Mega Mindy

September 2019
24:00

Hout is goud

4,0 0 x
Mieke heeft vandaag een vrije dag en gaat met Toby picknicken in het Hartenbos. Natuurlijk heeft ze weer pech en komt er van een romantische dag niet veel in huis. In het bos zien ze namelijk een houthakker die zonder vergunning aan het werk is. Hij wil zelfs niet luisteren wanneer Mieke en Toby zeggen dat hij moet stoppen!
22:00

Bolle Marie

4,0 0 x
Heel het dorp slaat aan het bakken. Bij een grote bakwedstrijd wint de beste taart maar liefst 10.000 euro! Ook Toby en Migrain gaan aan de slag en dus moet Mieke al het werk doen. Zij is dan ook de enige die niet meedoet, maar toch komt ze al snel in contact met de organisatrice.
25:00

Della Cruella

4,5 0 x
De generaal van het leger wil de plannen voor een nieuw wapen ergens veilig opbergen. De kluis van commissaris Migrain is de perfecte plek!  Ondertussen komt Della Cruella solliciteren op het commissariaat.  Mieke vindt haar verdacht, maar Toby en Migrain zijn meteen verkocht.
25:00

Roofkapje

3,0 0 x
Een klein meisje met een rode helm pleegt overvallen in het dorp. Ook de snoepwinkel van oma ontsnapt er niet aan: het meisje heeft een wapen en eist de inhoud van de kassa!  Migrain krijgt de kleine boef maar niet te pakken, maar Mieke denk dat ze weet wie erachter zit.
27:00

De zeepkistenrace

4,0 0 x
Het dorp is in de ban van de grote zeepkistenrace. Iedereen is druk in de weer om zijn zeepkist op tijd af te krijgen.  Commissaris Migrain sluit zich zelfs op in de cellen van het politiekantoor! Hij wil niet gestoord worden en vooral geen pottenkijkers in de buurt hebben.
26:00

De konijnenstropers

3,0 0 x
De boswachter heeft ontdekt dat er konijnenstropers aan het werk zijn.  Migrain heeft meteen een topplan bedacht om de stropers te vangen.  Mieke heeft een ander idee. Misschien vindt ze wel sporen met de megaspoorzoeker van opa!
26:00

Karel Karaat

4,0 3 x
Karel Karaat is in het bezit van de duurste diamant van het land. Hij laat de diamant verzekeren voor een enorm groot bedrag. Als iemand de diamant steelt krijgt hij 1 miljoen euro. Karel Karaat vraagt aan Migrain om de diamant te bewaken, en dan plots is de diamant gestolen. Mieke vertrouwt het hele zaakje niet en gaat sa...
26:00

Mega Max

4,0 1 x
Migrain kondigt aan dat er een nieuwe superheld in het dorp is: Mega Max! Die zal vanaf nu alle misdaden oplossen, dus Mega Mindy is niet meer nodig. Al snel blijkt dat die Mega Max toch niet zo'n grote held is.
27:00

Carlo

4,0 1 x
Oma krijgt bezoek van haar grote jeugdliefde Carlo. Daar is opa niet zo blij mee. Al snel blijkt dat Carlo echt niet te vertrouwen is!
26:00

De stagiaire

4,2 1 x
Er werkt een nieuwe stagiaire op het politiebureau, Annabelle. Mieke vertrouwt haar niet helemaal. Wanneer Annabelle dan ook nog eens haar bureau inpikt, is de maat helemaal vol! Ondertussen staan Migrain en Toby in voor de veiligheid van een kostbare diamant in het museum.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.