Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Mega Mindy

Seizoen 3
26:00

Seizoen 3, Aflevering 6 - Karel Karaat

3,0 0 x
Karel Karaat is in het bezit van de duurste diamant van het land. Hij laat de diamant verzekeren voor een enorm groot bedrag. Als iemand de diamant steelt krijgt hij 1 miljoen euro. Karel Karaat vraagt aan Migrain om de diamant te bewaken, en dan plots is de diamant gestolen. Mieke vertrouwt het hele zaakje niet en gaat sa...
26:00

Seizoen 3, Aflevering 5 - Mega Max

3,0 0 x
Migrain kondigt aan dat er een nieuwe superheld in het dorp is: Mega Max! Die zal vanaf nu alle misdaden oplossen, dus Mega Mindy is niet meer nodig.   Al snel blijkt dat die Mega Max toch niet zo'n grote held is.
28:00

Seizoen 3, Aflevering 4 - Carlo

3,0 0 x
Oma krijgt bezoek van haar grote jeugdliefde Carlo. Daar is opa niet zo blij mee. Al snel blijkt dat Carlo echt niet te vertrouwen is!
26:00

Seizoen 3, Aflevering 3 - De Stagiaire

3,0 0 x
Op het politiebureau maakt Annabelle haar intrede als stagiaire. Toby en commissaris Migrain ontvangen haar meteen met open armen, in tegenstelling tot Mieke. Wanneer Annabelle ook nog eens haar bureau overneemt is voor Mieke de maat vol. In het museum wordt de diamant "De Blauwe Nijl" tentoongesteld. Commissaris Migrain e...
27:00

Seizoen 3, Aflevering 2 - De Kriminalski Broers

3,0 0 x
De Kriminalski broers, twee grote criminelen, verschuilen zich in het dorp met de gestolen Mona Lisa.   Migrain wil wereldberoemd worden door de broers te vangen. Zonder de hulp van Mega Mindy, natuurlijk.
26:00

Seizoen 3, Aflevering 1 - Rob Robot

3,0 0 x
Migrain is zo fier als een gieter, want hij komt op tv! Hij wil aan iedereen laten zien dat hij de beste commissaris ter wereld is. Ondertussen ontsnapt Rob Robot uit de gevangenis, een gangster die jaren geleden door Migrain gearresteerd werd. Hij zint op wraak!
Seizoen 5
26:00

Seizoen 5, Aflevering 13 - Vakantie?

3,0 0 x
Een slechterik verkoopt zonnecrème waarvan je huid helemaal groen wordt.   Daarna doet hij zich voor als een slimme professor die als enige de remedie heeft. Die verkoopt hij natuurlijk voor heel veel geld!
26:00

Seizoen 5, Aflevering 12 - De Gouden Fiets

4,0 0 x
Migrain wil de wielerheld Willy Vitesse eren en hem een gouden fiets schenken. Al snel horen twee boeven van het plan. Ze willen de kostbare fiets stelen en bedenken een plan om Migrain in de val te lokken.
26:00

Seizoen 5, Aflevering 11 - De Bompiano

3,0 0 x
De wereldberoemde pianiste Nathalia Tkofschip wordt ontvoerd. De slechteriken plaatsen ook een bom in haar piano en eisen losgeld. Migrain denkt dat hij de situatie wel kan redden.
26:00

Seizoen 5, Aflevering 10 - Zeldzame Pippo's

4,0 0 x
Een smokkelaar moet voor een rijke klant zeldzame vogels gaan vangen in een tropisch land. Per toeval komen die in de handen van Migrain terecht! Samen met Mieke en Toby komt hij de slechteriken op het spoor.
Archief