Nils Holgersson 3D

Maart 2019
10:00

Een Pootje Uitsteken

3,0 1 x
Lina wordt in het woud in de val gelokt door Smirre. Ze slaagt erin de vos half te betoveren, maar wordt dan zelf meegenomen door een jager. Nu zullen Nils en Smirre moeten samenwerken om Lina te bevrijden.
15:00

De Ongenode Ooievaar

3,0 2 x
Door een stunt van Nils en Gorgo geraakt een jonge ooievaar in de problemen. Onze vrienden verbergen haar voor Akka en verzinnen allerlei listen om haar terug te brengen naar haar familie.
15:00

Duizelde Duik

3,0 2 x
Onze vrienden zijn moe en hebben honger. Ze ontmoeten Frija, een oude vriendin van Akka. Akka was vroeger een echte waaghals en bekend om haar Duizelige Duik. Om aan eten te geraken zullen Martin en Nils die Duik moeten aanleren.
15:00

De Held

3,0 3 x
Met de hulp van Martin redt Nils Akka van een groot gevaar. Nils krijgt alle lof en Martin wordt jaloers. De gans wil ook als een held gezien worden en gaat op zoek naar een heldendaad die hij kan doen - hoe gevaarlijk het ook is...
15:00

Het Peperkoekhuisje

4,0 1 x
De troep vliegt al een hele dag zonder eten te vinden. Als ze over een boerderij vliegen, ruikt Nils heerlijke peperkoek en hij overtuigt Martin ervan de troep te verlaten en het eten te gaan proeven. Maar dat was geen goed idee.
10:00

Als Twee Druppels Water

4,0 3 x
Nils krijgt Martin zover dat hij aan acrobatie doet om indruk te maken op Donsveertje. Helaas is Donsveertje meer onder de indruk van Nils dan van Martin. Martin wordt boos en verlaat de troep, maar valt in de klauwen van Smirre en Krobak.
10:00

Te Klein

3,0 3 x
Door Nils bevriezen de vleugels van Martin en Prachtwiek en raken ze knel in een bergspleet. Nils voelt zich te klein om te helpen, maar dankzij Akka ontdekt hij nog andere talenten heeft.
15:00

Grote Gorgo

4,0 3 x
Na een opmerking van Nils verliest Gorgo al zijn zelfvertrouwen. Zijn gejammer brengt ook de andere ganzen aan het twijfelen. En uitgerekend nu valt Smirre aan! Nils moet snel zijn als hij de verwarde troep wil redden...
10:00

De Uitdaging

3,0 3 x
Om een magisch kristal terug te winnen, daagt de Zwarte Elf de ganzen uit voor een race. Martin neemt voor hen deel, maar zonder Nils want die is gestraft.
15:00

De Leidervleugels

4,0 3 x
Nils zorgt ervoor dat Gorgo zijn positie als tweede in rang afgeeft aan... Martin. In het begin vindt Nils dit geweldig: hij kan Martin alles vragen omdat hij nu de bevelen uitdeelt. Maar dan stijgt het leiderschap Martin naar het hoofd...
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.