Moordvrouw

2017
40:44

Aflevering 1

3,0 3 x
De recherche is op de hoogte van een miljoenendeal die plaats zal vinden in de drugswereld. Op het moment van de overdracht staan ze klaar om de twee partijen op heterdaad te betrappen, maar dat loopt anders dan gepland. Ondertussen moet het team het zonder Fenna stellen. Zij is een compleet nieuw leven begonnen.
14:24

Aflevering 10

Verlopen 4,0 90 x
Aflevering 10 van Moordvrouw is uitgezonden op zondag 22 januari 2017 om 23:55 uur en was te zien op VTM.
43:04

Aflevering 10

Verlopen 4,3 56 x
Het rechercheteam wordt ernstig in zijn voortbestaan bedreigd door alles wat ze op eigen houtje hebben gedaan. Er wordt voor het oplossen van de zaak een torenhoge prijs betaald. Bovendien komen de levens van de rechercheurs meer dan ooit op het spel te staan als er een aanslag wordt gepleegd. Daarna lijkt niets meer hetzelfde te kunnen worden.
44:58

Aflevering 9

Verlopen 4,0 57 x
Fenna en Evert zijn genoodzaakt onder de radar te opereren om de ontvoerde dochters van Evert vrij te krijgen. Maar deze actie loopt niet zoals gepland, waardoor ze in nog grotere problemen komen en moeten onderduiken. Dan ontdekt iemand hun verblijfplaats en vrezen ze voor hun leven. Ondertussen neemt Carla het op tegen de korpschef van de Nationale Politie, waarmee ze haar carrière op het spel zet.
42:00

Aflevering 8

Verlopen 3,0 38 x
Als een groep Syrische vluchtelingen aankomt bij een sporthal om daar tijdelijk te worden opgevangen, volgt er een gewelddadige confrontatie met buurtbewoners. Daarbij komt een vluchteling om het leven. De dood van deze man zet een reeks gebeurtenissen in gang, die voor de teamleden levensgevaarlijke gevolgen heeft. Al snel blijkt dat ze niemand in deze zaak kunnen vertrouwen.
43:00

Aflevering 7

Verlopen 4,0 44 x
Aflevering 7 van Moordvrouw is uitgezonden op maandag 2 januari 2017 om 0:14 uur en was te zien op VTM.
43:00

Aflevering 7

Verlopen 3,0 20 x
Een pastoor gespecialiseerd in duivelsuitdrijvingen wordt op een avond vermoord. Niet lang daarna wordt een tweede slachtoffer gevonden. De dader blijkt het te hebben gemunt op vertegenwoordigers van de Rooms-Katholieke Kerk. In een race tegen de klok probeert het team de moordenaar te stoppen. Dan ontdekken ze tot hun grote schrik dat ze het op lijken te nemen tegen de duivel in eigen persoon.
Afleveringen 2016
43:00

Aflevering 6

Verlopen 3,0 39 x
Nadat de burgemeester het clubhuis van een motorbende heeft laten sluiten, wordt haar woning op een avond beschoten. Haar echtgenoot raakt daarbij levensgevaarlijk gewond. De recherche heeft moeite om grip te krijgen op de motorclub en om de dader te vinden. Ook zij worden ernstig geïntimideerd. Dan blijkt dat de dochter van de burgemeester iets te verbergen heeft...
43:00

Aflevering 5

Verlopen 3,0 41 x
Iemand is bezig een reeks gruwelijke moorden te kopiëren die tien jaar geleden heeft plaatsgevonden. De dader van destijds zit in de gevangenis, maar zegt van niets te weten. Het rechercheteam opent de jacht op deze copycat en zet alles op alles om nog meer slachtoffers te voorkomen. Liselotte blijkt tien jaar geleden een grote rol te hebben gespeeld bij het oplossen van de zaak. Heeft de nieuwe dader het ook op haar gemunt?
41:00

Aflevering 4

Verlopen 3,0 30 x
De recherche krijgt de opdracht een Afghaans meisje op te sporen. Ze is op de vlucht geslagen, omdat ze samen met haar ouders het land dreigt te worden uitgezet. Wanneer Fenna en Evert mensen uit de omgeving van het meisje spreken, blijkt dat ze hier een leven heeft opgebouwd. Dit maakt het voor het team een lastige opdracht. Want als ze dit meisje weten te vinden, ontnemen ze haar een verdere toekomst in Nederland.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.