Mountain Vets

Laatste aflevering
Mountain Vets
Verlopen

Dierenarts Jennie moet een nest puppy's redden, Nuala voert een belangrijke taak uit op de familieboerderij, en Darren wordt opgeroepen voor een noodgeval.

Mountain Vets gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 2
Verlopen
Jennie redt het leven van een sierkip, Darren helpt een zwangere koe een keizersnede te vermijden, en Maurice staat oog in oog met een exotische bezoeker.
Verlopen
Dierenarts Patrick staat voor een verrassing wanneer hij een koe helpt bij een zware bevalling. Maeve gaat op zoek naar een creatieve oplossing om het zicht van een lam te redden, en Nuala voert een delicate operatie uit op David de hamster.
Verlopen
Tijdens de operatie van een zieke hond krijgt dierenarts Martin te maken met complicaties. Darren voert een spoedkeizersnede uit bij een koe, en een boer heeft hulp nodig met een onverwachte tweeling.
Verlopen
Jenni verzorgt een grote steenpuist op de rug van een koe, Julie staat oog in oog met een zeldzaam wild dier dat ze nog nooit eerder gezien heeft, en Terry voert een spoedoperatie uit op de boerderij.
Verlopen
Dierenarts Cahir wordt verrast door een miraculeuze wending tijdens de bevalling van een ooi. Nuala amputeert de teen van een kalf, en Daisy helpt een hond die rattenvergif heeft ingeslikt.
Archief