Moordvrouw

December 2017
38:41

Aflevering 10

Verlopen 4,0 26 x
Alle alarmbellen gaan af op het moment dat er uit de schuur van een boerderij honderden kilo's kunstmest worden gestolen, waarmee zwaar explosief materiaal te fabriceren is. Het team moet alles op alles zetten om op tijd te ontdekken wie de mest gestolen heeft en van plan is een aanslag te plegen.
43:47

Aflevering 9

Verlopen 4,0 13 x
Een kinderrechter wordt geconfronteerd met een gewapende jongen die bij hem op de stoep staat en eist dat hij en zijn vriendin hun kindje bij zich mogen houden. De rechter weet hem buiten de deur te houden, maar dan gaat de jongen over tot een wanhoopsdaad met levensgevaarlijke gevolgen. Voor het rechercheteam begint een race tegen de klok.
41:36

Aflevering 8

Verlopen 4,0 15 x
Twee jonge vrouwen die behoorlijk op elkaar lijken, zijn kort na elkaar verdwenen nadat ze een bezoek hebben gebracht aan hetzelfde café. De recherche houdt er rekening mee dat de dader een derde keer toeslaat en dus wordt besloten om een lokaas in te zetten. Eén van de teamleden lijkt erg op de twee verdwenen vrouwen.
November 2017
42:02

Aflevering 7

Verlopen 4,0 7 x
Een geheim genootschap houdt zich bezig met zaken die het daglicht niet kunnen verdragen. De recherche maakt jacht op verdwenen videobeelden waarmee dit bewezen kan worden. Het is een zoektocht die niet alleen levensgevaarlijke risico's met zich meebrengt, maar ook het vertrouwen binnen het politieteam ernstig op de proef stelt.
42:17

Aflevering 6

Verlopen 4,0 9 x
Er wordt een dode nachtwaker gevonden onderaan een kantoorpand. Het team komt al snel tot de conclusie dat het geen zelfmoord is geweest. De man is gewurgd en was al dood voordat hij naar beneden viel. De recherche ontdekt dat de nachtwaker een geheim op het spoor was. Heeft iemand hem het zwijgen opgelegd?
40:58

Aflevering 5

Verlopen 3,0 17 x
Twee homoseksuele mannen hebben het niet makkelijk in de wijk waar ze wonen. Ze krijgen verwensingen naar hun hoofd geslingerd, hun huis wordt beklad en de banden van hun auto worden lek gestoken. Op een avond loopt het vreselijk uit de hand als ze geconfronteerd worden met een groepje onbekende daders die met knuppels op ze in beginnen te slaan.
42:08

Aflevering 4

Verlopen 3,0 17 x
Een jongen wordt na een hockeywedstrijd ontvoerd op straat. De politie heeft geen enkel aanknopingspunt en het is wachten op een losgeldeis. Die komt er echter niet en dus tast het team in het duister over de reden waarom de jongen is meegenomen. Dan ontstaat er argwaan richting zijn ouders. Weten zij meer?
Oktober 2017
42:09

Aflevering 3

Verlopen 3,0 20 x
Een onbekende figuur straft asociaal gedrag op straat af door mensen neer te schieten. De recherche moet alles op alles zetten om deze man te vinden en te voorkomen dat hij nog meer slachtoffers maakt. Als ze met behulp van videobeelden zijn identiteit hebben kunnen vaststellen, blijkt één van de teamleden de dader persoonlijk te kennen.
43:31

Aflevering 2

Verlopen 3,0 38 x
Een krantenjongen krijgt de schrik van zijn leven als de voordeur van een huis plotseling opengaat en hij oog in oog staat met een bejaarde dame met een bebloede schaar in haar handen. Binnen treft hij een dode man aan die is neergestoken. Als de jongen weer buiten komt, is de oude vrouw verdwenen. Het rechercheteam start een zoektocht.
40:44

Aflevering 1

Verlopen 3,0 28 x
De recherche is op de hoogte van een miljoenendeal die plaats zal vinden in de drugswereld. Op het moment van de overdracht staan ze klaar om de twee partijen op heterdaad te betrappen, maar dat loopt anders dan gepland. Ondertussen moet het team het zonder Fenna stellen. Zij is een compleet nieuw leven begonnen.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.