Pano

Afleveringen

Wat na Calais?

3,0 26 x
Op 24 oktober, startte de ontruiming het vluchtelingenkamp in Calais. Waar zijn ze heen, de tienduizend bewoners en de duizend niet-begeleide minderjarigen?

Deze week in Pano

4,0 23 x
Goed een maand geleden, op 24 oktober, startte de ontruiming het vluchtelingenkamp in Calais. Waar zijn ze heen?

Drinken onze jongeren te veel?

4,5 201 x
Elke week belanden er in Vlaanderen twintig 17-jarigen op spoed omdat ze te veel alcohol hebben gedronken. Moeten we ons zorgen maken?

1 jaar na Parijs

3,5 207 x
De impact van de aanslagen in Parijs (13 november 2015) en in Brussel (22 maart 2016) was enorm.Kon men deze voorkomen? En heeft België als overheid gefaald?

Kijk online naar Pano

4,8 327 x
Pano onderzoekt hoe de Vlaming kijkt naar moslims en of de aanslagen in Brussel een invloed hebben op de kloof tussen de blanke Vlaming en de moslim.
Archief
Uitzending gemist?

Op TVGemist.be vind je alle zenders, alle programma's en alle uitzendingen. Ons aanbod bevat alle gemiste uitzendingen van Eén, Canvas, VTM, 2BE, VIER, VIJF en andere gemist-platforms. Geen zoektocht meer, maar 1 totaaloplossing voor Uitzending Gemist.

We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.