaart tussen het oud papier. Migrain vindt de kaart toevallig en wil absoluut die schat vinden.
25:00

Gifgas

3,0 0 x
Een zogezegd giftige gaswolk hangt in het bejaardentehuis van het dorp. De bevolking is in paniek en wordt verzameld in het politiekantoor voor tijdelijke noodopvang.  Ondertussen rooft de valse 'civiele bescherming' het bejaardentehuis leeg. Zal Mega Mindy de civiele bescherming kunnen tegenhouden?
25:00

De bende van Big Chief

3,0 2 x
Het rustige dorpje wordt geterroriseerd door een gemotoriseerde boevenbende, 'De bende van Big Chief'. Om de geheimzinnige leider van de bende op te kunnen pakken moeten Toby en Migrain infiltreren in het bendemilieu.
25:00

De danswedstrijd

4,0 0 x
Er is een grote danswedstrijd in het dorp. Oma en opa Fonkel doen mee als danskoppel en... Mieke en Toby ook! Ze moeten het opnemen tegen de grote kampioenen Lorenzo en Charlotte. Zij winnen elke wedstrijd, maar gebeurt dat wel eerlijk?
25:00

Zwembad

3,0 2 x
Toby doet mee aan een belangrijke zwemwedstrijd. De coach van zijn tegenstander saboteert de zwembaan van Toby, zodat hij verliest!Gelukkig heeft Mega Mindy een handige uitvinding van Opa Fonkel waarmee ze Toby kan helpen.
26:00

Wet is wet

3,0 0 x
De hoofdcommissaris is in het dorp en dat heeft iedereen geweten! Hij loopt door de straten en heeft iedereen hoge boetes. 'Wet is wet', zegt hij. Maar er blijven maar wetten bijkomen... Mieke vindt al die boetes verdacht.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.