Modern Family

November 2018
20:00

Aflevering 17

4,0 0 x
Het slimme vriendje van Haley en de brandweerman van Alex maken hun intrede in het gezin. Jay en Gloria ontmoeten de perfecte ouders van Joe's vriend.
20:00

Aflevering 16

4,0 1 x
De familie gaat wijn proeven en overnachten in het landhuis van Haley's baas, waar één belangrijke regel geldt: niet aan de kroon komen. Gloria en Mitchell zijn uitgenodigd op een feestje in het huis van Oprah maar kunnen niemand anders meenemen.
20:00

Aflevering 15

3,0 3 x
Wanneer Jay Gloria hoort praten over haar seksleven, wordt hij onzeker. Mitchell heeft een nieuwe job en organiseert een feestje om het in het gezicht van Cam's vriend in te wrijven.
20:00

Aflevering 14

4,0 2 x
Op Valentijn verpesten Mitch en Cam de date van Luke. Jay en Gloria doen aan een rollenspel en Joe is verliefd op Claire.
20:00

Aflevering 13

4,0 2 x
Wanneer Luke vermist is na een avondje uit in een achterbuurt starten Manny, Phil en Gloria meteen een zoekactie op. Intussen wil Haley dolgraag een interview afnemen van de maker van een populaire lifestyle-website en vraagt ze raad aan Alex... tijdens de les.
20:00

Aflevering 12

3,0 1 x
Jay en Gloria vinden het moeilijk om Joe 'de dood' uit te leggen. Cam is woedend op Mitchell omdat hij verliefd is.
20:00

Aflevering 11

3,0 5 x
Jay leert Joe golf spelen, maar maakt het algauw te competitief. Mitch en Cam organiseren een feestje voor Lily en haar vrienden.
20:00

Aflevering 10

4,0 3 x
Wanneer Claire kans maakt op Pritchett's Closets, verwacht Jay waardering voor zijn bijdrage en beloont hij zichzelf met een feestje. De ex-vriendin van Pam is terug om zijn familie voor hem te winnen en Mitchell ziet dit als de perfecte gelegenheid om Pam het huis uit te jagen. Intussen stoten Luke en Alex op een succesvo...
20:00

Aflevering 9

3,0 6 x
Phil en Claire stappen uit hun comfort zone en maken een avontuurlijk kampeertripje. Claire rijdt er voor de eerste keer met een grote truck. Gloria is woedend wanneer ze hoort dat Manny aan het daten is met zijn professor. Een medestudent van Cameron blijkt een geheime agent te zijn.
20:00

Aflevering 8

4,0 8 x
Elk familielid haalt herinneringen op over de keren dat ze een celebrity tegen het lijf liepen.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.