Mega Mindy

November 2018
26:00

De gouden fiets

4,0 1 x
Migrain wil de wielerheld Willy Vitesse eren en hem een gouden fiets schenken. Al snel horen twee boeven van het plan. Ze willen de kostbare fiets stelen en bedenken een plan om Migrain in de val te lokken.
26:00

De bompiano

4,0 3 x
De wereldberoemde pianiste Nathalia Tkofschip wordt ontvoerd. De slechteriken plaatsen ook een bom in haar piano en eisen losgeld. Migrain denkt dat hij de situatie wel kan redden.
26:00

De bende van Big Chief

3,0 0 x
Het rustige dorpje wordt geterroriseerd door een gemotoriseerde boevenbende, 'De bende van Big Chief'. Om de geheimzinnige leider van de bende op te kunnen pakken moeten Toby en Migrain infiltreren in het bendemilieu.
26:00

De danswedstrijd

4,0 2 x
Er is een grote danswedstrijd in het dorp. Oma en opa Fonkel doen mee als danskoppel en... Mieke en Toby ook! Ze moeten het opnemen tegen de grote kampioenen Lorenzo en Charlotte. Zij winnen elke wedstrijd, maar gebeurt dat wel eerlijk?
26:00

De goed snoep fabriek

3,0 2 x
Oma en Opa winnen zonder het zelf te beseffen de reis van hun leven. Maar wanneer ze in een snoepfabriek belanden, beseffen ze dat deze reis niet is wat ze verwacht hadden.
27:00

De Kriminalski broers

3,0 3 x
De Kriminalski broers, twee grote criminelen, verschuilen zich in het dorp met de gestolen Mona Lisa.  Migrain wil wereldberoemd worden door de broers te vangen. Zonder de hulp van Mega Mindy, natuurlijk.
28:00

Carlo

4,0 1 x
Oma krijgt bezoek van haar grote jeugdliefde Carlo. Daar is opa niet zo blij mee. Al snel blijkt dat Carlo echt niet te vertrouwen is!
23:00

Bolle Marie

4,0 2 x
Heel het dorp slaat aan het bakken. Bij een grote bakwedstrijd wint de beste taart maar liefst 10.000 euro! Ook Toby en Migrain gaan aan de slag en dus moet Mieke al het werk doen. Zij is dan ook de enige die niet meedoet, maar toch komt ze al snel in contact met de organisatrice.
25:00

Bezoek uit de cosmos

2,7 0 x
Op het dorpsplein landt een ufo. De ruimtemannetjes zijn vriendelijk en geven geschenken. In ruil willen zij ook geschenken.  Het dorp slooft zich uit om allerlei waardevolle voorwerpen te geven aan de ruimtemannetjes. Wie het mooiste geschenk geeft, mag mee op bezoek naar hun planeet.  Mieke is eerst onder de indruk van d...
25:00

Baltazar Bal

4,0 0 x
Vandaag is er een belangrijke voetbalwedstrijd in het dorp, tussen 'De Bezige Bijen' en 'De Snoepers'.  Baltazar Bal is de nieuwe trainer van 'De Snoepers' en Mieke vindt hem meteen verdacht.  Ze vindt geen bewijs dat er iets niet pluis is met Baltazar, maar misschien kan Mega Mindy wel de waarheid achterhalen!
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.