Mountain Vets

Mountain Vets herbekijken

Seizoen 2

NieuwSeizoen 2, Aflevering 2 - Jenni Verzorgt Een Grote Steenpuist Op De Rug Van Een Koe

4,0 2 x
Jenni verzorgt een grote steenpuist op de rug van een koe, Julie staat oog in oog met een zeldzaam wild dier dat ze nog nooit eerder gezien heeft, en Terry voert een spoedoperatie uit op de boerderij.

Seizoen 2, Aflevering 1 - Dierenarts Cahir Wordt Verrast Door Een Miraculeuze Bevalling

3,0 4 x
Dierenarts Cahir wordt verrast door een miraculeuze wending tijdens de bevalling van een ooi. Nuala amputeert de teen van een kalf, en Daisy helpt een hond die rattenvergif heeft ingeslikt.
Seizoen 1

Seizoen 1, Aflevering 6 - Maurice Onderzoekt Enkele Otterkleintjes

Verlopen 4,0 11 x
Na de drukte van de lente hebben de dierenartsen meer tijd om te genieten van de voldoening die hun werk biedt. Maurice onderzoekt enkele otterkleintjes, Daisy redt het leven van een koe en Miriam trekt naar een boerenmarkt.

Seizoen 1, Aflevering 5 - Een Jong Kalf Loopt Een Ernstige Blessure Op Aan Haar Poot

Verlopen 4,0 5 x
De dierenartsen zorgen voor allerhande kostbare dieren, van dure racepaarden en dekstieren tot onvervangbare gezelschapsdieren.

Seizoen 1, Aflevering 4 - Maurice Helpt Een Nest Van Elf Snuffelhondenpups Ter Wereld Brengen

Verlopen 3,0 17 x
Maurice helpt een nest van elf snuffelhondenpups ter wereld brengen. Rachel opereert een therapiehond die mogelijk kankergezwellen op de huid ontwikkelt. Een vrouw met asperger adopteert een wilde vogel.

Seizoen 1, Aflevering 3 - Rachael Biedt Hulp Aan Een Koe Met Een Verplaatste Maag

Verlopen 4,0 17 x
Rachael biedt hulp aan een koe met een verplaatste maag, een mogelijk fatale aandoening. Dierenarts Martin opereert een kostbare schaapherdershond met een gekwetste poot.

Seizoen 1, Aflevering 2 - Pony Monty Stelt De Kennis Van De Dierenartsen Op De Proef

Verlopen 3,0 9 x
Een drachtig schaap moet dringend een keizersnede ondergaan. Teckel Flame en pony Monty vertonen zorgwekkende symptomen die de kennis van de dierenartsen duchtig op de proef stellen.

Seizoen 1, Aflevering 1 - Dierenarts Maurice Helpt Bij Een Wel Heel Ongewone Geboorte

Verlopen 3,0 3 x
Dierenarts Maurice moet assistentie verlenen bij een wel heel ongewone geboorte, paardendierenarts Inge probeert een gevaarlijke ezel te helpen, en een buldog die niet zwanger kan worden krijgt een beetje hulp van dierenarts Cahir.

31 augustus 2022

4,0 13 x
31 augustus 2022 van Mountain Vets is uitgezonden op woensdag 31 augustus 2022 om 17:08 uur en was te zien op Canvas.
Seizoen 2

Seizoen 2, Aflevering 4

3,0 14 x
Dierenarts Patrick staat voor een verrassing wanneer hij een koe helpt bij een zware bevalling. Maeve gaat op zoek naar een creatieve oplossing om het zicht van een lam te redden, en Nuala voert een delicate operatie uit op David de hamster.
Archief