Modern Family

Januari 2019
20:00

Aflevering 13

3,0 44 x
Phil denkt dat Luke hem probeert te ontwijken. Andy wordt Phils nieuwe rechterhand. Het ziet er naar uit dat Jay de schattige Stella zal moeten wegdoen, als blijkt Joe allergisch is voor honden. Mitch probeert zich populair te maken op het werk.
20:00

Aflevering 12

3,0 16 x
Jay is vastberaden om zijn zoon zindelijk te maken. Manny ontdekt iets pijnlijk over haar jeugd. Mitch en Cam hebben een meningsverschil over Lily en Fizbo.
20:00

Aflevering 11

4,0 11 x
Tijdens een autorit krijgen de Dunphys met een bijna-doodervaring te maken. Voor iedereen hét moment om hun leven in kaart te brengen en radicale beslissingen te nemen.
19:00

Aflevering 10

4,0 13 x
De volwassenen nemen Haley voor haar 21ste verjaardag mee uit naar enkele bars. Nu ze volwassen is, onthult Haley haar tattooplannen, maar die vallen niet in goede aarde bij Claire. Lily vraagt zich af waar baby's vandaan komen.
20:00

Aflevering 9

4,0 6 x
Alex biecht haar familie op dat ze een vriendje heeft. Phil en Claire vermoeden echter dat ze het hele verhaal heeft verzonnen omdat zij veel te veel druk op haar hebben uitgeoefend. Jay en Gloria moeten tegen hun zin naar een feestje. Mitch besluit een collega te helpen, maar krijgt daar al snel spijt van.
20:00

Aflevering 8

3,0 8 x
Phil kookt voor Thanksgiving en wijst Luke als souschef aan. Claire is er niet gerust in en bereidt in het geniep een andere kalkoen. De vakantieplannen van Jay en Gloria lijken in duigen te vallen.
20:00

Aflevering 7

4,0 7 x
Haley en Andy brengen steeds meer tijd met elkaar door, maar Phil en Claire hebben hun bedenkingen bij de relatie. Hoewel Manny Frans wil leren, dringt Gloria haar eigen wil op en huurt ze een knappe Spaanse lesgever in. Mitch en Cam leren een nieuwsreporter kennen.
20:00

Aflevering 6

3,0 8 x
Claire raakt gefrustreerd wanneer Phil hun plannen voor Halloween omgooit. De nieuwe buren zijn ervan overtuigd dat zij het griezeligste huis van de straat hebben, tot grote ergernis van Claire.
20:00

Aflevering 5

3,0 10 x
Wanneer het huis van de buren te koop komt te staan, kijken Phil en Claire vol verwachting uit naar hun nieuwe buren. Maar wanneer een onvriendelijk koppel interesse toont, raken ze bezorgd. Mitch en Cam horen vreselijke verhalen over de leraar van Lily.
20:00

Aflevering 4

4,0 10 x
De Dunphy's verhuizen tijdelijk naar een hotel, zodat hun huis behandeld kan worden tegen schimmel. Gloria maakt zich intussen zorgen over Manny wanneer blijkt dat hij date met een populair ouder meisje.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.