Parks & Recreation

Laatste aflevering
Parks & Recreation
11 x

Seizoen 1, Aflevering 24 - Freddy Spaghetti

De overheidsdiensten worden stilgelegd en de parken gesloten, maar Leslie probeert de regels te omzeilen door op een braakliggend stuk grond een concert voor kinderen te organiseren.

Seizoen 1

Seizoen 1, Aflevering 14 - Leslie's House

16 x
Na een fantastische date probeert Leslie indruk op Justin te maken door hem uit te nodigen voor een etentje bij haar thuis.

Seizoen 1, Aflevering 9 - The Camel

17 x
Een van de muurschilderingen in het stadhuis wordt beschadigd. Leslie en de Parks Department bedenken elk een nieuw ontwerp.

Seizoen 1, Aflevering 2 - Flu Season

26 x
Leslie krijgt de griep net vóór een belangrijke fondsenwerving voor het Harvest Festival. Chris probeert te voorkomen dat hij ook besmet raakt. Ron huurt Andy in als vervanger voor April.

Seizoen 1, Aflevering 1 - Go Big or Go Home

52 x
Leslie spoort Ann aan om op date te gaan met Chris zodat ze om meer geld kan vragen voor de afdeling. Ron, Andy en Tom zetten een basketbalcompetitie voor jongeren op poten.

Seizoen 1, Aflevering 23 - The Master Plan

29 x
Iedereen kijkt uit naar de 21ste verjaardag van April behalve Leslie, die vreest dat haar budget nog maar eens verkleind zal worden.

Seizoen 1, Aflevering 22 - Telethon

11 x
Leslie probeert wakker te blijven tijdens een nachtelijke tv-marathon terwijl Tom en de celebritygast, Detlet Schrempf, vastzitten in een nachtclub.

Seizoen 1, Aflevering 21 - 94 Meetings

10 x
Leslie probeert te voorkomen dat een geklasseerd tuinpaviljoen bij een landhuis wordt afgebroken. April komt in de problemen met Ron wanneer ze per ongeluk 93 vergaderingen op dezelfde dag inplant.

Seizoen 1, Aflevering 20 - Summer Catalog

37 x
Leslie bereidt de nieuwe Summer Events Catalog voor. Ze besluit om Ron en de voormalige directeurs van de Parks Department uit te nodigen voor een picknicklunch. Tom roept de hulp in van Ann en Mark voor de coverfoto.

Seizoen 1, Aflevering 19 - Park Safety

40 x
Leslie wil de parkveiligheid verbeteren nadat Jerry werd beroofd. Ron geeft iedereen een cursus zelfverdediging, maar dat loopt niet goed af voor Andy.

Seizoen 1, Aflevering 18 - The Possum

27 x
Op verzoek van de burgemeester stelt Leslie een groep samen die een buidelrat moet vangen op de golfbaan. Mark stelt eisen aan Ron.

Seizoen 1, Aflevering 17 - Woman of the Year

29 x
Leslie is geschokt wanneer Ron de felbegeerde prijs voor 'Woman of the Year' wint. Tom gaat op zoek naar investeerders voor een nieuwe nachtclub. Andy overweegt een verhuis.

Seizoen 1, Aflevering 16 - Galentine's Day

16 x
Leslie en Justin proberen haar moeder voor Valentijnsdag te herenigen met een oude vlam, maar krijgen daar al gauw spijt van. De man blijkt compleet geschift te zijn. Justins onbeschofte gedrag doet Leslie twijfelen over hun relatie.

Seizoen 1, Aflevering 15 - Sweetums

23 x
Leslie en Ron worden elkaars concurrenten wanneer een snoepfabrikant wedijvert om een contract. Alle anderen helpen - zij het met enige tegenzin - Tom met verhuizen.

Seizoen 1, Aflevering 13 - The Set-Up

20 x
Ann regelt een blind date voor Leslie met een nogal onbeschofte man. Mark is jaloers. Tom helpt Ron in zijn zoektocht naar een assistent.

Seizoen 1, Aflevering 12 - Christmas Scandal

15 x
Leslie raakt onterecht betrokken bij een seksschandaal. Terwijl ze haar reputatie probeert te herstellen, neemt Ron haar taken over.

Seizoen 1, Aflevering 11 - Tom's Divorce

20 x
Leslie ontdekt per toeval dat Tom gaat scheiden en probeert hem op te vrolijken door hem een etentje en een bezoek aan een stripclub cadeau te doen. Tom verzwijgt dat het om een schijnhuwelijk ging.

Seizoen 1, Aflevering 10 - Hunting Trip

16 x
Leslie wil bewijzen dat ze niet moet onderdoen voor de mannen en nodigt zichzelf daarom uit op het jaarlijkse jachtpartijtje van Ron. En terwijl iedereen weg is, leren April en Andy elkaar nog beter kennen.

Seizoen 1, Aflevering 8 - Ron and Tammy

19 x
Zijn ex-vrouw manipuleert Ron zodat ze beslag kan leggen op het terrein van Leslie. Die laatste bezorgt Andy een job als schoenpoetser.

Seizoen 1, Aflevering 7 - Greg Pikitis

20 x
Leslie probeert een etter van de middelbare school te stoppen die elk jaar met Halloween schade aanricht in het park. Het halloweenfeestje van Ann is nogal saai, tot Tom opdaagt.
Archief