Nils Holgersson 3D

Nils Holgersson 3D herbekijken

Seizoen 1

Seizoen 1, Aflevering 14 - De Held

3,0 4 x
Nils verricht een heldendaad en wordt daarom geëerd door de groep. Martin is een beetje jaloers, maar krijgt later de kans om zijn eigen moed te bewijzen.

Seizoen 1, Aflevering 13 - Het Peperkoekhuisje

3,0 30 x
Nils en Martin vinden een boerderij waar ze Jessica, een gans die Martin snel inpalmt, aantreffen. Uiteindelijk blijkt dat ze gekortwiekt is en de boer haar wil slachten. Haar plan is om Martin haar plaats in te laten nemen.

Seizoen 1, Aflevering 12 - Als Twee Druppels Water

3,0 16 x
Nils en Martin doen een gave stunt en alle ganzen, behalve Akka, zijn onder de indruk. Nils lijkt met de eer te gaan lopen en door een misverstand denkt Martin dat hij aanpapt met Donsveertje. Martin besluit terug te gaan naar de boerderij, maar wordt verrast door een sneeuwstorm en besluit te schuilen in een oude mijn, wa...

Seizoen 1, Aflevering 11 - Te klein

4,0 3 x
Nils voelt zich te klein, maar laat tijdens een reddingsmissie in de bergen zien dat zijn boerenverstand erg waardevol is.

Seizoen 1, Aflevering 10 - Grote Gorgo

3,0 9 x
Gorgo zit in een dipje als hij dik wordt genoemd en begint aan zichzelf te twijfelen. De ganzen worden daarop ook onzeker, tot wolf Smirre verschijnt, die ze na wat opbeurende woorden van Nils te grazen nemen.

Seizoen 1, Aflevering 9 - De uitdaging

4,0 15 x
Een deel van de kroon van een bevriende elf, Gabor, wordt gestolen door Krobak, in opdracht van de Zwarte Elf, die er de meester der paddestoelen mee wil worden. Als blijkt dat de rest van de kroon in bezit is van onze ganzenvrienden, daagt de Zwarte Elf ze uit voor een race: de winnaar mag de gehele kroon houden.

Seizoen 1, Aflevering 8 - De leidervleugels

3,0 9 x
Als Akka haar vleugel breekt, wordt ze gedwongen het leiderschap tijdelijk over te dragen aan een ander. Dat veroorzaakt een hoop gedoe in de groep en als Smirre plotseling opduikt wordt het helemaal gevaarlijk.

Seizoen 1, Aflevering 7 - Tornado

3,0 3 x
Als een tornado de ganzen bedreigt en zelfs Akka het niet meer weet, besluit ze de leiding over te dragen aan Nils. Als dat maar goed gaat...

Seizoen 1, Aflevering 6 - De sterrensteen

4,0 28 x
Als er een bijzondere Sterrensteen uit de hemel komt vallen, racen Nils en Martin er meteen naartoe. Maar als blijkt dat de Zwarte Elf zijn zinnen er ook op heeft gezet, komen de vrienden in een gevaarlijke situatie terecht.

Seizoen 1, Aflevering 5 - Vogelbrein

3,0 10 x
Om aan een aanval van twee adelaars te ontsnappen, heeft de groep zich opgesplitst. Martin en Donsveertje zitten verstopt in een grot, maar de adelaars blijven in de buurt en houden ze in de gaten. Om zijn twee vrienden te bevrijden, gaat Gorgo undercover. Maar om dat te kunnen doen, moet hij zich eerst leren gedragen als ...
Archief