Modern Family

Mei 2018
20:00

Aflevering 18

3,0 0 x
Claire en Cameron gaan helemaal op in de renovatiewerken aan hun huis, maar bereiken een dieptepunt wanneer ze het maar niet eens geraken over hun plannen voor de tuin. Pam wordt ingeroepen als objectieve derde om de knoop door te hakken. Ondertussen wil Phil zijn kinderen enkele huishoudelijke taken aanleren. Jay blijft dan weer alleen achter met baby Joe omdat Gloria nood heeft aan wat vrije tijd met Manny.
20:00

Aflevering 17

4,0 3 x
Sal, de beste vriendin van Mitchell en Cameron, verrast de twee mannen voor de zoveelste keer met een bezoekje, maar dit keer met groot nieuws: ze gaat trouwen. Cameron en Mitchell mogen bovendien de getuigen zijn, alleen zijn ze er niet van overtuigd of trouwen wel een goed idee is voor Sal. Ondertussen wordt duidelijk dat Gloria haar nieuwe babysit niet helemaal vertrouwt, terwijl Phil zijn vriend Luke helpt om indruk te maken op een meisje dat hij leuk vindt.
20:00

Aflevering 16

4,0 7 x
Claire vertrekt op haar eentje naar een schoolreünie en loopt een van haar professoren tegen het lijf waarmee ze nog gedatet heeft. Het wordt echter een gênante situatie wanneer op dat moment net ook Phil passeert. Ondertussen is Jay geobsedeerd door zijn bowlingtoernooi, terwijl Gloria geen blijf weet met haar baby. Mitchell stelt zich kandidaat als oppas, maar Cameron maakt van de situatie gebruik om een fotoshoot te organiseren voor de baby.
20:00

Aflevering 15

4,0 5 x
De stoeipartij op Valentijnsdag tussen Phil en Claire loopt slecht af wanneer Claire in het ziekenhuis belandt. Ook bij Jay en Gloria verloopt Valentijn niet zoals gepland. Ze proberen het romantisch te houden, maar worden de hele tijd gestoord door de kinderen, tot ergernis van Gloria. Cameron en Mitchell organiseren een vrijgezellenfeestje voor de eenzame harten.
20:00

Aflevering 14

4,0 4 x
Cameron regisseert het schooltoneel ‘Phantom of the Opera’, maar wanneer de hoofdrolspeler ziek uitvalt, moet Manny zijn uiterste best doen om die rol over te nemen. Ondertussen leert Jay Phil golfen, wat uitmondt in een wedstrijdje tegen Pepper en Mitchell. Gloria neemt Alex intussen mee om boodschappen te doen en een helderziende te bezoeken.
20:00

Aflevering 13

4,0 7 x
Pilar en Sonia, de moeder en zuster van Gloria, zijn vanuit Colombia overgevlogen om bij te praten over tradities, babynamen en andere familiezaken. Intussen lijkt niemand er nog vertrouwen in te hebben dat Phil kan helpen bij de problemen van de kinderen, ook al is zijn aanpak nog niet zo slecht. Aangezien Lily de laatste tijd enkele slechte gewoonten ontwikkeld heeft, proberen Mitchell en Cameron zich voortaan zo goed mogelijk te gedragen in het bijzijn van de jonge meid.
20:00

Aflevering 12

4,0 7 x
Nu de baby op komst is, willen Jay en Gloria niets aan het toeval overlaten om Manny een extra speciaal verrassingsfeestje te geven voor zijn veertiende verjaardag. Ondertussen rekenen Phil en Claire af met het nieuwe en veel oudere vriendje van Haley. Cameron wordt dan weer jaloers wanneer hij ondervindt dat Lily een betere band heeft met Mitchell dan met hem.
20:00

Aflevering 11

4,0 7 x
Een enthousiaste Jay heeft een prachtig hotel in Palm Springs geboekt voor de hele familie om er samen nieuwjaar te vieren. Wanneer blijkt dat het hotel niet eens over sterren beschikt, gaat de familie echter haar eigen gangetje. Jay blijft teleurgesteld en alleen achter, tot wanneer hij de enige echte Billy Dee Williams ontmoet in het hotel. Ondertussen letten Haley en Alex thuis op de kinderen, wat al snel een hele uitdaging blijkt te zijn.
20:00

Aflevering 10

4,0 7 x
Het kleine ploegje van Manny en Luke heeft zich tegen alle verwachtingen in weten te plaatsen voor een play-offwedstrijd. Claire en Cameron vinden echter geen geschikte locatie en besluiten daarom om een bouwvallig terrein in orde te brengen voor deze wedstrijd. Wanneer ze ook een huis onder handen willen nemen, proberen Phil en Mitchell onderling uit te maken wie hen moet stoppen.
20:00

Aflevering 9

3,0 3 x
Cameron overtuigt Mitchell om zich mee in te zetten om een oude boom in het park te redden. De vraag is echter hoever ze daarin willen gaan. Ondertussen moeten Jay en Manny uit hun comfortzone komen wanneer ze een olympisch getint verjaardagsfeestje bijwonen. Claire neemt Gloria intussen mee om te gaan shoppen, een trip die heel anders uitdraait dan verwacht...
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.