Onderhuids

Laatste aflevering
24:00
Onderhuids

De ambitieuze Dr. Nisrine Iravani wil haar baas, de geniale plastische chirurg Pierre Van den Heuvel, meteen bewijzen wat ze waard is. Pornoacteur Bob hoopt met een ingreep zijn carrière naar ongekende hoogtes te schieten.

Onderhuids gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 1
De kliniek moet sluiten, maar maakt zich toch klaar voor een uitzonderlijke operatie. Nisrine probeert haar leven terug op te pikken en heeft een date met een advocaat.
Oliviers leven komt nog meer onder druk te staan nu ook An-Sophie de kliniek definitief wil verlaten. Dit tot groot plezier van kwelduivel Pierre. Een meisje dat zwaar gepest wordt komt bij Nisrine op consultatie.
Na het vertrek van Stan kunnen Olivier en Nisrine de drukte in de kliniek nauwelijks bolwerken. Een tweeling die niet meer op elkaar wil lijken zoekt hulp bij hen. An-Sophie hoopt op een wilde nacht met haar kersverse fuckbuddy.
Tot ieders verbazing komt Stan na de zware aanvaring met Olivier gewoon werken. Nisrine wordt door een patiënt geconfronteerd met haar donker verleden. Elodie probeert het bad karma uit de kliniek te bannen.
Nisrines ambitie om moeilijke operaties te doen, wordt op de proef gesteld wanneer een meisje vraagt om te helpen bij een 'Catfish'. An-Sophie heeft iets op te biechten bij Olivier, wat zijn relatie met Stan bemoeilijkt.
Acteur Jan Schepens wil een nek_ en facelift om zijn carrière een nieuwe wending te geven. Stan heeft een tv-ploeg geregeld om het te filmen. Dit leidt tot grote stress in het OK met bloed aan het scalpel van Nisrine tot gevolg.
3 weken na de dramatische afloop op Nisrine's eerste werkdag loopt haar proefcontract af. Zeker nu Dr. Stan de kliniek wil restylen tot een exclusieve beautykliniek ziet het er niet goed uit voor haar toekomst binnen Clinique Boutique.
Archief