Modern Family

Modern Family gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Laatste aflevering
20:00
Modern Family

Wanneer Manny's papa Javier op bezoek komt, ontstaan er spanningen tussen Gloria en Jay. Ondertussen krijgt Claire te maken met een sexy brandweerman wanneer ze Phil naar het ziekenhuis moet brengen. Mitchell en Cameron geven baby Lily slaaptraining.

Seizoen 1
20:00
Wanneer de kinderen ten huize Dunphy het opnieuw te bont maken, dreigen Claire en Phil ermee om dit jaar geen Kerstmis te vieren. Gloria en Manny proberen enkele Colombiaanse gewoontes toe te voegen aan Jays conservatieve vakantietradities. Cameron en Mitchell nemen Lily mee naar de supermarkt voor haar eerste foto met de ...
19:00
Luke is jarig en Phil en Claire willen dit niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Ze organiseren een verjaardagsfeestje voor de ganse familie. Cameron zet de boel op stelten als Fizbo de clown. In zijn enthousiasme loopt het echter mis.
20:00
Claire en Phil vieren hun huwelijksverjaardag. Claire besluit voor Phil een privévoorstelling van zanger Izzy LaFontaine te boeken. Ondertussen willen Mitchell en Cameron er even tussenuit knijpen. Ze bellen hun feestvriendin Sal voor een avondje uit. Jay en Gloria ontfermen zich over de kinderen.
20:00
De hele familie ontdekt dat afscheid nemen moeilijker is dan gedacht.
20:00
Mitchell leert een belangrijke les wanneer Murray plots opduikt. De Dunphy's krijgen verrassend bezoek.
21:00
Mitchell en Cam geraken gewend aan hun nieuwe situatie. Phil en Claire vinden het tijd dat een van de kinderen het huis verlaat.
20:00
Phil en Claire gaan eten met hun kinderen om hen te verzekeren dat ze geen slechte ouders zijn. Mitch en Cam gaan mee op Lily's eerste date.
20:00
Claire heeft een sollicitatie voor haar droomjob, maar wordt gehinderd door een trap.
20:00
Mitchell leert een waardevolle les, Phil wordt verrast en de vader van Manny biedt zijn zoon een grote kans.
20:00
Seizoen 1, Aflevering 13 - Paris van Modern Family is uitgezonden op zaterdag 16 juli 2022 om 18:36 uur en was te zien op VTM.
20:00
Alex belandt op een luxeappartement, Mitch en Cam maken jacht op David Beckham en Phil amuseert zich in een restaurant.
20:00
Phil bezoekt Frank. Jay laat Claire en Mitch aan hun jeugd terugdenken.
20:00
Mitchell vermoedt dat Cameron zo zijn redenen heeft om iedereen tevreden te houden tijdens het kerstdiner.
19:00
Cameron probeert iedereen blij te houden tijdens het jaarlijkse kerstdiner.
19:00
Gloria profiteert ervan om de tweeling te dopen nu Haley en Dylan het huis uit zijn en zij op hen moet letten. Claire probeert orde op zaken te stellen terwijl Cam zichzelf in nesten werkt.
20:00
Gloria wil de tweeling laten dopen en Cam voert oorlog met de schoolmascotte.
20:00
Phil, Claire, Alex en Luke zetten de tweeling in voor hun eigen gewin.
20:00
Mitch en Cam helpen Lily met haar onzekerheden en ontdekken zo ook die van zichzelf.
25:00
Haley wil het ouderschap aanpakken zoals beschreven in de opvoedingsboeken. Phil en Claire denken er het hunne van en zijn ervan overtuigd dat hun oude methodes veel beter werken. Manny wil de reclamespot van Jay regisseren in de hoop zo indruk te maken op zijn ex.
Archief