Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Mega Mindy

Seizoen 4
26:00

Seizoen 4, Aflevering 9 - Zwembad

4,0 0 x
Toby doet mee aan een belangrijke zwemwedstrijd. De coach van zijn tegenstander saboteert de zwembaan van Toby, zodat hij verliest! Gelukkig heeft Mega Mindy een handige uitvinding van Opa Fonkel waarmee ze Toby kan helpen.
26:00

Seizoen 4, Aflevering 8 - Remy Fasol In Concert

3,0 1 x
Een valse concertorganisator schakelt het volledige dorp in om kaarten te verkopen voor het optreden van de wereldster Remy Fasol. De ster komt echter niet optreden. De organisator wil met het geld zijn eigen 'goed doel' sponsoren en met de centen gaan lopen. Daar zal Mega Mindy een stokje voor steken!
25:00

Seizoen 4, Aflevering 7 - Gifgas

3,0 0 x
Een zogezegd giftige gaswolk hangt in het bejaardentehuis van het dorp. De bevolking is in paniek en wordt verzameld in het politiekantoor voor tijdelijke noodopvang.   Ondertussen rooft de valse 'civiele bescherming' het bejaardentehuis leeg. Zal Mega Mindy de civiele bescherming kunnen tegenhouden?
28:00

Seizoen 4, Aflevering 6 - Kermis In Het Dorp

4,0 1 x
De twee broers Guust en Pierre hebben hun paardenmolen opgesteld in het dorp. Maar éénmaal je op de paardenmolen zit, wil je er om een of andere reden niet meer af, zelfs al kost het je een fortuin!   Het volledige dorp raakt verslaafd. Zal het Mega Mindy lukken om het hypnosesysteem van de twee broers uit te schakelen?
27:00

Seizoen 4, Aflevering 5 - Electro

3,0 3 x
Commissaris Migrain denkt dat hij Electro zelf gevangen heeft genomen... Maar eigenlijk was het Mega Mindy die Electro uitschakelde.   Nu Electro in de cel zit staan Migrain en Toby op het punt om het gestolen geld terug naar de bank te brengen.   Op dat moment slaagt Electro erin om te ontsnappen uit de cel.   Zullen M...
26:00

Seizoen 4, Aflevering 4 - Baltazar Bal

4,0 0 x
Vandaag is er een belangrijke voetbalwedstrijd in het dorp, tussen 'De Bezige Bijen' en 'De Snoepers'.   Baltazar Bal is de nieuwe trainer van 'De Snoepers' en Mieke vindt hem meteen verdacht.   Ze vindt geen bewijs dat er iets niet pluis is met Baltazar, maar misschien kan Mega Mindy wel de waarheid achterhalen!
26:00

Seizoen 4, Aflevering 3 - Wet Is Wet

3,0 1 x
De hoofdcommissaris is in het dorp en dat heeft iedereen geweten! Hij loopt door de straten en heeft iedereen hoge boetes. 'Wet is wet', zegt hij. Maar er blijven maar wetten bijkomen... Mieke vindt al die boetes verdacht.
25:00

Seizoen 4, Aflevering 2 - Marie Mariage

4,0 2 x
Commissaris Migrain wil alleen gaan wonen, maar van zijn moeke moet hij eerst trouwen.   Hij gaat zijn geluk beproeven bij het huwelijksbureau van Marie Mariage en is op slag verliefd.   Hij geeft zelfs al zijn spaarcenten aan zijn grote liefde!
Seizoen 3
28:00

Seizoen 3, Aflevering 4 - Carlo

3,0 0 x
Oma krijgt bezoek van haar grote jeugdliefde Carlo. Daar is opa niet zo blij mee. Al snel blijkt dat Carlo echt niet te vertrouwen is!
27:00

Seizoen 3, Aflevering 3 - De Stagiaire

3,0 2 x
Op het politiebureau maakt Annabelle haar intrede als stagiaire. Toby en commissaris Migrain ontvangen haar meteen met open armen, in tegenstelling tot Mieke. Wanneer Annabelle ook nog eens haar bureau overneemt is voor Mieke de maat vol. In het museum wordt de diamant "De Blauwe Nijl" tentoongesteld. Commissaris Migrain e...
Archief