Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Mega Mindy

Seizoen 3
27:00

Seizoen 3, Aflevering 8 - De Zeepkistenrace

3,0 1 x
Het dorp is in de ban van de grote zeepkistenrace. Iedereen is druk in de weer om zijn zeepkist op tijd af te krijgen. Commissaris Migrain sluit zich zelfs op in de cellen van het politiekantoor! Hij wil niet gestoord worden en vooral geen pottenkijkers in de buurt hebben.
26:00

Seizoen 3, Aflevering 5 - Mega Max

3,0 7 x
Migrain kondigt aan dat er een nieuwe superheld in het dorp is: Mega Max! Die zal vanaf nu alle misdaden oplossen, dus Mega Mindy is niet meer nodig.   Al snel blijkt dat die Mega Max toch niet zo'n grote held is.
Seizoen 1
26:00

Seizoen 1, Aflevering 13 - De Gijzeling

3,0 5 x
Commissaris Migrain is spoorloos! Voor Toby en Mieke is de afwezigheid van de commissaris een groot raadsel. Mama Migrain weet met zichzelf geen raad meer.   Wanneer de baron op het politiebureau met een brief van de ontvoerders verschijnt, blijkt al snel dat de ontvoerders een fout hebben gemaakt.
25:00

Seizoen 1, Aflevering 12 - Opa Boef

4,0 2 x
Vandaag komt er een nieuwe commissaris op het politiebureau werken. Opa is zichzelf niet meer en gaat de bank overvallen. Mieke wil bewijzen dat opa niks met de overval te maken heeft.   Zal Mega Mindy moeten tussenkomen om de echte dader van de overval te vinden?
Seizoen 3
27:00

Seizoen 3, Aflevering 4 - Carlo

3,0 4 x
Oma krijgt bezoek van haar grote jeugdliefde Carlo. Daar is opa niet zo blij mee. Al snel blijkt dat Carlo echt niet te vertrouwen is!
26:00

Seizoen 3, Aflevering 3 - De Stagiaire

3,0 0 x
Op het politiebureau maakt Annabelle haar intrede als stagiaire. Toby en commissaris Migrain ontvangen haar meteen met open armen, in tegenstelling tot Mieke. Wanneer Annabelle ook nog eens haar bureau overneemt is voor Mieke de maat vol. In het museum wordt de diamant "De Blauwe Nijl" tentoongesteld. Commissaris Migrain e...
27:00

Seizoen 3, Aflevering 2 - De Kriminalski Broers

3,0 1 x
De Kriminalski broers, twee grote criminelen, verschuilen zich in het dorp met de gestolen Mona Lisa. Migrain wil wereldberoemd worden door de broers te vangen. Zonder de hulp van Mega Mindy, natuurlijk.
26:00

Seizoen 3, Aflevering 1 - Rob Robot

3,0 4 x
Migrain is zo fier als een gieter, want hij komt op tv! Hij wil aan iedereen laten zien dat hij de beste commissaris ter wereld is. Ondertussen ontsnapt Rob Robot uit de gevangenis, een gangster die jaren geleden door Migrain gearresteerd werd. Hij zint op wraak!
Seizoen 5
26:00

Seizoen 5, Aflevering 13 - Vakantie?

3,0 2 x
Een slechterik verkoopt zonnecrème waarvan je huid helemaal groen wordt.   Daarna doet hij zich voor als een slimme professor die als enige de remedie heeft. Die verkoopt hij natuurlijk voor heel veel geld!
Seizoen 4
25:00

Seizoen 4, Aflevering 13 - Piratenschat

4,0 4 x
Theo is een echte piraat. Hij heeft een zwaard, een verrekijker en zelfs een papegaai. Het enige wat Theo telkens misloopt is een echte piratenschat. Gelukkig staat er eentje in het museum van het dorp. Zal het hem eindelijk lukken om de schat te stelen?
Archief