Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Mega Mindy

Februari 2020
27:00

De Kriminalski broers

4,3 0 x
De Kriminalski broers, twee grote criminelen, verschuilen zich in het dorp met de gestolen Mona Lisa. Migrain wil wereldberoemd worden door de broers te vangen. Zonder de hulp van Mega Mindy, natuurlijk.
26:00

De goed snoep fabriek

4,0 4 x
Oma en Opa winnen zonder het zelf te beseffen de reis van hun leven. Maar wanneer ze in een snoepfabriek belanden, beseffen ze dat deze reis niet is wat ze verwacht hadden.
25:00

Vera Vries

4,5 0 x
Opa heeft als verjaardagscadeau voor oma een diepvries gekocht bij Vera Vries. Ook Migrain heeft daar een diepvries gekocht, om een gigantische voorraad chocoladeijs op te bergen. Plots wordt er bij de Fonkels én op het politiekantoor ingebroken! Mieke ziet een verband tussen de inbraken. Het is Mega Mindy tijd!
26:00

Rob Robot

4,0 0 x
Migrain is zo fier als een gieter, want hij komt op tv! Hij wil aan iedereen laten zien dat hij de beste commissaris ter wereld is. Ondertussen ontsnapt Rob Robot uit de gevangenis, een gangster die jaren geleden door Migrain gearresteerd werd. Hij zint op wraak!
26:00

Vakantie?

3,0 2 x
Een slechterik verkoopt zonnecrème waarvan je huid helemaal groen wordt. Daarna doet hij zich voor als een slimme professor die als enige de remedie heeft. Die verkoopt hij natuurlijk voor heel veel geld!
25:00

Piratenschat

2,5 2 x
Theo is een echte piraat. Hij heeft een zwaard, een verrekijker en zelfs een papegaai. Het enige wat Theo telkens misloopt is een echte piratenschat. Gelukkig staat er eentje in het museum van het dorp. Zal het hem eindelijk lukken om de schat te stelen?
25:00

De lachlaser

4,0 2 x
Opa krijgt post van 'De geheime drie'. Hij kan via een uitdaging aan hen bewijzen dat hij een geniale uitvinder is. Die uitdaging gaat hij natuurlijk aan, dus haalt hij zijn oude plannen voor de lachlaser uit de kluis. Mieke vreest dat 'De geheime drie' de lachlaser willen misbruiken.
26:00

De gouden fiets

4,0 1 x
Migrain wil de wielerheld Willy Vitesse eren en hem een gouden fiets schenken. Al snel horen twee boeven van het plan. Ze willen de kostbare fiets stelen en bedenken een plan om Migrain in de val te lokken.
26:00

Zwart Goud

4,5 2 x
Jack en Peggy willen rijk worden. Ze boren de oliepijpleiding aan die dwars door het dorp loopt. Hiervoor moeten ze midden in de snoepwinkel van oma graven, maar dat is buiten Mieke gerekend.
24:00

Hout is goud

4,0 2 x
Mieke heeft vandaag een vrije dag en gaat met Toby picknicken in het Hartenbos. Natuurlijk heeft ze weer pech en komt er van een romantische dag niet veel in huis. In het bos zien ze namelijk een houthakker die zonder vergunning aan het werk is. Hij wil zelfs niet luisteren wanneer Mieke en Toby zeggen dat hij moet stopp...
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.