Nils Holgersson 3D

Januari 2019
10:00

Solo Vlucht

3,0 3 x
Nils wil zo graag stunten, maar bange Martin en de waarschuwingen van Akka houden hem tegen. Zijn geduld raakt op tot hij een vliegende eekhoorn ziet. Als hij zelf zou kunnen vliegen, zou hij niet meer afhankelijk zijn van de ganzen.
10:00

Lief Lastpak

4,0 3 x
Athanor neemt Lina mee op missie in het hol van de Zwarte Elf. Martin en Nils willen ook mee, maar Athanor weigert. Uiteindelijk gaat Nils toch mee het doolhof in met Athanor, maar ze kibbelen voortdurend. En dan wordt Athanor betovert...
10:00

Oog om Oog

3,0 2 x
Na een zoveelste aanval van Smirre, ontdekken onze helden het hol van de vos; dit is de kans om het roofdier uit te schakelen. Maar een vos heeft sluwe streken en de ganzen hebben geen aangeboren talent om roofdieren aan te vallen...
15:00

Twee voor de Prijs van Eén

4,0 2 x
Nils en Martin ontmoeten een groep kraaien die zich willen aansluiten bij de Zwarte Elf. De vogels denken dat Nils de Zwarte Elf is. Nils speelt het spelletje mee. Maar dan komen Krobak en de échte Zwarte Elf eraan...
10:00

De Propeller

4,0 3 x
Nils mikt een verlaten bijennest van een boom met zijn propeller. Als hij daarna de propeller zoekt, kan hij hem niet vinden. Dat komt doordat Krobak hem gestolen heeft voor zijn meester, zodat die er de Lotsedelsteen mee kan bemachtigen.
10:00

De IJstuin

3,0 3 x
De ganzen komen terecht tussen uitbarstende geisers. Gorgo, Nils en Martin worden van de rest van de groep gescheiden en ontdekken te midden van de geisers een prachtige tuin, eigendom van elf Passiflor. Maar hoe geraken ze daar weer weg?
15:00

Kinderspel

3,0 4 x
Nils en Martin worden gevangen genomen door de 10-jarige kwajongen Lars. Nils doet alsof hij een elf is met grote toverkracht. Maar Lars laat zich niet in de luren leggen. Als Nils zulke krachten heeft, moet hij het maar bewijzen.
10:00

Dubbele Persoonlijkheid

3,0 2 x
De Zwarte Elf heeft de handschoen van de elf Roxor gestolen, daarmee kan hij de bliksem controleren. Lina en Nils willen het waardevolle voorwerp terughalen, maar de schurk heeft zich per ongeluk in twee gebroken.
15:00

Martins Nachtmerrie

3,0 3 x
Martin heeft een nachtmerrie die zo echt lijkt, dat hij zeker is dat die ook zal uitkomen. Nils gelooft er niks van. Maar dan gebeurt alles precies zoals Martin het gedroomd heeft en belanden onze helden in een heel gevaarlijke situatie.
10:00

Een Pootje Uitsteken

4,0 4 x
Lina wordt in het woud in de val gelokt door Smirre. Ze slaagt erin de vos half te betoveren, maar wordt dan zelf meegenomen door een jager. Nu zullen Nils en Smirre moeten samenwerken om Lina te bevrijden.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.