Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Plop & De Peppers

Plop & De Peppers herbekijken

Seizoen 2
10:00

Seizoen 2, Aflevering 7 - De schatkaart

4,0 12 x
Wanneer Pol en Pepijn te veel rommel maken tijdens hun spel vinden Pip en kabouter Plop dat het tijd is om hen een lesje te leren. Ze bedenken een leuke manier om de jongens aan het opruimen te krijgen.
15:00

Seizoen 2, Aflevering 5 - Abracadabra

4,0 10 x
Pol wil tijdens een goochelshow aan zijn vrienden tonen wat een geweldige goochelaar hij is. Maar één en ander gaat mis wanneer Pol zijn goede vriend Pepijn echt wegtovert. Waar o waar is Pepijn gebleven?
15:00

Seizoen 2, Aflevering 4 - Hamsteren

4,0 5 x
Pip en kabouter Plop zijn druk in de weer om zich klaar te maken voor de winter die voor de deur staat. Pol en Pepijn zouden dit ook beter doen maar de twee zijn te lui. Maar hier hebben ze al snel spijt van.
15:00

Seizoen 2, Aflevering 3 - De nieuwe zanger

3,0 9 x
Wanneer kabouter Plop ziek is gaan Pip, Pepijn en Pol opzoek naar een zieuwe zanger. Maar al snel komt het tot ruzie want de drie denken van zichzelf de plaats van zanger Plop te kunnen innemen.
15:00

Seizoen 2, Aflevering 2 - Pepijn de brandweerman

3,0 10 x
Pepijn wil, net als één van zijn boekhelden, een stoere brandweerman zijn. Maan wanneer er echt een probleem is blijkt Pepijn toch niet zo dapper te zijn. Gelukkig zijn zijn vrienden er om hem te helpen.
15:00

Seizoen 2, Aflevering 1 - Het golfballetje

4,0 14 x
Pol en Pepijn vinden in het bos, tijdens hun wandeling, een balvormig voorwerp. De twee zijn overtuigd dat het een ei is. Gelukkig weet kabouter Plop het antwoord maar Pol is hier niet echt blij mee.
Archief