Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Piet Piraat Wonderwaterwereld

Piet Piraat Wonderwaterwereld herbekijken

Seizoen 1

Seizoen 1, Aflevering 2 - De Manta Lijkt Wel Onder Water Te Vliegen

3,0 6 x
Piet Piraat gaat vandaag op zoek naar een bijzondere vis, die net als een vogel door de oceaan lijkt te vliegen. Het is een heel vreemde vis, heel groot en plat! En hoewel de manta zo plat is, weegt hij evenveel als een neushoorn!

30 augustus 2022

4,0 5 x
30 augustus 2022 van Piet Piraat Wonderwaterwereld is uitgezonden op dinsdag 30 augustus 2022 om 7:30 uur en was te zien op Ketnet.
Seizoen 1

Seizoen 1, Aflevering 20 - De Potvis En De Walvishaai

3,0 2 x
Piet zoekt vandaag twee reuzegrote onderwaterdieren. De potvis is een gigantisch zoogdier, maar geen vis. Als hij ademt spuit hij een gigantische waterstraal de lucht in!   Ook de grootste vis ter wereld wil de kapitein graag zien, dat is de walvishaai. Die wordt tot 18 meter lang, maar is wel een hele vriendelijke reus!

29 augustus 2022

4,0 5 x
29 augustus 2022 van Piet Piraat Wonderwaterwereld is uitgezonden op maandag 29 augustus 2022 om 7:30 uur en was te zien op Ketnet.
Seizoen 1

Seizoen 1, Aflevering 19 - De Koraalduivel En Doornenkroon

3,0 3 x
Vandaag gaat Piet op zoek naar een heel bijzondere vis, een klein duiveltje zelfs. De koraalduivel is rood-wit gestreept en ziet er ook wel een beetje eng uit! Ook een zeester kan er soms eng en stekelig uitzien, zoals de doornenkroon.

28 augustus 2022

4,0 5 x
28 augustus 2022 van Piet Piraat Wonderwaterwereld is uitgezonden op zondag 28 augustus 2022 om 7:27 uur en was te zien op Ketnet.
Seizoen 1

Seizoen 1, Aflevering 18 - De Murene En Zeeslang

4,0 3 x
Piet Piraat verkent vandaag de bodem van de zee op zoek naar twee echte monstertjes. De murene is een hele lange vis die tot twee meter lang kan worden.   Hij heeft scherpe tanden, maar is niet zo gevaarlijk voor mensen. De zeeslang wel hoor! Dat is één van de giftigste slangen ter wereld. Zou Piet ze allebei zien zwemmen ...

Seizoen 1, Aflevering 17 - De Hengelaarsvis

3,0 2 x
Er zitten niet alleen mooie en schattige dieren in de zee, sommige vissen zijn ook heel lelijk. Zoals de hengelaarsvis! Piet is er wel grote fan van, want het is eigenlijk een heel slim dier. Hij heeft namelijk een geweldig trucje om prooien te lokken!

Seizoen 1, Aflevering 16 - De Clownvis

4,0 2 x
Piet bezoekt vandaag een heel klein en schattig diertje dat je altijd aan het lachen kan maken. De naam 'clownvis' zegt je misschien niet veel, maar je kent ze zeker en vast wel!   De grootte van deze vissen is heel opvallend, want de vrouwtjes zijn veel groter dan de mannetjes.

Seizoen 1, Aflevering 15 - De Kwal

3,0 2 x
Een ontmoeting met het dier van vandaag is meestal niet zo fijn! In zijn grote boek ziet Piet dat een kwal meestal een ronde bovenkant heeft met slierten onderaan. Tentakels, natuurlijk.   Kwallen lijken wel door het water te zweven als je ze zo bezig ziet, maar sommige zijn wel echt gevaarlijk!
Archief