Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Aanmelden voor een nieuw profiel.

Stel nu jouw uitzendingalarm in voor Pink Ambition.

Pink Ambition

In Pink Ambition worden vijf jonge, getalenteerde, mooie en rijke vrouwen gevolgd. De realityreeks draait om Freya Poppe, Yentl Keuppens, Jill De Greef, An-Katrien Casselmans en Axelle Aerts. Deze vrouwen maken de wereld stuk voor stuk een beetje meer roze. De kijker van het Vlaamse tv-programma ziet namelijk alle glitter en glamour in het dagelijks bestaan van de vijf It-girls. De rijke Jill, real life Barbie Freya, girl-next-door Yentl, fitnessmodel Axelle en beauty An-Katrien geven in Pink Ambition een inkijkje in hun leven. Pink Ambition volgt de vijf terwijl ze feestjes bezoeken, selfies maken, koffiedrinken in hippe bars, en de nieuwste lipsticks en handtassen testen.

Waarom TVGemist.be?
Tips van de redactie

Onze redactie selecteert iedere dag de leukste, beste, spannendste, of meest bijzondere video's. Even geen inspiratie? Wij wel!

Bewaar favoriete programma's

Wij houden van overzicht. Bewaar je favoriete programma's en zie altijd in een oogopslag de nieuwste uitzendingen.

Ontvang nieuwe uitzendingen

Vergeet je wel eens een uitzending te kijken? Wij houden je per e-mail op de hoogte van je favoriete programma's.

We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.