Nils Holgersson 3D

September 2019
13:00

Seizoen 1 - 26. Solo Vlucht

3,0 1 x
Nils wil zo graag stunten, maar bange Martin en de waarschuwingen van Akka houden hem tegen. Zijn geduld raakt op tot hij een vliegende eekhoorn ziet. Als hij zelf zou kunnen vliegen, zou hij niet meer afhankelijk zijn van de ganzen.
13:00

Seizoen 1 - 25. Lief Lastpak

3,0 2 x
Athanor neemt Lina mee op missie in het hol van de Zwarte Elf. Martin en Nils willen ook mee, maar Athanor weigert. Uiteindelijk gaat Nils toch mee het doolhof in met Athanor, maar ze kibbelen voortdurend. En dan wordt Athanor betovert...
13:00

Seizoen 1 - 23. Twee voor de Prijs van Eén

4,0 1 x
Nils en Martin ontmoeten een groep kraaien die zich willen aansluiten bij de Zwarte Elf. De vogels denken dat Nils de Zwarte Elf is. Nils speelt het spelletje mee. Maar dan komen Krobak en de échte Zwarte Elf eraan...
13:00

Seizoen 1 - 24. Oog om Oog

4,0 2 x
Na een zoveelste aanval van Smirre, ontdekken onze helden het hol van de vos; dit is de kans om het roofdier uit te schakelen. Maar een vos heeft sluwe streken en de ganzen hebben geen aangeboren talent om roofdieren aan te vallen...
13:00

Seizoen 1 - 22. De Propeller

3,0 1 x
Nils mikt een verlaten bijennest van een boom met zijn propeller. Als hij daarna de propeller zoekt, kan hij hem niet vinden. Dat komt doordat Krobak hem gestolen heeft voor zijn meester, zodat die er de Lotsedelsteen mee kan bemachtigen.
13:00

Seizoen 1 - 21. De IJstuin

4,0 1 x
De ganzen komen terecht tussen uitbarstende geisers. Gorgo, Nils en Martin worden van de rest van de groep gescheiden en ontdekken te midden van de geisers een prachtige tuin, eigendom van elf Passiflor. Maar hoe geraken ze daar weer weg?
13:00

Seizoen 1 - 13. Het Peperkoekhuisje

4,0 2 x
De troep vliegt al een hele dag zonder eten te vinden. Als ze over een boerderij vliegen, ruikt Nils heerlijke peperkoek en hij overtuigt Martin ervan de troep te verlaten en het eten te gaan proeven. Maar dat was geen goed idee.
13:00

Seizoen 1 - 14. De Held

3,0 1 x
Met de hulp van Martin redt Nils Akka van een groot gevaar. Nils krijgt alle lof en Martin wordt jaloers. De gans wil ook als een held gezien worden en gaat op zoek naar een heldendaad die hij kan doen - hoe gevaarlijk het ook is...
13:00

Seizoen 1 - 15. Duizelde Duik

4,0 2 x
Onze vrienden zijn moe en hebben honger. Ze ontmoeten Frija, een oude vriendin van Akka. Akka was vroeger een echte waaghals en bekend om haar Duizelige Duik. Om aan eten te geraken zullen Martin en Nils die Duik moeten aanleren.
13:00

Seizoen 1 - 16. De Ongenode Ooievaar

4,0 1 x
Door een stunt van Nils en Gorgo geraakt een jonge ooievaar in de problemen. Onze vrienden verbergen haar voor Akka en verzinnen allerlei listen om haar terug te brengen naar haar familie.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.