Telefacts

Februari 2018
43:13

Aflevering 7

3,7 19 x
Je ene kind vermoordt je ander kind. Het klinkt te gruwelijk om waar te zijn, maar het overkwam een alleenstaande moeder uit Texas. De reportage 'De familie die ik had' toont een moeder die worstelt met haar gevoelens: is haar zoon ziek en kan ze hem vergeven? Kan ze hem ooit nog vertrouwen? En is ze zelf verantwoordelijk?
41:09

Aflevering 6

4,0 19 x
In Groot-Brittannië sterven er twee mensen per week na geweld door een stalker. Twee slachtoffers getuigen hoe het is om voortdurend in angst te leven. Een Britse hulporganisatie probeert hen te helpen en de politie bewust te maken dat ze stalking ernstig moet nemen.
Januari 2018
41:03

Aflevering 5

3,0 14 x
Bij een dodelijke schietpartij in Las Vegas lieten 58 mensen het leven. Maar de politie heeft nog steeds niet alle informatie over het incident vrijgegeven. Is er sprake van corruptie?
41:28

Aflevering 4

Verlopen 3,0 98 x
Een Franse journalist staat op met pijn in de borst en tegen het einde van de dag is hij volledig verlamd. In de reportage 'Nooit opgeven' maakt Matthieu Firmin een portret van zichzelf en zijn lotgenoten in het revalidatiecentrum.
38:24

Winter Aflevering 4

Verlopen 4,7 247 x
Met meer dan 300 dagen zon per jaar en temperaturen rond de 20 graden tijdens de wintermaanden, is Marbella in Zuid-Spanje de plek waar superrijke Europeanen graag overwinteren. In de kleine haven van Puerto Banus verdringen de superjachten elkaar en rijden Ferrari's, Lamborghini's en Bentleys bumper aan bumper. Maar Marbella heeft ook een donkere kant: die van fraude en maffiapraktijken.
43:08

Aflevering 3

Verlopen 4,0 35 x
Mensen worden meestal beter van antidepressiva, maar in zeldzame gevallen kunnen de medicijnen ook aanzetten tot gewelddadig gedrag. Was dat ook het geval bij de dader van de schietpartij in het Amerikaanse Colorado? In 2012 schoot hij verschillende mensen dood in een cinemacomplex. Volgens producent Pfizer zijn dergelijke bijwerkingen echter niet wetenschappelijk bewezen.
38:01

Winter Aflevering 3

Verlopen 4,0 49 x
Sankt-Moritz in Zwitserland is het skioord bij uitstek voor royals en de Europese jetset. Op de skipiste serveren ze als lunch zelfs een typische raclette afgewerkt met de fijnste Iraanse kaviaar.
40:26

Aflevering 2

Verlopen 4,0 103 x
Bitcoins zijn razend populair. Wie er jaren geleden in investeerde, is nu miljonair. Maar hoe lang blijft de waarde van Bitcoins nog stijgen? Is het virtuele geld goud waard, of net niet?
40:55

Winter Aflevering 2

Verlopen 3,0 50 x
Courchevel is een mondain Frans skistation waar miljonairs en miljardairs elkaar voor de voeten lopen, skileraars van hun Russische klanten waanzinnige fooien krijgen en de duurste skichalet ter wereld wordt verhuurd voor meer dan 200.000 euro per week. Telefacts Winter brengt een reportage over één van de meest exclusieve skioorden ter wereld.
43:20

Aflevering 1

Verlopen 4,0 62 x
Zijn Youtubers de miljonairs van morgen? Op de videosite draait alles om likes en abonnees: hoe meer je er hebt, hoe meer je verdient. Maar hoe beslist YouTube wie hot is en wie not?
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.