Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Aanmelden voor een nieuw profiel.

Stel nu jouw uitzendingalarm in voor Spitsbroers.

Spitsbroers

De getalenteerde broers Dennis (Oscar Willems) en Alan Moerman (Joren Seldeslachts) dromen ervan om profvoetballer te worden. Net zoals elke jongen in hun wijk. Ze willen ook doorbreken bij een grote club, maar spelen momenteel bij vierdeklasser Genk VV. Wanneer de trainer van KRC Genk een van de broers scout, mag hij een week meetrainen met de grote jongens. Al snel maakt hij indruk en mag hij een profcontract tekenen. Voor zijn broer is het echter een reality check: zijn droom is aan diggelen geslagen. De twee jongens worden in Spitsbroers allebei volwassen, maar dan wel op een hele andere manier. Andere hoofdrollen in de tv-serie Spitsbroers zijn onder meer weggelegd voor: Kris Cuppens, Viv Van Dingenen, Sien Eggers, Frances Lefebure, Gökhan Girginol, Bert Haelvoet en Ella Leyers.

Waarom TVGemist.be?
Tips van de redactie

Onze redactie selecteert iedere dag de leukste, beste, spannendste, of meest bijzondere video's. Even geen inspiratie? Wij wel!

Bewaar favoriete programma's

Wij houden van overzicht. Bewaar je favoriete programma's en zie altijd in een oogopslag de nieuwste uitzendingen.

Ontvang nieuwe uitzendingen

Vergeet je wel eens een uitzending te kijken? Wij houden je per e-mail op de hoogte van je favoriete programma's.

We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.