Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Modern Family

Seizoen 2
19:00

Seizoen 2, Aflevering 8 - Manny Get Your Gun

4,5 4 x
De voltallige familie verzamelt in een restaurant om de verjaardag van Manny te vieren. Manny zelf is echter depressief om het feit dat hij alweer een jaartje ouder wordt. Op hun weg naar het restaurant, raken Phil en Claire betrokken in een straatrace.
20:00

Seizoen 2, Aflevering 7 - Chirp

3,0 4 x
Zowel Claire als haar dochter Haley zijn beiden ziek en aan het bed gekluisterd. Nu ze verplicht samen tijd moeten doorbrengen, hebben ze tijd om hun band wat aan te halen. Terwijl Phil probeert af te rekenen met een nukkige rookdetector, verrassen Gloria en Manny Phil op zijn werk. Cameron beslist om Lily, zonder medewete...
20:00

Seizoen 2, Aflevering 6 - Halloween

3,0 0 x
De hele familie maakt zich op voor Halloween. Claire is helemaal in haar element en maakt van het huis het Haunted Dunphy House. Alle gezinsleden krijgen een rol toebedeeld, maar niemand voert hem naar behoren uit. Cameron wordt nog steeds geplaagd door een traumatische Halloween-ervaring die hij als kind had.
20:00

Seizoen 2, Aflevering 5 - Unplugged

3,0 2 x
Omdat ze vinden dat hun kinderen teveel afhankelijk zijn van elektronische snufjes, besluiten Claire en Phil een verbod op elektronica af te kondigen. Haley is vastberaden om de weddenschap het langste vol te houden, wanneer ze van Phil hoort dat ze in ruil een wagen krijgt. Ondertussen ergert Gloria zich mateloos aan de b...
20:00

Seizoen 2, Aflevering 4 - Strangers on a Treadmill

4,0 1 x
Phil wordt gevraagd als gastcommentator op een banket met andere makelaars. Omdat Claire vreest dat de humor van haar man niet door iedereen zal gesmaakt worden, roept ze de hulp van haar broer Mitchell in. Die probeert op zijn beurt Cameron ervan te overtuigen dat zijn nieuwe fitnesskledij aanstootgevend is.
20:00

Seizoen 2, Aflevering 3 - Earthquake

4,0 3 x
Door een aardbeving komt Claire samen met de loodgieter vast te zitten in de badkamer. Intussen gebruiken Mitchell en Cameron de aardbeving als smoes om onder een feestje uit te komen.
20:00

Seizoen 2, Aflevering 2 - The Kiss

3,0 1 x
Alex is verliefd op een klasgenoot en krijgt advies van Haley. Mitchell en Cameron discussiëren over het feit dat Mitchell nooit in het openbaar zijn genegenheid wil tonen en Gloria heeft vreemde dromen over haar oma.
30:00

Seizoen 2, Aflevering 1 - The Old Wagon

3,0 2 x
Claire weet Phil er eindelijk van te overtuigen hun oude stationwagen te verkopen, maar niet voordat het gezin herinneringen aan de auto heeft opgehaald.
Seizoen 1
20:00

Seizoen 1, Aflevering 24 - Family Portrait

3,0 0 x
Claire wil een familieportret laten maken, maar iedereen lijkt haar tegen te werken. Phil en Gloria gaan samen naar een wedstrijd van de LA Lakers, maar belanden er in een ongemakkelijke situatie. Het moment wordt gefilmd en uitgezonden op tv, wat voor heel wat misverstanden zorgt. Cameron is uitgenodigd om tijdens een huw...
20:00

Seizoen 1, Aflevering 23 - Hawaii

3,0 3 x
Jay vindt het heerlijk om te relaxen in het tropische paradijs, maar zijn broer zorgt voor een onverwachte realitycheck. Phil is vastbesloten van deze trip de huwelijksreis te maken die hij en Claire nooit hebben gehad. Mitchell en Cameron zijn het niet eens over de dagindeling.
Archief