Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Mega Mindy

Seizoen 1
25:00

Seizoen 1, Aflevering 7 - Paardenrace

3,0 2 x
Heel het dorp kijkt uit naar de paardenrace! Mieke ontdekt al snel dat de wedstrijd niet zo spannend zal worden, want boer Wannes en meneer Verdraff smeden samen een geheim plan.
24:00

Seizoen 1, Aflevering 6 - Winkeldieven

4,0 1 x
Er wordt de laatste tijd heel veel gestolen in de supermarkt en kassierster Annie blijkt er voor iets tussen te zitten. Migrain zou de zaak moeten oplossen, maar hij houdt zich bezig met veel belangrijkere zaken. Gelukkig weet Mega Mindy wel wat te doen!
26:00

Seizoen 1, Aflevering 5 - Wonderhaar

4,0 2 x
Op de markt staat een verkoper die Wonderhaar verkoopt, een geweldig middel tegen kaalheid. Ook oma Fonkel en de moeder van commissaris Migrain kopen het middeltje, om aan opa en Migrain te geven. Helaas blijkt Wonderhaar wel wat bijwerkingen te hebben!
26:00

Seizoen 1, Aflevering 2 - Uw Geld Of Olijven!

3,0 3 x
Tina en Tony bezorgen lekkere pizza's aan huis. Wat niemand weet, is dat ze eigenlijk een listig plan hebben om aan veel geld en juwelen te komen. Het zijn dan ook geen gewone pizza's die ze bezorgen! Commissaris Migrain wil de boeven pakken, maar hij vangt natuurlijk de verkeerde persoon. Mega Mindy zal alles weer moeten ...
26:00

Seizoen 1, Aflevering 1 - De Snorrenbende

3,0 3 x
Terwijl opa druk bezig is in zijn lab, krijgt oma Fonkel bezoek van de charmante Italiaan Robert. Hij wil oma een heel duur horloge verkopen. Mieke twijfelt of Robert wel goede bedoelingen heeft en Mega Mindy probeert de waarheid te achterhalen.
Seizoen 5
26:00

Seizoen 5, Aflevering 13 - Vakantie?

3,0 1 x
Een slechterik verkoopt zonnecrème waarvan je huid helemaal groen wordt.   Daarna doet hij zich voor als een slimme professor die als enige de remedie heeft. Die verkoopt hij natuurlijk voor heel veel geld!
27:00

Seizoen 5, Aflevering 12 - De Gouden Fiets

4,0 2 x
Migrain wil de wielerheld Willy Vitesse eren en hem een gouden fiets schenken. Al snel horen twee boeven van het plan. Ze willen de kostbare fiets stelen en bedenken een plan om Migrain in de val te lokken.
26:00

Seizoen 5, Aflevering 11 - De Bompiano

3,0 0 x
De wereldberoemde pianiste Nathalia Tkofschip wordt ontvoerd. De slechteriken plaatsen ook een bom in haar piano en eisen losgeld. Migrain denkt dat hij de situatie wel kan redden.
26:00

Seizoen 5, Aflevering 10 - Zeldzame Pippo's

4,0 0 x
Een smokkelaar moet voor een rijke klant zeldzame vogels gaan vangen in een tropisch land. Per toeval komen die in de handen van Migrain terecht! Samen met Mieke en Toby komt hij de slechteriken op het spoor.
25:00

Seizoen 5, Aflevering 9 - Spionbeertjes

4,5 2 x
Reddy en Freddy geven Migrain een hele hoop teddybeertjes om in het dorp uit te delen. Al snel blijkt dat de twee mannen eigenlijk boeven zijn! Wat zouden ze van plan zijn met al die teddyberen?
Archief