Mega Mindy

Juni 2019
26:00

De bompiano

4,0 3 x
De wereldberoemde pianiste Nathalia Tkofschip wordt ontvoerd. De slechteriken plaatsen ook een bom in haar piano en eisen losgeld. Migrain denkt dat hij de situatie wel kan redden.
25:00

De bende van Big Chief

3,0 4 x
Het rustige dorpje wordt geterroriseerd door een gemotoriseerde boevenbende, 'De bende van Big Chief'. Om de geheimzinnige leider van de bende op te kunnen pakken moeten Toby en Migrain infiltreren in het bendemilieu.
27:00

De Kriminalski broers

4,3 4 x
De Kriminalski broers, twee grote criminelen, verschuilen zich in het dorp met de gestolen Mona Lisa.  Migrain wil wereldberoemd worden door de broers te vangen. Zonder de hulp van Mega Mindy, natuurlijk.
26:00

Della Cruella

4,5 0 x
De generaal van het leger wil de plannen voor een nieuw wapen ergens veilig opbergen. De kluis van commissaris Migrain is de perfecte plek!  Ondertussen komt Della Cruella solliciteren op het commissariaat.  Mieke vindt haar verdacht, maar Toby en Migrain zijn meteen verkocht.
25:00

Valse stemming

2,0 3 x
Op de plaats van de kinderboerderij wil Lieselot een parkeergarage bouwen. De mensen van het dorp vinden dit helemaal geen goed idee. De enige oplossing voor dit probleem is een volksstemming. Maar Lieselot is niet van plan om deze eerlijk te laten verlopen.
27:00

Carlo

4,0 2 x
Oma krijgt bezoek van haar grote jeugdliefde Carlo. Daar is opa niet zo blij mee. Al snel blijkt dat Carlo echt niet te vertrouwen is!
23:00

Bolle Marie

4,0 2 x
Heel het dorp slaat aan het bakken. Bij een grote bakwedstrijd wint de beste taart maar liefst 10.000 euro! Ook Toby en Migrain gaan aan de slag en dus moet Mieke al het werk doen. Zij is dan ook de enige die niet meedoet, maar toch komt ze al snel in contact met de organisatrice.
25:00

De ontsnappingskoning

3,0 1 x
Een gevaarlijke gangster is voor de zoveelste keer uit een streng bewaakte gevangenis ontsnapt. Niemand weet hoe hij het steeds voor elkaar speelt. Migrain krijgt de opdracht om hem te bewaken.
25:00

Bezoek uit de cosmos

2,7 3 x
Op het dorpsplein landt een ufo. De ruimtemannetjes zijn vriendelijk en geven geschenken. In ruil willen zij ook geschenken.  Het dorp slooft zich uit om allerlei waardevolle voorwerpen te geven aan de ruimtemannetjes. Wie het mooiste geschenk geeft, mag mee op bezoek naar hun planeet.  Mieke is eerst onder de indruk van d...
25:00

Baltazar Bal

4,0 0 x
Vandaag is er een belangrijke voetbalwedstrijd in het dorp, tussen 'De Bezige Bijen' en 'De Snoepers'.  Baltazar Bal is de nieuwe trainer van 'De Snoepers' en Mieke vindt hem meteen verdacht.  Ze vindt geen bewijs dat er iets niet pluis is met Baltazar, maar misschien kan Mega Mindy wel de waarheid achterhalen!
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.