My Kitchen Rules

Laatste aflevering
1:25:00
My Kitchen Rules

In de grote finale moeten de twee resterende teams honderd borden bereiden om indruk te maken op juryleden Manu Feildel, Nigella Lawson en Colin Fassnidge. Welk team wordt gekroond tot 'My Kitchen Rules'-kampioen van dit seizoen en sleept de hoofdprijs van 100.000 dollar in de w...

My Kitchen Rules gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 13
1:16:00
Nadat drie teams zijn uitgeschakeld, verwelkomen juryleden Manu Feildel, Colin Fassnidge en Nigella Lawson de vier beste teams in de halve finale. Zij moeten twee eliminatierondes doorstaan om door te kunnen stoten naar de grote finale.
1:18:00
Juryleden Manu Feildel, Colin Fassnidge en Nigella Lawson heten de teams welkom in het keukenhoofdkwartier, waar ze zullen strijden voor hun plaats in de halve finale.
1:11:00
In het laatste instant restaurant van de competitie laten de zussen Patricija en Brigita iedereen kennismaken met een keuken zien die nog nooit eerder in het programma aan bod is geweest: de Litouwse keuken.
1:10:00
Het gezelschap reist naar Adelaide, waar het moeder-zoonteam bestaande uit Sonia en Marcus zich wil bewijzen met hun tweede instant restaurant.
1:09:00
In Melbourne laait de strijd tussen de originele teams en de nieuwkomers op, terwijl huisgenoten Nick en Christian hopen zich te kunnen bewijzen met het tweede etentje in hun instant restaurant.
1:13:00
Jeugdvrienden en nieuwkomers Amber en Mel pakken flink uit in de Blue Mountains van Nieuw-Zuid-Wales. Ze hopen dat de Libanese keuken hen een plek aan de top van het klassement zal opleveren.
1:12:00
Ronde twee van de competitie gaat verder met Claudean en Anthony opnieuw in de keuken, klaar om zichzelf te bewijzen. Het duo wil de nieuwkomers laten zien dat ze een team zijn om in de gaten te houden.
1:14:00
Ronde twee begint met barbecuekampioenen Aaron en Chris. Terwijl ze rond de tafel zitten, maakt iedereen kennis met de nieuwkomers: jeugdvrienden Amber en Mel en de Litouwse zussen Patricija en Brigita. De barbecuemeesters starten met hun voorgerecht van knapperige buikspektaco's, die niet heel knapperig zijn. Het hoofdger...
1:09:00
De laatste instant restaurant-ronde vindt plaats bij Claudean en Anthony in Brisbane. Na deze avond zal één team geëlimineerd worden. Het duo heeft een menu vol traditionele, Italiaanse familiekookrecepten van Claudean. Door haar praatjes en harde kritiek zijn de verwachtingen van gasten en juryleden hooggespannen. Claudea...
1:12:00
In Melbourne hebben huisgenoten Nick en Christian er alle vertrouwen in dat ze Radha en Prabha van hun troon kunnen stoten met hun moderne, Australische keuken. De meningen zijn verdeeld over hun voorgerecht: kangoeroe-tartaar, van rauw kangoeroevlees.
1:11:00
Beste vrienden Coco en Pearls zetten hun verschillen opzij na hun ruzie bij Radha en Prahba. Ze hopen hun gasten zowel stijl als smaak te serveren met een creatief menu in Noord-Nieuw-Zuid-Wales. Na de jury en gasten 'drie tienen' te hebben beloofd, zijn de verwachtingen torenhoog. Ze zijn niet bang om risico's te nemen.
1:13:00
Het gezelschap reist naar West-Sydney, waar de eeneiige tweelingzussen Radha en Prabha indruk willen maken op de juryleden Manu Feildel en Colin Fassnidge met hun traditionele, Indiase familierecepten. Gewapend met de recepten van hun moeder begint de tweeling de avond met een pittig voorgerecht.
1:11:00
In Adelaide laten moeder- en zoonteam, Sonia en Marcus, graag hun vaardigheden op het gebied van bakken en het maken pasta zien, in de hoop indruk te maken op de juryleden met hun stevige familierecepten.
1:14:00
De wedstrijd begint in Perth met vrienden Tommy en Rach. Terwijl ze het spits afbijten, hopen ze dat hun instant restaurant, "The Saucy Spoon", geweldig eten en perfecte scores zal leveren. Ze hebben een menu waar West-Australië trots op mag zijn.
Seizoen 1
1:03:00
In dit elfde seizoen nemen vijf voormalige 'My Kitchen Rules'-winnaars het op tegen vijf nieuwe teams. Juryleden van dienst zijn Pete Evans, Colin Fassnidge en Manu Feildel.
54:00
In dit elfde seizoen nemen vijf voormalige 'My Kitchen Rules'-winnaars het op tegen vijf nieuwe teams. Juryleden van dienst zijn Pete Evans, Colin Fassnidge en Manu Feildel.
53:00
In dit elfde seizoen nemen vijf voormalige 'My Kitchen Rules'-winnaars het op tegen vijf nieuwe teams. Juryleden van dienst zijn Pete Evans, Colin Fassnidge en Manu Feildel.
Archief