Nils Holgersson 3D

Mei 2019
10:00

Ongenode Gasten

4,0 1 x
Martin en Nils ontmoeten de troep wilde ganzen van Akka. Donsveertje, de mooie gans die een oogje heeft op Martin, raakt hierbij gewond. De troep moet landen om haar te verzorgen maar Smirre de vos valt hen aan en neemt Donsveertje mee.
10:00

Hoofd in de Wolken

4,0 1 x
Nils, een onstuimige jonge waaghals, droomt ervan piloot te worden. Als hij op een dag een elf vangt, en een wens mag doen in ruil voor het vrijlaten van de elf, hoopt hij dat zijn droom zal uitkomen. Maar dat draait anders uit...
15:00

Met Beide Voeten op de Grond

4,0 2 x
De ganzen komen aan in Lapland, eindelijk weer thuis. Iedereen is in de wolken, behalve Nils. Helemaal tot aan de herfst zonder avonturen, zo vervelend! Hij vraagt Athanor hem weer groot te maken, maar is dat echt wat Nils wil?
10:00

De Jongen die Kraai Riep

4,0 4 x
De ganzen horen een hulpkreet van Krobak, de handlanger van de Zwarte Elf. De kraai legt uit dat hij niet slecht meer wil zijn en dat hij weg wil gaan bij zijn meester en Smirre. Hij wil graag opgenomen worden in de 'familie' van Akka...
15:00

Een Kwestie van Smaak

3,0 3 x
Nils heeft grote honger en wil liever niet van de sappige wormen van Gorgo eten. Hij wil écht eten, net zoals hij vroeger thuis at. Hij ziet een afgelegen boerderij en stelt voor dat hij, Martin en Gorgo ernaartoe gaan om eten te halen.
15:00

Een Hoop Gekwaak om Niks

3,0 2 x
Het paarseizoen is aangebroken en Prachtwiek en Goudoog hebben alleen oog voor ganzeriken. Nils moet van Akka een klusje opknappen samen met de zussen, tot grote tegenzin van Nils. En plots blijkt de troep nog verdwenen ook!
15:00

Het Knusse Nest

4,0 2 x
De propeller van Nils komt terecht in een zieke, rotte boom, de thuis van Morlow de elf. De elf wil de propeller alleen teruggeven aan Nils als hij ermee instemt een gemeenschapsdienst te doen, namelijk haar boom schoonmaken.
15:00

Oost, West, Thuis Bset

4,0 3 x
De troep van Akka landt in een prachtig natuurgebied. Gorgo en de andere ganzen willen graag blijven, maar de oorspronkelijke bewoners van het reservaat, een kolonie bevers, vinden dat niet zo'n goed idee.
April 2019
10:00

Feestbeesten

3,0 3 x
De elfen houden hun jaarlijkse viering, een heel belangrijk feest waarop alleen elfen uitgenodigd zijn, behalve de Zwarte Elf. Nils wil ook naar het feest. En Prachtwiek en Goudoog ook...
15:00

Hoogtevrees

3,0 3 x
De troep vliegt over het territorium van Haviksoog, een gevreesde arend. Nils amuseert zich met de vliegkunstjes van Martin. Maar de laatste stunt loopt mis en Nils valt. Nu durft Nils plots niet meer op de rug van Martin.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.