Mega Mindy

Mei 2019
27:00

Carlo

4,0 5 x
Oma krijgt bezoek van haar grote jeugdliefde Carlo. Daar is opa niet zo blij mee. Al snel blijkt dat Carlo echt niet te vertrouwen is!
27:00

De zeepkistenrace

4,0 1 x
Het dorp is in de ban van de grote zeepkistenrace. Iedereen is druk in de weer om zijn zeepkist op tijd af te krijgen.  Commissaris Migrain sluit zich zelfs op in de cellen van het politiekantoor! Hij wil niet gestoord worden en vooral geen pottenkijkers in de buurt hebben.
23:00

Bolle Marie

4,0 0 x
Heel het dorp slaat aan het bakken. Bij een grote bakwedstrijd wint de beste taart maar liefst 10.000 euro! Ook Toby en Migrain gaan aan de slag en dus moet Mieke al het werk doen. Zij is dan ook de enige die niet meedoet, maar toch komt ze al snel in contact met de organisatrice.
26:00

Zeldzame pippo's

4,0 0 x
Een smokkelaar moet voor een rijke klant zeldzame vogels gaan vangen in een tropisch land. Per toeval komen die in de handen van Migrain terecht! Samen met Mieke en Toby komt hij de slechteriken op het spoor.
26:00

Sluikstorten

3,0 1 x
Sam Meerlap stort giftig afval in het bos in plaats van het gif te recycleren. De politie komt zijn misdaad op het spoor. De boer probeert zijn sporen uit te wissen door het goedje in brand te steken. Maar dat is buiten Mega Mindy gerekend!
27:00

De Kriminalski broers

4,3 1 x
De Kriminalski broers, twee grote criminelen, verschuilen zich in het dorp met de gestolen Mona Lisa.  Migrain wil wereldberoemd worden door de broers te vangen. Zonder de hulp van Mega Mindy, natuurlijk.
27:00

De stagiaire

4,2 1 x
Er werkt een nieuwe stagiaire op het politiebureau, Annabelle. Mieke vertrouwt haar niet helemaal. Wanneer Annabelle dan ook nog eens haar bureau inpikt, is de maat helemaal vol! Ondertussen staan Migrain en Toby in voor de veiligheid van een kostbare diamant in het museum.
25:00

Della Cruella

4,5 3 x
De generaal van het leger wil de plannen voor een nieuw wapen ergens veilig opbergen. De kluis van commissaris Migrain is de perfecte plek!  Ondertussen komt Della Cruella solliciteren op het commissariaat.  Mieke vindt haar verdacht, maar Toby en Migrain zijn meteen verkocht.
26:00

Spionbeertjes

4,0 2 x
Reddy en Freddy geven Migrain een hele hoop teddybeertjes om in het dorp uit te delen. Al snel blijkt dat de twee mannen eigenlijk boeven zijn! Wat zouden ze van plan zijn met al die teddyberen?
27:00

Rob Robot

4,0 6 x
Migrain is zo fier als een gieter, want hij komt op tv! Hij wil aan iedereen laten zien dat hij de beste commissaris ter wereld is. Ondertussen ontsnapt Rob Robot uit de gevangenis, een gangster die jaren geleden door Migrain gearresteerd werd. Hij zint op wraak!
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.