Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Mijn Keuken Mijn Restaurant

Seizoen 1
50:00

Aflevering 22

4,0 0 x
Sergio Herman en Marcelo Ballardin gaven Bar Nazar en Vuur een nominatie voor een herkansing. In beide restaurants peppen ze zich nog een laatste maal op. Vanavond beslissen Loïc Van Impe, Piet Huysentruyt, Anne-Sophie Breysem en Sofie Dumont welk restaurant verder kan strijden voor 50.000 euro en welk restaurant als eerst...
50:00

Aflevering 23

3,0 0 x
De hobbykoks zetten nog steeds hun beste beentje voor met als ultieme doel uitgeroepen te worden tot beste restaurant van de deelnemende teams en de daarbij horende winst van 50.000 euro op te strijken.
50:00

Aflevering 24

3,0 0 x
Tijdens een lange service, met dubbel zoveel klanten en een nieuw menu, krijgen de duo's het bezoek van chefs Sergio Herman en Marcelo Ballardin. De duo's weten op voorhand niet wie de chefs straks als eerste op de rooster zullen leggen en de zenuwen staan dan ook strak gespannen.
50:00

Aflevering 25

4,0 0 x
De hobbykoks zetten opnieuw hun beste beentje voor met als ultieme doel uitgeroepen te worden tot beste restaurant van de deelnemende teams en de daarbij horende winst van 50.000 euro op te strijken.
50:00

Aflevering 26

3,0 0 x
In de race naar de finale moet er nog één restaurant de deuren sluiten. Het belooft een pittige strijd te worden tussen Pistache in Oostende en Pinocchio in Hasselt voor het laatste finaleticket.
48:00

Aflevering 27

3,0 0 x
De overblijvende hobbykoks zetten nog steeds hun beste beentje voor met als doel uitgeroepen te worden tot beste restaurant van de deelnemende teams en de daarbij horende winst van 50.000 euro op te strijken.
48:00

Seizoen 1, Aflevering 28 - Finale

3,0 0 x
Welk duo wordt de allereerste winnaar van 'Mijn Keuken Mijn Restaurant'? De finale tussen Deborah en Jasmina van Pistache in Oostende en Ayse en Lorenzo van Bar Nazar uit Mechelen belooft in ieder geval spannend te worden.
48:00

Aflevering 10

4,0 0 x
Het doek valt onherroepelijk voor één duo uit de tweede groep hobbykoks. Sergio Herman en Marcelo Ballardin schuiven aan tafel bij hartsvriendinnen Kim en Charlotte uit Beerse en Merksem.
45:00

Aflevering 11

4,0 0 x
Het is tijd voor de volgende fase: de battles. De eerste battle wordt uitgevochten tussen Ayse & Lorenzo en Dries & Charlotte. Sterrenchefs Sergio Herman en Marcelo Ballardin worden in deze fase bijgestaan door een gastjury, bestaande uit Piet Huysentruyt, Sofie Dumont, Anne-Sophie Breysem en Loïc Van Impe.
55:00

Aflevering 12

4,0 0 x
Nieuwe battle waarin de duo's een driegangenmenu naar keuze voorbereiden voor sterrenchefs Sergio Herman en Marcelo Ballardin. Moestuintweeling Deborah en Jasmina nemen het op tegen culinaire kotgenoten Seb en Simon. De twee sterrenchefs worden in deze fase bijgestaan door een gastjury, bestaande uit Piet Huysentruyt, Sofi...
Archief