Modern Family

Mei 2018
20:00

Aflevering 24

3,0 20 x
De familie gaat met z'n allen naar Florida om de begrafenis van Phils moeder bij te wonen. Eens daar aangekomen, dient Phil het laatste verzoek van zijn moeder te volbrengen. Jay komt een bekend gezicht tegen, terwijl Mitchell Gloria verdedigt op de rechtbank en Cameron enkele nieuwe vrienden maakt in een groepering voor oudere vrouwen.
20:00

Aflevering 23

3,0 8 x
De familie Dunphy gaat op stap met de mobilhome. Claire denkt dat dit de enige manier is om Phil te doen inzien wat voor een slecht idee dat is. Mitchel en Cam halen het competitiebeest in zich naar boven op de bijeenkomst van Lily’s gymnastiekclub. Jay en Gloria zijn intussen van streek omdat ze niet zijn uitgenodigd op een feestje.
20:00

Aflevering 22

4,0 9 x
Cam tracht zich van haar beste kant te tonen aan de ex van Mitchell, die de hele familie uitnodigt voor een benefietevenement. Claire probeert intussen de jobaanbieding van haar vader te ontwijken. Manny moet een essay schrijven over zijn held en Phil leert Gloria skaten. Hayley ontfermt zich over Alex wanneer het aankomt op het versieren van jongens.
20:00

Aflevering 21

4,0 12 x
Phils vijand, Gil Thorpe, daagt plots op wanneer hij volop staat te pochen over zijn geboekte successen in de makelarij. Op de koop toe biedt Gil Claire een job aan. Lily krijgt ondertussen een heel gul geschenk van de tandenfee, terwijl Jay beslist om aan zijn roman te beginnen schrijven.
20:00

Aflevering 20

4,0 7 x
Phil haalt alles uit de kast om het huis van Cameron en Claire te spiegelen en zo een nederlaag tegenover een rivaliserende makelaar te vermijden. Gloria is stikjaloers wanneer ze bij Manny de nieuwe vriendin van haar ex-man Javier ontmoet.
20:00

Aflevering 19

3,0 11 x
Wanneer Phil en Claire in het ziekenhuis op een gelijkaardige familie botsen, krijgen ze een idee van hoe hun kinderen er in de toekomst zullen uitzien. Jammer genoeg hebben ze daar toch hun bedenkingen bij. Jay helpt Manny intussen om in een prestigieuze school binnen te geraken en Mitch en Cam organiseren een 'meisjesdag' voor Gloria en Lily.
20:00

Aflevering 18

3,0 10 x
Claire en Cameron gaan helemaal op in de renovatiewerken aan hun huis, maar bereiken een dieptepunt wanneer ze het maar niet eens geraken over hun plannen voor de tuin. Pam wordt ingeroepen als objectieve derde om de knoop door te hakken. Ondertussen wil Phil zijn kinderen enkele huishoudelijke taken aanleren. Jay blijft dan weer alleen achter met baby Joe omdat Gloria nood heeft aan wat vrije tijd met Manny.
20:00

Aflevering 17

4,0 6 x
Sal, de beste vriendin van Mitchell en Cameron, verrast de twee mannen voor de zoveelste keer met een bezoekje, maar dit keer met groot nieuws: ze gaat trouwen. Cameron en Mitchell mogen bovendien de getuigen zijn, alleen zijn ze er niet van overtuigd of trouwen wel een goed idee is voor Sal. Ondertussen wordt duidelijk dat Gloria haar nieuwe babysit niet helemaal vertrouwt, terwijl Phil zijn vriend Luke helpt om indruk te maken op een meisje dat hij leuk vindt.
20:00

Aflevering 16

4,0 14 x
Claire vertrekt op haar eentje naar een schoolreünie en loopt een van haar professoren tegen het lijf waarmee ze nog gedatet heeft. Het wordt echter een gênante situatie wanneer op dat moment net ook Phil passeert. Ondertussen is Jay geobsedeerd door zijn bowlingtoernooi, terwijl Gloria geen blijf weet met haar baby. Mitchell stelt zich kandidaat als oppas, maar Cameron maakt van de situatie gebruik om een fotoshoot te organiseren voor de baby.
20:00

Aflevering 15

4,0 13 x
De stoeipartij op Valentijnsdag tussen Phil en Claire loopt slecht af wanneer Claire in het ziekenhuis belandt. Ook bij Jay en Gloria verloopt Valentijn niet zoals gepland. Ze proberen het romantisch te houden, maar worden de hele tijd gestoord door de kinderen, tot ergernis van Gloria. Cameron en Mitchell organiseren een vrijgezellenfeestje voor de eenzame harten.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.