Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Aanmelden voor een nieuw profiel.

Stel nu jouw uitzendingalarm in voor Crisis.

Crisis

De Ballard High School in de Amerikaanse tv-serie Crisis wordt bezocht door kinderen van de vooraanstaande politieke elite van Washington DC. Zelfs de zoon van de Amerikaanse president gaat er naar school. Tijdens een schoolreis wordt de bus van de leerlingen tegengehouden. De kinderen worden door gewapende mannen ontvoerd. Het gevolg is een nationale crisis. Agent Marcus Finley belandt tijdens zijn eerste dag op het werk middenin deze operatie. In zijn zoektocht naar de waarheid krijgt hij te maken met corruptie op de hoogste niveaus. Onder meer Dermot Mulroney, Rachael Taylor, Lance Gross, James Lafferty, Max Martini, Michael Beach, Stevie Lynn Jones, Halston Sage, Max Schneider, Joshua Erenberg en Gillian Anderson zijn onderdeel van de cast van Crisis.

Waarom TVGemist.be?
Tips van de redactie

Onze redactie selecteert iedere dag de leukste, beste, spannendste, of meest bijzondere video's. Even geen inspiratie? Wij wel!

Bewaar favoriete programma's

Wij houden van overzicht. Bewaar je favoriete programma's en zie altijd in een oogopslag de nieuwste uitzendingen.

Ontvang nieuwe uitzendingen

Vergeet je wel eens een uitzending te kijken? Wij houden je per e-mail op de hoogte van je favoriete programma's.

We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.