Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Modern Family

Mei 2021
30:00

16. Connection Lost

3,0 8 x
Claire zit vast op de luchthaven en probeert Haley via digitale weg op te zoeken. Ze maakten eerder namelijk ruzie en Claire wil het bijleggen.
30:00

15. Fight or Flight

4,0 3 x
Voor Phil staat er een reünie-weekendje op het programma met zijn oude cheerleader vrienden. Manny wordt gepest tijdens de kookles. Gloria vraagt Jay om Manny te helpen.
30:00

13. Rash Decisions

4,0 4 x
Joe kampt met uitslag en hij denkt dat hij allergisch is voor Stella. Wanneer Stella hierdoor een tijdje weg moet, is Jay daar allesbehalve mee opgezet. Mitchell helpt de Closet Factory en Claire ontdekt wat de werknemers werkelijk van haar vinden.
30:00

14. Valentine's Day 4: Twisted Sister

4,0 3 x
Claire heeft het er moeilijk mee dat Phil heel wat interesse toont in haar alter ego Juliana. Gloria's zus probeert Jay te verleiden. Mitch en Cam moeten op zoek naar een cadeau voor Anders.
30:00

12. The Big Guns

4,0 6 x
De Dunphys zijn de boot van hun buren grondig beu. Ze vragen om hem niet langer op de oprit te plaatsen. Manny komt tot de vaststelling dat hij niet speciaal is. Cam traint Lily om Fizbo's sidekick te worden, wat zeer tegen de zin is van Mitchell.
30:00

11. The Day We Almost Died

4,0 5 x
Onderweg naar een ontbijt raakt de familie bijna betrokken bij een dodelijk ongeval. Voor iedereen meteen een goede reden om hun leven te herevalueren. Claire belooft voorzichtiger te zijn, Haley en Alex beloven niet meer te vechten en Luke stelt een 'bucket list' op. Manny zweert nooit meer in een auto te zullen stappen.
April 2021
30:00

Seizoen 6, Aflevering 10 - Haley's 21st Birthday

3,0 2 x
Haley viert haar 21ste verjaardag. Als Claire tegen Haley zegt dat ze nu een volwassene is en haar ouders haar voortaan geen regels meer kunnen opleggen, komt Haley meteen met een grote aankondiging: ze wil een tattoo laten zetten. Lily vraagt zich af waar baby's vandaan komen. Alex, Luke en Manny vragen zich af of Lily al...
30:00

Seizoen 6, Aflevering 8 - Three Turkeys

3,0 2 x
Phil kookt met Thanksgiving en Luke is zijn souschef. Claire vertrouwt het niet helemaal en maakt in het geheim zelf een kalkoen klaar. De vakantieplannen van Jay en Gloria vallen in het water.
30:00

Seizoen 6, Aflevering 9 - Strangers in the Night

4,0 2 x
Alex biecht haar familie op dat ze een vriendje heeft. Phil en Claire vermoeden echter dat ze het hele verhaal heeft verzonnen omdat zij veel te veel druk op haar hebben uitgeoefend. Jay en Gloria moeten tegen hun zin naar een feestje. Mitch besluit een collega te helpen, maar krijgt daar al snel spijt van.
35:00

Seizoen 6, Aflevering 6 - Halloween 3: AwesomeLand

4,0 4 x
Claire raakt gefrustreerd wanneer Phil hun plannen voor Halloween omgooit. De nieuwe buren zijn ervan overtuigd dat zij het griezeligste huis van de straat hebben, tot grote ergernis van Claire.
Archief