Modern Family

November 2017
20:00

Aflevering 17

3,0 0 x
Alle ouders hebben hun kinderen voor een dag geruild: Claire en Gloria zoeken het perfecte bloemenkleedje voor Lily, Mitch en Cam nemen Alex en Manny een dagje mee naar een kunstgalerij en Jay leert Luke houtbewerken. Phil daarentegen helpt Andy bij het maken van een romantische liefdesbriefvideo voor zijn vriendin.
20:00

Aflevering 23

3,0 7 x
Claire denkt eraan haar job op te zeggen. Mitch en Cam zijn bang dat Lily geen empathie toont. Gloria probeert een wig te drijven tussen Manny en zijn vriendin.
20:00

Aflevering 22

3,0 5 x
Aflevering 22 van Modern Family is uitgezonden op maandag 13 november 2017 om 20:13 uur en was te zien op Q2.
20:00

Aflevering 22

4,0 4 x
Alex is absoluut niet blij wanneer zij gekozen wordt om een afscheidsrede te houden op de universiteit. Gloria bereidt zich voor op haar staatsburgerschapsexamen, tot ze ontdekt waarom Jay haar zo steunt. Mitch en Cam overwegen om deel te nemen aan een betoging.
20:00

Aflevering 21

4,0 9 x
Jay spoort Phil aan om zich te verzetten tegen Claire. Hij raakt echter in paniek wanneer Phil de rollen omdraait. Claire probeert met het nodige lobbywerk ervoor te zorgen dat Luke een school-award wint. Tijdens het babysitten op Joe praten Mitch en Cam over een gevoelig onderwerp.
19:00

Aflevering 20

4,0 7 x
Jay gaat akkoord om met Cam deel te nemen aan een bowlingtoernooi. Hij is er echter niet van op de hoogte dat het om een wedstrijd voor homo's gaat. Phil en Claire lijken het eindelijk te kunnen vinden met hun nieuwe buren. Gloria en Mitch gaan met Haley een nachtje uit om te bewijzen dat ze nog niet te oud zijn.
20:00

Aflevering 19

4,0 8 x
Jay is niet onder de indruk van Phils verjaardagscadeau. Alex wordt toegelaten tot Cal Tech, maar ze is niet bepaald enthousiast over haar nieuwe uitdaging. Mitch en Cam krijgen een erfenis. Andy en Haley zien elkaar voor het eerst sinds hij uit het ziekenhuis is ontslagen.
20:00

Aflevering 18

4,0 8 x
Haley voert Alex dronken tijdens een festival. Phil is jaloers op Luke. Cam maakt ruzie over een liedje tijdens een talentenshow. Mitch en Jay voeren iets in hun schild.
20:00

Aflevering 17

3,0 6 x
Jay en Claire nemen een reclamespot op voor Pritchett Closets en hopen hiermee een blitse advertentie van de concurrentie te beconcurreren. Vader en dochter kibbelen over het creatieve luik. Intussen proberen Phil, Luke en Manny een drone neer te halen die Gloria begluurt tijdens het zonnebaden. Cam is nerveus voor het schooloptreden van Lily. Haley maakt zich zorgen wanneer Andy in allerijl naar het ziekenhuis wordt afgevoerd met appendicitis.
20:00

Aflevering 16

3,0 11 x
Claire zit vast op de luchthaven. Wanneer ze na een zware ruzie probeert contact te leggen met Haley, blijkt haar computer haar enige communicatiemiddel. De hele familie raakt betrokken bij de online rel tussen de twee.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.