Mega Mindy

Mega Mindy gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Laatste aflevering
22:49
Mega Mindy

Heel het dorp slaat aan het bakken. Bij een grote bakwedstrijd wint de beste taart maar liefst 10.000 euro!Ook Toby en Migrain gaan aan de slag en dus moet Mieke al het werk doen. Zij is dan ook de enige die niet meedoet, maar toch komt ze al snel in contact met de organisatrice.

Seizoen 3
25:12
De generaal van het leger wil de plannen voor een nieuw wapen ergens veilig opbergen. De kluis van commissaris Migrain is de perfecte plek!Ondertussen komt Della Cruella solliciteren op hetcommissariaat.Mieke vindt haar verdacht, maar Toby en Migrain zijn meteen verkocht.
25:44
Een klein meisje met een rode helm pleegt overvallen in het dorp. Ook de snoepwinkel van oma ontsnapt er niet aan: het meisje heeft een wapen en eist de inhoud van de kassa! Migrain krijgt de kleine boef maar niet te pakken, maar Mieke denk dat ze weet wie erachter zit.
26:54
Het dorp is in de ban van de grote zeepkistenrace. Iedereen is druk in de weer om zijn zeepkist op tijd af te krijgen.Commissaris Migrain sluit zich zelfs op in de cellen van het politiekantoor! Hij wil niet gestoord worden en vooral geen pottenkijkers in de buurt hebben.
25:38
Karel Karaat is in het bezit van de duurste diamant van het land. Hij laat de diamant verzekeren voor een enorm groot bedrag. Als iemand de diamant steelt krijgt hij 1 miljoen euro. Karel Karaat vraagt aan Migrain om de diamant te bewaken, en dan plots is de diamant gestolen. Mieke vertrouwt het hele zaakje niet en gaat sa...
25:59
Migrain kondigt aan dat er een nieuwe superheld in het dorp is: Mega Max! Die zal vanaf nu alle misdaden oplossen, dus Mega Mindy is niet meer nodig.Al snel blijkt dat die Mega Max toch niet zo'n grote held is.
27:22
Verlopen
Oma krijgt bezoek van haar grote jeugdliefde Carlo. Daar is opa niet zo blij mee. Al snel blijkt dat Carlo echt niet te vertrouwen is!
26:40
Verlopen
Op het politiebureau maakt Annabelle haar intrede als stagiaire. Toby en commissaris Migrain ontvangen haar meteen met open armen, in tegenstelling tot Mieke. Wanneer Annabelle ook nog eens haar bureau overneemt is voor Mieke de maat vol. In het museum wordt de diamant "De Blauwe Nijl" tentoongesteld. Commissaris Migrain e...
26:49
Verlopen
De Kriminalski broers, twee grote criminelen, verschuilen zich in het dorp met de gestolen Mona Lisa. Migrain wil wereldberoemd worden door de broers te vangen. Zonder de hulp van Mega Mindy, natuurlijk.
26:26
Verlopen
Migrain is zo fier als een gieter, want hij komt op tv! Hij wil aan iedereen laten zien dat hij de beste commissaris ter wereld is. Ondertussen ontsnapt Rob Robot uit de gevangenis, een gangster die jaren geleden door Migrain gearresteerd werd. Hij zint op wraak!
Seizoen 5
26:02
Verlopen
Een slechterik verkoopt zonnecrème waarvan je huid helemaal groen wordt. Daarna doet hij zich voor als een slimme professor die als enige de remedie heeft. Die verkoopt hij natuurlijk voor heel veel geld!
26:07
Verlopen
Migrain wil de wielerheld Willy Vitesse eren en hem een gouden fiets schenken. Al snel horen twee boeven van het plan. Ze willen de kostbare fiets stelen en bedenken een plan om Migrain in de val te lokken.
26:01
De wereldberoemde pianiste Nathalia Tkofschip wordt ontvoerd. De slechteriken plaatsen ook een bom in haar piano en eisen losgeld. Migrain denkt dat hij de situatie wel kan redden.
25:54
Verlopen
Een smokkelaar moet voor een rijke klant zeldzame vogels gaan vangen in een tropisch land. Per toeval komen die in de handen van Migrain terecht! Samen met Mieke en Toby komt hij de slechteriken op het spoor.
25:09
Verlopen
Reddy en Freddy geven Migrain een hele hoop teddybeertjes om in het dorp uit te delen. Al snel blijkt dat de twee mannen eigenlijk boeven zijn! Wat zouden ze van plan zijn met al die teddyberen?
25:23
Verlopen
Er is een grote danswedstrijd in het dorp. Oma en opa Fonkel doen mee als danskoppel en... Mieke en Toby ook! Ze moeten het opnemen tegen de grote kampioenen Lorenzo en Charlotte. Zij winnen elke wedstrijd, maar gebeurt dat wel eerlijk?
25:12
Verlopen
Een gevaarlijke gangster is voor de zoveelste keer uit een streng bewaakte gevangenis ontsnapt. Niemand weet hoe hij het steeds voor elkaar speelt. Migrain krijgt de opdracht om hem te bewaken.
25:28
Verlopen
Het rustige dorpje wordt geterroriseerd door een gemotoriseerde boevenbende, 'De bende van Big Chief'. Om de geheimzinnige leider van de bende op te kunnen pakken moeten Toby en Migrain infiltreren in het bendemilieu.
25:37
Verlopen
Bij de Fonkels zit er een schatkaart tussen het oud papier. Migrain vindt de kaart toevallig en wil absoluut die schat vinden.
25:07
Verlopen
De vriendelijke kok Julien heeft een gezellig en lekker restaurantje in het dorp. Een boevenbende komt hem daar chanteren. Ze willen veel geld, anders gaan ze de klanten vergiftigen.
Archief