Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Aanmelden voor een nieuw profiel.

Stel nu jouw uitzendingalarm in voor Help, mijn man is een Klusser!.

Help, mijn man is een Klusser!

In Help, mijn man is een klusser! roepen wanhopige vrouwen hulp in van presentator Geert Hunaerts. De vrouwen wonen in een onafgemaakt huis, dat hun man jaren geleden al beloofd had op te knappen. Deze doe-het-zelver maakt echter nooit iets af. Zodoende wordt hij in dit realityprogramma geconfronteerd met de gevolgen van zijn gedrag en aan het werk gezet met ondersteuning van een professioneel klusteam. Tezamen zullen zij dan toch eindelijk zorgen voor dat droomhuis. Presentator Geert Hunaerts, die de klussers op hun tekortkomingen wijst, is onder meer bekend van de soap Thuis. Eerdere seizoenen van Help, mijn man is een klusser! werden gepresenteerd door Peter Van Asbroeck.

Waarom TVGemist.be?
Tips van de redactie

Onze redactie selecteert iedere dag de leukste, beste, spannendste, of meest bijzondere video's. Even geen inspiratie? Wij wel!

Bewaar favoriete programma's

Wij houden van overzicht. Bewaar je favoriete programma's en zie altijd in een oogopslag de nieuwste uitzendingen.

Ontvang nieuwe uitzendingen

Vergeet je wel eens een uitzending te kijken? Wij houden je per e-mail op de hoogte van je favoriete programma's.

We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.