Nils Holgersson 3D

Juli 2019
13:00

Seizoen 1 - Kijk Voordat Je Springt

3,0 1 x
Goudoog maakt zich op om ganzenster Jack Bink te ontmoeten maar ze raakt buiten westen. Nils verstopt haar voor Smirre maar Goudoog wordt vies en stinkend weer wakker. Nils moet er alles aan doen om haar weer te doen stralen.
13:00

Seizoen 1 - Uit het Niets

4,0 1 x
De troep ontmoet Tristan, een dappere, maar roekeloze gans die hen redt van een wolvin. Tristan leidt de troep onbewust naar Smirre de vos, die de gans uitdaagt voor een duel. Maar zouden ze niet beter Martin, zijn dubbelganger, inzetten?
13:00

Seizoen 1 - Groot en Sterk als Gorgo

3,0 1 x
Gorgo vliegt tegen een boom en verliest daarbij zijn geheugen. Het is een mirakel voor Nils, die Gorgo nu eindelijk kan zeggen dat hij geen gans is, maar een machtige arend. Maar Gorgo beseft algauw dat Nils lijkt op een lekkere muis...
13:00

Seizoen 1 - Nog een Kilometer

4,0 2 x
Om aan de jagers te ontsnappen moeten de ganzen te voet door het woud. Nils krijgt de leiding over de expeditie, maar beseft algauw dat het niet zo makkelijk is om iedereen in de pas te laten lopen.
13:00

Seizoen 1 - De Veelvraat

3,0 2 x
Nils ontdekt dat het monster Giulio een ongevaarlijke oude veelvraat is. Akka wil hem liever niet in hun kamp, maar Nils weigert te gehoorzamen, hij vertrouwt zijn nieuwe vriend.
13:00

Seizoen 1 - Sola's Licht

3,0 2 x
Nils is in de ban van het nichtje van Lina, Sola. Ze heeft macht over het licht dankzij een magisch voorwerp dat de Zwarte Elf ook graag wil hebben. Sola ontvlucht de schurk, maar verliest daarbij haar lichtstaf en haar kracht.
13:00

Seizoen 1 - Lief Lastpak

4,0 3 x
Athanor neemt Lina mee op missie in het hol van de Zwarte Elf. Martin en Nils willen ook mee, maar Athanor weigert. Uiteindelijk gaat Nils toch mee het doolhof in met Athanor, maar ze kibbelen voortdurend. En dan wordt Athanor betovert...
13:00

Seizoen 1 - Solo Vlucht

3,0 2 x
Nils wil zo graag stunten, maar bange Martin en de waarschuwingen van Akka houden hem tegen. Zijn geduld raakt op tot hij een vliegende eekhoorn ziet. Als hij zelf zou kunnen vliegen, zou hij niet meer afhankelijk zijn van de ganzen.
13:00

Seizoen 1 - Oog om Oog

4,0 1 x
Na een zoveelste aanval van Smirre, ontdekken onze helden het hol van de vos; dit is de kans om het roofdier uit te schakelen. Maar een vos heeft sluwe streken en de ganzen hebben geen aangeboren talent om roofdieren aan te vallen...
13:00

Seizoen 1 - Twee voor de Prijs van Eén

4,0 3 x
Nils en Martin ontmoeten een groep kraaien die zich willen aansluiten bij de Zwarte Elf. De vogels denken dat Nils de Zwarte Elf is. Nils speelt het spelletje mee. Maar dan komen Krobak en de échte Zwarte Elf eraan...
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.