Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Mountain Vets

Seizoen 1
58:00

Seizoen 1, Aflevering 6

3,0 28 x
Na de drukte van de lente hebben de dierenartsen meer tijd om te genieten van de voldoening die hun werk biedt. Maurice onderzoekt enkele otterkleintjes, Daisy redt het leven van een koe en Miriam trekt naar een boerenmarkt.
59:00

Seizoen 1, Aflevering 5

4,0 14 x
De dierenartsen zorgen voor allerhande kostbare dieren, van dure racepaarden en dekstieren tot onvervangbare gezelschapsdieren.
59:00

Seizoen 1, Aflevering 4

4,0 17 x
Maurice helpt een nest van elf snuffelhondenpups ter wereld brengen. Rachel opereert een therapiehond die mogelijk kankergezwellen op de huid ontwikkelt. Een vrouw met asperger adopteert een wilde vogel.
59:00

Seizoen 1, Aflevering 3

3,0 9 x
Rachael biedt hulp aan een koe met een verplaatste maag, een mogelijk fatale aandoening. Dierenarts Martin opereert een kostbare schaapherdershond met een gekwetste poot.
59:00

Seizoen 1, Aflevering 2

4,0 41 x
Een drachtig schaap moet dringend een keizersnede ondergaan. Teckel Flame en pony Monty vertonen zorgwekkende symptomen die de kennis van de dierenartsen duchtig op de proef stellen.
59:00

Seizoen 1, Aflevering 1

4,0 24 x
Dierenarts Maurice moet assistentie verlenen bij een wel heel ongewone geboorte, paardendierenarts Inge probeert een gevaarlijke ezel te helpen, en een buldog die niet zwanger kan worden krijgt een beetje hulp van dierenarts Cahir.
Archief