Modern Family

Februari 2018
20:00

Aflevering 4

3,0 5 x
Phil wordt gevraagd als gastcommentator op een banket met andere makelaars. Omdat Claire vreest dat de humor van haar man niet door iedereen zal gesmaakt worden, roept ze de hulp van haar broer Mitchell in. Die probeert op zijn beurt Cameron ervan te overtuigen dat zijn nieuwe fitnesskledij aanstootgevend is. Beide onderwerpen liggen echter nogal gevoelig. Ondertussen lijken de zusjes Haley en Alex het verdacht goed met elkaar te kunnen vinden.
20:00

Aflevering 3

3,0 3 x
Wanneer er een aardbeving plaatsvindt, raakt Claire samen met de loodgieter opgesloten in de badkamer. Jay is intussen met Manny op de baan, die net op dat moment met een existentiële crisis kampt. Mitchell en Cameron gebruiken de aardbeving als een excuus om niet naar een feestje van hun vrienden te moeten.
20:00

Aflevering 2

3,0 3 x
Claire ontdekt dat Alex interesse toont in een jongen en reageert overbezorgd. Ondertussen probeert Haley haar jongere zus goede raad te geven. Gloria besluit om voortaan traditioneel Colombiaans eten te bereiden, ter ere van haar overgrootmoeder.
20:00

Aflevering 1

4,0 6 x
Claire slaagt er eindelijk in om Phil te overtuigen om hun oude wagen van de hand te doen. De wagen haalt echter de nodige herinneringen naar boven bij het ganse gezin. Ondertussen beslist Mitchell om een levensgroot prinsessenkasteel te bouwen voor Lily.
20:00

Aflevering 24

4,0 5 x
Claire plant al weken een familieportret, maar heel de familie lijkt haar tegen te werken om dit voor mekaar te krijgen. Phil en Gloria gaan intussen samen naar een basketbalwedstrijd en komen daar in een ongemakkelijke situatie terecht. De beelden worden gefilmd en uitgezonden op tv, wat zorgt voor heel wat misverstanden. Ondetussen is Cameron gevraagd om te zingen tijdens een huwelijk, maar een nukkige Mitchell weigert mee te gaan. Hij krijgt echter spijt van zijn beslissing wanneer hij oog i...
20:00

Aflevering 23

3,0 4 x
Aflevering 23 van Modern Family is uitgezonden op vrijdag 16 februari 2018 om 20:14 uur en was te zien op Q2.
19:00

Aflevering 22

4,0 8 x
Aflevering 22 van Modern Family is uitgezonden op donderdag 15 februari 2018 om 20:13 uur en was te zien op Q2.
19:00

Aflevering 22

4,0 4 x
Gloria verrast Jay voor zijn verjaardag met een vakantie naar Hawaï. Jay ontdekt tot zijn spijt pas op het vliegveld dat heel de familie uitgenodigd is, terwijl hij eerder zin had in een rustige en ontspannende vakantie met twee. De rest van de familie heeft bovendien de grootste moeite om goed en wel aan boord van het vliegtuig te geraken. Zo blijkt er een vluchthavenverbod op Manny zijn naam te staan en zorgt Cameron voor zoveel stress bij Mitchell waardoor hij zijn paspoort vergeet.
20:00

Aflevering 21

3,0 6 x
Cameron wil dolgraag deel uitmaken van de band van Dylan. Claire is intussen op haar hoede wanneer de vader van Phil onverwacht op bezoek komt en Manny raakt getraumatiseerd nadat hij een horrorfilm heeft bekeken.
20:00

Aflevering 20

4,0 6 x
De basketbalploeg van Manny en Luke gaat op zoek naar een nieuwe coach. Zowel Jay als Phil hebben ambitie om de taak op zich te nemen. Mitchell bereidt Cameron ondertussen voor op zijn sollicitatiegesprek en Gloria en Claire hebben een goed gesprek over hun kinderen.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.