Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Aanmelden voor een nieuw profiel.

Stel nu jouw uitzendingalarm in voor Zaalsporten.

Zaalsporten

De sportuitzendingen op de radio- en televisiezenders van de VRT worden overkoepelend Sporza genoemd. De uitzendingen in het teken van basketbal, volleybal en handbal worden aangeduid met Zaalsporten. In Zaalsporten op Sporza ziet de kijker onder meer het nationale basketbalteam van België in actie komen, dat ook deelneemt aan internationale wedstrijden. Wat betreft volleybal is het hoogste niveau de Vollebay Liga. De Belgische mannencompetitie draait mee in de subtop van Europa. Op het gebied van handbal is er een eredivisie voor mannen en voor vrouwen. De wedstrijden, kampioenschappen en het laatste nieuws over al deze sporten is te zien in de Zaalsporten-uitzendingen op Sporza.

Waarom TVGemist.be?
Tips van de redactie

Onze redactie selecteert iedere dag de leukste, beste, spannendste, of meest bijzondere video's. Even geen inspiratie? Wij wel!

Bewaar favoriete programma's

Wij houden van overzicht. Bewaar je favoriete programma's en zie altijd in een oogopslag de nieuwste uitzendingen.

Ontvang nieuwe uitzendingen

Vergeet je wel eens een uitzending te kijken? Wij houden je per e-mail op de hoogte van je favoriete programma's.

We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.